| Fotografije 4 KI | |
|
+14enny suradnica Tessa honeybunny d.i.n.a. Leona adan melodija Maki HADI BE kikule81 Re Alone Amra S.N.O.B1 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 13 vel 2013, 22:18 | |
| Full size...i ja sam.. A frizurica malo podšišana..nadam se zbog novog KIP-a.. yes _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 13 vel 2013, 22:41 | |
| - Leona je napisao/la:
- Full size...i ja sam..
A frizurica malo podšišana..nadam se zbog novog KIP-a.. yes A-ha ...pazi se na nastavi... pa da, zurica je možda dotjerana zbog KiP-a .... Ja ipak sanjam dan... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 13 vel 2013, 23:11 | |
| Znamo Adančice....da mu vidiš lijepe usne i rupicekojenisividjelajošnikodjednogprimjerkanikadnikadinikad..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 13 vel 2013, 23:17 | |
| ..pa da , Amričak, i vi ćete se švercati uz mene.... ima za svih..obilje ... ...dobro pogledajte.. te rupicekojejanisamvidjelakodnijednogprimjerkadosada tek se naziru..a već plijene... one mi najviše nedostaju... daju mu onaj dječački šarm... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 13 vel 2013, 23:21 | |
| Zato mi je i žao što ima brkove. U najboljem brkatom izdanju kad je za nije ni blizu ovome što si ti npr postala. Tu ti jednostavno dođe da ga ukradeš, sakriješ i nikad nikome ne daš. p.s.mislim na sličicu, naravno _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 13 vel 2013, 23:24 | |
| - Amra je napisao/la:
p.s.mislim na sličicu, naravno ... zakuni se! Izazov br.2 [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 13 vel 2013, 23:32 | |
| Ajjj....ajjj......imaj milosti.....
A ono prvo? Da se zakunem? Evo...časna izviđačka! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 13 vel 2013, 23:40 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ajjj....ajjj......imaj milosti.....
A ono prvo? Da se zakunem? Evo...časna izviđačka! Ne važi se.... a ovo nije završni udarac... yes [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 13 vel 2013, 23:55 | |
| - adan je napisao/la:
Ja ostajem na Istiklalu.. yes
..a vi možete... npr. na trening ...
[You must be registered and logged in to see this image.]
...kad bih barem mogla....na takav trening...sa tim pogledom... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
Zadnja promjena: honeybunny; sri 13 vel 2013, 23:56; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 13 vel 2013, 23:55 | |
| Nokaut.....( i tako nikad nisam bila u izviđačima) Bog (Alah) je jako pazio kad ga je stvarao. Baš svaka sitnica na tom licu je kao smišljena.Svaka crta.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 14 vel 2013, 00:01 | |
| Honeyka..a što bi ti trenirala sa .. tim pogledićem???? Ipak, Amričak, bila bi dobar vodič... dok ne bi naletila... Duša raščupana..kud je pošao sa zvrkom u kosici... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 14 vel 2013, 00:06 | |
| Raščupan je...malo tu i malo tamo.......i friz i tapison..... Ma gdje bi ja naletila.....i da naletim ja bih pobjegla...... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 14 vel 2013, 00:12 | |
| Ovako... u prolazu... ( !!! Proradio gifsoap) Thrapherice.... [You must be registered and logged in to see this image.] GIFSoup _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 14 vel 2013, 00:45 | |
| - adan je napisao/la:
- Leona je napisao/la:
- Full size...i ja sam..
A frizurica malo podšišana..nadam se zbog novog KIP-a.. yes A-ha ...pazi se na nastavi... pa da, zurica je možda dotjerana zbog KiP-a ....
Ja ipak sanjam dan...
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ima nas još koje sanjamo taj dan.... a do tada uživamo u Izazovima u kasne sate _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 14 vel 2013, 00:56 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 14 vel 2013, 01:06 | |
| - Leona je napisao/la:
- Eh..ta roza košuljica..
[You must be registered and logged in to see this link.] Skoro sam htjela kazati... .... ne rezati.. ali dobro je , nisi rezala... Pa bijela šuljica... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 14 vel 2013, 01:13 | |
| Crno ....roze ....belo Ima li još neka boja na koju ću da odlepim _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 14 vel 2013, 01:20 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 14 vel 2013, 01:26 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Kasnim, a ova mi je prva pala na pamet, zbog boje. Nemam ove od kojih se i pazl može praviti. I imati uf...snove... P.S. Leona, Leona koje adute ti kriješ u svojoj arhivi !!! I do sad si ih čuvala?! za delenje. Poljubac svima za laku noć. Još malo , pa ustajanje.... _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 14 vel 2013, 01:32 | |
| Ček..ček.. ima još.. sve blue..sve plavo.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 14 vel 2013, 01:35 | |
| - adan je napisao/la:
- Honeyka..a što bi ti trenirala sa .. tim pogledićem????
...svašta nešto... ...ah...meni je ovo plavo dovoljno... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 14 vel 2013, 10:00 | |
| Moze i vaka..... za da ne nabrojuvame :ree2: [You must be registered and logged in to see this image.]by the way I am alone here :ree2: :ree2: :ree2: | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 14 vel 2013, 22:31 | |
| Naravno, bila je više puta ali ne mogu joj odoljeti.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 14 vel 2013, 22:35 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 14 vel 2013, 22:51 | |
| Oh, slatko mu stoji bebek.... šteta, šteta da ne nađe komad žene pa je napravi majkom, dostojnom... Mi bi to slavile, s njim... Crn čovjek [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 4 KI | |
|