| Novosti KI | |
|
+8S.N.O.B1 Lutijena Amra Re Alone Tessa adan honeybunny The Queen 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti KI pet 22 lip 2012, 23:01 | |
| ...nisam imala prilike gledati Engina... ...zaista ne znam kako glumi i što možemo očekivati... ...na prvu mi nije nešto posebno legao... ...možda bude bolji dojam nakon one serije... ...a ova moja procjena o konkurenciji je vrlo prizemna... ...sramota me je priznati... ...ali temelji se isključivo i samo na izgledu... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti KI pet 22 lip 2012, 23:33 | |
| Ja bih rekla da su to ipak vijesti za nevjerovati. Engin je tek završio s jednom serijom i sumnjam da bi ga Ay Yapim odmah bacio u novu dok su dojmovi još tako svježi. Osim toga u hiper produkciji serija čudno bi bilo staviti dvoje, troje najpopularnijih u istu seriju umjesto da svatko od njih nosi jednu seriju. Osim toga mislim da to ni glumcima ne ide u prilog jer tako dijele naklonost publike. Mislim da velika imena kao što je Kenan i te kako imaju pravo nešto reći o izboru partnera, tj. da imaju pravo (ugovorom) biti uključeni u izbor partnera. To su dakako samo poslovne odluke i bit će onako kako svi zajedno procijene da je najbolje za njih (producente i glumce). Nadam se samo da se nisu uljuljkali u uspehe i da neće pogriješiti. Svakako je to već gotova priča. Sve se već zna ako snimanje počinje u 9.mjesecu. Sad će se odmoriti, pripremiti za uloge, a svi ovi medijski napisi su također dio propagandne mašinerije koja već i na ovaj način, nagađanjima tko će glumiti uz Kenana, reklamira seriju. Nije slučajnost da se pri tom spominju popularna imena, pa da onda oni govore kako to nije službena informacija (nije da baš negiraju i doslovce kažu kako neće glumiti u seriji). priča se dakle zahuktava, serviraju nam vijesti o kojima danima raspravljamo. Vidjet ćemo. |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti KI pet 22 lip 2012, 23:53 | |
| A .. je li će opet imati brhkove ? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI sub 23 lip 2012, 11:23 | |
| ...jesam li dobro shvatila? ..ovo je direktni demantij, prihvaćanja uloge u Cevdetu, Enginovog managera Ozlema? [You must be registered and logged in to see this link.]...oprostite...stavila sam krivi link...i to sam tek sada primijetila... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
Zadnja promjena: honeybunny; sub 23 lip 2012, 20:29; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI sub 23 lip 2012, 11:41 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...jesam li dobro shvatila? ..ovo je direktni demantij, prihvaćanja uloge u Cevdetu, Enginovog managera Ozlema?
[You must be registered and logged in to see this link.] Evo ti jedan HeineKenan.. ..dobro rashlađeni .. kad si iz ovog išta razumjela .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti KI sub 23 lip 2012, 12:37 | |
...jesam li dobro shvatila? ..ovo je direktni demantij, prihvaćanja uloge u Cevdetu, Enginovog managera Ozlema?
[You must be registered and logged in to see this link.] I ja mislim da je njegov menadžer demantirao vijest o prihvaćanju uloge. Meni je nekako žao. Simpatičan mi je. Ima nešto toplo u njegovom pogledu. Ali, naravno, samo je jedna Njuškica :ree2: . | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti KI sub 23 lip 2012, 14:06 | |
| Da, menadžer jeste demantirao tu vijest, Tuba je rekla da nije istina ono št pišu mediji i da ništa nije služben. Zato sam i napisala Nije slučajnost da se pri tom spominju popularna imena, pa da onda oni govore kako to nije službena informacija (nije da baš negiraju i doslovce kažu kako neće glumiti u seriji). priča se dakle zahuktava, serviraju nam vijesti o kojima danima raspravljamo.
