Ezel/Actors
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan

Početna stranicaPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Novosti 8 KI

Go down 
+15
The Queen
honeybunny
samani
melodija
Pesimisticna
S.N.O.B1
ASTERVANDER
Amra
Kenan :)
Tessa
Re Alone
bes ni
adan
kikule81
Istanbul
19 posters
Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
Autor/icaPoruka
Ezelovac
Ezelovac

Broj postova : 1006

Novosti 8 KI - Page 6 Empty
PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptysub 30 stu 2013, 10:44

Ma samo sto nece sa njom.. Novosti 8 KI - Page 6 2829516366 Novosti 8 KI - Page 6 2829516366

EDIT: A to su samo jedne novine objavile.. kava 
[Vrh] Go down
kikule81
Ezelovac
Ezelovac
kikule81

Broj postova : 1775

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptysub 30 stu 2013, 11:22

Tessa je napisao/la:
Ako sam dobro shvatila, ona ga je spomenula ili?

Jas nishto ne razbiram, ni koj izjavil, ni dali voopshto nekoj neshto izjavil ili povtorno nivnite novinari neshto nagagjaat ....
[Vrh] Go down
Tessa
Moderator
Moderator
Tessa

Broj postova : 2650

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptysub 30 stu 2013, 12:54

kikule81 je napisao/la:
Tessa je napisao/la:
Ako sam dobro shvatila, ona ga je spomenula ili?
Jas nishto ne razbiram, ni koj izjavil, ni dali voopshto nekoj neshto izjavil ili povtorno nivnite novinari neshto nagagjaat ....
Niti ja ništa ne razumijem, ali mi se čini da su ju negdje uhvatili.
Ja nekako sumnjam da su oni zajedno.

Ezelovac
Ezelovac
bes ni

Broj postova : 3454

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptysub 30 stu 2013, 12:56

[You must be registered and logged in to see this link.]

That maybe true ? nesvjest1 

" In quiet surroundings of Istanbul we lose touch with Kenan . But now we're going to rest abroad "
On the chosen route Kubra said little , joked : "You think with my help to find him. No need to talk to me "
[Vrh] Go down
melodija
Ezelovac
Ezelovac

Broj postova : 1175

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptysub 30 stu 2013, 13:31

Ne verujem da je ova priča istini:honey: nene .

[Vrh] Go down
Tessa
Moderator
Moderator
Tessa

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptysub 30 stu 2013, 14:03

Prijevod intervja preuzet s K.I. fanlar sayfasini:

Kenan İmirzalıoğlu : I changed my surname.

Kenan İmirzalıoğlu who is portraying Mahir Kara in karadayi told details about his unknown private life in an interview with GQ magazine - December issue 2013

- I was trying to catch my brother who always preceded me. He went to elementary school for five years. He finished high school without loss. He immediately won a place in Çukurova University in Mechanical Engineering Department. In two years he became the top on İTÜ Machine passing about 85 others. The university exceeds was very high, My father was economically tied till my brother finished university. He completed his military service, then found work in Istanbul and had a house. My brother is an example of such a monument. But I was a little bit of rascal; I became an artist to close this gap.

- I was beside my aunt and I was a successful student while studying in Ankara. That's why they sent me to the high school. In high school I was always appreciated. My high school friends asked me "will your father buy you a car if you go to university?", I said " if I entered college, my father will buy me a new tractor".

- I did not pass the first year exam, thanks to my Physical infrastructure that prepares me for acting in this period. I was feeling like Rocky "No Pain". I appreciate the expansion of my shoulders like they always are. I used to think I should not do farming but in a way I understood very clearly that it was useful.

- When I signed for an agency for the first time I changed my surname, they told this name is not suitable for a model.

- Yazı Tura film for me is the crown of my work, I loved my role, it was different but real, This film has a very special place in my career, it contributed in my personal development.

- Ajda Pekkan (Master Actress) told me once that "When you are a superstar, if you go and disappear for 10 years, and then come and sing a song, you find out that your star still shines, whether you still in this fabric or you're absent.

Ipak nisam bila tako daleko vezano za traktor, a samo sam se zezala. smiiije 

Moderator
Moderator
Tessa

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptysub 30 stu 2013, 14:57

Ovako, da se malo smirimo. KK je bila u Parizu s onom svojom cimericom Sesil i onim tipom koji mi liči na kakvog svodnika, echoo81.
Slika s njegovog Instagrama ispod kojeg se nalazi i lokacija hotela u Parizu:

[You must be registered and logged in to see this image.]

