Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan |
|
| Novosti KI | |
|
+8S.N.O.B1 Lutijena Amra Re Alone Tessa adan honeybunny The Queen 12 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti KI uto 12 lip 2012, 23:11 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- kenan sad objašnjava onojkojajenebitna da to nije tako kako izgleda :hihihi: to je samo bio kiss za Novu godinu :lol!:
...sumnjam da mu je ona trenutno na pameti... ...ima on većih problema od nje... ...njegov ugled... ...dobar glas... ( iako, zaista, ne razumijem zašto!!!!! :hihihi: ) ...obitelj... ...novinari... ... :nene: ... ...nje nema na popisu prioriteta... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti KI uto 12 lip 2012, 23:21 | |
| Hmmmm....jel će on nama sada stvarno biti samo kao objekt,....dobar komad, niškoristi, tek tolko, da prokomentiramo? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
| | | Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti KI uto 12 lip 2012, 23:26 | |
| Ja se slažem sa Didily i isto sam to danas pomislila. Da je za iskupljenje neće zaprositi? Mene od njega više ne bi ništa čudilo. Bio bi to samo još jedan glupasti potez u nizu ostalih glupastih poteza. A njoj je sigurno rekao: Ne vjeruj fotografiji, vjeruj meni. :hihihi: Uhhh, trebati će vremena da mu Turci ovo oproste. Čitam neke komentare, i svi su redom negativni. Kao ono, priča o obitelji i djeci, pa sada ovo. Tko mu je kriv. Primjetila sam da Grkinje ne prenose ovu vijest. Zar ih je strah da će im ponovno obrisati stranicu? :hihihi: Kakav odnos prema fanovima. :grrrr: Na KIP stranici ima nekoliko dužih priloga sa zadnje pressice. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti KI uto 12 lip 2012, 23:36 | |
| - kmf55 je napisao/la:
- Hmmmm....jel će on nama sada stvarno biti samo kao objekt,....dobar komad, niškoristi, tek tolko, da prokomentiramo?
Nemojte mi zamjeriti ... ali ... .. ja , jadna mala i skromna .. Muškić? ... nadala sam se da je takav ... show!!.. ... nezajažljiv, puten , spreman, uhuvijek spreman na ...izazove .. :heat: .. njega kad vidiš, nema razmišljanja o držanju za ruke ... ( dobro, poslije!!) .. njega mogu samo zamišljati .. pinkglasses .. ali da mi se od toga vrti u glavi .. .. naravno, na to se dobro uklapa sličica nježnog, puzzlastog Bebea ... Karizma .. uzor..Mr.Perfect ... ... onog, kojem bi ispekla ovooliiikuuu tortu od jagoda, šlagiranu ... sa preljevom od crne šekulade .. ... u pauzi ... a onda bi se opet nadala da je takav ...show!!.. ... nezajažljiv, puten , spreman, uhuvijek spreman na ...izazove .. :heat: .. njega kad vidiš, nema razmišljanja o držanju za ruke ... ( dobro, poslije!!) ... ponavljati ... više puta ... jer ... kako znamo .. :hihihi: _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; uto 12 lip 2012, 23:45; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti KI uto 12 lip 2012, 23:39 | |
| - Tessa je napisao/la:
Ja se slažem sa Didily i isto sam to danas pomislila. Da je za iskupljenje neće zaprositi? Mene od njega više ne bi ništa čudilo. Bio bi to samo još jedan glupasti potez u nizu ostalih glupastih poteza.
A njoj je sigurno rekao: Ne vjeruj fotografiji, vjeruj meni. :hihihi:
Uhhh, trebati će vremena da mu Turci ovo oproste. Čitam neke komentare, i svi su redom negativni. Kao ono, priča o obitelji i djeci, pa sada ovo. Tko mu je kriv.
Primjetila sam da Grkinje ne prenose ovu vijest. Zar ih je strah da će im ponovno obrisati stranicu? :hihihi: Kakav odnos prema fanovima. :grrrr:
Na KIP stranici ima nekoliko dužih priloga sa zadnje pressice.
