| Novosti KI | |
|
+8S.N.O.B1 Lutijena Amra Re Alone Tessa adan honeybunny The Queen 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti KI ned 08 srp 2012, 21:04 | |
| ... Combice hvala na prijevodu...napokon imamo prijevod u koji možemo biti 100% sigurni... ...dakle, ovo morate vidjeti... ...ulovili su Zeynep...u čini mi se pomalo alkoholiziranom stanju... ...lik, koji je bio s njom i za kojeg novinari sumnjaju da je njen novi frajer, nakon što su joj se približili novinari , je zbrisao...a ona se dere na njega nek se vrati... ...naravno da su je pitali pir i za Ljepotančića... ...čini mi se da je rekla da su prijatelji...ili možda griješim... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti KI ned 08 srp 2012, 21:22 | |
| Meni ne djeluje pod utjecajem alkohola. Samo vesela. Jedino je uozbiljila na pitanja o Kenanu. |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI ned 08 srp 2012, 21:33 | |
| ...u pravu si Didi...ali nakon Ušatanosatausnata čudno je vidjeti osmjeh bez razloga... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti KI ned 08 srp 2012, 21:39 | |
| .. ni meni ne djeluje pripito , samo veselo i stvarno joj je smiješno .. utek´o joj tip .. ..koja je to razlika.. ona ga još zove da se vrati pred kamere ...svaka čast , curo!!! ... je li se to ona uozbiljila kad su je pitali za Jablana .. .. dok govori o piru, nasmješena, vesela.. a onda uozbiljeno " prijatelji " ....?? .. nego, zna li se gdje je bio ovaj zadnji pir? .. .. nije li … [You must be registered and logged in to see this image.] slikana u Cesmama .. .. kako razumijem već drugi put sa istim .. .. da se Lessi nije vratila kući, u Izmir ????... .. a svi oni napisi o obiteljskom krstarenju .. samo provokacija .. .. traženje očekivane izjave ... .. zadnji put su , kako piše, fotkani zajedno 8.6. .. na Šimšekovom koncertu .. .. 12.6. izašla je garavuša ..??.. ... i to , u vrijeme kad se svi šeću okolo , na otvorenom, izloženi su .. .. teško je ljeti sakriti se .. .. što više razmišljam .. što više kombiniram.. [You must be registered and logged in to see this image.]Tessičićićice , link ne radi ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 08 srp 2012, 21:50; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti KI ned 08 srp 2012, 21:43 | |
| Mislim da Zeynep nije pripita, samo je raspoložena kako i sami kažete. Meni se čini da oboje vrludaju otkada su se razišli, iako osobno sumnjam daa će se oni pomiriti. A ušatu stvarno ne vole. Natpis: Čemu panika Özge? (ili tako slično) Baš ju provociraju. Edit: Imam problema postaviti link u kojem se spominje njeno ime. Automatski se Özge prevede u ušatousnata... (vidim trebam staviti prijeglas da ostane njeno ime) . Umirem od smijeha. [You must be registered and logged in to see this link.]Edit: Da, ne radi link zbog problema kojeg sam opisala. Pogledaj si link. Umjesto Özge stoji Ušatousnata - zato ne radi. Ušatanosatausnata-bu-panik-niye? I Turci prihvatili naš nadimak . | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti KI ned 08 srp 2012, 23:01 | |
| Ah, Tessa baš sam se i ja nasmijala...
Gledam Zeynep.... Da ne povjeruješ.... Kao da je tražio njenu suprotnost..... Koliko je Zeynep simpatična, nasmijana i pristupačna..... Toliko je Ušatanosatausnata antipatična, namrštena i arogantna! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti KI ned 08 srp 2012, 23:11 | |
| Mrak mi je GT Čitam (pokušavam) članak i prevodi mi da se Libby prikazuje u BINARNOM SUSTAVU! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI ned 08 srp 2012, 23:39 | |
| - kmf55 je napisao/la:
- Mrak mi je GT
Čitam (pokušavam) članak i prevodi mi da se Libby prikazuje u BINARNOM SUSTAVU!
Znani Božanstveni ... .. ja bi sa Njuškicom u binarni sustav ...….. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI ned 08 srp 2012, 23:54 | |
| - adan je napisao/la:
- kmf55 je napisao/la:
- Mrak mi je GT
Čitam (pokušavam) članak i prevodi mi da se Libby prikazuje u BINARNOM SUSTAVU!
Znani Božanstveni ...
