| Novosti 9 KI | |
|
+17enny ASTERVANDER The Queen desigualm Maki S.N.O.B1 Kenan :) samani Re Alone Istanbul bes ni honeybunny melodija Tessa kikule81 adan Amra 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 9 KI čet 10 tra 2014, 22:59 | |
| - bes ni je napisao/la:
- Kenan :) je napisao/la:
- Cek, cek, gde vi vidite Kenana??? Ja vidim samo zenski salon..
And there is no Kenan, only KK ... I posted a photo because I was wondering, where it is shooting To smo shvatile ali nije li netko spomenuo da je kod tog frizera KI išao na šišanje/frizuru/mini val? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 9 KI čet 10 tra 2014, 23:22 | |
| Ja sam se samo salila, posto ni traga od Kendze | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 9 KI čet 10 tra 2014, 23:27 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Ja sam se samo salila, posto ni traga od Kendze
Ahh, zo...al ja se sad opet pitam, ma nema veze, možda čovjek ima i erkek kaufor... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI čet 10 tra 2014, 23:36 | |
| Hvala bes ni. Videla sam neke scene iz 66 epke, ali ovu ne. Možda, ako stignem odgledam 66 epku. | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI čet 10 tra 2014, 23:49 | |
| - bes ni je napisao/la:
- melodija je napisao/la:
- Iz koje epizode je ovaj razgovor MiF???
Ona tužna, beživotna?
from last - 66 ep. Iz fragmanija 67. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI čet 10 tra 2014, 23:50 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
Svi smo se samo šalili na račun Muškićeve veze. Evo još... može li , po vama, ovo biti ista ruka? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 11 tra 2014, 00:00 | |
| - adan je napisao/la:
Svi smo se samo šalili na račun Muškićeve veze.
Evo još... može li , po vama, ovo biti ista ruka?
[You must be registered and logged in to see this link.] Ne vidim sliku. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 11 tra 2014, 00:11 | |
| - Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Ne vidim sliku. Kao ni smajliće, je li .... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 11 tra 2014, 00:30 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ahh, zo...al ja se sad opet pitam, ma nema veze, možda čovjek ima i erkek kaufor...
A draga mu je jučer imala natečen zub i ne vjerujem da je danas baš bila od volje hodati kod kaufora. Iako, taj sigurno radi po narudžbi. Pa se i otkaže, kad si bolestan... hm... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 11 tra 2014, 00:41 | |
| - adan je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Ne vidim sliku. Kao ni smajliće, je li .... Da, ništa ne vidim. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 11 tra 2014, 00:45 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Ahh, zo...al ja se sad opet pitam, ma nema veze, možda čovjek ima i erkek kaufor...
A draga mu je jučer imala natečen zub i ne vjerujem da je danas baš bila od volje hodati kod kaufora. Iako, taj sigurno radi po narudžbi. Pa se i otkaže, kad si bolestan... hm... Paaa, kakav mu je salon, mislim da se njemu mušterije moraju naručiti i kad otkažu...ponovo......čisto sumnjam da on leti za mušterijama. Kažu za njega artistik ...na glasu je, salon mu je ogroman, svugdje televizori, terasa, sve uređeno, pa još na Etileru...samo krema tamo dolazi... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 11 tra 2014, 06:51 | |
| - adan je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this image.] Ne, ovaa na slikata na KK e mnogu kovcesta, za razlika od ovaa tupanica na KI :didi8: | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| |
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 11 tra 2014, 11:32 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 9 KI ned 13 tra 2014, 17:49 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 14 tra 2014, 17:21 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 14 tra 2014, 18:53 | |
| - adan je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Zašto uzrujan? Tko ima nedostatak analitičkog razmišljanja? Çiğdem Anad ? Žena je novinarka, autorica dokumentaraca. Spominje se "Otac i sin". Što je to trebalo biti, dokumentarac, igrani film pa su se razišli? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 14 tra 2014, 19:54 | |
| - Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Zašto uzrujan? Tko ima nedostatak analitičkog razmišljanja? Çiğdem Anad ? Žena je novinarka, autorica dokumentaraca. Spominje se "Otac i sin". Što je to trebalo biti, dokumentarac, igrani film pa su se razišli?
Da ne budemo izgubljene u prijevodu... mislim da kažu kako je on priznao kako je napravio neke greške, jer previše analizira, tako nekako. A na pitanje o filmu "Otac i sin", samo je prešutio ali je njegovo lice odavalo žal za tim što ga nije prihvatio. Navodno se radi o izvrsnom djelu. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 14 tra 2014, 20:02 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Zašto uzrujan? Tko ima nedostatak analitičkog razmišljanja? Çiğdem Anad ? Žena je novinarka, autorica dokumentaraca. Spominje se "Otac i sin". Što je to trebalo biti, dokumentarac, igrani film pa su se razišli?
Da ne budemo izgubljene u prijevodu... mislim da kažu kako je on priznao kako je napravio neke greške, jer previše analizira, tako nekako. A na pitanje o filmu "Otac i sin", samo je prešutio ali je njegovo lice odavalo žal za tim što ga nije prihvatio. Navodno se radi o izvrsnom djelu. Draga moja DUR turkinjo, puno hvala...sad mi je jasnije... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 14 tra 2014, 21:02 | |
| A da li je snimam u Turskoj film ''Otac i sin'', ko igra glavne likove?? | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 14 tra 2014, 21:16 | |
| - melodija je napisao/la:
- A da li je snimam u Turskoj film ''Otac i sin'', ko igra glavne likove??
Ne znam puno, osim da su Halit Ergenc i Kivanc Tatliijošnešto, snimali epizodne uloge. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 14 tra 2014, 21:54 | |
| Hvala Adančice. A naš Bebe, neka ne žali, biće još dobrih uloga. Naka on samo obrije brkove i sredi zuricu, kao u Ezelu koju je nosio i mimo te serije. Kako će tek tada zasjati naša :amra5: ne smem ni pomisliti koja jačina | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 14 tra 2014, 21:58 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 14 tra 2014, 22:16 | |
| Nadam se možda i letos, znk on kako je najlepši, kako je jakasikli . A posle Karadyi sigurno, zato ne volim da bude i 3 sezona. | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 9 KI čet 17 tra 2014, 09:45 | |
| Kenan with the wife of the late Tuncel Kurtiz and Elif Sönmez (İlknur) last night at the concert of pianist David Helfgott.. at 15.04.2014 [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 9 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 9 KI | |
|