Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan |
|
| Novosti KI | |
|
+8S.N.O.B1 Lutijena Amra Re Alone Tessa adan honeybunny The Queen 12 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 14:42 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ....želim vidjeti snimku...
...ali to ništa ne mijenja na stvari... ...očito je da su skupa... ...vjerojatno im je dobro...
...bojim se da je on odlučio... ...ne zbog ljubavi... ...nego zato što to tako treba biti... ...a, uostalom, razlog nije ni bitan...
...bitno je da je to negova svjesna odluka... ...ja je prihvaćam...
...nakon svega...još su uvijek skupa...
...za mene je to gotova stvar... ...to sam si i mislila...
...čini mi se da je i Ljepotančićev brat bio s njima... ...obiteljski izlazak? ...to je još jedan znak...
...cure...bojim se da se moramo pomiriti s tim da će se oni .... ...da...
[You must be registered and logged in to see this image.]
I ja sam se pitala da li je to njegov brat. Mislim da su se družili i sa Zeynep, pa je opet završilo kako je završilo. Ne mora to ništa značiti. Međutim, da li je izjava da želi postati otac neka naznaka? Kada bi nam barem netko taj dio mogao prevesti. Uz pomoć GT-a je sr..., jer su kod prijevoda bitne i nijanse za pravilno razumijevanje teksta.
Zadnja promjena: Tessa; pet 08 lip 2012, 14:51; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 14:43 | |
| Kad sam vidjela vijest, isto sam razmišljala. Da, on je odlučio (podsjeća li vas to na odnos Ezel - Bade) jer je to DOBRA odluka. Njen otac je veliki, uspješan poslovni čovjek, ona je poslušna djevojka, neće praviti probleme, neće je uključivati u poslovni dio života.
Smiješan je s ovim pokušajem skrivanje. Moram priznati da mi se njegov odnos prema njoj ne sviđa. Ma koliko mi je ona apsolutno ne...ne.... i ne... u svakom pogledu, činjenica da je s njim, njega to obvezuje na drukčiji odnos prema njoj u javnosti. Njegove izjave i ponašanje ne dolikuje onom idealiziranom muškarcu kakvim smo ga (ja) smatrali. Doista djeluje kao da je se srami. Kao da je uz njega komad nameštaja. ha, mora se. Kod ovo dvoje Ja u ljubav NE vjerujem.
:muskarcina:
|
| | | honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 14:47 | |
| ...pričekajmo snimku... ...čini mi se da ćemo se dobro nasmijati...
...ako ništa drugo... ...novinari će ih opet početi progoniti... ...a mi ćemo se imati čemu smijati...
...i, jeste li primijetili, opet ju je izveo kako bi pokazao javnosti da su skupa...
...pa je li to normalno ponašanje?!?! ...je li to ponašanje odraslog čovjeka?!?!
...mi ga jesmo idealizirale... ...ali mislim da nismo krivo procijenile...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 15:33 | |
| Da li je ovo rođo zvan Ešli? :hihihi: Učinilo mi se da bi mogao biti on. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 15:43 | |
| Ne da mi se provjeravati. Odlučila sam prema spodobi odnositi se isto kao i Kenan. kao da ne postoji. :hihihi:
Evo prijevod dijela intervjua u kojem govori o očinstvu: I want to become a father!
- In all interviews, the stars say we want to find the artist inside us, do you think the same way? - I'm not thinking I'm a star, I'm an actor, and the acting is a long journey that never end to the last stop in your life. I was really impressed by acting a father in "Uzun Hikaye" movie. I loved the feeling of fatherhood. When I see children I get tears in my eyes. - Let us talk about your personal life, you are a handsome man, why you didn't get marry and have a family? -even if I were handsome and attractive to all women I can't. My life is about a working team, I can't run then regret it at the end. It's normal of course I wan't to live that feeling and have a family but it's hard for me. - Are we going to see Kenan a father soon? - I don't know
I ovo je ponižavajuće za osobu koja je u ljubavnoj vezi s njim. Nakon nisam zaljubljen, ne ženim se, evo još jedanput potvrde istog. Do kud seže žensko pniženje? da je sto puta KI... :aaa: |
| | | honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 19:00 | |
| - Tessa je napisao/la:
Da li je ovo rođo zvan Ešli? :hihihi:
Učinilo mi se da bi mogao biti on.
