| Novosti KI | |
|
+8S.N.O.B1 Lutijena Amra Re Alone Tessa adan honeybunny The Queen 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti KI pet 27 srp 2012, 00:49 | |
|
... Snobić je nešto postao na nekom drugom mjestu..
.. čekamo da to dovuklja ovdje ..
.. navodno.. Bebe neće snimati Cevdet Beya...???
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti KI pet 27 srp 2012, 01:05 | |
| ...vidjela sam to... ....navodno je jedan od scenarista Cevdet Beya to objavio na svom twitteru... ...navodno tek rade na scenariju Cevdeta i serija bi se trebala emitirati tek u rujnu 2013.
...ali to donekle i ima smisla... ....tek su nedavno bili u SAD-u kod Pamuka kako bi sve dogovorili...
...e sad...pitanje je je li taj twitter profil zaista njen...
...Didi :help:
...ne vjerujem dok ne demantiraju i službeno...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti KI pet 27 srp 2012, 17:34 | |
| Jeste njezin profil, znam jer sam gledao Fatmagul'un sucu ne i teta Ece nas je bombardovala twittovima, slikama :D Ušata ima instagram profill i svako malo prati Cansu i lajka joj slike [You must be registered and logged in to see this link.]a pazite ovo "dady girl" prenosim i ovdje ece yörenç@eceyorencThe cast of “Cevdet Bey ve Ogullari” is not yet known, because we are still working on the characters and the screenplay. We are not at a point to cast the actors. Cevdet Bey ve Ogullari will be on the air starting September 2013. We are working on this, will be working on it all winter, and filming will start next year. Kenan Imirzalioglu will play in another show produced by Ay Yapim, which will be aired September 2012. The screenwriters are Sema Ergenekon and Eylem Canpolat. We had explained that Kenan Imirzalioglu was to not going to play in Cevdet Bey ve Ogullari the day the this news was released by a newspaper. T | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti KI pet 27 srp 2012, 18:16 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Ništa ne razumijem. Staro ili novo? Negdje piše datum 26.srpanj ali tako piše i za neke stare vijesti kao datum obnove......U članku ima riječi i o seriji i filmu i romanu pa sad ti vidi...... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI pet 27 srp 2012, 21:11 | |
| ozkee ????? .. kao ... ... ozge .. kenan ... evlilik ... .. ili ... ... ozge .. kenan ... evlenmek _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI pet 27 srp 2012, 22:22 | |
| da da adan, ozKe -Ozge i Kenan :ušata: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti KI pet 27 srp 2012, 22:40 | |
| strašno, znala sam, dady girl :ušata: |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI pet 27 srp 2012, 22:46 | |
| ... :ušata: ... ...tako se ponaša zaljubljeno dijete... ...šta joj naš Ljepotančić radi... ...počinjem je žaliti... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti KI pet 27 srp 2012, 22:49 | |
| Ma taj i takav odnos kakav na njih dvoje pokazuju ne služi ni njemu na čast. |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI pet 27 srp 2012, 22:55 | |
| ...Didi to i mislim...
...ona si može dozvoliti takve stvari...mlada je...zaljubljena...ulovila ovakvog frajera... ...i dok misli da joj se svi dive... ...pola Turske joj se smije...a i cijeli Balkan!!!!
...njegovo ponašanje nije ništa bolje... ...naprotiv... ...on ima nešto godina viška za tako šta... ...potpuno neprimjereno...smiješno...žalosno... ...krivo... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti KI pet 27 srp 2012, 23:31 | |
| Rožice, slažem se sa svime što ste napisale. Dobro smo detektirale -radi se o razmaženoj, nezreloj balavici koja ima CILJ (kako je Adan već rekla). A što se ona to uvlači Cansu ...znate već gdje? Što time dokazuje da nije ljubomorna na nju? Mala ima taktiku, sigurna sam u to. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti KI pet 27 srp 2012, 23:42 | |
| - Tessa je napisao/la:
Rožice, slažem se sa svime što ste napisale.
