Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan |
|
| Novosti KI | |
|
+8S.N.O.B1 Lutijena Amra Re Alone Tessa adan honeybunny The Queen 12 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti KI pon 18 lip 2012, 18:25 | |
| Oh..ah ..uh ...ne .. ne skrnaviti ovo lijepo tijelo ... .. ne ..ne .. ne .. ne da ove okice ovako gledaju .. yoh ... [You must be registered and logged in to see this image.].. nastavak niza na foto ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti KI pon 18 lip 2012, 18:41 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Paštetulja?! [You must be registered and logged in to see this image.]
Dakle, došao do toga da ga koriste za afirmisanje - u UH nepoznate a sada - loše glumice. Da ih pogura malo...
Divno. ...to je to što meni smeta... ...njegov rad je neupitan...i koliko god se srozao kao osoba... ...kao glumac je još uvijek nedodirljiv....barem meni... ...nakon povezivanja svih silnih balavica uz njegove filmove/serije... ...došli su i do T(r)ube, one koja, za razliku od drugih spominjanih, ima pregršt glumačkog iskustva...ali talenta nimalo!!!!! ....joj, samo se bojim da će se gledanje te serije svesti, doslovno, na gledanje Ljepotančića!!!!! ...ha...pa dobro, ni to nije tako loše...barem ćemo ga viđati!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti KI pon 18 lip 2012, 20:31 | |
| Ne pada mi na pamet ne gledati.....sve i da s njim glumi Ušatanosatausnata ja bih opet gledala! Pa on je stvoren za gledanje! Dok ovo pišem na TV-u upravo Strasti i Paštetamen. Ako će i Paštetulja s Bebeom, nema veze, kao što rekoh tamo na drugom forumu - možda ju on inspirira na bolju glumu (mada Berrak nije uspio).. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
| | | Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti KI pon 18 lip 2012, 20:34 | |
| Ne znam kako Tuba glumi, ali nemam ništa protiv nje. Mislim da je puno bolji izbor od novopečene misice. Iako, ja sumnjam da će ona tako rano početi snimati nakon poroda.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti KI pon 18 lip 2012, 20:46 | |
| - Tessa je napisao/la:
Ne znam kako Tuba glumi, ali nemam ništa protiv nje. Mislim da je puno bolji izbor od novopečene misice. Iako, ja sumnjam da će ona tako rano početi snimati nakon poroda. Nemam ni ja ništa protiv nje. Nisam ju puno gledala. Malo Asi i malo neku seriju gdje glumi neku divljakušu (a gdje ne glumi?) upravo zato da vidim njenu glumu i tu spominjanu kemiju između nje i Murata. Po meni, ona se preglumljuje, ne znam kako da to bolje objasnim, previše toga želi izraziti samo pogledom, hoda kao vojnik, nema onaj neki šarm, ne ostavlja pečat. Ako je ona izbor ja se toplo nadam da sam pogriješila u procjeni. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI pon 18 lip 2012, 20:58 | |
| Gledati, naravno ... uzmi od prirode dok ti daje ..
.. ovdje , u emisiji , bili su simpatični .. iako " potpuni stranci " dojam ..
Gluma ? Nisam imala priliku, ali kako mi se čini , do sada je imala te uloge ... malo riječi, puno suza ... a tu je teško pokazati što znaš ..
Ako ste u pravu, onda je čudno da je pristao, jer on sigurno ima utjecaja na izbor ... za Tugce je sigurno vjerovao Sinanu ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 18 lip 2012, 22:28; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti KI pon 18 lip 2012, 22:23 | |
| Izvor u koji vjerujem (dizifilm) kaže da je to laž. :zvrk: |
| | | honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI pon 18 lip 2012, 23:13 | |
| - Didily je napisao/la:
- Izvor u koji vjerujem (dizifilm) kaže da je to laž. :zvrk:
...sad si mi uljepšala večer!!!!!! Hvala Didi... ...palo mi je na pamet da je ta ˝vijest˝ namjerno bačena baš sada... ...trebalo bi prestati pričati o slasticama Australije... ...ali ovi deru i na njegov rođendan!!!!!!! ...i čini mi se da se bura baš i neće smiriti tako brzo.. _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti KI sri 20 lip 2012, 14:55 | |
| Trač! Na nekom forumu, navodno je ženska bila u Tusrkoj, upoznala nekog tko pozna Kenana, da je ljepši 5 puta u živo i da je trenutno u Americi. Koliko je za vjerovati... (smajlića trach nema nestimeni ) |
| | | honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI sri 20 lip 2012, 17:00 | |
- Trač! Na nekom forumu, navodno je ženska bila u Tusrkoj, upoznala nekog tko pozna Kenana, da je ljepši 5 puta u živo i da je trenutno u Americi.
