| Karadayi - epizoda po epizoda | |
|
+14HADI BE d.i.n.a. suradnica Leona melodija Tessa enny bes ni Amra adan Re Alone S.N.O.B1 honeybunny The Queen 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 23:20 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 23:21 | |
| Ne zamjeram joj... Tko ga ne bi dirao....vi bi odoljele? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 23:24 | |
| ...tuča sa Rizom... ...gdje si Reeee????? ...ruke... :ree2: [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 23:29 | |
| ...zapravo bih rekla da je the kiss bio najslabija karika u ovoj epizodi... ...i naravno da joj ne zamjeram zbog pipkanja... ...samo joj zavidim... __________________________________________________________ [You must be registered and logged in to see this image.]...ako nas nešto može tješiti...mislim da bi kiss sa PVC bio puno gori...ako uopće i može biti gori... ...i ona ga je jadnog napala... ...svi smiju dirati...samo mi ne... ...a gle kako se brani jadničak... [You must be registered and logged in to see this image.]...sve dok nije uspio pobjeći... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 23:30 | |
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 23:31 | |
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 23:32 | |
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 23:35 | |
| U ostalim scenama, posebno sa PVC i Rizom, Bebe je večeras dao puno .. sve je odradio prvoklasno. Opravdao je naše povjerenje. Od početka serije sam čekala da procvjeta. I dalje sam uvjerena, njega dosta sputavaju ostale osrednje glumotarije. .
Bravo Bebe. Ovime si pokazao i veličinu naše Cure.
Kakav Halit , kakve priče. Oni su profesionalci . Napravili su najbolje.
A kemije , jednostavno nema. To ide u dug onima koji su birali partnere.
E da...Bebe je iz epizode u epizodu sve zgodniji i neodoljiviji...možda je to odraz i njegovih privatnih prilika!!! yes
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 23:46 | |
| - adan je napisao/la:
- U ostalim scenama, posebno sa PVC i Rizom, Bebe je večeras dao puno .. sve je odradio prvoklasno.
Opravdao je naše povjerenje. Od početka serije sam čekala da procvjeta. I dalje sam uvjerena, njega dosta sputavaju ostale osrednje glumotarije. .
Bravo Bebe. Ovime si pokazao i veličinu naše Cure.
Kakav Halit , kakve priče. Oni su profesionalci . Napravili su najbolje.
A kemije , jednostavno nema. To ide u dug onima koji su birali partnere.
E da...Bebe je iz epizode u epizodu sve zgodniji i neodoljiviji...možda je to odraz i njegovih privatnih prilika!!! yes
...meni se on čini sve mršaviji i mršaviji... ...barem u licu... ...šta vi kažete cure? ..je li to samo moj dojam???? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 24 pro 2012, 23:49 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...meni se on čini sve mršaviji i mršaviji...
...barem u licu...
...šta vi kažete cure? ..je li to samo moj dojam???? A ja sam baš htela da kažem, da mi se čini, da se malo popunio.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 25 pro 2012, 00:03 | |
| Nije...treba onih 5-7 kg nabaciti i onda će biti onaj pravi.....pogledajte stare scene iz Ezela kad je imao tih par kila više (ne one kad je imao par kila previše jer i toga je bilo...)... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 25 pro 2012, 00:13 | |
| - Amra je napisao/la:
- Nije...treba onih 5-7 kg nabaciti i onda će biti onaj pravi.....pogledajte stare scene iz Ezela kad je imao tih par kila više (ne one kad je imao par kila previše jer i toga je bilo...)...
Ja bi ga rado izvagala uživo... .. Ali, ovako odokativno on je meni sada dobar, i sve je bolji .. i kako kaže Amričak..kad nabaci još 3-4 kg , bit će tamam. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Pesimisticna Ezelovac
Broj postova : 88 Join date : 29.10.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 25 pro 2012, 00:34 | |
| Nisam gledala, zaboravila sam [You must be registered and logged in to see this image.]Da nisam nekoliko puta prostudirala svaki poljubac Cansu i Kenana u Ezelu i njihovu strast i požudu osjećala, možda bi me ovaj poljubac bar malo dojmio, ali ovako ništa, nula. Postoji barijera, možda je to stvarno Halit. Istina je da on izgleda sve bolje i bolje ali nemogu se naviknuti na brkove, pokušavam ali neide. Zato si često pogledam drugu KIP-ovu kolekciju, tamo mi je [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 25 pro 2012, 16:15 | |
| Didi, meni je jasno da ti je sve ružniji. Nekako mi se čini da ti je zbog toga žao. Ja bih voljela da je meni toliko odbojan da se odmaknem od njegovih čari koje me vuku da komentiram. Ne bih se micala od vas jer mi je s vama super nego od njega. Mislim, ma čime je on zaslužio da trošim svoje vijeme na njega, a onda se sjetim - Ezelom....i sve krene ispočetka, nabacim par sličica iz Ezela...i eto..... :ilove:
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 25 pro 2012, 16:52 | |
| Naravno da mi je žao. Čak bih rekla da sam više ljuta na njega. Baš ljuta. Razočarao me... |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 25 pro 2012, 20:08 | |
| Amra,adanThank you very much! | |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 25 pro 2012, 22:21 | |
| - Amra je napisao/la:
- Nije...treba onih 5-7 kg nabaciti i onda će biti onaj pravi.....pogledajte stare scene iz Ezela kad je imao tih par kila više (ne one kad je imao par kila previše jer i toga je bilo...)...