[You must be registered and logged in to see this link.] Sam si je kriv - točno ali po meni samo zato što se predstavlja kao netko tko nije. Da nije naširoko i nadugačko predstavljao sebe kao čovjeka koji drži do tradicije, obitelji, imao je sve duge veze do sada....(jedno ako ne pokušava napraviti harem - i to je tradicija)...mogao je biti takakv kakav je....i ne bi mu se toliko zamjerilo kao ovo licemjerje.... Njega je ova popularnost skršila....rijetki se odupru porocima kad se domognu slave, moći i love....to je jednostavno tako.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI uto 12 lip 2012, 23:40 | |
| ...slažem se sa Didi i Tessom... ...i meni se to nekako čini kao vrlo vjerojatna opcija... ...ali samo zato što me je poprilično razočarao... ...do nedavno sam mislila da ima svoje ja... ...da razmišlja kao svaki normalan čovjek... ...no očito moje razmišljanje niej normalno... ...a njegovo je... ...grkinje već duže vrijeme ne prenose vijesti o njegovim ljubavnim (ne)uspjesima... ..opekle su se i jednom je bilo sasvim dovoljno... ...adančica bi koristila ruke na drugi način... :hihihi: ..a i ja... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti KI uto 12 lip 2012, 23:41 | |
| sam pao ,sam se ubio. niko ga nije tjerao da svako malo mlati praznu slamu o porodici i važnosti iste, braku, djeci, tradicionalnosti itd itd. :guza:
sad nek' se izvlači iz gov** kako zna :bicedobro: | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti KI uto 12 lip 2012, 23:44 | |
| - kmf55 je napisao/la:
- Hmmmm....jel će on nama sada stvarno biti samo kao objekt,....dobar komad, niškoristi, tek tolko, da prokomentiramo?
Ma ne. On je meni i dalje zgodan glumac zbog kojeg sam pčela gledati Ezela. On je meni i dalje glumac koji mi je donio lik koji ne mogu zaboraviti. On je glumac koji me je upoznao s Cansu. Ništa od toga se nije promijenilo. Više puta sam isticala kako mi te osobe ne poznamo osim iz medija, medijima i nije za vjerovati. Ovo trenutno je samo nešt što potiče našu malu žensku zlobu jer nam njegovo ponašanje već neko vrijeme nije drago. Da ne ponavljam zašto. I ovo će proći, doći će nešto drugo. Zanimljivo je, nešto se događa. A mora i od nas dobiti porciju, jel' tako. Došlo je naših pet minuta da se iskalimo. To ne znači da ćemo prestati igrati puzlle, da nećemo više sliniti za njim i nad njim. Mi smo ipak vjerne. Za razliku od njega P.S. Sad mi je jasnije zašto pn i Cansu nisu zajedno.
Zadnja promjena: Didily; uto 12 lip 2012, 23:46; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI uto 12 lip 2012, 23:45 | |
| - adan je napisao/la:
- kmf55 je napisao/la:
Nemojte mi zamjeriti ... ali ...
.. ja , jadna mala i skromna .. Muškić?
... nadala sam se da je takav ... show!!..
... nezajažljiv, puten , spreman, uhuvijek spreman na ...izazove .. :heat:
.. njega kad vidiš, nema razmišljanja o držanju za ruke ... ( dobro, poslije!!)
.. njega mogu samo zamišljati .. pinkglasses .. ali da mi se od toga vrti u glavi ..
.. naravno, na to se dobro uklapa sličica nježnog, puzzlastog Bebea ...
... onog, kojem bi ispekla ovooliiikuuu tortu od jagoda, šlagiranu ... sa preljevom od crne šekulade ..
... u pauzi ... a onda bi se opet nadala da je takav ...show!!..
... nezajažljiv, puten , spreman, uhuvijek spreman na ...izazove .. :heat:
.. njega kad vidiš, nema razmišljanja o držanju za ruke ... ( dobro, poslije!!)
... ponavljati ... više puta ... jer ... kako znamo .. :hihihi:
Tako je Adan! Mi iskreno i otvoreno kažemo što jest i zašto to skrivati (kakv mu je karakter nije se moglo znati, a kakav je [You must be registered and logged in to see this image.] odmah se moglo znati) ! Kako netko reče tamo na onom drugom forumu: hodajući sex! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI uto 12 lip 2012, 23:50 | |
| - Didily je napisao/la:
- kmf55 je napisao/la:
Ma ne. On je meni i dalje zgodan glumac zbog kojeg sam pčela gledati Ezela. On je meni i dalje glumac koji mi je donio lik koji ne mogu zaboraviti. On je glumac koji me je upoznao s Cansu. Ništa od toga se nije promijenilo. Više puta sam isticala kako mi te osobe ne poznamo osim iz medija, medijima i nije za vjerovati. Ovo trenutno je samo nešt što potiče našu malu žensku zlobu jer nam njegovo ponašanje već neko vrijeme nije drago. Da ne ponavljam zašto. I ovo će proći, doći će nešto drugo. Zanimljivo je, nešto se događa. A mora i od nas dobiti porciju, jel' tako. Došlo je naših pet minuta da se iskalimo.
To ne znači da ćemo prestati igrati puzlle, da nećemo više sliniti za njim i nad njim.
