Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan |
|
| Novosti KI | |
|
+8S.N.O.B1 Lutijena Amra Re Alone Tessa adan honeybunny The Queen 12 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 13:39 | |
| Ovaj puta sam jako ljuta na novinare i moram priznati da po prvi puta stajem na njenu stranu (očito me pukla u glavu ova vrućina i sparina ). Mislim, danima je opanjkavaju po novinama kako ga vara i kako se uspaničila, a ona im je sve lijepo, smireno objasnila na licu mjesta. Kakvo je to novinarstvo? Ne volim ju, ali to jednostavno nije u redu prema njoj. Ljute me nepravda i laž. Fino se snašla pred kamerom, čak mi je u jednom trenutku bila i simaptična . Međutim, ja sam pomislila da je sve najmješteno i da je ovo neki naručeni mini-intervju. Imala sam osjećaj kao da ih je očekivala. Ona meni i dalje nije lijepa (i to ne progovara ljubomora iz mene-neka se zna), gruba mi je u licu i gotovo. Znam da to nema veze, jer je njemu očito najljepša kada su još zajedno :crying: .
Zadnja promjena: Tessa; sri 11 srp 2012, 13:42; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 13:40 | |
| Imam jedno pitanje, nevezano za ovu priču. Da li to ona ima tattoo? [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 13:41 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Imam jedno pitanje, nevezano za ovu priču.
Da li to ona ima tattoo?
[You must be registered and logged in to see this link.] Ima. Vidi se i na jednoj slici u novinama. | |
| | | Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 13:45 | |
| Tessa, ne izgleda kao naručen intervju.
Odaje je nelagoda koju pokazuje svojim pokretima. Pazi njen govor tijela, izraz lica, te grčeve usana koliko god htjela da bude nasmiješena. Nije ovo gluma.
I ta njena priča: Kenan var.
Pa gdje je?!?!
Gdje je ako su skupa?
Na svadbi, pije s nekima tamo i ćaska sa Zejnep?
Kakva blamaža... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 13:52 | |
| Zašto ga pominju u ovom tekstu? [You must be registered and logged in to see this link.]Ah taj turski, i GT ... (sličica ko stvorena za ... neke... ) _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 14:07 | |
| Dakle, meni se čini kao da je ova snimka plaćena. Naime, draga nam Ušatanosatausnata uopće nije iznenađena pojavom kamere, kao da je cijelo vrijeme čekala i pripremila i smiješak i odgovore na pitanja za koja je znala koja će biti. Svi znamo njenu reakciju na novinare i objektive. Sumnjivo je to što "novinar" ne postavlja ni jedno pitanje koje bi svaki novinar postavio kad bi imao ovakvu priliku. Kako je reagirala na slike iz Australije, gdje je Kenan, tko je bio onaj od prošli put, zašto je arogantna prema medijima i na kraju zašto se ne smije.
Svakako osmijeh uljpšava sve. I ona je dokaz tome.
Ono u čemu su pogriješili je izbor mjesta snimanja, pogotovo smještaj stola, kao u zapećku.
Naime, očito su svi postali svjesni njenog lošeg dojma koji je ostavila i koji ostavlja, da to ipak šteti, njemu kao poznatoj faci, ali i njima kao paru pa su odlučili ispravljati stvari.
|
| | | Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 14:11 | |
| Didi, da, to bi uradili NAŠI novinari.
Ja, međutim, niti jednom još ne vidjeh normalan intervju ili prilaz kod turskih, kad su ovakve stvari u pitanju.
Možda griješim, ali mislim da je ovo vrh njihovog novinarstva. Oni bolje ne umiju. Toliko su to puta pokazali...
Zato i dalje mislim da ovo nije naručeno. _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 14:13 | |
| Heeeeeeeeeej!