.. ja bi sa Njuškicom u binarni sustav ...….. [You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.] Ah, Adančice...ti bi u binarni...s njim....ah...ne smijem......ni.....pomisliti :ree2: Inače, meni je nakon ove serije i Bebea malo jasniji institut HAREMA.... Samo...u HAREMU....su žene služile sultanu za zabavu, užitak, reprodukciju...., a u ovom koji ja zamišljam nekako bi bilo obrnuto......jadničak Edit: mislim, on bi poslužio....je li....nama....2.Edit: OFF TOPIC, ali ovo je liberalan forum, zainteresiralo me o HAREMIMA i čitam malo i pazi, ispade da su HAREMI tj. priležnice iz HAREMA krive za propast osmanskog carstva (odvlačile pažnju sultanima od državničkih dužnosti ). Da ga j...., žene uvijek krive! "Pretjerano miješanje od harem žena bila glavni čimbenik u konačnom propasti Osmanskog Carstva . Povećanje veličine harem je u korelaciji s povećanjem izdataka dijelom većeg broja žena , a dijelom od strane extravagances raznih sultana s.. Prodora žena u Osmanskom uređen strukture zbog temeljite promjene u državne politike prema ulogama knezova ograničavajući Knežev upravljanje i javne dužnosti. Odustajanje od jedne majke jednog sina reproduktivnog politike u kombinaciji s promjenom zakona vezano uz Kafes značilo da su mnogi od sultana s. XVII stoljeća nedostajalo iskustva u vladi i gledao prema svojim majkama, The valide sultan , za vodstvo i savjet. To je, pak, značilo da valide sultan i Sultan je najdraži bili u mogućnosti utjecati na postupke i odluke o sultanu . Ostali čimbenici koji stvaraju nestabilnost u Vladi bili su: povlačenje sultana iz javnih nastupa i aktivno vodstvo vojske, a general inflatorni stanje gospodarstva koje muči Osmansko društvo za veći dio prve četvrtine sedamnaestog stoljeća. Cijeli Sultanic politika povlači iz aktivnog vođenja kampanja i vodstva Janjičarske zbora dovelo do razdora u vojsci kao vojnici nisu se smije bitke i snimiti plijen i blago za sebe i državne riznice. Trošak opremanja u Janissaries ne vrate iz raznih osvajanja novih zemalja i doveo do odvod u gospodarstvu . Udaljavanje od sultana udaljen iz vojske kao i njihovi pažnje okrenuo prema svojim harems i vlastitim privatnim užicima doveo do taloženja nekog sultana s.. Brza promjena Sultan je također dovelo do daljnje nestabilnosti kao Nagle promjene u tijelima državne politike potaknuti korupcije i mita među osmanskih dužnosnika. To je djelomično zbog uvođenja damad u politiku. Damad veliki vezir je često bio utjecajna osoba oko sultana . Kroz damad , valide sultan bio u mogućnosti da vješto utjecati na odluke sultana . Valide sultan i Sultan je favoriti su bili u stanju privući pozornost daleko od državne vlasti ga odvlače pažnju sa ženama , vina i drugih oprosta. Zbog taloženja i prerane smrti raznih sultana a, mnogi od sultana tih godina 17. stoljeća bili su mala djeca koja su, nužno, vođena namjesništva na čelu s valide sultan . Pojava utjecajnih valide sultana je dovelo do njihove percipirane smetnji u državnim pitanjima. Oni su bili neophodni za pružanje osnovne smjernice za svoje sinove, ali kada je njihov savjet countermanded javni ili vojni percepciju uloge valide sultan , onda su često vilified. Kroz nesmetan rast imperijalnog harema, povećan broj harem žena privukao pažnju sultana daleko od svojih dužnosti upravljanja. To je dovelo do smanjenja njegovih ovlasti i položaja kao sultanu i na kraju dovesti do pada carstva u cjelini." _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti KI pon 09 srp 2012, 04:59 | |
| Pozdrav! Ja sam pitate zašto vam se ne sviđa Özge ... sam ranije htjela pitati . | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI pon 09 srp 2012, 06:49 | |
| - bes ni je napisao/la:
- Pozdrav! Ja sam pitate zašto vam se ne sviđa Özge ... sam ranije htjela pitati .