Koliko je za vjerovati...
(smajlića trach nema nestimeni ) ...ne sumnjam da je ljepši uživo... ...iako sam čula i suprotno... ...da je bez šminke čak i prosječan...ali u to baš i ne vjerujem... ...zašto ne?!?! ...moguće je da je zbrisao u Ameriku... ...tu ga je malo stislo... ...a moguće je i da su novinari znali da odlazi... ...onda bi bio i logičan tajming za priču iz Australije... ...za sretan put... ...a i on će se imati vrema ohladiti pa neće bjesniti na njih... ...usput...zaista ga nema već duže vrijeme... ...jeste li negdje naletili na Buraka u vijestima? ...ako ni njega nema...pun pogodak...Amerika je gotovo sigurna.. ...uz to, Ljepotančić je i spominjao da će otići tamo... ...jedino nas je prevario s vremenom odlaska... ...a nek se sad Ušatanosatausnata pita što će tek biti u Americi!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI sri 20 lip 2012, 17:16 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...ne sumnjam da je ljepši uživo... ...iako sam čula i suprotno... ...da je bez šminke čak i prosječan...ali u to baš i ne vjerujem...
...zašto ne?!?! ...moguće je da je zbrisao u Ameriku... ...tu ga je malo stislo... ...a moguće je i da su novinari znali da odlazi... ...onda bi bio i logičan tajming za priču iz Australije... ...za sretan put... ...a i on će se imati vrema ohladiti pa neće bjesniti na njih...
...usput...zaista ga nema već duže vrijeme...
...jeste li negdje naletili na Buraka u vijestima? ...ako ni njega nema...pun pogodak...Amerika je gotovo sigurna..
...uz to, Ljepotančić je i spominjao da će otići tamo... ...jedino nas je prevario s vremenom odlaska...
...a nek se sad Ušatanosatausnata pita što će tek biti u Americi!!!!
.. nema ga od ... točno.. dana objave fotkica iz Australije ... slikan na jahti .. zar ne ? Znalo je biti i duže .. iako ovaj put, sigurna sam, uzrok znamo ... .. ako nije u Americi, dobro se sakrio od bure ... Da , neka se pita .. ako je nije poveo sa sobom ?? [You must be registered and logged in to see this image.]Gledala sam danas , tražeći nešto po forumu .. stare snimke .. iz slučaja " rođo" .. .. i ove zadnje, kad onukojatrajepredugo šeta iza njega kao sjenka .. Dvije osobe ..totalno različite .. .. slučaj " rođo".. .. kako je bila prepotentna, arogantna, uznosita .. ..bahato ih gleda, sve drži pod kotrolom, ...brza na jeziku i govorljiva .. .. uz njega .. ..pogled u pod, ..mali sivi miš, stisnuta, samozatajna... ...bez riječi .. .. pitam se.. koja je prava ona ??.. prva bi mogla glumiti onu drugu .. .. dok ona druga .. nikad ne bi mogla glumiti onu prvu .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sri 20 lip 2012, 19:15 | |
- Trač! Na nekom forumu, navodno je ženska bila u Tusrkoj, upoznala nekog tko pozna Kenana, da je ljepši 5 puta u živo i da je trenutno u Americi.