Ne bih sečudilakako sama kuća Ay Yapim koristi svoje glumce kao dio propagande u kalkulacijama tko će glumiti s Kenanom. I to u dogovoru s tim istim glumcima koji takđer kalkulanstki negiraju. Uvijek se ostavlja mogućnost da je to možda ipak istina, ali o tome kad bude službeno. Vrlro nijansirano pa ih se ne može prozvati da lažu, bilo istina ili ne. U svakom slučaju, uspjeli su u namjeri. Svi mediji pišu o seriji.
|
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI sub 23 lip 2012, 14:38 | |
| ...i to je legalna borba za gledatelje...
...marketinški vrlo dobro odrađeno...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti KI sub 23 lip 2012, 14:45 | |
| Točno. Meni miriše na kampanju. U tom slučaju maestralno odrađeno. Ako nisam u pravu i njih troje se nađu u seriji, onda je loše odrađeno jer takvu vijest treba bombastično plasirati. Meni se to ne čini dobro poslovnom odlukom, njih troje zajedno. No, vidjet ćemo. Baš me zanima. |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti KI sub 23 lip 2012, 19:00 | |
| - Didily je napisao/la:
- Točno. Meni miriše na kampanju. U tom slučaju maestralno odrađeno. Ako nisam u pravu i njih troje se nađu u seriji, onda je loše odrađeno jer takvu vijest treba bombastično plasirati.
Meni se to ne čini dobro poslovnom odlukom, njih troje zajedno. No, vidjet ćemo. Baš me zanima. A što bi im marketinški potez bio da još krenu spominjati i Cansu! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti KI ned 24 lip 2012, 13:19 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Ne vidim razloga da Ay Yapim uzima dotičnu pod svoje okrilje, pa ta producentska kuća ima trenutno najjače i najpopularnije glumce : Kenan, Cansu,Beren,Kivanc,Engin... Nije da im ona treba. A i čisto sumnjam da će Trubina producentska kuća joj dozvoliti da ode, pa oni su je proslavili , ne znam, muka mi je više od ovih nagađanja. nek' više daju službenu objavu pa kako god bude. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti KI ned 24 lip 2012, 18:01 | |
| Ovdje piše da je Kenan na odmoru u nekoj uvali (Ege koylarında - uvala na Egejskom moru) na brodu sa svim svojim dragim, s obitelji. I u pratnji svoje djevojke. [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI ned 24 lip 2012, 18:33 | |
| - Didily je napisao/la:
Ovdje piše da je Kenan na odmoru u nekoj uvali (Ege koylarında - uvala na Egejskom moru) na brodu sa svim svojim dragim, s obitelji. I u pratnji svoje djevojke. [You must be registered and logged in to see this link.] ...ne znam zašto...ali nakon ove vijesti umirem od smijeha... ...postoji li još i jedan drugi izvor te informacije ili je to jedini? ...njihove informacije moramo uzeti s dozom opreza... ...ne kažem da vijest nije točna... ...ali činjenica je da njihove navodne ˝ekskluzivne vijesti˝ ne prenese niti jedan drugi portal... ...isto je bilo i sa navodnom Ljepotančićevom izjavom nakon onih fotki iz Australije... ...ako do večeri većina portala prenese tu vijest...onda je to to... ...ako ne... ...iako...moram priznati da mi ta vijest zvuči nekako čudno... ...i to zbog broda... ...da ga nisu spomenuli...još bih i nasjela na prvu... ...ali ne bi me čudilo da je to točno... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti KI ned 24 lip 2012, 18:36 | |
| Evo i Gecce prenosi isto [You must be registered and logged in to see this link.]Ne znam samo odakle im ove informacije, ako se Ušata nije kome pohvalila. Da su već tamo pa i da shvatim - neko ih vidio, ali da će tek ići... Ne znam... Čekamo, ako je istina a znaju gdje će biti, nadajmo se da će novinari poći da ih savataju, tako sve na gomilu. Ako se ovo obistini, taj porodični odmor može da znači samo jedno... edit: lijepo je tamo [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI ned 24 lip 2012, 18:39 | |
| ...ako Gecce prenosi... ...mogla bi biti točna informacija... ...slažem se Re... ...ali, moram priznati, drugo nisam ni očekivala... ...ne nakon svega... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti KI ned 24 lip 2012, 18:44 | |
...ako Gecce prenosi... ...mogla bi biti točna informacija...