Mi smo ipak vjerne. Za razliku od njega
P.S. Sad mi je jasnije zašto pn i Cansu nisu zajedno.
A jadničak.....jesmo ga dohvatili! A on jadan pod maliganima dao curi nedužnu pusu i on je to svojoj Ozge uspio lijepo obrazložiti kao neophodan potez oko Nove godine, a nama nikako neće uspjeti obrazložiti.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti KI sri 13 lip 2012, 00:02 | |
| - kmf55 je napisao/la:
- A jadničak.....jesmo ga dohvatili!
A on jadan pod maliganima dao curi nedužnu pusu i on je to svojoj Ozge uspio lijepo obrazložiti kao neophodan potez oko Nove godine, a nama nikako neće uspjeti obrazložiti.... Ma da, jadničak je dao nedužnu pusu i onda se izblesio u fotoaparat da se dobro vidi ko je :hihihi: Ja čekam snimak, dok ne bude video, priča nije kompletna :sigh: [You must be registered and logged in to see this image.] Al neki dobar video [You must be registered and logged in to see this image.] :hihihi: _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sri 13 lip 2012, 00:18 | |
P.S. Sad mi je jasnije zašto pn i Cansu nisu zajedno.
Ha, ha...kad se sjetim da je netko tamo na onom drugom forumu pisao da bi razlog zašto njih dvoje nisu zajedno mogle biti presmjele fotke Cansu jer on je kao drži do tradicije...staromodan je....zna se što žene smiju, a što ne.... :hihihi: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti KI sri 13 lip 2012, 00:25 | |
| Ma meni nije jasno zašto su to novinari držali do sad?
Zar ne bi bio pun pogodak da su ovo objavili nakon što su se prvi put pojavili skupa, nakon Australije, kad im je odbrusio: Pa da smo raskinuli zar bi bili ovdje?
Ovo su mu trebali servirati nakon toga i ako ova veza tada ne bi pukla, onda...
... a ko zna, možda vole trouglove, četvorouglove i ostale uglove... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sri 13 lip 2012, 00:36 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Ma meni nije jasno zašto su to novinari držali do sad?
Zar ne bi bio pun pogodak da su ovo objavili nakon što su se prvi put pojavili skupa, nakon Australije, kad im je odbrusio: Pa da smo raskinuli zar bi bili ovdje?
Ovo su mu trebali servirati nakon toga i ako ova veza tada ne bi pukla, onda...
... a ko zna, možda vole trouglove, četvorouglove i ostale uglove... Vjerujem da u tom trenutku nisu imali sličicu. Uff, što me zanima njegova reakcija. | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI sri 13 lip 2012, 00:51 | |
| Ja sam skromna .. ja se nadam .. .. da se reakcija već dogodila ... telefonska .. [You must be registered and logged in to see this image.].. nakon šok, šok, šoka ... :garavusa: .. nakon uobičajene, odglumljene zbunjenosti i bauljanja u krivom pravcu [You must be registered and logged in to see this image.] .. pronađen je pravi ... [You must be registered and logged in to see this image.].. pravac ... [You must be registered and logged in to see this image.]... i odmah .... [You must be registered and logged in to see this image.] ... da ne bi bilo čistilište u obrnutom pravcu ... :pljas: _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti KI sri 13 lip 2012, 09:46 | |
| Kakva telefonska. Nadam se da je to bilo oči u oči, pa da vidimo jel' ušata može niže pasti.
Ali, iz svega ovoga naučile smo nešto pozitivno o Kenanu. Definitivno nije rasist! :garavusa: |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI sri 13 lip 2012, 13:08 | |
- Kakva telefonska. Nadam se da je to bilo oči u oči, pa da vidimo jel' ušata može niže pasti.
Ali, iz svega ovoga naučile smo nešto pozitivno o Kenanu. Definitivno nije rasist! :garavusa: Htjela sam jučer malo izanalizirati njegov izbor ... ..čini mi se, ne samo za tu večer, jer neki napisi govore o tome , kako su ga nekoliko dana viđali sa damom tamne puti... .. u tom slučaju otpada pijanstvo, kao uzrok epizodi ... ... ali ... zanimljivo, i da je pijan , pa baš potrefi , u mraku kluba , na tamnu damu ... :hihihi: ... od svih bijelih...uočljivijih .. .. [You must be registered and logged in to see this image.] ... bio je to čisti izbor ... ... želja za provodom .. ali , onako... skroz drukčijim ... ... želja za egzotikom ... da se kuša ... :garavusa: ... naš Muškić ... bemtimišonju ... neka je takav ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sri 13 lip 2012, 14:26; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI sri 13 lip 2012, 13:14 | |
| ...dok je bio u Australiji, spominjalo se da ima neku poduzetnicu...kod koje je navodno došao...