Karte za put::

Evo i jedne snimke nje u toj jaketi u kojoj su je uhvatili:

Pretpostavljam da su je novinari uhvatili kada se vraćala kući, a novinari kao novinari prave senzaciju. Ukoliko sam ja dobro shvatila prijevod od Bes ni, ona je novinarima rekla da nema potrebe razgovarati s njom ukoliko žele uhvatiti Kenana. Znači, nema niti ona pojma gdje se on kreće.

Admin
Admin
adan

Broj postova : 12266

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptysub 30 stu 2013, 15:12

Oni nemaju ništa zajedničko, još od 28.7. - kako reče jadnanebila " ciao, ciao bambina " - u njihovom instagram prepucavanju...

Sa KK instagrama

Pariz, poslovno, čini mi se

Mislim da je ovaj lik na gornjoj sličkici, novi komad KK, kojeg su snimili s njom. Inače, kolega sa posla ..

Od ranije, mislim da se radilo o njenom rođendanu.

Moderator
Moderator
Tessa

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptysub 30 stu 2013, 15:21

Gledajući snimke s Instagrama, moram stvarno zaključiti da Kenanu uopće nije trebalo da ga povezuju s njom. ideš 

Moderator
Moderator
Re Alone

Broj postova : 2306

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptysub 30 stu 2013, 16:26

Tessa je napisao/la:
Ovako, da se malo smirimo. KK je bila u Parizu s onom svojom cimericom Sesil i onim tipom koji mi liči na kakvog svodnika, echoo81.

Pretpostavljam da su je novinari uhvatili kada se vraćala kući, a novinari kao novinari prave senzaciju. Ukoliko sam ja dobro shvatila prijevod od Bes ni, ona je novinarima rekla da nema potrebe razgovarati s njom ukoliko žele uhvatiti Kenana. Znači, nema niti ona pojma gdje se on kreće.
Upravo tako..

Rekla je nešto tipa: "Mislite da ćete pomoću mene njega naći? Bez potrebe sa mnom razgovarate..."

Parafraziram ali to je najpribližniji prevod.

Zato cure moje... neeema bojazni od ovog [You must be registered and logged in to see this image.]

Moderator
Moderator
Amra

Broj postova : 9847

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptysub 30 stu 2013, 16:49

Re Alone je napisao/la:
Tessa je napisao/la:

Upravo tako..

Rekla je nešto tipa: "Mislite da ćete pomoću mene njega naći? Bez potrebe sa mnom razgovarate..."

Parafraziram ali to je najpribližniji prevod.

Zato cure moje... neeema bojazni od ovog [You must be registered and logged in to see this image.]
Pa baš gremlin....vidiga 

(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
[Vrh] Go down
bes ni
Ezelovac
Ezelovac
bes ni

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptysub 30 stu 2013, 17:25

Girls! Do not you think that she has a strange way of posing

[Vrh] Go down
honeybunny
Admin
Admin
honeybunny

Broj postova : 4707

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptysub 30 stu 2013, 17:31

bes ni je napisao/la:
Girls! Do not you think that she has a strange way of posing

...she is strange in all possible ways...smiiije 

Ezelovac
Ezelovac

Broj postova : 1175

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptysub 30 stu 2013, 17:57

Slažem se i ja. Ona je čudak na svaki način i u svačemu.
[Vrh] Go down
Re Alone
Moderator
Moderator
Re Alone

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptysub 30 stu 2013, 20:00

... i zato je nemojmo nikad više pominjati kava 

Moderator
Moderator
Amra

Broj postova : 9847

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptysub 30 stu 2013, 20:17

Yes, her hips are strange and she is strange total.....and Bebe is strange because he was being with her.

Eto, ispravljajte me englezi...moj engleski...sram 

(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
[Vrh] Go down
Istanbul
Ezelovac
Ezelovac
Istanbul

Broj postova : 251

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptysub 30 stu 2013, 21:03

melodija je napisao/la:
Slažem se i ja. Ona je čudak na svaki način i u svačemu.
Ja i dan danas ne mogu shvatiti zasto je Bebe imao s njom nesto. Ona je meni toliko odvratna da ja nemam rijeci. Ruzna, predimenzioniranih usana, sva izvijena u tijelu kao neka zmija, uvijek polugola kao neka fuksa, vulgarna... Ona jadneligabila je jadna bila tupava kao zemlja ali bar nije bila vulgarna kao ova.
Da u tolikoj milionskoj zemlji ne moze naci neku zensku sa velikim Z ja prosto ne kapiram vec se vuce sa nekim ljigavicama.

