| | Muhteşem Yüzyıl/Veličanstveno Stoljeće (3 sezona) | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
S.N.O.B1 Moderator

Broj postova: 1060 Join date: 17.05.2012 Age: 25
 | Naslov: Re: Muhteşem Yüzyıl/Veličanstveno Stoljeće (3 sezona) pet 16 stu 2012, 20:27 | |
| Firuze opet "umire" _________________ "Hoy me he dado cuenta del tiempo que he perdido discutiendo contigo en vez de decirte todo el rato... que te quiero David, te quiero..." |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Muhteşem Yüzyıl/Veličanstveno Stoljeće (3 sezona) pet 16 stu 2012, 23:38 | |
| a već su mi se svi smučili...i ona žuta kokoš i bradati suljo..vrijeme je da firuze umre već jedanput pa da to ne moram gledati... |
|
 | |
S.N.O.B1 Moderator

| |
 | |
dolcevita026 Ezelovac

Broj postova: 198 Join date: 04.07.2012
 | Naslov: Re: Muhteşem Yüzyıl/Veličanstveno Stoljeće (3 sezona) ned 18 stu 2012, 16:36 | |
| Ajde nek se zavrsi vise i to mucenje,na kraju balade sta reci sem drago mi je sto nisam gledala,bar sam izbegla nepotrebno nerviranje  Jako mi je zao sto je Cansu prihvatila tako bezveznu ulogu,ona je sjajna glumica,zasluzuje priliku da razvija svoj talenat kroz razlicite likove,a ne da statira u tamo nekom haremu |
|
 | |
S.N.O.B1 Moderator

| Naslov: Re: Muhteşem Yüzyıl/Veličanstveno Stoljeće (3 sezona) ned 18 stu 2012, 17:07 | |
| Hajde barem je dobila dobru lovu _________________ "Hoy me he dado cuenta del tiempo que he perdido discutiendo contigo en vez de decirte todo el rato... que te quiero David, te quiero..." |
|
 | |
bes ni Ezelovac

Broj postova: 814 Join date: 22.06.2012
 | Naslov: Re: Muhteşem Yüzyıl/Veličanstveno Stoljeće (3 sezona) uto 20 stu 2012, 12:17 | |
|
Zadnja promjena: bes ni; uto 20 stu 2012, 12:31; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
S.N.O.B1 Moderator

| Naslov: Re: Muhteşem Yüzyıl/Veličanstveno Stoljeće (3 sezona) uto 20 stu 2012, 12:25 | |
| _________________ "Hoy me he dado cuenta del tiempo que he perdido discutiendo contigo en vez de decirte todo el rato... que te quiero David, te quiero..." |
|
 | |
bes ni Ezelovac

Broj postova: 814 Join date: 22.06.2012
 | Naslov: Re: Muhteşem Yüzyıl/Veličanstveno Stoljeće (3 sezona) uto 20 stu 2012, 12:31 | |
| |
|
 | |
suradnica Ezelovac

Broj postova: 379 Join date: 19.07.2012
 | Naslov: Re: Muhteşem Yüzyıl/Veličanstveno Stoljeće (3 sezona) uto 20 stu 2012, 20:05 | |
| Epizode u kojima se Cansu pojavi ću svakako pogledati,zbog nje,i nadam se da će unijeti pravu pomutnju u taj harem i malo Huremki pomrsiti račune.Toliko sam se radovala što je to rtl otkupio,jedva sam čekala da vidim taj povijesni spektakl,kad ono tamo same laži,izdaje,spletke,prevare...preljubi,mržnja,tako okrutna ubojstva...ma ne, nisam ja to mogla podnijeti!I tako sam ja odustala od Sulejmana i tako i tako samo je jedan Veličanstveni,koji mi mami osmijeh i uzdah na usnama!! |
|
 | |
Re Alone Ezelovac

