| Fotografije 6KI | |
|
+17yasemina sambth dianakara1970 Leona The Queen S.N.O.B1 avalon amelie bes ni samani melodija kikule81 Maki Tessa biljanap honeybunny adan Amra 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Fotografije 6KI pon 13 svi 2013, 22:01 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 13 svi 2013, 23:03 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 13 svi 2013, 23:03 | |
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 13 svi 2013, 23:22 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 6KI uto 14 svi 2013, 00:02 | |
| - adan je napisao/la:
Malo žilice.. pa tko se upeca...
[You must be registered and logged in to see this link.]
...jedna ribica se upecala!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 15 svi 2013, 06:33 | |
| |
|
| |
biljanap Zaslužni član
Broj postova : 24 Join date : 12.05.2013
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 15 svi 2013, 19:56 | |
| Nije nova,od zimus,ali je dobra. :ree2: | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 15 svi 2013, 21:25 | |
| I tako dobro raspoložen se slikao s novinarom...... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 15 svi 2013, 21:27 | |
| A oni ga onako ogolili... baš su neki... ... Njuškica [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 15 svi 2013, 21:46 | |
| Veseljak....ufff što ne volim svadbe....on očigledno voli.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 15 svi 2013, 21:49 | |
| - Amra je napisao/la:
- Veseljak....ufff što ne volim svadbe....on očigledno voli....
[img][You must be registered and logged in to see this link.] Uvijek su mu puni džepovi nekih stvarčica. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 15 svi 2013, 22:00 | |
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 15 svi 2013, 22:01 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Veseljak....ufff što ne volim svadbe....on očigledno voli....
[img][You must be registered and logged in to see this link.] Uvijek su mu puni džepovi nekih stvarčica. A ja gledam glavu i ruke..... ... da ti nisi napisala komentar ne bih ni primetila! Stvarno i ovde ... [You must be registered and logged in to see this link.]Da li je mobilni??? Nekako je suviše mali ...ili je i Kenanova guza veća...ups... Nadam se da ćete mi oprostiti za ovo pitanje-komentar... _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 15 svi 2013, 22:07 | |
| - Maki je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Uvijek su mu puni džepovi nekih stvarčica. A ja gledam glavu i ruke..... ... da ti nisi napisala komentar ne bih ni primetila! Stvarno i ovde ... [You must be registered and logged in to see this link.]
Da li je mobilni??? Nekako je suviše mali ...ili je i Kenanova guza veća...ups... Nadam se da ćete mi oprostiti za ovo pitanje-komentar... ... uočeno... vječito su mu puni džepi... a kad su oni dugi, kao na odijelima, onda mu te stvarčice dođu skoro i do koljena.... ružno... A što se tiče ove fotke... mislim da s evidi kako ne nosi takuin, već otraga u džepu ima presavijene novčanice... I ..meni se ipak čini, u pitanju su bokserice... ja tu ne vidim nikakav rub od mudantica... Evo , konkretnija gu...leđa!!! [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 15 svi 2013, 22:39 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 15 svi 2013, 23:06 | |
| Aha....a br. 3 sam umetnula za hlađenje.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 15 svi 2013, 23:20 | |
| Ima li takva??? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 15 svi 2013, 23:28 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 15 svi 2013, 23:34 | |
| Strava kako su ga izbrijali.... _______________________________________ Yoh, nisam dugo..kolekcijske [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI čet 16 svi 2013, 15:12 | |
| | |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 6KI čet 16 svi 2013, 22:05 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI čet 16 svi 2013, 22:33 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI čet 16 svi 2013, 22:47 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI čet 16 svi 2013, 22:54 | |
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 6KI čet 16 svi 2013, 22:57 | |
| - Amra je napisao/la:
- Da malo pridonesem.....
[You must be registered and logged in to see this link.] Zbog objektiva kamere oči su previše naglašene. Na promo slikama za Ezel svi su slikani na taj način, pa izgledaju kao krimosi sa poternica. A ovde je [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Zadnja promjena: Maki; čet 16 svi 2013, 23:04; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 6KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 6KI | |
|