Steta, steta.

Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptysub 30 stu 2013, 23:08

Re Alone je napisao/la:
Amen. reeee 

Oprostite, svaka čast KK , trudi se biti "drukčija" , ali zna se tko je caricameđujadnimnebilima ! Ona je nenadmašna.

Mislim dakle, kupila joj je kofer ... amra 

Zadnja promjena: adan; sub 30 stu 2013, 23:12; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Tessa
Moderator
Moderator
Tessa

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptysub 30 stu 2013, 23:11

adan je napisao/la:
Re Alone je napisao/la:
Amen. reeee 

Oprostite, svaka čast KK , trudi se biti "drukčija" , ali zna se tko je caricameđujadnimnebilima ! Ona je nenadmašna.

Mislim dakle, kupila joj je valižu... amra 

Novosti 8 KI - Page 6 2829516366 Novosti 8 KI - Page 6 2829516366 Novosti 8 KI - Page 6 2829516366 

Eysan
Eysan
The Queen

Broj postova : 1230

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptysub 30 stu 2013, 23:13

što ova hoće?

adan
Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptysub 30 stu 2013, 23:16

The Queen je napisao/la:
što ova hoće?
Novosti 8 KI - Page 6 2829516366 

Nisi pazila na satu!!!

Uhvatili su je pri oslasku ili dolasku sa puta , pitali za Jablana ... krivu osobu !

Admin
Admin
honeybunny

Broj postova : 4707

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptysub 30 stu 2013, 23:50

melodija je napisao/la:
Ne verujem da je ova priča istini:honey: nene .

...svatko tko imalo prati KI posumnjao bi u tu priču...
...znam da mi ovdje nismo nasjeli...

...ali sigurna sam da postoje turski mediji koji će se s tim zabavljati sljedećih nekoliko dana..

Moderator
Moderator
Re Alone

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptyned 01 pro 2013, 01:15

Ne znam da li smo imali cijeli intervju... zapravo nemamo prevod... a zapazila sam jedan dio koji nismo do sad znale... bar mislim...

(šesti pasus, GT prevod) ... Prije tri dana, na iznenadnog kvara očevog srca, Karadayilar iziđe žurno iz skupa Ankari, situacija okrenula laknulo na neki način. Munir Mustafa İmirzalıoğlu od četiri vena stenta, sada navode "Hvala bogu, to je u redu"...

Na link mi se čini da daje samo pola teksta, tako da ću prenijeti s drugog mjesta sve.. ne zamjerite ako je puno... možda neko i prevede..

Yılın Oyuncusu: Kenan İmirzalıoğlu

Kenan İmirzalıoğlu, canlandırdığı birçok karakter gibi ve kadar delikanlı. Bununla birlikte, güçlü içgörüsünün sayesinde, kesinlikle ve iyi ki de daha “normal”.

Röportaj: Ebru Çapa | Fotoğraf: Mehmet Erzincan

Kenan İmirzalıoğlu, otelin etkinlik salonlarından birinin ortasında, üzerinde smokinle oturmuş, bir yandan bonfilesini yerken, bir yandan da gözlerini kısmış, inceden inceden otelin duvarında asılı tabloları inceliyor.

Kan şekeri toparlasın diye çekime ara verilmiş durumda; hipoglisemisi var, aç kalması sağlıklı bir durum olmadığı gibi hayra vesile de değil: “Hafif tertip” asabiyete yol açabiliyor.

Geçenlerde bir arkadaşı, “Kenan iyidir, tatlıdır, babacandır falan ama açken yaklaşmayın, sizi de yiyebilir” şeklinde özetlemiş durumu.

“Aksiyon, dövüş sahnelerinde role girmekte işe yarıyordur en azından” diyorum, “O çekimler öncesinde öğün ertelemek iyi fikir olabilir belki. Çat-çat-çat! Sahneyi ikinci kez almaya hacet kalmaz.”

