| Novosti 8 KI | |
|
+15The Queen honeybunny samani melodija Pesimisticna S.N.O.B1 ASTERVANDER Amra Kenan :) Tessa Re Alone bes ni adan kikule81 Istanbul 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 25 vel 2014, 11:33 | |
| - bes ni je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
60 000 TL for serie with 60 minut duration or ...? No, bes ni, 60 minutes has been forgotten. As you know "Money turns the world around" :) | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 26 vel 2014, 14:47 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
60 000 TL for serie with 60 minut duration or ...? No, bes ni, 60 minutes has been forgotten. As you know "Money turns the world around" :) Očevid: Svaka epizoda traje efektivno, bez reklama 90 minuta. U zadnje vrijeme smo vidjeli da Karadayi traje i do 100 minuta, i ima manje reklama, zar ne? Dakle, svaki tjedan se snimi jedan dugometražni film. Za 60 000 TL. Nemam komentar. Mislim da se ovo zadnje povećanje više odnosilo na usklađivanje sa honorarom u eurima, jer je TL osjetno pala.( Može li nam službena bankarica EFC to malo izračunati?) Sigurna sam kako Bebe nije odustao od svoje borbe za poboljšanje uvjeta rada. Potpisao je, raditi se želi i mora. Naime, netko će kazati, ako mu je teško, ne mora prihvatiti. I, što onda? Za godinu dana ( oni) će ga zaboraviti i njegov glas i riječ više neće imati onu snagu i autoritet, i može ići ... [You must be registered and logged in to see this image.]. Evo , za primjer koliko zarađuju drugi glumci u Turskoj. [You must be registered and logged in to see this image.]Većina od njih svojim imenom ili izgledom tj. popularnošću, garantiraju dobru gledanost. Osrednji scenariji ne. Rijetki su Ezeli ili povijesni Veličanstveni. Ja im stoga dajem za pravo da dobro naplate svoju reputaciju, jer na njoj zarađuju i drugi. ( Naime, po popisu je očigledno da kvaliteta glume nije mjerilo ) _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 26 vel 2014, 15:19 | |
| Rano mu e da se penzionira, neka raboti :) , pa i nie treba da uzivame bre :didi8: :didi8: :didi8:
Iako smetam deka treba da ja namalat minutazata na traenje na seriite, ne moze serija da trae kolku dolgometrazen film, se znae koj e optimumot na edna episoda od serija ( 51-55 minuti, tolku barem traat House of cards, True detectives i Homeland tie momentalno mi se hit )....
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 26 vel 2014, 15:30 | |
- Rano mu e da se penzionira, neka raboti :) , pa i nie treba da uzivame bre :didi8: :didi8: :didi8:
Iako smetam deka treba da ja namalat minutazata na traenje na seriite, ne moze serija da trae kolku dolgometrazen film, se znae koj e optimumot na edna episoda od serija ( 51-55 minuti, tolku barem traat House of cards, True detectives i Homeland tie momentalno mi se hit )....
Dok smo gledali Ezela uživo, epizode od 90 minuta su nam bile prekratke. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 26 vel 2014, 16:05 | |
| jao zlo mi kad vidim da ova Tuba zarađuje tolike pare za zijevanje pred kamerama. Meni su ove cifre smiješne i mislim da su daleko od istine . Nema teorije da je Ay Yapim ovoliko platio Tubu za novu seriju nakon prošlogodišnjeg neuspjeha s 2O Dakikom. Farah ,koja ima jednu uspješnu seriju iza sebe, da već sad dobiva ovolike novce, ma daj. Nismo vesla sisali. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 26 vel 2014, 20:49 | |
| - adan je napisao/la:
- kikule81 je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
60 000 TL for serie with 60 minut duration or ...? No, bes ni, 60 minutes has been forgotten. As you know "Money turns the world around" :) Očevid:
Svaka epizoda traje efektivno, bez reklama 90 minuta. U zadnje vrijeme smo vidjeli da Karadayi traje i do 100 minuta, i ima manje reklama, zar ne?
Dakle, svaki tjedan se snimi jedan dugometražni film.
Za 60 000 TL.
Nemam komentar.
Mislim da se ovo zadnje povećanje više odnosilo na usklađivanje sa honorarom u eurima, jer je TL osjetno pala.( Može li nam službena bankarica EFC to malo izračunati?) Sigurna sam kako Bebe nije odustao od svoje borbe za poboljšanje uvjeta rada. Potpisao je, raditi se želi i mora. Naime, netko će kazati, ako mu je teško, ne mora prihvatiti. I, što onda? Za godinu dana ( oni) će ga zaboraviti i njegov glas i riječ više neće imati onu snagu i autoritet, i može ići ... [You must be registered and logged in to see this image.].
Evo , za primjer koliko zarađuju drugi glumci u Turskoj.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Većina od njih svojim imenom ili izgledom tj. popularnošću, garantiraju dobru gledanost. Osrednji scenariji ne. Rijetki su Ezeli ili povijesni Veličanstveni. Ja im stoga dajem za pravo da dobro naplate svoju reputaciju, jer na njoj zarađuju i drugi. ( Naime, po popisu je očigledno da kvaliteta glume nije mjerilo ) Na zapovijed.... Od 2005. Turci imaju "novu" TL. 2009. "nova" je izbačeno iz naziva. Zadnjih 10 godina tečaj TL se ustalio u odnosu na USD i EUR (ranije je to vrlo ružno izgledalo, svojevremeno 1 USD=9 TL da ne pričam o omjeru 1 USD=1350 TL u doba velike inflacije). Dakle, iako se vrijednost TL u odnosu na USD i EUR ustalila, od 2011. TL opada. Evo podatka kojeg se dobro sijećam. U rujnu 2012. kad sam bila u Stambolu 1 TL vrijedila je 3,21 KN (prošle godine, hm, ne sijećam se). Trenutno 1 TL vrijedi 2,50 KN. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
desigualm Ezelovac
Broj postova : 218 Join date : 25.12.2013 Lokacija : na obali mora
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 26 vel 2014, 21:05 | |
| Evo i ja malo da pomognem posto radim sa TRY.Do pre 2 mjeseca 1eur je bio 2,3lire.Sada 1eur=3,02lire sto znaci da je 60000lira=19.842eura.Ako je ranije dobivao 25000eura po epizodi to znaci da sada radi za manje novca a ne za vise.Zar ne?Jedino ako je ranije radio za 25000lira sto je bilo oko 10800eura.U tom slucaju je sada dobio duplo vise za trecu sezonu. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 26 vel 2014, 22:08 | |
| Hvala Amričak i desica što ste moju teoriju lijepo potkrijepile činjenicama.