[You must be registered and logged in to see this link.] ...nemam pojma je li to rođo... ...a i nije mi baš bitno... ... Didi... ...već na početku njihove veze i ja sam rekla isto... ...ona je njegova RL Bade... ...hvala na prijevodu... ...iako...čini mi se da je , onaj tko je prevodio, malo je uljepšao stvari... ...njegova želja za stvaranjem obitelji očito nije toliko jaka...kao što voli pričati... ...moj Ljepotančiću... ...moram priznati...s obzirom na sve viđeno... ...drago mi je što je Cansu podalje od njega... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 19:55 | |
| Pih!
To je sve što imam da kažem!
Ne, ipak, dodajem: nek se je*u i imaju 748 ušatih stvorenja s ustima oko glave i nek svi budu glupi na oboje!!!!!!!!
Eto. _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | Lutijena Ezelovac
Broj postova : 365 Join date : 03.06.2012
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 19:56 | |
| Pozdrav Ezelovke moje...ima nas koji delimo slicnu sudbinu sa Ezelom,pa valjda duboko prozivljavamo svaku njegovu rec,bol,tugu,osmeh na silu....sve :( _________________ Onaj ko veruje u sudbinu,ne veruje u slucajnost Onaj koji veruje u slucajnost,ne drzi u rukama svoju sudbinu
| |
| | | S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 20:07 | |
| Njegov život ,njegov izbor. Ali, i dalje ne mogu da vjerujem da je OVO taj izbor. :bash: | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 20:16 | |
| |
| | | honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 20:26 | |
| ...onaj lik definitivno nije rođo... ...vidi se bolje na nekim dr. fotkama... ...budući da je nekako zajednička odluka...već i prije donesena... ...o tome da ignoriramo onuokojojništavišeneželimoznati... ...ja sam je izignorirala... :hihihi: ...uživajte u pogledu... [You must be registered and logged in to see this image.]...a je malu čopio za ruku... :hihihi: ...je li to opet mali znak nervoze? ...iako ne razumijem zašto?!?! ...a ako nekoga zanima original fotka... ...evo je... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | Lutijena Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 20:43 | |
| Svatko ubija onoga koga voli, dobro slušajte što vam kažem. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Onaj ko veruje u sudbinu,ne veruje u slucajnost Onaj koji veruje u slucajnost,ne drzi u rukama svoju sudbinu
| |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 20:54 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Pih!
To je sve što imam da kažem!
Ne, ipak, dodajem: nek se je*u i imaju 748 ušatih stvorenja s ustima oko glave i nek svi budu glupi na oboje!!!!!!!!
Eto. Jučer euforija, danas katastrofa! Moram priznati da iako sam razočarana kao i vi ipak ste me do suza nasmijale(/nasmijali jer vidim da nam se i Snobić pridružio u žalovanju)! Također, moram priznati da dok ste priželjkivale da je sam ili barem bez [You must be registered and logged in to see this image.], ja sam nekako bila sigurna da nisu prekinuli, da on mudro šuti i kao što ranije rekoh - odlučila sam se na ignore što se [You must be registered and logged in to see this image.] tiče. Što se njega tiče, nek čini što želi - sebi čini, možda ju stvarno voli, na stranu njegove izjave koje ne služe na čast ni njemu, a bome ni [You must be registered and logged in to see this image.] što ih trpi. Možda isprovociran od novinara svašta bubne, možda lako plane pa kaže što ne misli, možda [You must be registered and logged in to see this image.] kod kuće kasnije kaže da ju voli - ha, što bi vi tada? Ha? Da vas čujem! Sad ćete mi redom odgovarati da bi ga znogirale ali činjenica je da mi ne znamo sve, ma mi u stvari ne znamo ništa osim onoga što uspijemo sklepati iz sličica, pogleda, nebuloznih izjava.....na koncu konca kao i njihova javnost. On prikazuje što želi i s tim je zadovoljan. Našao si je ženu koja ga sluša, on upravo takvu želi i to je to. To da mu nosi naočale - i ja bih mu ih nosila! A [You must be registered and logged in to see this image.], ako on želi.....baš s njom....neka mu....sa srećom! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
| | | Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 20:56 | |
| E jesam ostala zatečena... Što reče Didi - jest konjušina! I majmunčina. Eto. A za dotičnu mu personu nemam prikladan izraz. Nek ga trpi a on nek je pljuje, valjda zaslužuju jedno dugo. Lutijena, evo ti, baci oko na ovo. Da vidimo ka će svadba. [You must be registered and logged in to see this link.](ne znam je li dobra i ja sam je svojevremeno našla na netu) _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 20:58 | |
...a ako nekoga zanima original fotka... ...evo je...
