_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 11 KI pon 01 ruj 2014, 21:10
Nemam ništa protiv posete grobova, ali ne volim baš slikovanje na groblje.
Keno da se reši brkova i vrati zuricu na raniju Ezelovsku,ode mu harizma u zaborav, sa time izgledaš mnogo stariji. I manje si :amra5: To je moj dojam, iako je je još uvek yakišikliiiiiiiii. Skoro sam neke delove iz serije ACI hayat odgledala, gde je glumio Mehmeta Kosovali, kako je tamo lep i , a u Ezelu to je neponovljivo.
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Novosti 11 KI pon 01 ruj 2014, 21:50
Meni je prezgodan na ovim fotkama iz Pariza..
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 11 KI pon 01 ruj 2014, 23:08
Leona je napisao/la:
Meni je prezgodan na ovim fotkama iz Pariza..
Cok, cok.. ama cok!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 11 KI pon 01 ruj 2014, 23:10
I meni se sviđaju fotke iz Pariza.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
Naslov: Re: Novosti 11 KI pon 01 ruj 2014, 23:25
Tessa je napisao/la:
I meni se sviđaju fotke iz Pariza.
I meni..bas nam se svidjaju..
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 11 KI pon 01 ruj 2014, 23:50
Kizlar...Üzgünüm...yakisikli evet...ama...özel bir şey...bir zamanlar olduğu gibi...bana... Ama...bilirsin...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
Naslov: Re: Novosti 11 KI uto 02 ruj 2014, 00:03
Gečti,gitti zamanlar saniyorsun!? Aman Amram,biz ašigiyiz!O bizim ičin hep,ama hep yakisikli ve krizmatik kalacak! Čunku adam gibi adam!Gerček erkek! Yašliyken digerler'den hala daha yakisikli!
_________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
Naslov: Re: Novosti 11 KI uto 02 ruj 2014, 00:13
E,stvarno,samo me ona može izvuć iz puževe kućice!sa svim rogovima!..........a rekli su da to nisu rogovi nego oči.
_________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 11 KI uto 02 ruj 2014, 18:33
ASTERVANDER je napisao/la:
E,stvarno,samo me ona može izvuć iz puževe kućice!sa svim rogovima!..........a rekli su da to nisu rogovi nego oči.
Pa ja to namjerno...tako da raspršimo diskusiju. Zamislite konverzacije...jedna kaže: Prezgodan je Druga: Yakisikli Treća:
Četvrta se malo kao zasrami... (a zaskočila bi ga dok si reko keks)
i tako redom...
A što se tiče onog posta ispred, reći ću samo... ...i dodati: Kadın, ne oldu? Ve "eski" benim için çok genç, dursun ... Uffff yaaa... A...znaš onu novu od jedne naše banke (vraga naše)...(tj od A. Lincolna) "Nije važno koliko ima godina u našem životu već koliko ima života u našim godinama".
...i citirati sama sebe (da ti ne bi oči opet iskakale): ...yakisikli evet...ama...özel bir şey...bir zamanlar olduğu gibi...bana...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 05 ruj 2014, 17:17
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
Ja zamišljam Kenana u ovom kokošinjcu.. Kakve bi produhovljene razgovore vodio sa njima...