Koliko se sjećam, a to će snobić bolje od mene, ovu radi za 25 000e.
Nego, je li se to nama jakooo isplati putovati u Istanbul??? Znam da je smještaj u eurićima, ali potrošnja tamo je sada dosta povoljna stavka, čini mi se... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
desigualm Ezelovac
Broj postova : 218 Join date : 25.12.2013 Lokacija : na obali mora
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 26 vel 2014, 22:23 | |
| - adan je napisao/la:
- Hvala Amričak i desica što ste moju teoriju lijepo potkrijepile činjenicama.
Nego, je li se to nama jakooo isplati putovati u Istanbul??? Znam da je smještaj u eurićima, ali potrošnja tamo je sada dosta povoljna stavka, čini mi se... U pravi si.Prevoz i hrana nisu poskupili,samo garderoba jer se oni oslanjaju na kurs dolara.Skace dolar,skacu cijene i obratno.Javicu vam za koji dan tacno kako stoje stvari.A mozda zelite da nekom prenesem vase pozdrave???Zrtvovacu se zbog vas. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 26 vel 2014, 23:05 | |
| - desigualm je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Hvala Amričak i desica što ste moju teoriju lijepo potkrijepile činjenicama.
Nego, je li se to nama jakooo isplati putovati u Istanbul??? Znam da je smještaj u eurićima, ali potrošnja tamo je sada dosta povoljna stavka, čini mi se... U pravi si.Prevoz i hrana nisu poskupili,samo garderoba jer se oni oslanjaju na kurs dolara.Skace dolar,skacu cijene i obratno.Javicu vam za koji dan tacno kako stoje stvari.A mozda zelite da nekom prenesem vase pozdrave???Zrtvovacu se zbog vas. Ajooj...nemojte me....još kad vidim Pegasus po 65 eur povratna karta..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI čet 27 vel 2014, 00:08 | |
| - desigualm je napisao/la:
- .... Javicu vam za koji dan tacno kako stoje stvari.A mozda zelite da nekom prenesem vase pozdrave???Zrtvovacu se zbog vas.
Yoh!!! ... uzmi me sa sobom, ... Usput, večeras je Galatasaray igrao u Istanbulu sa (velikim?) Chelsea.Bebe sigurno nije propustio. Možda kapne koja fotka. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 8 KI čet 27 vel 2014, 02:32 | |
| - adan je napisao/la:
- desigualm je napisao/la:
- .... Javicu vam za koji dan tacno kako stoje stvari.A mozda zelite da nekom prenesem vase pozdrave???Zrtvovacu se zbog vas.
Yoh!!! ... uzmi me sa sobom, ...
Usput, večeras je Galatasaray igrao u Istanbulu sa (velikim?) Chelsea.Bebe sigurno nije propustio. Možda kapne koja fotka. ...postala sam na fotkama... ...ali može i ovdje... ...Bebe je bio u društvu Engina... [You must be registered and logged in to see this image.] yes _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI čet 27 vel 2014, 06:48 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI čet 27 vel 2014, 17:48 | |
| znala sam, znala Bravo cure!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 28 vel 2014, 15:00 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 28 vel 2014, 15:22 | |
- Kenan & Kubra.........
[You must be registered and logged in to see this link.] Aha ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 28 vel 2014, 20:56 | |
| Baš coprnjaju. Novinar nemaju materijala/očevida za priče novinske, pa izmišljaju budalaštine. | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 28 vel 2014, 22:02 | |
- Uste edna, dobro utro :)
[img][You must be registered and logged in to see this link.] Moram se vratiti na ovu sliku. Baš mu dobro stoje te očale. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 28 vel 2014, 23:06 | |
| Eve i gecce pisuva za K&K samo ne mi e jasno oona isjavila nesto nekade, no se mi lici deka sama si pusta prikazni.... [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 28 vel 2014, 23:07 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 28 vel 2014, 23:32 | |
- Eve i gecce pisuva za K&K samo ne mi e jasno oona isjavila nesto nekade, no se mi lici deka sama si pusta prikazni....
[You must be registered and logged in to see this link.] Malo dobre reklame nikad ne škodi... ( ovaj put mu ne bi oprostila) Isti tekst , kao onaj danas.. reciklaža... Ona se ne može pomiriti sa prekidom i saljeće ga, jesam li dobro razumjela? Ona , kao izjavila da se viđaju u tajnosti , ne žele publicitet? Ideš... Ako je uopće išta izjavila... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pet 28 vel 2014, 23:37; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| |
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 28 vel 2014, 23:47 | |
| | |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 01 oľu 2014, 00:02 | |
| Priča kao ona početkom prošlog leta sa Ozge (lažni intervju) A onda su nas fotke sa broda s ovom malom "nedovršenom" . _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 07 oľu 2014, 23:23 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 8 KI | |
| |