Broj postova: 1283 Join date: 21.05.2012 Lokacija: Montenegro
 | Naslov: Re: Muhteşem Yüzyıl/Veličanstveno Stoljeće (3 sezona) uto 20 stu 2012, 23:26 | |
| | S.N.O.B1 je napisao/la: | Hajde barem je dobila dobru lovu |
Kažu da je živa... znači uloga se nastavlja.
Opis 74. epizode
- Sultanija Hatidže je prisiljena živjeti s Kader i Ibrahim pašom pod jednim krovo. A Firuzu, udaljenu iz Palače bez Sulejmanova znanja, čeka iznenađenje. Hurrem i Sulejman započinju s pripremama za putovanje Mustafinom sinu u Manisi! - Sultanija Hatidže odlučuje suočiti Ibrahima s Kader (Nigarinom kćeri) moleći Ibrahima da kćer odvede što dalje. Njihovi se odnosi pogoršavaju, unatoč udovoljavanju zahtjevu. - Hurrem, koja se sprema za odlazak u Manisu, ostaje iznenađena Ibrahimom i načinom na koji se Ibrahim okorištava situacijom. Sva bijesna zbog Ibrahimovih postupaka, Hurrem izdaje Rustemu smrtonosnu zapovjed. - U međuvremenu Ibrahim nastavlja svoje pregovore s francuskim veleposlanicima, nakon Sulejmanova odlaska u Manisu, a tijekom istih, Ibrahim izrekne riječe koje bi ga mogle stajati života. - Sulejamnovd dolazak uveseljava sve stanovnika, a bez Hurremina znanja, Mihrimah se susreće s Jahjom. Sulejmana razočara Mustafina želja o zakonskom braku. - U međuvremenu, obavljajući jedan od Hurreminih zadarak, Rustem sazna Firuzinu veliku tajnu, onu koja će razočarati sve koji ju doznaju. - A između Mustafe i Mehmeta rastu napetosti prilikom priče o nasljeđivanju Trona, a Mehmet doživljava nesreću prilikom šetnje, takvu koja mu može ugorziti život! - Kakvu tajnu otkriva Rustem? Oslobađa li se Hatidže sultanija Kader? Mjenjaju li Sulejmanovi dani u Manisi sudbinu Dinastije? Uspjeva li se Mehmet izbaviti od smrti?
Nova ep. u srijedu, u 19:30 na STAR televiziji... |
|
 | |
S.N.O.B1 Moderator

| Naslov: Re: Muhteşem Yüzyıl/Veličanstveno Stoljeće (3 sezona) uto 20 stu 2012, 23:53 | |
| ma ona je tu još 2-3 epke max nadam se _________________ "Hoy me he dado cuenta del tiempo que he perdido discutiendo contigo en vez de decirte todo el rato... que te quiero David, te quiero..." |
|
 | |
Leona Ezelovac

Broj postova: 242 Join date: 22.09.2012
 | Naslov: Re: Muhteşem Yüzyıl/Veličanstveno Stoljeće (3 sezona) čet 22 stu 2012, 02:05 | |
| | suradnica je napisao/la: | Epizode u kojima se Cansu pojavi ću svakako pogledati,zbog nje,i nadam se da će unijeti pravu pomutnju u taj harem i malo Huremki pomrsiti račune.Toliko sam se radovala što je to rtl otkupio,jedva sam čekala da vidim taj povijesni spektakl,kad ono tamo same laži,izdaje,spletke,prevare...preljubi,mržnja,tako okrutna ubojstva...ma ne, nisam ja to mogla podnijeti!I tako sam ja odustala od Sulejmana i tako i tako samo je jedan Veličanstveni,koji mi mami osmijeh i uzdah na usnama!! |
Isti utisak imamo o Sulejmanu.. Žali Bože silnih para uloženih u seriju.. Umesto istorijskog spektakla,dobismo haremske spletke i one šarene zidove od kojih dobijam klaustofobične napade..
Ja sam odustala posle desetak epizoda,čudi me da sam i toliko izdržala..
I baš sam bila izneneđena kad sam čula da je Cansu prihvatila ulogu u seriji.. Mislim,šta joj je to trebalo posle Ezela.. Svi znamo da je to bajka o Hurem,sve ove ostale, koje su se pojavljivale u seriji su neslavno završile..
Nadam se da će im uzeti dobru lovu,i odgledaću te epizode gde se pojavljuje samo zbog nje.. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Muhteşem Yüzyıl/Veličanstveno Stoljeće (3 sezona) čet 22 stu 2012, 21:03 | |
| |
|
 | |
Re Alone Ezelovac

Broj postova: 1283 Join date: 21.05.2012 Lokacija: Montenegro
 | |
 | |
S.N.O.B1 Moderator

| Naslov: Re: Muhteşem Yüzyıl/Veličanstveno Stoljeće (3 sezona) čet 22 stu 2012, 21:35 | |
| re. ,nije ova serija ni zamišljena da bude dokumtarac, od početka su znali da rade sapunicu u kojoj će okosnica radnje biti Hurrem i njezine spletke u Haremu _________________ "Hoy me he dado cuenta del tiempo que he perdido discutiendo contigo en vez de decirte todo el rato... que te quiero David, te quiero..." |
|
 | |
| | Muhteşem Yüzyıl/Veličanstveno Stoljeće (3 sezona) | |
|