Zadnja promjena: adan; čet 03 tra 2014, 00:22; ukupno mijenjano 3 put/a.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 9 KI čet 03 tra 2014, 00:03
Parketi su mu baš dobri ovako malo pogrebeni...fino drvo, mat, lijepa boja, izgleda dobro održavano, čisto, nema prašine...(što mogu, mačke me ne zanimaju...)
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Novosti 9 KI čet 03 tra 2014, 00:36
adan je napisao/la:
melodija je napisao/la:
Nešto se ne sećam, da li je u albumu i jadnenebila bila ova ili slična fotka sa ''mačkom i stanom''???
Bravo. Slična . Nije ova. Idem je tražiti.
Evo. Parket još uščuvan, sigurno fotkano još prije 2 godine. A ovi utezi ga oštećuju, naravno.
Kenan İmirzalıoğlu first came less from the phone, Kenan imirzalıoğlu have strict instructions, from this day will keep the seriousness of this page. According to unofficial pages Begeniler very least, our page. Unofficial necessary instructions were given in pages. Translate to Have Kids Toys brush me he ate tons. Executive Group to be cleaned. Web masters will be taken from the land instead of the team. Kenan İmirzalıoğlu about this page and you may attain to the news OFFICIAL FAN PAGE is single.
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
Kenan İmirzalıoğlu first came less from the phone, Kenan imirzalıoğlu have strict instructions, from this day will keep the seriousness of this page. According to unofficial pages Begeniler very least, our page. Unofficial necessary instructions were given in pages. Translate to Have Kids Toys brush me he ate tons. Executive Group to be cleaned. Web masters will be taken from the land instead of the team. Kenan İmirzalıoğlu about this page and you may attain to the news OFFICIAL FAN PAGE is single.
Trebalo je da to objavi juče, na 1.april ...
_________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
Trebalo je da to objavi juče, na 1.april ...
Na koji dan sam ja postala?
Možda neki zato ne vjeruju?
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Novosti 9 KI čet 03 tra 2014, 01:02
adan je napisao/la:
Na koji dan sam ja postala?
Možda neki zato ne vjeruju?
...postala si na najgori mogući dan...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Novosti 9 KI čet 03 tra 2014, 01:06
...još jedan potencijalni dokaz da možda i je sa dotičnom... ...frendovi se zabavljaju...a njega nema....
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 9 KI čet 03 tra 2014, 20:51
Ako je ovo već bilo...ništa...žao mi je...ponavljanje je...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Ok, ok, ... ja samo podsjećam na pravilo br.2 našeg foruma.
Dobro je svako toliko obnoviti znanje.
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 9 KI čet 03 tra 2014, 23:33
Eto..ponavljanje je...
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI ned 06 tra 2014, 03:16
Prijateljica KK, zvane nedovršena, radi za mene i moju teoriju.
Jučer je postavila sliku magazina, u kojem je istovremeno promoviran KIP sa Kenanom i njena reklamna kampanja donjeg veša ili nekakav intervju.
Tesadüf bir başlangıçtır, finali sen oynarsın perdeyi kader kapatır
Slučajnost je početak, ti igrom konačno zavjese sudbine zatvaraš.
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 9 KI ned 06 tra 2014, 09:29
Nek mu je sa srećom. Sad će ga konačno novinari ostaviti na miru...mislim, kad si je našao tako smjernu, zrelu i mirnu ženicu... baš kakvu je htio (interview, svojevremeno....)
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI ned 06 tra 2014, 10:32
adan je napisao/la:
Prijateljica KK, zvane nedovršena, radi za mene i moju teoriju.
Jučer je postavila sliku magazina, u kojem je istovremeno promoviran KIP sa Kenanom i njena reklamna kampanja donjeg veša ili nekakav intervju.
Tesadüf bir başlangıçtır, finali sen oynarsın perdeyi kader kapatır
Slučajnost je početak, ti igrom konačno zavjese sudbine zatvaraš.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI ned 06 tra 2014, 11:01
This photo-collage (made on the basis of new pictures from instagram Burcin Terzioglu) can be called "in the wake of Kenan and his companion" - map I added
Nek mu je sa srećom. Sad će ga konačno novinari ostaviti na miru...mislim, kad si je našao tako smjernu, zrelu i mirnu ženicu... baš kakvu je htio (interview, svojevremeno....)
Baš me zanima kada se budu zajedno pojavili, a ona u svojem topiću do sisa, a on sa svojim uštogljenim stilom.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI ned 06 tra 2014, 11:20
bes ni je napisao/la:
This photo-collage (made on the basis of new pictures from instagram Burcin Terzioglu) can be called "in the wake of Kenan and his companion" - map I added