Baš si ga objasnila... Bez ljutnje molim te, tako si me slatko nasmejala | |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 25 pro 2012, 22:27 | |
| - Didily je napisao/la:
- meni sve ružniji...
I meni.. ne mogu ništa lepo da pronađem na ovim fotkama...Tako su blazirani i bezlični, oboje... Mislila sam naviknut ću se na novi izgled ... ali ne ide. Još jutros pogledala nekoliko scena iz Gorkog života na OBN-u... Kako je tamo sladak :ree2: . | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 25 pro 2012, 22:28 | |
| - Maki je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Baš si ga objasnila...
Bez ljutnje molim te, tako si me slatko nasmejala
Ma kakva ljutnja? Dosta se ljutim u RL. Ovo mi je za opuštanje. Nema šanse da me neko naljuti, a i drago mi je što sam jasno objasnila. Tih par kila više znači ono lijepo lice, ona čvrsta vilica...baš onako kako treba. Onih par kila previše znači podbuhlost, podočnjake, tromost..... Ovih par kila pemalo znači........nešto fali, ono nešto.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 25 pro 2012, 22:33 | |
| - Maki je napisao/la:
- Didily je napisao/la:
- meni sve ružniji...
I meni.. ne mogu ništa lepo da pronađem na ovim fotkama...Tako su blazirani i bezlični, oboje... Mislila sam naviknut ću se na novi izgled ... ali ne ide. Još jutros pogledala nekoliko scena iz Gorkog života na OBN-u... Kako je tamo sladak :ree2: . To i ja stalno govorim. U Ezelu je imao svojih trenutaka......nezaboravnih, za pamćenje, malo stariji,zreliji, muževniji. U Gorkom životu je bio stvarno prezgodan......ne vjeruješ svojim očima da takav postoji. Uvijek se prisjetim one scene kad prilazi usporeno stolu u onom restoranu, a cura ga guta pogledom...... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 25 pro 2012, 22:41 | |
| Propustila sam The kiss I kako da sad u 3 minuta (koliko sam utrčala na net) nađem kud ste to stavile... ... trčim... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 25 pro 2012, 22:57 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 25 pro 2012, 23:23 | |
| - Amra je napisao/la:
To i ja stalno govorim. U Ezelu je imao svojih trenutaka......nezaboravnih, za pamćenje, malo stariji,zreliji, muževniji. U Gorkom životu je bio stvarno prezgodan......ne vjeruješ svojim očima da takav postoji. Uvijek se prisjetim one scene kad prilazi usporeno stolu u onom restoranu, a cura ga guta pogledom...... Znam da nije u odgovarajućoj temi... ali...u kojoj epizodi... | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda sri 26 pro 2012, 00:21 | |
| - Maki je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
To i ja stalno govorim. U Ezelu je imao svojih trenutaka......nezaboravnih, za pamćenje, malo stariji,zreliji, muževniji. U Gorkom životu je bio stvarno prezgodan......ne vjeruješ svojim očima da takav postoji. Uvijek se prisjetim one scene kad prilazi usporeno stolu u onom restoranu, a cura ga guta pogledom...... Znam da nije u odgovarajućoj temi... ali...u kojoj epizodi... Ima i ovdje negdje ali teško ćeš to naći. Naći ću ali obzirom da na tabletu još nisam proučila kako postati linkove ( , strašno nešto kako sam, sorry, ali glupa za novu tehnologiju)- Kad nađem,kroz par godina, šaljem link.....i ja bih si ga ponovo luknula. (Pazi sad kad ga neka vrijednica posta za par minuta....... ) _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda | |
| |
|
| |
| Karadayi - epizoda po epizoda | |
|