A zašto nam ovo kriješ?? :help: Novost je novost! S njima, a nje nigdje!!! Sarp Akkaya, Kerem Catay, Rıza Kocaoğlu and Kenan Imirzalioglu in Cesme... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 14:20 | |
| Zbog gaća, da po ovom užarenom suncu ne bude previše... :ree7:
Tessa, pisale smo istovremeno o dojmovima s videa. Tek kad sam poslala svoj komentar vidjela sam da nam je dojam istovjetan. To što joj je nelagodno to samo znači da nije dobra glumica i da ima tremu...dakle ima tremu..a mora...inače bi kao i do sad bila arogantna i vikala m da odu...ovaj put nije bilo ni pokušaja...tip uz nju je pratnja..rođak ili ne...a izbor mjesta je takvo da nema poznatih faca...neki restoran s plastičnim stolcima gdje ne zalaze face, pa je neće uhvatiti...sve si mislim nije li i on prigovorio njenoj reakciji prema medijima pa se sad pokušava izvući...osim toga, špreviše je napisa ovih dana o njemu i Zeynep, a nje nigdje...ženska sujeta...duboko sam uvjerena da ovo jeste naručeno (dogovoreno)
|
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 14:38 | |
| I ja sam uvjerena da je ovo naručeno, jer je ona previše smirena. Nije joj ugodno, ali je ipak smirena. Dočekala ih je kao kakva domaćica kada dočekuje goste. Mislim i da frajer nije slučajno ovdje. Ipak je trebalo skinuti ljagu s njenog i njegovog imena.
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 14:43 | |
| | |
| | | Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 14:52 | |
| - Tessa je napisao/la:
- I ja sam uvjerena da je ovo naručeno, jer je ona previše smirena. Nije joj ugodno, ali je ipak smirena. Dočekala ih je kao kakva domaćica kada dočekuje goste. Mislim i da frajer nije slučajno ovdje. Ipak je trebalo skinuti ljagu s njenog i njegovog imena.
Zar nije logičnije, ako su skupa, da ljagu speru zajedničkim pojavljivanjem i nekom izjavom Ovako on s društvom, ona s 'rođakom iz djetinjstva', a oboje u Česmama ... Šta je uradila ako je naručila da je snime s prijateljem, a ona kaže Kenan var?? _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 15:01 | |
| Mislim da time opravdava ranije snimke s istim ovim tipom kad je bila arogantna, sad pokazuje da to nije ništa, da je on samo prijatelj, da nema što skrivati. Time umanjuje dojam koji se dobio zadnjim slikama s ovim tipom na kojima je djelovala kao da nešto skriva, gdje se kalkuliralo da je ovo nova veza, ovako to negira. Kenan se pokazao na licu mjesta, u Cesmama, dakle tu je, ona sve radi s njegovim znanjem. Čista idila.
To nam je htjela pokazati.
P.S. naravno i da kaže da je "Kenan var" zbog Zeynep...
Sve u svemu, glupo. Ne vodi je na svadbe ukoliko nisu obiteljske? Kakav su onda oni par?
|
| | | Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 15:18 | |
| - Didily je napisao/la:
- Mislim da time opravdava ranije snimke s istim ovim tipom kad je bila arogantna, sad pokazuje da to nije ništa, da je on samo prijatelj, da nema što skrivati. Time umanjuje dojam koji se dobio zadnjim slikama s ovim tipom na kojima je djelovala kao da nešto skriva, gdje se kalkuliralo da je ovo nova veza, ovako to negira.
Kenan se pokazao na licu mjesta, u Cesmama, dakle tu je, ona sve radi s njegovim znanjem. Čista idila.
To nam je htjela pokazati.
P.S. naravno i da kaže da je "Kenan var" zbog Zeynep...
Sve u svemu, glupo. Ne vodi je na svadbe ukoliko nisu obiteljske? Kakav su onda oni par? E pa, užasni su. Ako je spalo na to da ona umjesto njega daje izjave u medijima ne bi li se oprali od onog što je on radio... Krasni su... Ovo nije ni 'lj' od ljubavi... Sve same kalkulacije, nigdje zaljubljenog para koji uživa u ljetu, u odmoru, u zajedničkim trenucima... Bljak... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 15:31 | |
| U tome jeste problem. To što nam ova veza od samog početka izaziva "bljak"...gledam video i mislim kako bi us tvari bila i zgodna kad je ne bismo poznavali u drugim okolnostima..zar je problem ako se pojavljuješ na mjestima i s osobom koja uvijek izaziva pozornost, pokušati biti prirodan, pristojan i ljubazan, nasmiješen. To nije lako, ali je lakše nego se sad opravdavati. Novinari teško praštaju, Fanovi još manje. Možda od početka ne bismo imali taj gadljiv okus u ustima kad se njih dvoje samo spomenu, a ne samo kad ih vidimo. Kako je ovdje mogla? Zar nije mogla od početka sebi reći, budi cool, slikat će te, pitati svašta i svašta pisati. Budi toga svjesna, daj mu podršku, budi ljubazna i nasmiješena.
