| Novosti 9 KI | |
|
+17enny ASTERVANDER The Queen desigualm Maki S.N.O.B1 Kenan :) samani Re Alone Istanbul bes ni honeybunny melodija Tessa kikule81 adan Amra 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI uto 18 oľu 2014, 22:40 | |
| Smijem li ? Koliko konkretnije? Koliko je sahata? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 9 KI uto 18 oľu 2014, 22:42 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 9 KI uto 18 oľu 2014, 22:43 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI uto 18 oľu 2014, 22:46 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI uto 18 oľu 2014, 23:12 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 9 KI uto 18 oľu 2014, 23:16 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 9 KI uto 18 oľu 2014, 23:32 | |
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 9 KI čet 20 oľu 2014, 11:45 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 9 KI čet 20 oľu 2014, 19:02 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]pod naslovom: TÜZÜNATAÇ, DÜZYATAN VE ÖZPİRİNÇÇİ'YE TAKİPSİZLİK spominje se Cansu. U kom kontekstu nisam baš sigurna... Bit će da su "Balkanski" novinari naletili na njeno ime i odmah pišu gluposti! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 9 KI čet 20 oľu 2014, 23:46 | |
| Danas ova vijest za Kenana i Cansu na dosta nasih portala objavljena :kikiriki: :kikiriki: A ovo da tuzilac trazi za njega u slucaju krivice kaznu od 17 god ????? | |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 21 oľu 2014, 12:10 | |
| Turkish actors Berguzar Korel and Kenan Imirzalioglu (Karadayi) and Tuba Büyüküstün and Ilker Aksum (20 minutes) are included as the "potential candidates" in the categories of Best Actor/Best Actress in International (outside the U.S.) series of the International Television Award EMMY -2014 ! The Organizing Committee sent the invitations for actors, to attend if they wish at the awards ceremony which will be on November 24 in New York. The final list of nominees will be announced in early November 2014. This award is considered the Television Oscar. | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 21 oľu 2014, 12:20 | |
| Još će me ubijedit da je Tuba dobra glumica, a Karadayi odlična serija. Kako god, svaka čast Kerimu, koji se itekako trudi da svoje produkte što bolje proda. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 21 oľu 2014, 19:14 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Turkish actors Berguzar Korel and Kenan Imirzalioglu (Karadayi) and Tuba Büyüküstün and Ilker Aksum (20 minutes) are included as the "potential candidates" in the categories of Best Actor/Best Actress in International (outside the U.S.) series of the International Television Award EMMY -2014 !
The Organizing Committee sent the invitations for actors, to attend if they wish at the awards ceremony which will be on November 24 in New York. The final list of nominees will be announced in early November 2014. This award is considered the Television Oscar.
Potencijalni kandidati Ovo dvoje, dobri ne dobri, vrlo diskutabilno. Ali, Tuba, gdje je ona glumila zadnjih 3 godine? Koliko epizoda je snimljeno KPA? I čini mi se, nakon 4-5 epizoda , nema euforije? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 21 oľu 2014, 23:53 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 21 oľu 2014, 23:59 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 22 oľu 2014, 23:06 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- Još će me ubijedit da je Tuba dobra glumica, a Karadayi odlična serija.