(smajlića trach nema nestimeni ) Pa kud će biti ljepši od ovoga :ree2: . Iako sam i ja čitala da je uživo prosječan kako je Honeyka rekla. | |
| | | honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI sri 20 lip 2012, 21:29 | |
| ...ona slika sa jahtice je navodno snimljena 13.06.2012.... ...iako ja sumnjam da je to fotkano toga dana... ...posjet KIP-u bio je 06.06.2012... ...sumnjam da bi nosio baš, do u svaki detalj, istu odjeću...i to tjedan dana kasnije... ...logično bi bilo da je to fotkano istog dana...a od tada ništa... ...moguće je da je otišao odmah nakon toga... ...a novinari jedva dočekali i objavili one australske fotke... ...pa nek se ozgnosi sama s tim... ...ako je otišao na tečaj glume... ...sumnjam da je poveo i Ušatanosatausnata... ...znači da je najvažniji dan u svom životu... ...rođendan... ...proslavio bez nje... ...neću reći sam... ...jer vjerujem da se i u SAD-u počastio kao i u Australiji... ...ukoliko je Ušatanosatausnata sama u Istanbulu... ...novinari će čekati... ...naći će je i pitati za Ljepotančićevu strast za čokoladom... ...jedva čekam!!!! ...adančice...u pravu si... ...mirna, tiha i samozatajna cura ne može postati ono iz slučaja rođo... ...ali ona druga može postati mirna tiha i samozatajna...po potrebi... ...baš mi se sviđa ova priča o SAD-u... ...samo, pitanje je je li istinita... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI čet 21 lip 2012, 00:55 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Didily je napisao/la:
(smajlića trach nema nestimeni ) Pa kud će biti ljepši od ovoga :ree2: . Iako sam i ja čitala da je uživo prosječan kako je Honeyka rekla. Ma stvarno: kud ljepši od ovoga? Ali, opet nekako ovi naši, mahom muški ajmo reć malo zgodniji likovi (glumci, pjevači, neki od voditelja) uglavnom još bolje izgledaju u živo ako su nešto viši. Čim su niži, ajme meni, u živo su ko dječica, sitnički, to je slučaj s brdom poznatih stranih faca, npr. Mel Gipson, Tom Cruise. Žene, ah često slučaj da izgledaju lošije u živo ali naravno to je individualno. Ja nekako vjerujem da on u živo izgleda :ilove: :ilove: :ilove: Mislim da ću od Istanbula vidjeti samo Cihangir! A mogla bih i otkazati hotel i unajmiti apartman na Cihangiru pa u lov! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI čet 21 lip 2012, 01:02 | |
| - kmf55 je napisao/la:
Ma stvarno: kud ljepši od ovoga? Ali, opet nekako ovi naši, mahom muški ajmo reć malo zgodniji likovi (glumci, pjevači, neki od voditelja) uglavnom još bolje izgledaju u živo ako su nešto viši. Čim su niži, ajme meni, u živo su ko dječica, sitnički, to je slučaj s brdom poznatih stranih faca, npr. Mel Gipson, Tom Cruise. Žene, ah često slučaj da izgledaju lošije u živo ali naravno to je individualno. Ja nekako vjerujem da on u živo izgleda :ilove: :ilove: :ilove: Mislim da ću od Istanbula vidjeti samo Cihangir! A mogla bih i otkazati hotel i unajmiti apartman na Cihangiru pa u lov! Očekuješ bliski susret .. treće vrste ... ??? Pazi, da se ne sudariš s nekim...Njuškica je jako popularan među forumašicama ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI čet 21 lip 2012, 01:11 | |
| - adan je napisao/la:
- kmf55 je napisao/la:
Ma stvarno: kud ljepši od ovoga? Ali, opet nekako ovi naši, mahom muški ajmo reć malo zgodniji likovi (glumci, pjevači, neki od voditelja) uglavnom još bolje izgledaju u živo ako su nešto viši. Čim su niži, ajme meni, u živo su ko dječica, sitnički, to je slučaj s brdom poznatih stranih faca, npr. Mel Gipson, Tom Cruise. Žene, ah često slučaj da izgledaju lošije u živo ali naravno to je individualno. Ja nekako vjerujem da on u živo izgleda :ilove: :ilove: :ilove: Mislim da ću od Istanbula vidjeti samo Cihangir! A mogla bih i otkazati hotel i unajmiti apartman na Cihangiru pa u lov! Očekuješ bliski susret .. treće vrste ... ???