Dobro smo detektirale -radi se o razmaženoj, nezreloj balavici koja ima CILJ (kako je Adan već rekla).
A što se ona to uvlači Cansu ...znate već gdje? Što time dokazuje da nije ljubomorna na nju?
Mala ima taktiku, sigurna sam u to.
Kad ovako pišete o njoj ne prepoznajem ju.....kakva balavica (dobro ona zna)........meni ona ko neka baba :treees: A on valjda voli da mu se ona tako divi, da je impresionirana njime....možda je to trigger za ovu vezu....mada......i nešto starije mu se dive.....i rado bi s njim..... Ja i dalje mislim da ona ima nešto što on želi....samo, sad s ovim daddy girl....to mi je fuj...on je fuj....možda ona njega kao starijeg muškarca doživljava kao nadomjestak za taticu...... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI sub 28 srp 2012, 00:00 | |
| ... naravno.. ima nešto što on želi ... [You must be registered and logged in to see this image.].. stvar je prejednostavna ... .. upravo to .. ima mladost .. .. koja mu imponira .. .. koja će mu rađati ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti KI sub 28 srp 2012, 00:08 | |
| Adančika, puj, puj :treees: . Ja se stavrno nadam da mu neće ona rađati. :treees:
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sub 28 srp 2012, 00:13 | |
| - adan je napisao/la:
... naravno.. ima nešto što on želi ...[You must be registered and logged in to see this image.]
.. stvar je prejednostavna ...
.. upravo to .. ima mladost ..
.. koja mu imponira ..
.. koja će mu rađati ...
Misliš on samo........... [You must be registered and logged in to see this image.]Ma jel moguće da bi bio tako ......ne mogu nać riječ.... ma izmislit ću ju........zatumplan? Sex....ok....ali....zbog stvaranja obitelji....odbijam vjerovati....to bi danas rijetko napravio bilo tko...a kamoli netko kao on..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sub 28 srp 2012, 00:31 | |
| OzKe prati Cansu ali Cansu nju ne :D Tatina djevojčica :treees: Fali mi ovdje čikica koji povraća | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sub 28 srp 2012, 00:52 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- OzKe prati Cansu ali Cansu nju ne :D
Tatina djevojčica :treees:
Fali mi ovdje čikica koji povraća Jel baš mora onaj koji povraća? Može ovaj? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti KI sub 28 srp 2012, 11:15 | |
| Otkud njima info da je Kenan bio s djevojkom (mislim na Cesme, onda)?? [You must be registered and logged in to see this link.]O čemu se ovdje piše. Pominje neku perverziju [You must be registered and logged in to see this link.]A jesmo li imali tekst da je Kenan Kip-u povećao promet 45% za 5 mjeseci? [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sub 28 srp 2012, 12:05 | |
| Neki napisali roman pa rade seriju po tom romanu pa bi htjeli da Kenan bude u projektu, valjda ? Jesam objasnio a | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI sub 28 srp 2012, 12:30 | |
| - Amra je napisao/la:
Kad ovako pišete o njoj ne prepoznajem ju.....kakva balavica (dobro ona zna)........meni ona ko neka baba A on valjda voli da mu se ona tako divi, da je impresionirana njime....možda je to trigger za ovu vezu....mada......i nešto starije mu se dive.....i rado bi s njim..... Ja i dalje mislim da ona ima nešto što on želi....samo, sad s ovim daddy girl....to mi je fuj...on je fuj....možda ona njega kao starijeg muškarca doživljava kao nadomjestak za taticu...... ... OK ... [You must be registered and logged in to see this image.]... sad kad nam je Bebe našao ..." ženu koja odiše osobnošću, a ne gura je povrh svega " ... .. sad kad je našao ... " produhovljenu sugovornicu " ... [You must be registered and logged in to see this image.].. jednu koja ... " zrači energijom, a nije važno kakve su joj oči i obrve " .. :help: .. jednu .. " koju je dobro promatrao, njezine pokrete ..prije nego joj je prišao " ... :srami: ... sad možemo biti na miru ... all inclusive dady girl ... [You must be registered and logged in to see this image.].. kako god.. evo jednog malog zapažanja.. koje možda govori puno više ...…. [You must be registered and logged in to see this image.].. i [You must be registered and logged in to see this image.] je bila mlađahna, zer ne ??? ... [You must be registered and logged in to see this image.].. častim..tura za svih ... lizoliza od majuhica ... ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI sub 28 srp 2012, 14:08 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Otkud njima info da je Kenan bio s djevojkom (mislim na Cesme, onda)??