...slažem se Re... ...ali, moram priznati, drugo nisam ni očekivala...
...ne nakon svega... Već je zamišljam kako leti oko 'starih', dodvorava se, ostavlja utisak. Onda mu tatica i mamica kažu da je fina i da se tu nema što čekat i tako to... Onda su živjeli srećno do kraja života... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI ned 24 lip 2012, 18:50 | |
| ...našla krpa zakrpu... ...ništa novo... ...ma nek pišu što god... ...nek rade što god... ...samo fotkice ne želim gledati!!!!! ...njima su rekli i više nego što su htjeli... ...meni je bilo dovoljno... ...uživala bih kada bi ga novinari počeli ignorirati... ...posebno pred snimanje serije.... ...to bi bilo vrlo zanimljivo... ...i HT Magazin je objavio isto... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI ned 24 lip 2012, 21:48 | |
| ...kaže neka cura ( na onom forumu) da ima privatnu informaciju da je Ljepotančić u Bodrumu... ...to se poklapa sa informacijama sa turskih portala...
...ako se ne varam, Bodrum je na obali Egejskog mora koje se spominje u člancima...
...a to nije ništa novo...svako ljeto je tamo...
...pitanje je samo drugog dijel ačlanka... ...onog o obitelji...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI ned 24 lip 2012, 22:01 | |
| .. ah..oh...uh.. Kao.. otišli su ili tek idu? Iako, nekako mi zvuči kao nagađanje.. ovo nabrajanje .. smiješno.. on tek sada skriva sve informacije .. a sad oni zanju i nabrajaju i mamu i tatu i brata ..ne znam ... .. iako, on sada jeste negdje na odmoru sa njom.. to je evidentno.. nema ga, ljeto je .. a obaveze oko serije će sigurno početi ranije .. Ako je točno .. a to nije planirano zadnjih 8 dana, to se priprema duuugooo ranije ... onda ćemo, na žalost , morati priznati da je gotovo..iako, za mene je gotovo, tek kad je gotovo... Jedino što mogu kazati, ako to vodi k tome.. on se zaista žuri .. boji se vremena koje prolazi .. a tada se ne vidi neke stvari .. .. svašta .. gledati onomrtvopuhaloikuhanuribu uz njega .. ne, moje malo nejačko srce to neće moći ..... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI ned 24 lip 2012, 22:23 | |
| - adan je napisao/la:
- .. ah..oh...uh..
Kao.. otišli su ili tek idu?
Iako, nekako mi zvuči kao nagađanje.. ovo nabrajanje .. smiješno.. on tek sada skriva sve informacije .. a sad oni zanju i nabrajaju i mamu i tatu i brata ..ne znam ...
.. iako, on sada jeste negdje na odmoru sa njom.. to je evidentno.. nema ga, ljeto je .. a obaveze oko serije će sigurno početi ranije ..
Ako je točno .. a to nije planirano zadnjih 8 dana, to se priprema duuugooo ranije ... onda ćemo, na žalost , morati priznati da je gotovo..iako, za mene je gotovo, tek kad je gotovo...
Jedino što mogu kazati, ako to vodi k tome.. on se zaista žuri .. boji se vremena koje prolazi .. a tada se ne vidi neke stvari ..
.. svašta .. gledati onomrtvopuhaloikuhanuribu uz njega .. ne, moje malo nejačko srce to neće moći .....[You must be registered and logged in to see this image.]