Pazi, da se ne sudariš s nekim...Njuškica je jako popularan među forumašicama ...https://2img.net/h/i679.photobucket.com/albums/vv153/HolyHana/Emoticons/CrackingUp.gif[/img]
[You must be registered and logged in to see this link.]
E to bi bilo stvarno treće vrste .....a ovo s uspaljenim forumašicama po Istanbulu... A što je najbolje ja s vama dijelim svoje oduševljenje s Bebeom, a da ga sretnem ( ) samo bih prošla pored njega...kao...ni vidjela ga ne bih...jer ako nešto mrzim to je kad se obožavatelji onako bacaju pod noge svojim idolima....nisam ja od tih...samo se ovdje s vama dobro zabavljam na račun muškarca koji je baš kao iz onih nekadašnjih ljubića....nisam ni znala da postoji takav u zbilji... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti KI čet 21 lip 2012, 18:12 | |
| - kmf55 je napisao/la:
- E to bi bilo stvarno treće vrste .....a ovo s uspaljenim forumašicama po Istanbulu...
A što je najbolje ja s vama dijelim svoje oduševljenje s Bebeom, a da ga sretnem ( ) samo bih prošla pored njega...kao...ni vidjela ga ne bih...jer ako nešto mrzim to je kad se obožavatelji onako bacaju pod noge svojim idolima....nisam ja od tih...samo se ovdje s vama dobro zabavljam na račun muškarca koji je baš kao iz onih nekadašnjih ljubića....nisam ni znala da postoji takav u zbilji... Ne moraš mu se bacati pod noge a i bez veze je i ja mrzim to krištanje, čupanje kose i padanje u nesvijest pred 'obožavanim likom'. Samo ti ponesi fotić i nek bude puna baterija i klikaj, klikaj, klikaj. Ako se usudiš pitaj za zajedničku fotku i to je to. (Predhodno popij smirislav ako misliš da je neophodno , mada je i on samo čovjek, al' eto... možda budeš uzbuđena) P.S. I da, tresni ga pri odlasku jednom po dupetu, onako, od nas... P.P.S. Kad ono bješe ideš u Stambol? _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI čet 21 lip 2012, 22:15 | |
- kmf55 je napisao/la:
- E to bi bilo stvarno treće vrste .....a ovo s uspaljenim forumašicama po Istanbulu...
A što je najbolje ja s vama dijelim svoje oduševljenje s Bebeom, a da ga sretnem ( ) samo bih prošla pored njega...kao...ni vidjela ga ne bih...jer ako nešto mrzim to je kad se obožavatelji onako bacaju pod noge svojim idolima....nisam ja od tih...samo se ovdje s vama dobro zabavljam na račun muškarca koji je baš kao iz onih nekadašnjih ljubića....nisam ni znala da postoji takav u zbilji... Ne moraš mu se bacati pod noge a i bez veze je i ja mrzim to krištanje, čupanje kose i padanje u nesvijest pred 'obožavanim likom'.
Samo ti ponesi fotić i nek bude puna baterija i klikaj, klikaj, klikaj. Ako se usudiš pitaj za zajedničku fotku i to je to. (Predhodno popij smirislav ako misliš da je neophodno , mada je i on samo čovjek, al' eto... možda budeš uzbuđena)
P.S. I da, tresni ga pri odlasku jednom po dupetu, onako, od nas...