[You must be registered and logged in to see this link.] ... yildrimovići ... .. onaj koncert njihovog Boba Marlya... ... gdje su ih uslikali je bio u onom Beach resortu u Cesmama ... ili se varam ? .. na slikama se vidi .. gdje je Jablan sam sa dečkima ... na tendi piše ....pa sam mislila ... - Amra je napisao/la:
- Misliš on samo......
[You must be registered and logged in to see this image.] Ma jel moguće da bi bio tako ......ne mogu nać riječ.... ma izmislit ću ju........zatumplan? Sex....ok....ali....zbog stvaranja obitelji....odbijam vjerovati....to bi danas rijetko napravio bilo tko...a kamoli netko kao on..... .. što odbijaš povjerovati ? ... ... čovjek kao on, njegovog statusa, koji može sve ..imati svaku .. birati ... .. pa u tome i jeste štos ... iskoristio je to i izabrao mlađahnu .. .. njega su stigle godine .. a da bi našao pari partnericu , po godinama.. a da bude dobra za prvorotku ..zar ne ?? .. .. zato koristi blagodati slave i ... sve je tu logično ... .. našao je kompromis... matematičar ... blizanac .... ... odrekao se ovog , e .. da bi dobio ono ... eto ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 28 srp 2012, 14:15; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sub 28 srp 2012, 14:10 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti KI sub 28 srp 2012, 15:08 | |
- Evo nam ODLIČNOG habera. Kenan nominovan za najboljeg glumca u svijetu na Seoul International Drama Awards 2012 a "Ezel" nominovana za najbolju seriju
[You must be registered and logged in to see this link.]
Držimo mu fige da dobije nagradu ... evo ti .. .. za ovako dobre vijesti ... ... već i nominacija je veliki uspjeh ... ... a još kad bi dobio .. pa da ide tamo po nju ... .. pa slikice ... ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti KI sub 28 srp 2012, 15:23 | |
| Slažem se adan, i nominacija na ovom prestižnom svjetskom festivalu je velika stvar već. A ako dođu i nagrade, još bolje. Ponosan sam na našu seriju, na Kenana, i na Beren Saat koja je nominovana za najbolju glumicu za ulogu Fatmagul. Želim im puno sreće :ree2: | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti KI sub 28 srp 2012, 15:58 | |
- Evo nam ODLIČNOG habera. Kenan nominovan za najboljeg glumca u svijetu na Seoul International Drama Awards 2012 a "Ezel" nominovana za najbolju seriju
[You must be registered and logged in to see this link.]
Držimo mu fige a dobije nagradu :)))) SNOBiću ..što reći? ...svaka čast našem Ljepotančiću... ...ali mi smo to znali... ...mi to znamo već dvije godine!!!!!! ...nadam se da će je i dobiti... ...ne samo zbog slikica ( :ree2: ).... ...nego i zbog njega... ...nadam se da će nam se uskoro i pojaviti... ...mora to iskomentirati... ...mora se pohvaliti... ...sam... ...jer nema ga već (pre)dugo... :tuzni: _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti KI | |
| |
|
| |
| Novosti KI | |
|