| Karadayi - epizoda po epizoda | |
|
+14HADI BE d.i.n.a. suradnica Leona melodija Tessa enny bes ni Amra adan Re Alone S.N.O.B1 honeybunny The Queen 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda ned 23 pro 2012, 22:41 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 17:30 | |
| - adan je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
-
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ti si uradila? [You must be registered and logged in to see this image.] Yes ! And you did not like? | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 18:18 | |
| - bes ni je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
-
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ti si uradila? [You must be registered and logged in to see this image.] Yes ! And you did not like? Bravo Bes ni! I like it! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 21:12 | |
| - bes ni je napisao/la:
Yes ! And you did not like? [You must be registered and logged in to see this image.]I like it! very! [You must be registered and logged in to see this image.]_________________________________________ Tu sam.... gleda li netko osim mene i onekojagamoževidjetijošsamouseriji...... nije još bio kiss??? Ova scena sa Turguzom je snimana na Pierre Lotiju!!!! yes _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 24 pro 2012, 21:35; ukupno mijenjano 3 put/a. | |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 21:20 | |
| ..nije bio the kiss...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 21:31 | |
|
Užas..PVC je iscenirala suicid?? Užas.. i sad joj govori gotovo je , gotovo je...
Nadam se da je tako kategoričan i u privatnom životu??!!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 21:36 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 22:01 | |
| Ohhh..ovo..ova scena u Sudu..ovo su dobro donijeli... ovo je bilo... brrrrrr...
Sad su zreli za kiss...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 22:05 | |
| ...a kiss... ...ništa posebno... ...nema kemije... ...razočarana sam... ...činilo mi se kao da bi kemija među njima mogla biti dobra... ...to silno pipkanje... ...ali the kiss... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 22:08 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 22:11 | |
| Tako je..kiss vrlo traljav, mlak...u meni je ostala je ona " barijera " koju sam osjetila u najavi...
Ona scena u Sudu me je iznenadila, nisam je očekivala, imala mi je više naboja, ono nedorečeno nešto, što obećava dobar kiss...koji se nije dogodio!!
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 22:12 | |
| Pa ja mislim da je onaj ledeni prvi dodir bio kao...on iznenađen, nespreman (kako nespreman , pa muškarci su uvijek spremni!!!!), a onda joj uzvrati...i on osjeća.... I dalje mislim da su im ograničili zbog 70-tih a i "vizavi" Halita...ipak nije ona kao Cansu slobodna, a zaboga pa znamo da onakva kemija nije baš ponovljiva koliko god mi voljele da se stvari ponavljaju.... Možda bude kakav popravni.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 22:16 | |
| Pa ja mislim da je onaj ledeni prvi dodir bio kao...on iznenađen, nespreman (kako nespreman , pa muškarci su uvijek spremni!!!!), a onda joj uzvrati...i on osjeća.... I dalje mislim da su im ograničili zbog 70-tih a i "vizavi" Halita...ipak nije ona kao Cansu slobodna, a zaboga pa znamo da onakva kemija nije baš ponovljiva koliko god mi voljele da se stvari ponavljaju.... Možda bude kakav popravni....[/quote] :kmf7: :kmf7: :kmf7: veruvam deka kje bide taka | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 22:16 | |
| ...kemija Ljepotančića i Cansu ne može se uspoređivati s bilo kojom drugom... ...to ni ne želim...
...na žalost...moram priznati da mi je više vatre bilo između njega i Berrak...čak i u Ezelu...a posebice u Ejder Kapaniju...nego između njega i Berg...
...loše...loše... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 22:20 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...kemija Ljepotančića i Cansu ne može se uspoređivati s bilo kojom drugom...
...to ni ne želim...
...na žalost...moram priznati da mi je više vatre bilo između njega i Berrak...čak i u Ezelu...a posebice u Ejder Kapaniju...nego između njega i Berg...