P.P.S. Kad ono bješe ideš u Stambol? Idem u rujnu na 9 dana i baš se veselim. Nabit ću takvu kilometražu po gradu da to neće biti normalno! Ovo sa slikanjem bi mogla...kad bih baš naletila (al ja sam ti takve sreće da ću prije naletit na Kamila ili Erena).... to mi ne bi bio problem....., a ovo s dupetom malo teže jer idem s dragim (samo zbog toga). Mislim, pošto moja bolja polovica zna da se Bebe sviđa (gotovo) svim ženama, a do te spoznaje je sam došao priznavši da se radi o "većem kalibru" muškarca, čak mi rekao da iako baš ne volim tako crne muškarce ovaj mora da mi je neodoljiv (to je vjerojatno zaključio zato što su mi možda curile sline dok sam gledala Ezela). Zamisli scene:"Čuj, micek, daj me pričekaj, moram skoknuti zašlatati Ezela"...... Edit: al obećavam, za cure s Ezel forumcroatian, žrtvovat ću se ako ga sretnem A smirislav bi mi možda trebao na samu pomisao da sam u njegovom gradu (ako on tada ne bude u Australiji). Adan, si ti pila smirislav kad si bila u Stambolu i još hodala po onim znamenitim mjestima iz Ezela? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI čet 21 lip 2012, 22:28 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Netko je spominjao masnice i šljive u postu? Evo dao se tuć ženama. Ovo je iz Aci Hayat backstagea pa ga tadašnja Zeynep tuče.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI pet 22 lip 2012, 10:20 | |
| - kmf55 je napisao/la:
E to bi bilo stvarno treće vrste .....a ovo s uspaljenim forumašicama po Istanbulu...
A što je najbolje ja s vama dijelim svoje oduševljenje s Bebeom, a da ga sretnem samo bih prošla pored njega...kao...ni vidjela ga ne bih...jer ako nešto mrzim to je kad se obožavatelji onako bacaju pod noge svojim idolima....nisam ja od tih...samo se ovdje s vama dobro zabavljam na račun muškarca koji je baš kao iz onih nekadašnjih ljubića....nisam ni znala da postoji takav u zbilji... ... shodno nekim nagađanjima da u prirodi i nije tako lijep... .. to prepuštam ukusu, tipu muškarca ... [You must be registered and logged in to see this image.]... ali.. ovakav personaliti, ovaj silni seks koji lebdi oko njega kao aureola ... [You must be registered and logged in to see this image.] ..to ni jednoj ne može promaknuti ... to te usisa ... pomete ... .. šokiraju te tvoje vlastite misli ... [You must be registered and logged in to see this image.].. tako da kad bi ga ja , kad bi ga ja srela.. ... i još jednom, za svaki slučaj .. ... ne bi se ja njemu bacala pod noge, euforija i te priče ... ... to ne možeš kontrolirati, mislim , samo se posložiš .. [You must be registered and logged in to see this image.] - kmf55 je napisao/la:
Adan, si ti pila smirislav kad si bila u Stambolu i još hodala po onim znamenitim mjestima iz Ezela? Kad sam, nekad, planirala ići u Istanbul.. maštala sam o Ayi ... Plavoj .. Bosporu ... nekad ... ...sad ...tumaraš onim uličicama,... prolete Aya..Plava .. Suleymanija.. ... a ti .. samo misliš na Jablana Znamenitog ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pet 22 lip 2012, 21:13; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti KI pet 22 lip 2012, 12:56 | |
| - kmf55 je napisao/la:
- Idem u rujnu na 9 dana i baš se veselim. Nabit ću takvu kilometražu po gradu da to neće biti normalno!
Ovo sa slikanjem bi mogla...kad bih baš naletila (al ja sam ti takve sreće da ću prije naletit na Kamila ili Erena).... to mi ne bi bio problem....., a ovo s dupetom malo teže jer idem s dragim (samo zbog toga). Mislim, pošto moja bolja polovica zna da se Bebe sviđa (gotovo) svim ženama, a do te spoznaje je sam došao priznavši da se radi o "većem kalibru" muškarca, čak mi rekao da iako baš ne volim tako crne muškarce ovaj mora da mi je neodoljiv (to je vjerojatno zaključio zato što su mi možda curile sline dok sam gledala Ezela). Zamisli scene:"Čuj, micek, daj me pričekaj, moram skoknuti zašlatati Ezela"......
Edit: al obećavam, za cure s Ezel forumcroatian, žrtvovat ću se ako ga sretnem A smirislav bi mi možda trebao na samu pomisao da sam u njegovom gradu (ako on tada ne bude u Australiji).