Ona model? Ma daj... :kmf3: |
| | | honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 15:54 | |
| ...Cesme su njen teren... ...taj lik...tzv. novinar...koji joj stavlja riječi u usta (sigurno je došla na odmor...večera sa starim prijateljem)...sigurna sam da ga poznaje... ...pa to nije veliko mjesto... ...a njen je tata poznata faca...
...to je napravljeno vrlo smišljeno... ...a meni djeluje vrlo jadno...
...kao, Ljepotančić ju je ostavio samu da mu popravi image... ...ma kako da ne...
...da je on trebao doći tamo...na tu večeru...kao što je ona rekla... ...i da je to bio pravi novinar...kao što nije... ...čekali bi oni njega...čekali kada će se pojaviti... ...i to bi i snimili...a mi bi završili sa ovom pričom...
...ovako...on je sa frendovima na plaži, a ona večera sa prijateljima!!!!
...kakva veza!!!! ...kakva šala!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 16:02 | |
| Ne sumnjam da su oni par. Jer da je gotovo, vraga bi on bio na njemom terenu. Ali, stvarno su jadni, da jadniji ne mogu biti. Oboje. :aha4: |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 16:02 | |
| Honeyčice, kako znaš da je rekla da i Kenan treba stići? Nego, što ona toliko vremena provodi s tim takozvanim frendom? Prvo, zabava u tom klubu, pa sad večera? Ne znam, meni je sve to čudno. U svakom slučaju, doznali smo još jednu Jabalovu karakteristiku. Osim što nije rasista, on nije niti ljubomoran . _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 16:08 | |
| Da, i u ovakvoj vezi mu nije dosadno kao sa Zejnep ... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | Gost Gost
| | | | adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 16:25 | |
| Svašta ste rekle.. uglavnom se slažem ... ..poanta je .. kako reče Reee ..u pitanju .. je li vam ovo prijatelj iz djetinjstava.. koje pravi novinar ne bi tako formulirao .. .. očito je .. to je dokaz .. radi se o dogovorenom razgovoru ... .. ona, koja panično , do jučer bježi i skriva se... sad smireno čeka da joj priđu .. moš´mislit.. ... govor tijela je i više nego očit... naoko smirena ...a napeta kao struna, ukočenog tijela .. ... namontiranog osmijeha ... nateže te usne koje tek sad izgledaju silikonirano ... .. smireno i odmjereno ... sapire ljagu sa .. njega .. a njega ni blizu .. .. uostalom, zašto on ne bi bio u Cesmama ??? ... ..koliko znamo , on tamo ...u tom kraju ..ljetuje već godinama .. .. zašto sada ne bi .. ??? ... s njom ili bez nje ... .. i od čega se , molim lijepo, ona došla odmoriti ??? ..od kojeg posla ... .. znamo li pouzdano što je govorila ??.... .. zanimljivo .. njega su uslikali na plaži sa dečkima .. prvi put nakon godinu dana ... ... nju su uslikali sa prikom .. već drugi put u tjedan dana .. .. nikako da ih uslikaju zajedno ... da ih sastave .. kolike su te Cesem ??? .. ... sve su uspjeli ..i naći je , slučajno, i razgovarati .. .. i prije smo se mi znale pitati, kako su to novinari baš uspjeli saznati da su tamo ... ... što god od svega ispalo .. ostaje činjenica .. .. on se i dalje ne trudi toj vezi dati integritet... .. priče o krstarenju su bajka .. .. priče o vjenčanju su jako daleko .. Edit: .. i gdje je onaj pogled u pod , kad se skriva iza njega .. gdje je ona užasnuta faca .. gdje je zaštitnički stav prema priki iz djetinjstva ..još jednom, zna ta svoj posao !!! .. što više razmišljam , ovaj intervju je tek prava blamaža..koju si je , ovaj put, zaradila sama .. ... je li ona to pokušala suzbiti priče o prekidu i o nepriličnom druženju sa ovim nevažnim ??.... ... dok se on i dalje ne slika s njom , ne pojavljuje u javnosti , slika se sa dečkima ... ... ona istupa u javnosti , daje izjavu, cijeli intervju .. a on na piru, sam i izbjegava svako pitanje o njoj ?? ..... da , uspjela je .... opet ispasti smiješna, ma koliko se trudila ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sri 11 srp 2012, 16:54; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | | Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 16:42 | |
| Možda je ovo s novinarima i namješteno. S jedne strane ima smisla a s druge mi ta priča potpuno šuplja.