Niti moje srčeko to neće moći...Priznajem! Dok nema slikica, ne vjerujem. Iskreno, ne vjerujem da su njegovi roditelji tipovi za putovanja jahtom. Ja čisto u sumnjam u tu informaciju. Ukoliko je ipak točno, onda nam je svima jasno da je gotovo. To bi značilo i da su zaručeni. Zeynep u svih tih 5-6 godina nije upoznao s roditeljima (barem kako se pisalo u novinama), a ovu, a ovu koju bih najrađe ... ..., ma, nemam riječi. Iskreno, ne sviđa mi se niti izlazak s bratom i nećakinjom. Valjda nebi upoznao dijete s njom da nije ozbiljno. :aha4: Djevojke sa stranice "Addicted to our Apollo" su prevele zadnji intervju pa stavljam link. [You must be registered and logged in to see this link.]Since you put the issue of paternity, let me ask you specifically. It is said that handsome men are womanizers, volatiles and don't think about marriage. Are you like this?
- If I was womanizer and volatile you should know it. Through this movie I realize how wonderful, unique and precious is to have a child. And I would like to live it of course.
-So, we'll see you a father soon.
-I don't know when.I dio koji nas je posebno zanimao. Na pitanje kako se kaže da su svi zgodni muškarci ženskaroši i da ne razmišljaju o braku odgovara da je ženskaroš već bi to znali (znači, ne smatra se ženskarošem). Kroz film je shvatio kako je divno i jedinstveno imati dijete, i kako bi naravno volio biti otac. Novinar ga pita hoćemo li ga uskoro vidjeti kao oca, on kaže da ne zna kada će postati otac. Sve smo to već znale. Znači ništa spektakularno. I da, kaže da nije bio na presađivanju kose, ali bi to napravio bez ikakvih problema. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI ned 24 lip 2012, 23:18 | |
| Ma.. bili su oni na obiteljskom vjenčanju zajedno ..pa je nakon toga otišao sam na Šišmekov pir.. pa sam u Australiju ... Ovo se ja tješim .. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI ned 24 lip 2012, 23:34 | |
| - adan je napisao/la:
Ma.. bili su oni na obiteljskom vjenčanju zajedno ..pa je nakon toga otišao sam na Šišmekov pir.. pa sam u Australiju ...
Ovo se ja tješim .. [You must be registered and logged in to see this image.]
Da, bili su zajedno na obiteljskom vjenčanju, ali budući da mu je taj Burak iz Izmira, kao i ona, nije mi to niti malo čudno. Mora da su je oni pozvali (možda je prijateljica Burakove žene). Ma, i ja se tješim. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI ned 24 lip 2012, 23:37 | |
| ..ja se ne želim više tješiti... ...nema svrhe... ...nakon silnih poniženja (njegovim ponašanjem) u javnosti...nakon poniženja izrečenih medijima...nakon afere ˝čokolada˝... ...oni su još uvijek skupa... ...nema tu filozofije... ...nju ignoriram... ...njega ću i dalje promatrati... ...jedino što mi je drago...očito je da je nećemo gledati na bitnim poslovnim događanjima... yes ...moramo se zadovoljiti s tim mrvicama... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti KI pon 25 lip 2012, 00:19 | |
| Ah, cure, kako se vi tješite! Davno sam rekla: nju na ignore bez obzira na novosti! Pratite njega, njegov rad, novu seriju, novi film...novu Khm sličicu...pustite Ušatanosatausnata.....ona je priljepak koji ide uz njega i gotovo! Kao da ne postoji.... Ako ostane s njim...ok (recimo)....ako ode (još bolje)... Ako baš želite....čekajte....priželjkujte mu neku super partnericu za novu seriju (nadam se ne Tubu)...često se znao spetljati (ne Tubu da ne razvrgne brak)...pa možda opet.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI pon 25 lip 2012, 18:22 | |
| Mislim da je sličica stara ali je stavljena uz vijest o odmoru.....Rekla bih...samo nagađanja novinara.... [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti KI | |
| |
|
| |
| Novosti KI | |
|