Adan, si ti pila smirislav kad si bila u Stambolu i još hodala po onim znamenitim mjestima iz Ezela? Što ima veze što ideš s dragim. Razumjeće on da je to za široke narodne (ženske) mase. Ne bi ti to zbog tebe. Zna on to. Očekujemo da se žrtvuješ _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI pet 22 lip 2012, 14:44 | |
| ...čini se da se polako stvara ekipica za Cevdet beya... ...navodno će u Cevdetu, uz Ljepotančića i Trubu, glumiti i Engin Akyurek... [You must be registered and logged in to see this link.]...kakva konkurencija!!!! ...i tako će sve oči biti uperene samo u jednog glavnog glumca... :ree2: _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI pet 22 lip 2012, 21:54 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...čini se da se polako stvara ekipica za Cevdet beya... ...navodno će u Cevdetu, uz Ljepotančića i Trubu, glumiti i Engin Akyurek...
...kakva konkurencija!!!! ...i tako će sve oči biti uperene samo u jednog glavnog glumca... :ree2:
Naravno da našem Bebeu nema premca, ali sviđa mi se Engin. Simpatičan momak. Ne znam kako glumi, ali bih ga osobno voljela vidjeti u tom projektu, iako je bilo govora da će glumiti s Cansu. I ta mi se kombinacija čini zanimljivom. | |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI pet 22 lip 2012, 22:11 | |
| - Tessa je napisao/la:
- honeybunny je napisao/la:
...čini se da se polako stvara ekipica za Cevdet beya... ...navodno će u Cevdetu, uz Ljepotančića i Trubu, glumiti i Engin Akyurek...
...kakva konkurencija!!!! ...i tako će sve oči biti uperene samo u jednog glavnog glumca... :ree2:
Naravno da našem Bebeu nema premca, ali sviđa mi se Engin. Simpatičan momak. Ne znam kako glumi, ali bih ga osobno voljela vidjeti u tom projektu, iako je bilo govora da će glumiti s Cansu. I ta mi se kombinacija čini zanimljivom. Dobro glumi, tj. ja mislim da dobro glumi. Vidjela sam nešto malo u Fatmagülün suçu ne i čini mi se sasvim OK. Mnogi ga vole. Ali da će bit konkurencija Bebeu što se nas tiče - NE! Zgodnički, dobro glumi, simpatičan ali nema tu KARIZMU. :nene: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI pet 22 lip 2012, 22:15 | |
- kmf55 je napisao/la:
- Idem u rujnu na 9 dana i baš se veselim. Nabit ću takvu kilometražu po gradu da to neće biti normalno!
Ovo sa slikanjem bi mogla...kad bih baš naletila (al ja sam ti takve sreće da ću prije naletit na Kamila ili Erena).... to mi ne bi bio problem....., a ovo s dupetom malo teže jer idem s dragim (samo zbog toga). Mislim, pošto moja bolja polovica zna da se Bebe sviđa (gotovo) svim ženama, a do te spoznaje je sam došao priznavši da se radi o "većem kalibru" muškarca, čak mi rekao da iako baš ne volim tako crne muškarce ovaj mora da mi je neodoljiv (to je vjerojatno zaključio zato što su mi možda curile sline dok sam gledala Ezela). Zamisli scene:"Čuj, micek, daj me pričekaj, moram skoknuti zašlatati Ezela"......
Edit: al obećavam, za cure s Ezel forumcroatian, žrtvovat ću se ako ga sretnem A smirislav bi mi možda trebao na samu pomisao da sam u njegovom gradu (ako on tada ne bude u Australiji).
Adan, si ti pila smirislav kad si bila u Stambolu i još hodala po onim znamenitim mjestima iz Ezela? Što ima veze što ideš s dragim. Razumjeće on da je to za široke narodne (ženske) mase. Ne bi ti to zbog tebe. Zna on to.
Očekujemo da se žrtvuješ Ma nema frke. Razumjet će. A već sam ja njemu objasnila kako osim Aye, Plave, Bospora, Dolmabahce, Topkapi, Kapali trebamo obići razne kafiće-vidikovce....itd,itd.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti KI | |
| |
| | | | Novosti KI | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|