Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan |
|
| Novosti KI | |
|
+8S.N.O.B1 Lutijena Amra Re Alone Tessa adan honeybunny The Queen 12 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti KI ned 10 lip 2012, 16:37 | |
| - adan je napisao/la:
Edit: Reeeeee.... jazz, on se pali na jazz ..... :hihihi:
Ako je ovo jazz ja sam ... Madonna ... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti KI ned 10 lip 2012, 18:14 | |
| - kmf55 je napisao/la:
Reee, nisam mislila da ga sad promatramo samo kao objekt. On čak nije ni lijep svim ženama. On uz svoj izgled ima tu karizmu zbog koje nam je ipak poseban. Pokušala sam u malo riječi objasniti da nema smisla da nas ona i razlog zbog kojeg je s njom uznemirava i priječi da se i na ovoj temi dobro zabavimo. Eto, samo to. Ja bih isto željela da je drugačije ali kad nije..... Osim toga, sve to što on čini ili bi trebao činiti je vrlo diskutabilno. Da li bi nam bio poseban da mijenja žene kao čarape? Ili da je gay? Ne znam, on je meni uz svoj nadasve poseban izgled imao to nešto što ima i dalje usprkos lošem odabiru partnerice i usprkos lošem postupanju prema njoj, a znamo da on zna i bolje iz ophođenja prema Zeynep (i ne bih rekla da je lijep, možda u mladosti, a sad zgodan, markantan, nekako poseban). Što mi očekujemo da on jest? Pa on je glumac! Da li barem malo poznajete taj svijet? Imala sam (imam) prilike poznavati vezano uz moj posao javne osobe među kojima neke naše glumce, pjevače.....Ljudi moji, to vam je osebujan svijet...Ne sumnjam da je i drugdje tako. Ne može on biti savršen. Da nije ovakav prema njoj mi bi stvarno mislile da jest. :dance: Kmfčice da se ne shvatimo pogrešno, nisam se ja nadovezala niti komentarisala tvoj ili bilo čiji post, jednostavno sam konstatovala da nekompletnom čovjeku poklanjamo isuviše pažnje. Ustvari ja. Govoriću u svoje ime. Što se tiče harizme imao je on, ali - imao. Po meni, izgubio se kad se pojavila ona, ma kako se zvala - u ovom slučaju Ozge. Ulaskom žene (djevojke) u njegov život upoznale smo i onu njegovu stranu koju prije nismo znale. Nešto se s njim dogodilo nakon Zejnep, ili sa njom, što ga je promijenilo. Ostajem pri stavu da on ne-poštuje-žene i da se to vidi po njegovom ponašanju. Dotičnu voda kao uličarku za sobom, sramoteći je, koliko god ona o tom ćutala. Može on biti još 100 put mister i van univerzuma ali nije čovjek koji zaslužuje divljenje. Ja bar tako smatram. Ima kvaliteta, fizičkih i poslovnih, to stoji i ne poričem. Što se ostalog tiče, fuj. _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti KI ned 10 lip 2012, 20:47 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...za ne povjerovati...
...nakon Madonninog koncerta izašli su držeći se za ruke...
[You must be registered and logged in to see this link.] Očito je i novinarima jako čudno vidjeti ih kako se vodaju za ruke. Čudno je svima, nitko nije navikao na to. Btw, ona je meni na snimkama ispadne gore nego na slikama. Ma, odo gledati utakmicu. Manje ću se naživcirati. | |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti KI ned 10 lip 2012, 21:29 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- kmf55 je napisao/la:
Reee, nisam mislila da ga sad promatramo samo kao objekt. On čak nije ni lijep svim ženama. On uz svoj izgled ima tu karizmu zbog koje nam je ipak poseban. Pokušala sam u malo riječi objasniti da nema smisla da nas ona i razlog zbog kojeg je s njom uznemirava i priječi da se i na ovoj temi dobro zabavimo. Eto, samo to. Ja bih isto željela da je drugačije ali kad nije..... Osim toga, sve to što on čini ili bi trebao činiti je vrlo diskutabilno. Da li bi nam bio poseban da mijenja žene kao čarape? Ili da je gay? Ne znam, on je meni uz svoj nadasve poseban izgled imao to nešto što ima i dalje usprkos lošem odabiru partnerice i usprkos lošem postupanju prema njoj, a znamo da on zna i bolje iz ophođenja prema Zeynep (i ne bih rekla da je lijep, možda u mladosti, a sad zgodan, markantan, nekako poseban). Što mi očekujemo da on jest? Pa on je glumac! Da li barem malo poznajete taj svijet? Imala sam (imam) prilike poznavati vezano uz moj posao javne osobe među kojima neke naše glumce, pjevače.....Ljudi moji, to vam je osebujan svijet...Ne sumnjam da je i drugdje tako. Ne može on biti savršen. Da nije ovakav prema njoj mi bi stvarno mislile da jest. :dance: Kmfčice da se ne shvatimo pogrešno, nisam se ja nadovezala niti komentarisala tvoj ili bilo čiji post, jednostavno sam konstatovala da nekompletnom čovjeku poklanjamo isuviše pažnje. Ustvari ja. Govoriću u svoje ime.