Dobro nam došao .. .. misliš da je ne volimo ? ... .. jer se naš Bebe ( Kenan ) ne smije, kad je sa njom.. ... jer je naš Bebe ružan i namršten , kad je sa njom .. .. jer naš Bebe ne izgleda opušteno , kad je sa njom .. .. jer naš Bebeb samo urla , kad je sa njom ... .. jer naš Bebe ne pokazuje nježnost prema njoj ... .. jer je omalovažava , ne pokazuje se sa njom ... .. jer osjećamo da ona jako doprinosi takvom njegovom izgledu .. ... a ona unatoč svemu , ostaje s njim ... .. i mislimo da je ona proračunata .. ... hladna kao santa leda .. .. jer je arogantna .. .. jer je, u društvu sa njim, jako tiha i samozatajna ... .. jer je , kad je sama, jako bahata ... .. jer ne osjećamo njenu ljubav , strast za njega ... .. jer je neuredna , šlampasta šlapa ... Nastavak objašnjenja i poklončić- bombončić poslijepodne .... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI pon 09 srp 2012, 09:29 | |
| ...iako, to nama nikako nije novost, mi to znamo odavno... ... Hülya Koçyiğit je našeg Ljepotančića opisala jednom jedinom rječi... ...˝Muhteşem˝ - SPEKTAKULARAN...VELIČANSTVEN... ...vidi žena isto što i mi... [You must be registered and logged in to see this link.]...o, daaa... ...kod dolaska na vjenčanje pitali su ga za :ušata: ... ...ali je zbrisao bez odgovora... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI pon 09 srp 2012, 15:53 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...iako, to nama nikako nije novost, mi to znamo odavno...
... Hülya Koçyiğit je našeg Ljepotančića opisala jednom jedinom rječi...
...˝Muhteşem˝ - SPEKTAKULARAN...VELIČANSTVEN...
...vidi žena isto što i mi...
[You must be registered and logged in to see this link.]
...o, daaa... ...kod dolaska na vjenčanje pitali su ga za :ušata: ... ...ali je zbrisao bez odgovora...
[You must be registered and logged in to see this link.] ... [You must be registered and logged in to see this image.] .. ... a stavili njenu sliku, kad je izustila ono arogantno, podsmješljivo " rođo" ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti KI pon 09 srp 2012, 18:11 | |
| adan, Hvala! tyt tako dobro objasnio mi se da ... nisam razumio ništa ... ali ovo je vic, ja sam ga dobio ... neposredno prije travnja, nisam ni znao za postojanje nekog glumca Kenana Imirzalioglu ... uključujući Za mene je ovo sve novo | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI pon 09 srp 2012, 22:07 | |
- adan, Hvala! tyt tako dobro objasnio mi se da ... nisam razumio ništa ... ali ovo je vic, ja sam ga dobio ... neposredno prije travnja, nisam ni znao za postojanje nekog glumca Kenana Imirzalioglu ... uključujući Za mene je ovo sve novo
[You must be registered and logged in to see this image.] .. a ja sam dala sve od sebe ... jel´da cure ??? Razumio ili ne razumio , evo ti poklončić bombončić.... [You must be registered and logged in to see this image.]... i za svih radoliz ...... [You must be registered and logged in to see this image.].. .. jer je i nama ovo sve dobra zabava .. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI pon 09 srp 2012, 22:52 | |
| - adan je napisao/la:
- . a ja sam dala sve od sebe ... jel´da cure ???
Razumio ili ne razumio , evo ti poklončić bombončić...
... i za svih radoliz ...... .. jer je i nama ovo sve dobra zabava .. Tako je........dala si........kao i uvijek....... A ove poklončiće bonbončiće svi dobro razumijemo.. I blago Bes noj (ili Bes nom), ona tek neko kratko vrijeme zna za Bebea... Mi već skroz sluđene "bondovskim" aktivnostima, vratolomijama, špijunažom, sačekušama samo kako bi iskopale nešto novo... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI pon 09 srp 2012, 23:40 | |
| - kmf55 je napisao/la:
Tako je........dala si........kao i uvijek....... A ove poklončiće bonbončiće svi dobro razumijemo.. I blago Bes noj (ili Bes nom), ona tek neko kratko vrijeme zna za Bebea... Mi već skroz sluđene "bondovskim" aktivnostima, vratolomijama, špijunažom, sačekušama samo kako bi iskopale nešto novo... .. kad si već spomenula Bonda .. danas sam se nešto mislila .. .. kako bi naš Muškić bio cool Bond..James Bond ... :ree2: .. ako ikad izaberu nekog "stranca" .. neka izaberu njega .. dobro mu stoje te uloge .. .. red nasilja- red šarma-red akcije -red sexa ...onda ovo zadnje ponavljati .. u binarnom sustavu ... [You must be registered and logged in to see this image.].. .. .. sve je to od vrućine .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti KI uto 10 srp 2012, 13:00 | |
| Novi članak o Zeynep i Jablanu. Novinari se pitaju jesu li se pomirili. Evo i sličica njih dvoje kako pričaju na svadbi. Postaje sve zanimljivije . [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI uto 10 srp 2012, 14:51 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Novi članak o Zeynep i Jablanu. Novinari se pitaju jesu li se pomirili. Evo i sličica njih dvoje kako pričaju na svadbi. Postaje sve zanimljivije .