[You must be registered and logged in to see this link.] Pa žena ima noge! I ima kratku kiklju! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Lutijena Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 20:59 | |
| vidim da je 12pm....sto znaci da nisu imali tacno vreme rodjenja,i opet ne mogu nista da kazem ve u biku,svoj na svom sto bi se reklo,nije da ga ne vole zene,a rekla bih da on voli one "bolje da ljulja nego da šulja" hahaa _________________ Onaj ko veruje u sudbinu,ne veruje u slucajnost Onaj koji veruje u slucajnost,ne drzi u rukama svoju sudbinu
| |
| | | Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 21:00 | |
| - kmf55 je napisao/la:
- Možda isprovociran od novinara svašta bubne, možda lako plane pa kaže što ne misli, možda [You must be registered and logged in to see this image.] kod kuće kasnije kaže da ju voli - ha, što bi vi tada? Ha? Da vas čujem!
Kratim te draga ... sorrryyy Ma nema tog majčinog sina koji bi me 41756247251316765 puta popljuvao u javnosti - a ja da mu oprostim! Bljak! Oboje su bljak! _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 21:03 | |
| - Lutijena je napisao/la:
- vidim da je 12pm....sto znaci da nisu imali tacno vreme rodjenja,i opet ne mogu nista da kazem
ve u biku,svoj na svom sto bi se reklo,nije da ga ne vole zene,a rekla bih da on voli one "bolje da ljulja nego da šulja" hahaa Ha, zato mu nije "sjela" Cansu! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 21:09 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- kmf55 je napisao/la:
- Možda isprovociran od novinara svašta bubne, možda lako plane pa kaže što ne misli, možda [You must be registered and logged in to see this image.] kod kuće kasnije kaže da ju voli - ha, što bi vi tada? Ha? Da vas čujem!
Kratim te draga ... sorrryyy
Ma nema tog majčinog sina koji bi me 41756247251316765 puta popljuvao u javnosti - a ja da mu oprostim!
Bljak!
Oboje su bljak! Ma samo ti krati jer ja nadugačko.....razumijem ....ne bih mu ni ja.....ali kao što rekoh.....našao ženu koja ga sluša, čeka,....pa vidi kako korača za njim.....nikad uz ili ispred njega. On takvu očigledno želi! Pa ja bih mu već sto puta na glavu skočila ali takve kao ti ili ja on ne bi odabrao jer valjda voli ove potpuno ovisne o njemu (što god on zborio u nekim ranijim interw...)! A čuj, znaš kakva je u Turskoj tradicija - vani gospodari muškarac, a u kući žena. Tko zna što mu ona radi kad su doma! [You must be registered and logged in to see this image.] :hihihi: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Zadnja promjena: kmf55; pet 08 lip 2012, 21:17; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 21:10 | |
| ...hej...
...smirimo strasti...
...nakon slijedeće fotke na kojoj bude sam...opet će biti naš Ljepotančić...
...nama nije ništa napravio... ...znamo da je težak...
...a to kako se odnosi prema njoj... ...to je njena borba, a ne naša... ...ni meni se to ne sviđa... ...ali to strašno puno govori i o njoj... ...to su osobe kojima je normalno da ih se gazi... ...koje drugo nisu ni naučile...