Što se tiče harizme imao je on, ali - imao. Po meni, izgubio se kad se pojavila ona, ma kako se zvala - u ovom slučaju Ozge.
Ulaskom žene (djevojke) u njegov život upoznale smo i onu njegovu stranu koju prije nismo znale. Nešto se s njim dogodilo nakon Zejnep, ili sa njom, što ga je promijenilo. Ostajem pri stavu da on ne-poštuje-žene i da se to vidi po njegovom ponašanju. Dotičnu voda kao uličarku za sobom, sramoteći je, koliko god ona o tom ćutala. Može on biti još 100 put mister i van univerzuma ali nije čovjek koji zaslužuje divljenje. Ja bar tako smatram. Ima kvaliteta, fizičkih i poslovnih, to stoji i ne poričem. Što se ostalog tiče, fuj. Ma ne, nisam ja ništa osobno shvatila, samo su mi dragi tvoji postovi pa ne bih željela da te ta njegova "crna" strana otjera s teme. Ja sam nekako od početka mislila da je on tako, malo u odnosima prema ženama pravi tradicionalni Turčin pa me ovo i nije iznenadilo. Stalno sam očekivala da iskoči neka negativa iz sve te divote i iskočila je. Al, opet, mislim si, divim mu se kao glumcu, pri tome mi je i zanimljiv, pa zgodan, s karizmom koja se istina topi, kako kod nas tako i u njegovoj domovini koliko vidim čim mu se tako rugaju..... Ali, opet žao mi da si ljuta , tj. ok budi ljuta ali ne i pogođena time jer on nije zaslužio da se zbog njega sekiraš, a na ovoj temi se kao i na ostlima baš lijepo družimo, pa stoga, ja očekujem tvoje postove i dalje im se veselim pa makar ga u njima počastila žešćim atributima i nas povremeno spustila na zemlju ako zaboravimo da nije baš tako poseban.... :dance: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti KI ned 10 lip 2012, 22:43 | |
| Netko je gore napisao da je imao što vidjeti na Madoninom koncertu. I stvarno je Madona pokazala previše....možda je Ozge primio za ruku jer ga je Madona inspirirala za ostatak večeri......... :hihihi: [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti KI ned 10 lip 2012, 22:52 | |
| - kmf55 je napisao/la:
- Netko je gore napisao da je imao što vidjeti na Madoninom koncertu. I stvarno je Madona pokazala previše....možda je Ozge primio za ruku jer ga je Madona inspirirala za ostatak večeri......... :hihihi:
Zapažanje : Cijeli prilog je o tome , kako su sa koncerta izlazili svi držeći se za ruke ... .. ne razumijem turski..ali sam sigurna da su rekli : čak i KI je to učinio ... Da , jeste .. ali pogledajte sva ta nasmijana lica , opuštena, zadovoljna jer su prisustvovali nečem lijepom ... ... svi hodaju jedno uz drugo .. svaka čast onom Kinancu, kako to kulturno odrađuje ... svi isu uporedo ... .. a kako se hoda naš Jablan... kakva je faca onojkojahodatrikorakaizanjega ... ... što ona glumi .. što time želi postići .. ... njih dvoje su u otvorenom ratu sa novinarima... vidjet ćete .. .. ovaj put je tu bilo dijete , brat ... skoro da su pozirali ... ... već na ovom koncertu jučer, nije to bilo tako idilično sa novinarima .. .. odvojen izlazak, suzdržanost sa njegove strane ... .. nismo mi još sve vidjeli ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti KI ned 10 lip 2012, 23:02 | |
| ...u svakom slučaju... ...jedva čekam nove priloge... ...imam osjećaj da će opet početi gubiti živce... ...a onda... [You must be registered and logged in to see this image.]... ...nisam primijetila da je bio neraspoložen sa novinarima... ...iako...opet hoda spuštena pogleda... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI ned 10 lip 2012, 23:18 | |
| yes Hrvatska pobijedila. Adančika, što ona glumi? Ona je užasno sretna što ima "čast" biti njegova vješalica. Sigurna sam da ima osjećaj inferiornosti u odnosu na njega, pa mu je zato i tako ponizna. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI ned 10 lip 2012, 23:44 | |
| - Tessa je napisao/la:
- yes Hrvatska pobijedila.
