Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
Naslov: Re: Novosti 11 KI čet 25 ruj 2014, 12:07
Kenan :) je napisao/la:
Mogu li da vas zamolim da udjete na ovaj sajt i sa leve strane imate da lajkujete stranu na fb (Gefällt mir- Like it) [You must be registered and logged in to see this link.] Ja se izvinjam, znam da nije tema.
Lajkala ako može biti od neke pomoći.
_________________ Vjerujem u sretne završetke.
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
Naslov: Re: Novosti 11 KI čet 25 ruj 2014, 12:25
Naravno, mnogo mi znaci! Hvala! Da ne kvarim temu, evo jos jedan pokloncic.. [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 11 KI čet 25 ruj 2014, 23:16
Yoh, meni je zadnje palo na pamet treptanje kad te fotoslikišu !
Ja samo vidim kako donjom usnom briše brhkove...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 11 KI čet 25 ruj 2014, 23:17
Leona je napisao/la:
Ajme, poslednje što meni pada na pamet pri pogledu na ove duge prste je kostobolja..
Lepo mu odelo, i ako prestane da se bavi glumom, može biti da će da ode u politiku..
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
Bes ni ili netko , ako može naći ovih 6:20 minuta bez natpisa...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 27 ruj 2014, 06:39
Tessa je napisao/la:
bes ni je napisao/la:
[youtube]kgj9-Aq_GA0[/yo
Ubit ću se. Bari plavušu. Valjda još samo njih nije probao.
Pa, ja ovo u prvom gledanju nisam primetila.. A nije on..nego se ona, sirota, zbunila..ne zna kud bi sa sobom.. :aha4: U svakom slučaju, čudan govor tela..on baš, onako, muški reaguje u tim situacijama.. Joj, kako ja imam osećaj da on ne bira uopšte..
A na venčanju je , izgleda, bio sam..pred kraj se vidi da se vraća za sto, samo muško društvo oko njega..
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 27 ruj 2014, 11:52
Na vjenčanjima gdje se on pojavi jadna ti je mladenka......a i mladenko kad iza ponoći ostanu sami!!!bum tres! Svi mladoženje počnu plesati s njim,svi samo cupkaju na mjestu i snimaju Ga.Ona jadna maše rukama tamo negdje s kraja,nit' skupu haljinu ne može razmahat!I što je najgore, da bar s njim može zaplesat,bila bi joj satisfekšn! E,ali ova je bila pametna!!!Poslala brata jozumafijozu!Ajde ti moj Jablan Abi za sofru,yoksa nogice bi ti neko moga malo polomit!ajde,kardeš,,ajde.....odmori malo! Hm,a i plavuši ću ja poslat nekog!!Siktir,sarišin plava jedna!!
_________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 27 ruj 2014, 14:06
ASTERVANDER je napisao/la:
Na vjenčanjima gdje se on pojavi jadna ti je mladenka......a i mladenko kad iza ponoći ostanu sami!!!bum tres! Svi mladoženje počnu plesati s njim,svi samo cupkaju na mjestu i snimaju Ga.Ona jadna maše rukama tamo negdje s kraja,nit' skupu haljinu ne može razmahat!I što je najgore, da bar s njim može zaplesat,bila bi joj satisfekšn! E,ali ova je bila pametna!!!Poslala brata jozumafijozu!Ajde ti moj Jablan Abi za sofru,yoksa nogice bi ti neko moga malo polomit!ajde,kardeš,,ajde.....odmori malo! Hm,a i plavuši ću ja poslat nekog!!Siktir,sarišin plava jedna!!
A meni nekako,u poslednje vreme ne prijaju ti snimci sa venčanja..[You must be registered and logged in to see this image.] Valjda ih je bilo previše, šta znam..sve je već viđeno.. I super je to..malo se popije, on veseo, zgodan, sav se razmaše i opusti ..al' nešto mi čitav taj ambijent, pa plus muzika i sve to, malo previše..al' to je do mene..
A Adančica mi je ubacila crv sumnje, pa sad primetim i ono šta ranije ,verovatno, ne bih..i dalje nosi narukvicu..
Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 27 ruj 2014, 15:35
Hvala arkadasici sto me je prosvetila..razume se bolje u to, i rece da takvu istu narukvicu nosi i njen ujak jer ima problem sa glikemijom..