Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 3 CD ned 11 pro 2016, 00:03
Naletila na ovo...pa koja je to serija s Cansu? Nikad čula za to.
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti 3 CD sub 17 pro 2016, 10:33
Amra je napisao/la:
Naletila na ovo...pa koja je to serija s Cansu? Nikad čula za to.
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 3 CD sri 15 vel 2017, 21:16
Večeras...GQ Turkiye...Men of the year... [You must be registered and logged in to see this image.]
Bi li bili dobar par? Puno je mlađi ali on navodno voli malo starije žene od sebe...stalno je sama...yazik!
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 3 CD sri 15 vel 2017, 23:19
Baš ih gledam, i mislim se je li ona puno starija! A kako su mi pasentlih!!!
Tko je dobio nagrade?
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 3 CD sri 15 vel 2017, 23:58
adan je napisao/la:
Baš ih gledam, i mislim se je li ona puno starija! A kako su mi pasentlih!!!
Tko je dobio nagrade?
Jesu pasentlih. On izgleda stariji od svojih 26...deset godina je starija. Nisam pratila. Znam samo da je on preuzeo nagradu za modnog fotografa Merta Alasa... [You must be registered and logged in to see this image.]
A i Kivo je valjda dobio...ne pratih... [You must be registered and logged in to see this image.]
A zanimljivo mi i to što je sjedila ovako između njega i njegovog menadžera...valjda jer ni jedno od njih nije bilo s pratnjom pa ju uvalili između njih dvojce... Mislim Ćato se u zadnje vrijeme druži s Kivom i njegovom ženom pa nije čudno što su na hrpi...
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti 3 CD sub 09 pro 2017, 17:57
Potpisala za Ay Yapim. Ovaj put se odlučila za internet seriju koja će ići na platformi Puhu TV. Režiju potpisuje Onur Saylak a scenario će pisat Hakan Gunday . Serija će premijeru imat u 2018.