[You must be registered and logged in to see this link.]
yes ...meni oni izgledaju mrak kad su skupa...čak i sad... ...ali bojim se... ...a možda je i shvatio...tek sad, nakon :ušata: ... da njiohova veza nije bila ni malo dosadna... ...nadajmo se da je i njemu vrućina udarila u glavu... ...jer kad je normalan...ne razmišlja kadko treba... ...a ovako možda... ..a da ga pale, pale ga... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI uto 10 srp 2012, 17:17 | |
| Yess!!! [You must be registered and logged in to see this image.]Neka ga malo ješkaju .. možda uvidi što je imao .. Ovi ga vozaju na karoce .... [You must be registered and logged in to see this link.]... ako su to neke novine, koje ne naklapaju bez veze .. .. ma , nema veze .. postaje sve zabavnije ... [You must be registered and logged in to see this image.].. a neke persone :ušata: ..još nebitnije ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti KI uto 10 srp 2012, 20:43 | |
| A zašto se raspala .. s Interneta, shvatila sam da zbog "Ezel" ... pa i zašto se to dogodilo ... to je 6 godina mnogi | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI uto 10 srp 2012, 21:36 | |
| - adan je napisao/la:
- kmf55 je napisao/la:
Tako je........dala si........kao i uvijek....... A ove poklončiće bonbončiće svi dobro razumijemo.. I blago Bes noj (ili Bes nom), ona tek neko kratko vrijeme zna za Bebea... Mi već skroz sluđene "bondovskim" aktivnostima, vratolomijama, špijunažom, sačekušama samo kako bi iskopale nešto novo... .. kad si već spomenula Bonda .. danas sam se nešto mislila ..
.. kako bi naš Muškić bio cool Bond..James Bond ... :ree2:
.. ako ikad izaberu nekog "stranca" .. neka izaberu njega .. dobro mu stoje te uloge ..
.. red nasilja- red šarma-red akcije -red sexa ...onda ovo zadnje ponavljati .. u binarnom sustavu ...[You must be registered and logged in to see this image.]
.. .. .. sve je to od vrućine .. Ja te razumijem, a vjerujem i ostatak društva. A....pravi Bond bi bio.... :ree2: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI uto 10 srp 2012, 21:39 | |
- A zašto se raspala .. s Interneta, shvatila sam da zbog "Ezel" ... pa i zašto se to dogodilo ... to je 6 godina mnogi
Ako misliš na ljubav Kenan-Zeynep, navodno je imao vezu s Cansu Dere ali sam je izjavio da je razlog rastanku bila dosada u vezi. Cure, ispravite me ako griješim ali ja sam tako shvatila. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 12:36 | |
| ...evo nam i snimke :ušata: i dragog prijatelja iz djetinjstva... [You must be registered and logged in to see this link.]...navodno su još uvijek skupa...ako sam dobro razumjela...rekla je Kenan var... ...došla je na godišnji...odmoriti se...i na večeri je sa prijateljem... ...polako je odradila svoj prvi intervju kao Ljepotančićeva :ušata: ... ...kako joj dobro ide s novinarima kad je bez njega... ...moram priznati...teška srca... ...sudeći prema fotki koju je Didi postala... ...da su vjerojatno još uvijek skupa...jer i Ljepotančić je na istom mjestu... ...da li ovaj lik, nakon snimke, analizira njihovu vezu? ...baš me zanima o čemu priča... ...može li nam Combo pomoći? ...a tu ga opet povezuju sa Zeynep... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 13:33 | |
| Honeyčice, gledam ovaj prvi snimak [You must be registered and logged in to see this link.]Kakve su to samo neprirodne grimase! Vidi samo te iskrivljene uglove usana dok pokušava da izgleda nasmiješeno! Pih! [You must be registered and logged in to see this image.]Novinar je pita da li je došla na večeru s prijateljem iz djetinjstva, a ona kaže: evet. :ree10: Trebao je da je pita S KIM JE, ne on da kaže a ona potvrdi .:ree10: Usput, "dugogodišnji prijatelj" sve krije pogled. Čega ga je sram? [You must be registered and logged in to see this image.]Evo još malo tih krivih usana... [You must be registered and logged in to see this image.]Evo jedna, na prepad uhvaćena, najzad da mu koliko-toliko vidimo lice [You must be registered and logged in to see this image.]A tu je i ona čuvena blamaža po kiši s Jablanom. Dva kretena. Ne zna se ko je gore postupio. Posle svega što joj je priredio od ovog snimka, zbilja je spustio, bar moje, mišljenje o njemu, na najniži nivo. U početku mi ove scene nisu bile toliko jadne. A sad... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti KI | |
| |
|
| |
| Novosti KI | |
|