...ima ih...nije ni prva ni zadnja...
...još jednom ponavljam...to je njen problem...a to možda njoj i nije problem... ...ona me ne zanima...
...a ako je to što on voli i želi... ...našao lonac poklopac...nek im je sa srećom...
...sve dok on poštuje nas, kao fanove... ...sve dok daje maksimum na tv ekranima... ...meni je ok...
...a, na svu sreću...mislim da je niti nećemo često viđati s njim...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 21:18 | |
...hej...
...smirimo strasti...
...nakon slijedeće fotke na kojoj bude sam...opet će biti naš Ljepotančić...
...nama nije ništa napravio... ...znamo da je težak...
...a to kako se odnosi prema njoj... ...to je njena borba, a ne naša... ...ni meni se to ne sviđa... ...ali to strašno puno govori i o njoj... ...to su osobe kojima je normalno da ih se gazi... ...koje drugo nisu ni naučile...
...ima ih...nije ni prva ni zadnja...
...još jednom ponavljam...to je njen problem...a to možda njoj i nije problem... ...ona me ne zanima...
...a ako je to što on voli i želi... ...našao lonac poklopac...nek im je sa srećom...
...sve dok on poštuje nas, kao fanove... ...sve dok daje maksimum na tv ekranima... ...meni je ok...
...a, na svu sreću...mislim da je niti nećemo često viđati s njim...
yes _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 21:59 | |
| A evo gdje su bili (pardon, zaboravila na ignore pa ispravljam: evo gdje je bio): [You must be registered and logged in to see this image.]Bili na koncertu: Beren Saat, Kenan Doğulu, Kıvanç Tatlıtuğ, Azra Akın, Meltem Cumbul, Ebru Akel, Gülben Ergen, Ayşe Özyılmazel, Deniz Seki, Metin Arolat, Hande Yener, Demet Akalın, Ahmet Hakan, Şebnem Bozoklu, Ömür Gedik ve Kenan İmirzalıoğlu Madonna'nın konserinde yer alıyor.. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 22:11 | |
| Samo neki od komentara sa facebooka (kako zvuči poznato): "He is ashamed of her. That's the reason why he is hiding her and doesn't want to talk about her. Except: "i'm not in love", "I don't get married" ,"Even if I were handsome and attractive to all women I can't. My life is about a working team, I can't run then regret it at the end. It's normal of course I wan't to live that feeling and have a family but it's hard for me." Such a love. Poor, poor, ugly Ozge." "Unfortunately, these are new pics. Doesn't he look uglier with her? Always." "So stupid. He's getting old." "Big ears, nose, mouth, hips...why not big smile?" "She never smiles...and because of that we don't like her." "She is not polite in public...and because of that we don't like her." I ova sličica: [You must be registered and logged in to see this image.]I ova usporedba uz tekst: "What resemblance. Weird." i "Whom he looks at, and from whom he turns his head?" [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 22:48 | |
| Bah, ignore, ignore, ignore. To je najbolje Drago mi je da adan ne čita dok je na putu. Nek' se malo odmori. Očito je da je veza jaka jer je ona bliska i s obitelji. Ona je za po doma, pokućnica. Neka je tamo. Što se mene tiče ni na koncert nije trebala ići. Od sad ignore |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI pet 08 lip 2012, 22:59 | |
| - Didily je napisao/la:
- Bah, ignore, ignore, ignore. To je najbolje
Drago mi je da adan ne čita dok je na putu. Nek' se malo odmori. Očito je da je veza jaka jer je ona bliska i s obitelji. Ona je za po doma, pokućnica. Neka je tamo. Što se mene tiče ni na koncert nije trebala ići.
Od sad ignore E da mi je vidjet Adanin izraz lica kad otvori kompač po povratku. Bit će: :schoked: , pa :angry1: , pa :sad2: , pa :rude: .... :hihihi: :hihihi: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti KI | |
| |
| | | | Novosti KI | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|