“Yok, pek öyle olamıyor maalesef” diyor, “Sözleri hatırlayamıyorum, gözüm dönüyor, içim geçiyor. Sonuçtan ne çıkacağı pek belli olamayabiliyor yani.”

Üç gün önce babasının ani kalp rahatsızlığı üzerine, Karadayı’nın setinden apar topar çıkıp gittiği Ankara’dan, içi rahatlamış bir şekilde dönmüş vaziyette. Münir Mustafa İmirzalıoğlu’nun dört damarına birden stent takılmış; şimdi durumu “çok şükür, gayet iyi”ymiş.

Ailesinden bahsederken, gözünün ışığı, sesinin tınısı değişen tiplerden. Ankara’nın Bala’sına bağlı Üçem Köyü’nde içine doğduğu ev, yüz yılı aşkın tarihi olan, Ermeni ustalar tarafından inşa edilmiş eski bir konak. Cüsseyle tabir pek örtüşmüyor ama Kenan, “evin ufağı”. Anadolu bilgesi olarak addettiği annesi Yıldız İmirzalıoğlu’na çok düşkün. Şimdilerde aralarında sıkı bir dostluk oturmuş olsa da ömürlerinin büyük bir bölümünde ona yarı babalık da yapmış olan beş yaş büyük bir ağabeyi (Derviş), dört yaş büyük bir ablası (Zübeyde) var.

Başladığında hiç hazzetmediği ilkokuldayken, ağabeyinin motivasyon söylevi sayesinde, Cin Ali’yi sınıfta ilk bitiren çocuk olduğunu anlatıyor gülerek: “Abim hep biraz önden, koşturarak ilerledi. Beş yaşında ilkokula gitti; ortaokul, liseyi kayıpsız bitirdi; hemen Çukurova Makine Mühendisliği’ni kazandı. İki sene üst üste 85 ortalama tutturup İTÜ Makine’ye geçti. Arkasından işletme yükseğini yaptı. Okurken çalışıyordu bir yandan. Üniversiteyi bitirir bitirmez babamla ekonomik bağını kesti. Asteğmen olarak uzun dönem askerliğini tamamladı. İstanbul’da işini buldu, evini tuttu. Böyle bir, ne diyeyim, örnek abidesi... Ben biraz daha hayta çıktım. Artist oldum da sonradan açığı kapattım.”

Bunu diyen adam da YTÜ Matematik mezunu bu arada. İmirzalıoğlu, kendinden bahsederken, şahsına tanıdığı primden yana biraz nekes. “Tevazu karakterimizdir artizliği” tadında, suni bir kendini taşıyış halinden de söz etmiyoruz. Cümleleri, doğasından geldiği çok belli bir içgörü yansıtıyor.

Geniş omuzlar çiftçilikten

Hep tuttuğunu koparan bir çocuk olduğunu fakat tutma faslında zaman zaman tutukluk yaşadığını söylüyor, dalgasını geçerek: “Teyzemin yanında, Ankara’da okurken, başarılı bir öğrenciydim. Hatta başarılıyım diye İncirli’den alıp Deneme Lisesi’ne gönderdiler. Ortaokulda hep takdir getiriyordum, Deneme’de işler tersine gitmeye başladı. Lise sondayken arkadaşlar, ODTÜ İnşaat’a girersem babam bana Tempra alacak, İTÜ Makine’ye girersem babam bana Tipo alacak, falan derdi. Ben de derdim ki, eğer üniversiteye giremezsem, babam bana yeni traktör alacak!”

Nitekim ilk sene sınavı kazanamaz. Müteakip yıl boyunca babası, geleceğini köyde kurmasının pek doğru olmayacağını, göstererek anlatır ve fena belletir: “Omuzlarımın genişlemesi falan, sağ olsun hep ordandır” deyip bir kahkaha patlatıyor: “Beni oyunculuğa hazırlayan fiziksel altyapıyı o döneme borçluyum! Omzumda çuvallarla falan, Rocky gibi ‘Acı yok!’ duygusuyla... Çiftçilik yapmamam gerektiğini zaten biliyordum ama o sene sayesinde çook net bir şekilde anladım.”