Kako god, svaka čast Kerimu, koji se itekako trudi da svoje produkte što bolje proda. Ni ja ne mislim da je Karadayi 'odlična serija', te da kao takva i ne zaslužuje pomenutu nagradu, ali ukusi su različiti. Koliko sam puta ostala razočarana filmom koji je recimo dobio Oskara ... a dobio ga je... No, u svakom slučaju lijepo je dobiti priznanje za rad i trud, pa o čemu se god radilo. _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 22 oľu 2014, 23:22 | |
| - desigualm je napisao/la:
Ima novina,ima,ima...Napokon sam ga, uz malu pomoc prijatelja iz Ist. prosle nedelje vidjela u klubu Laila .Bio je u drustvu,neka cica sa njim.Navodno je u neobaveznoj vezi sa njom oko dva mjeseca,neka manekenka ali detalje ne znam.Raspolozeni i opusteni su bili.Ja sam jos pod utiskom i jedino mogu reci da je i uzivo markantan i zgodan.Ima nesto,prosto zraci.Elem,tako su mi rekli,veliki je vjernik i cesto podje u jednu dzamiju u starom dijelu Istanbula.Isto tako,uopste nije imun na drustvene mreze,kao ni na manekenke,naprotiv,uvijek je prisutan ali cesto mijenja profile.Trenutno toliko,ostalo prepustam nasim detektivkama da saznaju. :didi6:https://2img.net/h/oi58.tinypic.com/15xn9ms.jpg[/img] Nešto bitno sam propustila ?! Pitam se za boldovano : zbog čega ? _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
desigualm Ezelovac
Broj postova : 218 Join date : 25.12.2013 Lokacija : na obali mora
| Naslov: Re: Novosti 9 KI ned 23 oľu 2014, 14:19 | |
| - Maki je napisao/la:
- desigualm je napisao/la:
Ima novina,ima,ima...Napokon sam ga, uz malu pomoc prijatelja iz Ist. prosle nedelje vidjela u klubu Laila .Bio je u drustvu,neka cica sa njim.Navodno je u neobaveznoj vezi sa njom oko dva mjeseca,neka manekenka ali detalje ne znam.Raspolozeni i opusteni su bili.Ja sam jos pod utiskom i jedino mogu reci da je i uzivo markantan i zgodan.Ima nesto,prosto zraci.Elem,tako su mi rekli,veliki je vjernik i cesto podje u jednu dzamiju u starom dijelu Istanbula.Isto tako,uopste nije imun na drustvene mreze,kao ni na manekenke,naprotiv,uvijek je prisutan ali cesto mijenja profile.Trenutno toliko,ostalo prepustam nasim detektivkama da saznaju. :didi6:https://2img.net/h/oi58.tinypic.com/15xn9ms.jpg[/img]
Nešto bitno sam propustila ?!
Pitam se za boldovano : zbog čega ? Zbog dosadnih fanova,pretpostavljam.Iako cete misliti da sam naivna i , evo citata sa jednog profila koji je postojao do nedavno. 708 tane mesaj gelmiş,Sag olun teşekkürler ama;baştan söyleyim hiç kimseye bundan sonra cevap verilmeyecek ve atanlari spam olarak işaretleyip yani mesaj atsaniz bile ben göremeyecegim.. lüften israr etmeyin !!!! — ?/?? . Adan je to u jednom postu fenomenalno objasnila,i on je obican i znatizeljan momak kom prija toliko interesovanje.Licno mislim da mu neki profil,kad ga ima,traje toliko dok ga "malobrojni"fanovi ne provale i ne pocnu dosadjivati. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
desigualm Ezelovac
Broj postova : 218 Join date : 25.12.2013 Lokacija : na obali mora
| Naslov: Re: Novosti 9 KI ned 23 oľu 2014, 14:21 | |
| | |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 9 KI ned 23 oľu 2014, 14:27 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 24 oľu 2014, 00:02 | |
| Nahvalila ga kolegica. Snimali su zajendo i Pepsi, čini mi se. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 24 oľu 2014, 18:24 | |
| | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 24 oľu 2014, 18:41 | |
| - bes ni je napisao/la:
- Who is she?
[You must be registered and logged in to see this image.] If this photo has been taken during shooting, it might me Berguzar. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 24 oľu 2014, 18:47 | |
| - Tessa je napisao/la:
If this photo has been taken during shooting, it might me Berguzar. No, in my opinion it's not at set... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 24 oľu 2014, 20:29 | |
| - bes ni je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
If this photo has been taken during shooting, it might me Berguzar. No, in my opinion it's not at set... Mislim da je košulja i kaput Mahirmirkov, i to večerašnja epizoda... po meni je pauza na setu... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 9 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 9 KI | |
|