...svi su se tome sprdali...
...ali zašto to ne bi bilo moguće?!?!
...vidimo da je i on vrlo poduzetan!!!! :hihihi:
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sri 13 lip 2012, 13:39 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...dok je bio u Australiji, spominjalo se da ima neku poduzetnicu...kod koje je navodno došao...
...svi su se tome sprdali...
...ali zašto to ne bi bilo moguće?!?!
...vidimo da je i on vrlo poduzetan!!!! :hihihi:
I ja sam čitala komentare kako je došao u Australiju, jer ima tamo žensku. Nisam tome pridodavala previše pažnje, jer sam mislila da lupetaju gluposti. | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI sri 13 lip 2012, 14:21 | |
| Vidim ja .. teško razdoblje visinskih priprema je preda mnom .... [You must be registered and logged in to see this image.]... najprije na tečaj ... [You must be registered and logged in to see this image.]... potom u dopisnu školu za poduzetnice ... [You must be registered and logged in to see this image.]... skinuti koji dekagram ... [You must be registered and logged in to see this image.]... malo se posunčati .. je li ... :garavusa: ... skrušeno priznajem, i na tečaj za ... [You must be registered and logged in to see this image.]... srećom, neke tečajeve, za napredne polaznike sam već završila ... [You must be registered and logged in to see this image.] yes ... i onda mogu ... bit ću spremna za :handstuff: ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sri 13 lip 2012, 18:52 | |
| Naslov članka: Kenan İMİRZALIOĞLU ljubitelj čokolade! :hihihi: :hihihi: Al ga sprdaju. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI sri 13 lip 2012, 19:47 | |
| - Tessa je napisao/la:
Naslov članka:
Kenan İMİRZALIOĞLU ljubitelj čokolade! :hihihi: :hihihi: Al ga sprdaju.
[You must be registered and logged in to see this link.] ...a stvarno su ga se dohvatili!!!! :hihihi: :hihihi: :hihihi: ...čovjek uživa u hrani... ...a očito i u slatkom... ...prava je sreća da voli tamnu čokoladu... ..ta je zdravija!!!! :hihihi: (sorry...nisam rasist...ali nisam mogla odoljeti!!!!! ) ...pišu i da Ljepotančić nije htio LJENČARITI (!!!!!) , u mjesec i pol, koliko nisu bili skupa (prema novinarima) :lach5: ...pa je valjda vrijedno radio... ...i eto nam njegovog djela u fotkama... ... adančice... ...čini mi se da ti je nedostajao jedan smajlić....možda ovaj? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI sri 13 lip 2012, 21:46 | |
| .. a danas gledam epizodu 3. ... maskenbal ... i glazbena podloga ... ide " Lady Marmalade " .. znate ono ... sa ovim refrenom... " Giuchie, Giuchie, ya ya dada (Hey hey hey) Giuchie, Giuchie, ya ya here (here) Mocha Chocalata ya ya (oh yea)Creole lady Marmalade " ... umrla sam od smijeha ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sri 13 lip 2012, 23:16 | |
| - adan je napisao/la:
.. a danas gledam epizodu 3. ... maskenbal ... i glazbena podloga ... ide " Lady Marmalade " ..
znate ono ... sa ovim refrenom...
" Giuchie, Giuchie, ya ya dada (Hey hey hey) Giuchie, Giuchie, ya ya here (here) Mocha Chocalata ya ya (oh yea) Creole lady Marmalade "
... umrla sam od smijeha ...[You must be registered and logged in to see this image.] E, stvarno ste lude! [You must be registered and logged in to see this image.]A je, tko se ne bi smijao i sprdao. Sve mu se posložilo, čak ima i glazbenu podlogu kako treba. A zašto se mi u stvari čudom čudimo? Nismo li zaključile da je čovjek SHOWMAN i da zna prirediti dobar SHOW. Sad ga je priredio Ozge, a bome i sebi i svima nama! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI sri 13 lip 2012, 23:38 | |
| - kmf55 je napisao/la:
E, stvarno ste lude! A je, tko se ne bi smijao i sprdao. Sve mu se posložilo, čak ima i glazbenu podlogu kako treba. A zašto se mi u stvari čudom čudimo? Nismo li zaključile da je čovjek SHOWMAN i da zna prirediti dobar SHOW. Sad ga je priredio Ozge, a bome i sebi i svima nama!
Opet imaš problema sa pravopisom? Koristiš neke čudne riječi ... oz .. kako li već.. na koga tu misliš?? :hihihi: _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti KI | |
| |
| | | | Novosti KI | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|