Ertesi sene kazandığı üniversiteye başlar başlamaz da motivasyonunu kıran bir hadise yaşar gerçi: “Daha ikinci hafta, bölümün ana derslerinden matematik analizinde hoca bir soru sordu; 80 kişiden sadece iki kişi yapabildi. Öyle olunca, geri kalan 78 kişinin zekasının çok parlak olmadığı minvalinde, kapasite yetersizliği üzerine cümleler kurmaya başladı hoca. Herkesin kafası düştü, kimse de bir şey söylemiyor. Çok canım sıkıldı, elimi kaldırdım: ‘Bu insanlar bir şeyleri ispatlamışlar ki buraya gelmişler. Şimdi bu orana bakınca, matematiksel olarak, bunu anlatanda bir sıkıntı var mı diye sormak da gerekmez mi?’ deyince, sinirlendi biraz. Siz, dedim, zahmet etmeyin, ben çıkıyorum. Çıkış o çıkış oldu. Ondan sonra ders seçmeye başladık, baştaki şevk gitti. Ölü Ozanlar Derneği’ndeki gibi hocalar beklerken, bir anda bize hakaret eden bir adamla karşılaşınca, gardımız düştü. Sonra bir gün, kantinde otururken, bir arkadaş, ‘Ya, şimdi biz buradan mezun olunca sabah 9-akşam 6 mı çalışacağız yani?’ diye sordu. O zamana kadar bunu hiç düşünmemişiz.”

Eh, bu düşüncenin beyninde filizlendiği o günden, Kenan İmirzalıoğlu’nun memleketin en önde gelen star-oyuncularından birine dönüştüğü bu zamanlara kadar yaşanan gelişmelere de cümleten şahidiz: İmirzalıoğlu’nun 91 sonu gibi başlayan mankenlik hayatı, 97’de Best Model of the World seçilmesine, oradan oyunculuğa geçmesine, ilk projesi Deli Yürek’te canlandırdığı Miroğlu karakteri de mesleğe bir “fenomen” olarak başlangıç yapmasına vesile olur.

Müritlerin uçurmaya dünden hevesli olduğu bir durumdur ama bu şeyhin, o genç yaşına rağmen ayakları yere sağlam basıyordur. Sokakta durdurup elini öpmeye yeltenen insanların, hikayeye ve karaktere tav olduğunun, hatta başlarda birçoğunun gerçek hayattaki ismini bile bilmediğinin bilincindedir. Gaza gelip uçmak şöyle dursun, oyuncu olmaya gönlünü ve kafasını yatırsın mı, çalışırsa başarabilir mi, bunların hesabında ve derdindedir: “En başında mankenlik yaparken de, aman ben bu işlerin içinde olayım da nasıl olursam olayım kafasında değildim. Evet, bir yola koyulmuş gidiyordum ama her şeyimle değil. Misal, okulu boşlamıyordum. Ben, ben olarak o şeyin içinde var olabiliyorsam olayım istiyordum. Ajansa ilk kaydolduğumda ‘Soyadını değiştir, bu isimde manken olmaz’ bile demişlerdi.”

Yerine ne önerdiklerini sormaya hiç zahmet etmeyin, mevzu oralara kadar gelememiş: “Valla akıllarında ne vardı, hiç merak etmedim. ‘E, o zaman yapmıyorum’ demiştim direkt, soyadımı taşıyamayacağım işi niye yapayım? Benim için tabudur o, babama nasıl göstereceğim o kataloğu; öyle de bir durum var. Kenan Sesigüzel? Kenan Parlakışık? Olmaz yani...”

Ezelovac
Ezelovac
bes ni

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptyned 01 pro 2013, 11:08

Re Alone je napisao/la:
Ne znam da li smo imali cijeli intervju... zapravo nemamo prevod... a zapazila sam jedan dio koji nismo do sad znale... bar mislim...

This part of the article in a magazine

Citat :
Röportajın tamamı ve çok daha fazlası GQ Türkiye Aralık sayısında ve GQ Türkiye iPad edisyonunda...
All interviews and much more in the December issue of GQ and GQ Turkey in Turkey iPad editions ..

that would see the whole article, you need to register

[Vrh] Go down
Tessa
Moderator
Moderator
Tessa

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Emptyned 01 pro 2013, 11:32

Girls, stavila sam ja prijevod intervjua na prethodnu. Doduše, ne znam da li je preveden cijeli intervju.

PostajNaslov: Re: Novosti 8 KI   Novosti 8 KI - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Novosti 8 KI
[Vrh] 
Stranica 6 / 40.Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Novosti 2 KI
» Novosti 2 CD
» Novosti 12 KI
» Novosti 9 KI