Adančika, što ona glumi? Ona je užasno sretna što ima "čast" biti njegova vješalica. Sigurna sam da ima osjećaj inferiornosti u odnosu na njega, pa mu je zato i tako ponizna.
Pitaš Adan a ja se javljam. Smijem? Takva je skroz s početka te njihove "veze". Podložna, pokorna, ponizna, uvijek iza kad je s njim (kad nije, pokaže svu svoju antipatičnost i aroganciju)," prava žena" iz prošlih vremena kad se nije znalo za emancipaciju koja je uzela maha čak i u Turskoj ali kod nje očigledno ne (a ni Bebe nije čuo za nju). _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI pon 11 lip 2012, 00:13 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Ako je ovo jazz ja sam ... Madonna ... ...nije jazz... ...to je turska narodna muzika... ...naš Ljepotančić voli narodnjake!!!!! :hihihi: ...a ako su nam i malo slični...a jesu... ...uz njih onda ide i dobra kapljica... ...a onda i dobro raspoloženje... ...a onda i show!!!!!!! :s1017: _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI pon 11 lip 2012, 00:21 | |
- Re Alone je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Ako je ovo jazz ja sam ... Madonna ... ...nije jazz...
...to je turska narodna muzika...
...naš Ljepotančić voli narodnjake!!!!! :hihihi: ...a ako su nam i malo slični...a jesu... ...uz njih onda ide i dobra kapljica... ...a onda i dobro raspoloženje...
...a onda i show!!!!!!!
:s1017: Oh.. znam da nije jazz ... da su turski narodnjaci ... ali , on reče da voli jazz... ... prema do sada viđenom, u nekoliko navrata, on se pali na ovo ... jako pali ... ... i na ovo ... [You must be registered and logged in to see this image.].. a o tome poslije neću ni misliti, ovom prilikom ...pssssssssssssst!!! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI pon 11 lip 2012, 00:24 | |
| - kmf55 je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- yes Hrvatska pobijedila.
Adančika, što ona glumi? Ona je užasno sretna što ima "čast" biti njegova vješalica. Sigurna sam da ima osjećaj inferiornosti u odnosu na njega, pa mu je zato i tako ponizna.
Pitaš Adan a ja se javljam. Smijem? Takva je skroz s početka te njihove "veze". Podložna, pokorna, ponizna, uvijek iza kad je s njim (kad nije, pokaže svu svoju antipatičnost i aroganciju)," prava žena" iz prošlih vremena kad se nije znalo za emancipaciju koja je uzela maha čak i u Turskoj ali kod nje očigledno ne (a ni Bebe nije čuo za nju). Uvijek . | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti KI pon 11 lip 2012, 13:13 | |
| Honey, pronašla sam ovu tvoju fotku: [You must be registered and logged in to see this image.]s ove stranice: [You must be registered and logged in to see this image.]E, sad. Definitivno to nije on. Ali, zar to nije onaspodoba? |
| | | honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI pon 11 lip 2012, 13:47 | |
| - Didily je napisao/la:
- Honey, pronašla sam ovu tvoju fotku:
[You must be registered and logged in to see this link.]
E, sad. Definitivno to nije on. Ali, zar to nije onaspodoba? ...gotovo sam sigurna da nije ona... ...ta fotka je mutna... ..ali na manjoj, iz članka...ne izgleda mi kao ona... [You must be registered and logged in to see this link.]...ova mi se čini simpatičnijom i spontanijom... ...a ovaokojojneželimgovoriti nema ni s od spontanosti... ...iako...baš bi bilo zanimljivo da se ˝zabavljala˝ dok ga nije bilo... :hihihi: _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti KI pon 11 lip 2012, 14:04 | |
| Ah, meni bi baš bilo drago da je to ona, a da mi sad gledamo ovu njegovu facu s njom. Baš bi mu tako i trebalo. U svakom slučaju, neće on proći dobro s njom. Oženit će se, ostarirt će (već za 10 godina neće biti faca), a ona će još biti mlada i zahtjevna, više joj neće imponirati. Baš je lijepo ponekad biti zloban, iako oprosti mi Bože, nije lijepo, i nadam se da nikom ne štetim. |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI pon 11 lip 2012, 14:47 | |
- Ah, meni bi baš bilo drago da je to ona, a da mi sad gledamo ovu njegovu facu s njom.
Baš bi mu tako i trebalo.
