| Novosti 8 KI | |
|
+15The Queen honeybunny samani melodija Pesimisticna S.N.O.B1 ASTERVANDER Amra Kenan :) Tessa Re Alone bes ni adan kikule81 Istanbul 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 04 vel 2014, 20:45 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Ideš!!!
Štaaaa jeeee? Konačno ostala bez teksta?
- Tessa je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
-
[You must be registered and logged in to see this link.] He is getting married in "Karadayi" if I understood it correctly, or?
Ajmo djevojke koje pratite seriju, ima li najave da će se oženiti u seriji za neku prijateljicu iz djetinjstva? Ne, Tessičićićice, neće ni pod razno. Prijateljica iz djetinjstva se udala, a Mahirmirko će možda skoro oženiti svoju Feride.
Nego, ovo ne damo !!! Ni pod razno!!
Dajemo samo za ljubav.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Nisu ih nikad uslikali, načuli , niti nešto slično. Nije bilo izjave za javnost. A znaju i kako se zove.
Opet kažem, ideš !!!
Uz primjedbu, kako Bebe u zadnjim epizodama zrači, blista. Kao da se nešto događa. Možda su novinari nanjušili neku novu vezu, pa ga provociraju. To je naša Adančica! (već sam se prepala samo na ono "ideš") Fino razradila, argumenti su tu...pa da vidimo! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 04 vel 2014, 20:47 | |
| - ASTERVANDER je napisao/la:
- kikule81 je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- Ja sam mislila da se radi o seriji. Bumo vidil da li je ovo istina. Nekako mi ta priča nema logike osim ako su anne i baba umiješali prste.
Isto mislime, poznavajki go negoviot stav koga se zenite vo prasanje i negovata izjava deka mu e bitno mama i tato da ja bendisaat devojkata , malku mi e zatucan so svakjanjata, togas nema da me cudi deka ova e vistina iako sum rezervirana i koga e ova vo prasanje .....
EEEEEEEE,zbog zatucanosti i "ljubim ruke, babo",mi i djeluje moguć ovaj scenario! Ako ne sad,bit će kad tad! Da se bar prije toga prošeta po Europi i za sobom ostavi živi trag! Čodžuka njegove DNA,pa poslije nek se ženi balalkama!!! Ha, ha, nek se razmnožava al glavno da nije preljub... Hajde i ako se oženi za godinu dana razvod....tu im ni zatucanost ne pomaže.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 04 vel 2014, 20:49 | |
| A niko nije pomislio da ce se Mahir ozeniti..a oni napisali Kenancm? [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 04 vel 2014, 20:51 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- A niko nije pomislio da ce se Mahir ozeniti..a oni napisali Kenancm?
[You must be registered and logged in to see this link.] ????? | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 04 vel 2014, 20:51 | |
| Pa, ja jesam al kao neupućena slušam curićke koje to bolje uprate sa svih strana....što su fulale? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 04 vel 2014, 20:54 | |
| Da to nije fora kao u Medceziru? Prvo objavili kako glavni glumci zajedno unajmili vilu u blizini seta (on naravno plaća), a prije zadnje ep. kako je glavna glumica završila iscrpljena u bolnici, a glavni glumac bio čitavo vrijeme, zabrinut uz nju (aludiraju na vezu)..., a ono snimali scenu u bolnici....kakva reklama...evo, to bi moglo biti to... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 04 vel 2014, 20:54 | |
| Tako je Kenanice, cijeli članak sa bombastičnim naslovom, o ženidbi jedne tako velike zvijezde, a osim uvoda niti riječi o ženidbi. Cijeli članak samo o sadržaju zadnje epizode. Možda je netko pobrkao lončiće. Jako. Uz napomenu, nema šanse da u seriji oženi prijateljicu iz djetinjstva. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 04 vel 2014, 20:55 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- A niko nije pomislio da ce se Mahir ozeniti..a oni napisali Kenancm?
[img][You must be registered and logged in to see this link.] Ja sam rekla da mislim da se radi o seriji, jer je cijeli članak o seriji, osim ta dva-tri retka gdje su ubacili njegovo ime umjesto Mahimira. Edit: Vidim da Adančica piše da nema šanse da ženi neku drugu u seriji. Ja sam zbunjena. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Zadnja promjena: Tessa; uto 04 vel 2014, 20:57; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 04 vel 2014, 20:56 | |
| EEE,to!!Za ljubav ga samo dajemo!! Pa nije ono Bes Ni izmislila??? A karakterni profil se slaže! KOOOOOORKUYORUUUUM!!! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 04 vel 2014, 20:59 | |
- EEE,to!!Za ljubav ga samo dajemo!!
Pa nije ono Bes Ni izmislila??? A karakterni profil se slaže! KOOOOOORKUYORUUUUM!!! korkma hayir...patka je to...uvjerena... Borba za gledanost! To je! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 04 vel 2014, 21:02 | |
| | |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 04 vel 2014, 21:04 | |
| I.. ko je zapalio žito? _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 04 vel 2014, 21:05 | |
| | |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 04 vel 2014, 21:08 | |
| - Amra je napisao/la:
- ASTERVANDER je napisao/la:
Pa nije ono Bes Ni izmislila??? A karakterni profil se slaže! KOOOOOORKUYORUUUUM!!! korkma hayir...patka je to...uvjerena...
Borba za gledanost! To je! SENIN TURKCE COK GUZEL GIDIYOR!AFERIN SANA!TESEKUR EDIYORUM GUZEL VE SAKIN LAFLAR ICIN! "bekliyorum,bekliyorum,hayde gelin,ustume korkmuyorum!" _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 04 vel 2014, 21:10 | |
| | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| |
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 04 vel 2014, 21:17 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 04 vel 2014, 21:23 | |
| [quote="kikule81"] - ASTERVANDER je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- ASTERVANDER je napisao/la:
Pa nije ono Bes Ni izmislila??? A karakterni profil se slaže! KOOOOOORKUYORUUUUM!!! korkma hayir...patka je to...uvjerena...
Borba za gledanost! To je! SENIN TURKCE COK GUZEL GIDIYOR!AFERIN SANA!TESEKUR EDIYORUM GUZEL VE SAKIN LAFLAR ICIN! "bekliyorum,bekliyorum,hayde gelin,ustume korkmuyorum!" Prevod pls :)[/quote Zar stvarno?ciddimisin? Evo:tvoj turski baš lijepo napreduje!Svaka ti čast!Zahvaljujem na lijepim i smirujućim riječima! ...ostalo je refren iz pjesme Sertab Erener "yalnizlik senfonisi"-bitno je: korkmuyorum-ne boyim se!...ARTIK! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| |
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 04 vel 2014, 21:35 | |
| sad sam ja privremena plavuša!...ne razbiram prašuvanje! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 04 vel 2014, 21:36 | |
- sad sam ja privremena plavuša!...ne razbiram prašuvanje!
pitanje :) | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 04 vel 2014, 22:07 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 04 vel 2014, 22:18 | |
| _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 04 vel 2014, 22:25 | |
| ajde Adan,stavi nam ga jednoga za ispod kušina! da možemo ......... kapatiyoruz bu mesele! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 04 vel 2014, 22:43 | |
| Posuđujem, dobro ga čuvajte i neoštećenog vratite.. pod moj kušin!!! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 8 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 8 KI | |
|