Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 4 KI pon 08 tra 2013, 20:14
Ko neki deda! Nije da sam baš djevojčurak, dapače, starija od njega, al pretjera ga....ko da želi žene otjerat od sebe (nas naravno ne može pa baš da vreću za smeće navuče na sebe).
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
suradnica Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 19.07.2012
Naslov: Re: Novosti 4 KI pon 08 tra 2013, 20:15
Boje i nisu tako strašne poput kravate ,kao one klaunovske je,ko siperčić pod bradu
_________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
Profulio totaloshe , ali opet nekako simpa na njemu taj siperak od kravate
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 4 KI pon 08 tra 2013, 20:37
Što ćemo , kad ga lolimo...naš Bebe...
A ovaj , iz KIP-a , po ulicama, na panoima, rijetko, na jednom mjestu i to ne sav!! Samo hlače sa međunožjem i ruke... ne misle valjda da bi nam mogao zamjeniti!!!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Novosti 4 KI pon 08 tra 2013, 21:16
za njegovu kombinaciju-oprostila bih mu da je serija u pitanju...
za vase komentare....
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 4 KI pon 08 tra 2013, 23:56
..... ma komu uvali ovu kravatu, zadavila bih ga ......
Na fudbalski natprevar vo odelo, malku ne logicno, no na nego prosteno mu e se, ubav toj najubav :)
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 09 tra 2013, 20:07
ajoj...pa što je njemu
Kenan attended to the final of police officers League, which ended with score 12-12. After the match, which was held on the occasion of the celebration of 168 years since the founding of the Turkish Police he said: "Happy birthday to our Police. Nowadays police is constantly updated in all civilized countries, with new methods and strategies. The same happens to us day by day. Of course I'd like to be gratuitious. I wish to have less and less incidents to our country".
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 09 tra 2013, 23:01
Kike je u pravu. Osim što je grozna kravata, kud će ovakav na utakmicu i to neku lokalnu čini mi se. Izgubio modni kompas! Al jopet...trebala bi ga Cansu uslikati....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 09 tra 2013, 23:11
Ma nemojte ga.... očito je bio počasni gost. To podrazumjeva i svečanost , pa i kakav svečano ručak.. na tekmu je samo navratio...možda samoinicijativno... pa je malo neprikladno obučen...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; uto 09 tra 2013, 23:17; ukupno mijenjano 1 put.
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 09 tra 2013, 23:15
Vidi kako ga brani. A ja se baš nabrusila....pa bar da je skinuo kravatu kad je vidio kud je zašao.
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Nazočan, ali malo pozadinska fronta ... ima li tome razloga?
Primjećujem... Riza sa panelom u prvom planu, uz njega Berak Tuzunatac... izmirska veza, ekipa sa kojom se dobro zna, a vrlo često i komunicira onakojalovibilokakvupriliku .. je li negdje u blizini.???