U svakom slučaju, neće on proći dobro s njom. Oženit će se, ostarirt će (već za 10 godina neće biti faca), a ona će još biti mlada i zahtjevna, više joj neće imponirati.
Baš je lijepo ponekad biti zloban, iako oprosti mi Bože, nije lijepo, i nadam se da nikom ne štetim. Ti si samo glasno izgovorila .... Ova slika je od jeseni ili zime ... tada je Božanstveni GT preveo , kako se Jablan ljubio sa prijateljevom djevojkom ... Poznavajući Božanstvene prijevode ... možda se Jablanova štogodmubila, ljubila sa prijateljem ?? :hihihi: _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI pon 11 lip 2012, 15:10 | |
- Ah, meni bi baš bilo drago da je to ona, a da mi sad gledamo ovu njegovu facu s njom.
U svakom slučaju, neće on proći dobro s njom. Oženit će se, ostarirt će (već za 10 godina neće biti faca), a ona će još biti mlada i zahtjevna, više joj neće imponirati.
Baš je lijepo ponekad biti zloban, iako oprosti mi Bože, nije lijepo, i nadam se da nikom ne štetim. ...zaista nemam ništa protiv oneokojojneželimrazmišljati... ...ali svojim ponašanjem je to zaslužila... ...kad bi barem našli nešto... :hihihi: _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI pon 11 lip 2012, 15:24 | |
| ...ako vam se da glasati za našeg Ljepotančića... ...anketa:Tko je najseksipilniji frajer Turske? [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti KI pon 11 lip 2012, 15:47 | |
| Kako ovaj Cagatay može biti sexy? Podsjeća me na onog malog glumca što boluje od Perkinsove bolesti Michael...ne radi mozak.
Što tu ima, a da bi čovjek povezao sa sexom? :hihihi: P.S. Bez ljutnje molim, ako ga netko ipak smatra sexy. Meni je u tom slučaju vjerojatno samo premlad. :dance: |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI pon 11 lip 2012, 17:33 | |
Baš je lijepo ponekad biti zloban, iako oprosti mi Bože, nije lijepo, i nadam se da nikom ne štetim. Ahh, i mene svaki puta zapeče savijest kada nešto ružno o njoj napišem. Nemaš pojma koliko. Bude mi žao, ali, eto, reagiram onako kako osjećam. Pa valjda ne štetimo nikome, nije nam to namjera - nikome od nas. U to sam sigurna. A Cagatay sexy? Ni meni to nije jasno. I za mene je premlad, ali i da sam mlađa, rekla bih blahhh... | |
| | | Lutijena Ezelovac
Broj postova : 365 Join date : 03.06.2012
| Naslov: Re: Novosti KI pon 11 lip 2012, 19:04 | |
| _________________ Onaj ko veruje u sudbinu,ne veruje u slucajnost Onaj koji veruje u slucajnost,ne drzi u rukama svoju sudbinu
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI pon 11 lip 2012, 20:01 | |
- Honey, pronašla sam ovu tvoju fotku:
s ove stranice:
E, sad. Definitivno to nije on. Ali, zar to nije onaspodoba? Adan bi rekla da je to on zbog ćelice! :hihihi: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI pon 11 lip 2012, 20:04 | |
- Didily je napisao/la:
Baš je lijepo ponekad biti zloban, iako oprosti mi Bože, nije lijepo, i nadam se da nikom ne štetim.
...zaista nemam ništa protiv oneokojojneželimrazmišljati...
...ali svojim ponašanjem je to zaslužila...
...kad bi barem našli nešto...
:hihihi: Ako se nešto i pronađe, koliko kopamo - pronaći ćemo mi! Koja ekskluziva! :hihihi: (meni danas sve smiješno, tako je od jutra - oprostite) :hihihi: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI pon 11 lip 2012, 20:05 | |
- Kako ovaj Cagatay može biti sexy? Podsjeća me na onog malog glumca što boluje od Perkinsove bolesti Michael...ne radi mozak.
Što tu ima, a da bi čovjek povezao sa sexom? :hihihi: P.S. Bez ljutnje molim, ako ga netko ipak smatra sexy. Meni je u tom slučaju vjerojatno samo premlad. :dance: :hihihi: :hihihi: :hihihi: (velim vam da danas nisam uračunljiva!) _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI pon 11 lip 2012, 20:07 | |
| - Lutijena je napisao/la:
- Moram da priznam da je dobra najava
[You must be registered and logged in to see this link.] Lutijena, slažem se, ovaj je super za razliku od onog prvog koji je bio katastrofa! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti KI | |
| |
| | | | Novosti KI | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|