Ako je htjela potvrditi da su skupa, a je, trebala ih je zvati kad je s njim negdje.
Opet, ovako mu kao udara kontru. Tipa 'skupa smo ali ja švrćkam jer i on švrćka'.
Jako lijepa veza, ona dvaput sedmično izlazi s istim likom, nasamo negdje, večera i to, po mjestima gdje ne zalaze drugi ... a on s frendovima ... i to...
I ona se ovom 'prijatelju' baš uželjela kad ga za par dana ovoliko gleda i posvećuje mu vrijeme, pored onakvog komada za kojeg kaže da je s njim. I koji je sad najzad slobodan, nema poslovnih obaveza, a ljeto je, ima se novca, može se gdje god se hoće, samo - njih nema. Oni ne postoje. Oni nisu par. Pa ponašaju se ko da im je neko ugovorio brak, a oni to ne bi...
Ma bljak su...
Niđe veze... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 17:54 | |
| .. meni je ovo skroz smiješno ... .. njega pitaju .. on ignorira .. o njoj .. .. pojavljuje se bez nje ... piruje .. slika sa društvom .. .. nije se potrudio olakšati joj prvo pojavljivanje nakon njega i garavuše .. .. inače, kad su ih uslikavali zajedno.. on tu i tamo pokoju riječ.. ona kao mumija, pogled u zemlju ... .. a onda , dva puta su je ulovili .. sa rođom i dva puta sa prijateljem ..na samo , bez njega ... ...ona oba puta razgovorljiva, potvrđuje vezu, sa osmjehom ..Kenan var ... sve idila .. bajka ... .. tko će prevagnuti .. on koji negira ili ona koja potvrđuje i gladi ...??? .. ako do sada nisam tu vezu uvažavala , sad je u mojim očima još mizernija .. nepokolebljivo ... .. sve što si napravi, sam će si napraviti...neće poslije moći kazati da mu nismo kazale ... ... mučnina mi je ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sri 11 srp 2012, 18:28; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | | honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 18:22 | |
| ...čini se da se naš Ljepotančić rješava stresa zabavljajući se sa prijateljima na jahti... ...ali gle sad...radi se o području Ayvalik...a ne Cesme... [You must be registered and logged in to see this link.]...hoće li Ljepotančić ipak snimati Kıtlık/Famine? ...piše da snimanje počinje u listopadu...a premijera će biti 2013. godine... [You must be registered and logged in to see this link.]Edit: oprosti Re...nisam vidjela... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
Zadnja promjena: honeybunny; sri 11 srp 2012, 18:33; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | | Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sri 11 srp 2012, 18:28 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...čini se da se naš Ljepotančić rješava stresa zabavljajući se sa prijateljima na jahti...
...ali gle sad...radi se o području Ayvalik...a ne Cesme...
[You must be registered and logged in to see this link.]
...hoće li Ljepotančić ipak snimati Kıtlık/Famine?
[You must be registered and logged in to see this link.]
Da, postala sam ovaj link o boravku na jahti par strana unazad, ali se zabavismo oko ušate... Shvatam da su ih novinari jurili ali nisu uspjeli ništa zabilježiti. Baš su spretni Za drugi link: oboooožavam GT koji kaže sledeće: Redatelj svjetski poznatih redatelja Jamesa Camerona, Irska i Turska, bit će ubijen. _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti KI | |
| |
| | | | Novosti KI | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|