...loše...loše... Pa jest. Sa svim je partnericama imao bolju kemiju nego s Berg..... Ima ta neka barijera...odstupnica....gotovo se da opipati. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 22:28 | |
| Ja sam to osjetila u traileru i to me odmah jeza uhvatila, ne od toga kako je dobro, nego od tog kako je to jako, jako loše. Bljak... Ne ponovilo se :treees: |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 22:40 | |
|
Zadnja promjena: S.N.O.B1; pon 24 pro 2012, 22:44; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 22:42 | |
| Točno su i samo odglumili, onako, filmski, izglumljena strast...iako, u kontekstu kvalitete cijele serije, sve je OK... - Amra je napisao/la:
- Pa ja mislim da je onaj ledeni prvi dodir bio kao...on iznenađen, nespreman (kako nespreman , pa muškarci su uvijek spremni!!!!), a onda joj uzvrati...i on osjeća....
I dalje mislim da su im ograničili zbog 70-tih a i "vizavi" Halita...ipak nije ona kao Cansu slobodna, a zaboga pa znamo da onakva kemija nije baš ponovljiva koliko god mi voljele da se stvari ponavljaju....
Možda bude kakav popravni.... Naravno, razlikujem odglumljenu zadršku koju traži scenarij.. od one koja se osjeti u , prvenstveno njegovoj nelagodi u kissu... Berg čak ni nije nelagodno, koliko mi se čini!!! Ne vjerujem da su , baš, scenarij i način kako su odradili ograničili i prilagodili Halitu!! Ideš!!! Ništa pretenciozno. Čak je ono malo ljubavi u UH bilo mileno, nježno, strastveno... Naravno, nema uporedbe...i dajem im prolaz.Odradili su. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 22:53 | |
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 23:10 | |
| ...razlog zbog kojeg se i nadalje gleda bljedunjava serija... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 23:12 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 23:13 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- Uživajte
[You must be registered and logged in to see this link.] Ajoj,ja sam se sve nadala kad odgledam kompletnu scenu da će to malo bolje da izgleda.. A samo sam se još više razočarala... A mogli su iz aviona da ih snimaju.. Ajde,uzećemo u obzir da Berg ima zadršku zbog Halita,a šta je s' njim ? Pa,oboje su profesionalci,zar je tako teško odraditi jedan valjani poljubac.. Ja nisam gledala večeras,valjda će ta scena iz suda ,koju spominjete,poboljšati celokupan utisak.. Neću reci bljak..ali dosta loši..oboje.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 23:15 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 23:18 | |
| - adan je napisao/la:
- Točno su i samo odglumili, onako, filmski, izglumljena strast...iako, u kontekstu kvalitete cijele serije, sve je OK...
- Amra je napisao/la:
- Pa ja mislim da je onaj ledeni prvi dodir bio kao...on iznenađen, nespreman (kako nespreman , pa muškarci su uvijek spremni!!!!), a onda joj uzvrati...i on osjeća....
I dalje mislim da su im ograničili zbog 70-tih a i "vizavi" Halita...ipak nije ona kao Cansu slobodna, a zaboga pa znamo da onakva kemija nije baš ponovljiva koliko god mi voljele da se stvari ponavljaju....
Možda bude kakav popravni.... Naravno, razlikujem odglumljenu zadršku koju traži scenarij.. od one koja se osjeti u , prvenstveno njegovoj nelagodi u kissu... Berg čak ni nije nelagodno, koliko mi se čini!!!
Ne vjerujem da su , baš, scenarij i način kako su odradili ograničili i prilagodili Halitu!! Ideš!!!
Ništa pretenciozno.
Čak je ono malo ljubavi u UH bilo mileno, nježno, strastveno...
Naravno, nema uporedbe...i dajem im prolaz.Odradili su.
Ma neeee, nisam mislila da su scenarij prilagodili Halitu, nego su Berg i Bebe the kiss prilagodili Halitu..... Ma gejte cure...jednostavno je.....nema tu kemije i to se vidi kao što je tamo bila strahovita kemija i to se vidjelo... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 23:19 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda | |
| |
|
| |
| Karadayi - epizoda po epizoda | |
|