| Novosti 4 KI | |
|
+17biljanap Pesimisticna kikule81 avalon amelie melodija suradnica Leona Maki HADI BE samani bes ni honeybunny The Queen Tessa S.N.O.B1 Amra adan 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 30 tra 2013, 19:18 | |
| | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| |
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 30 tra 2013, 20:51 | |
| Kike, nisam sigurna da li plače ili se smeje. Da li je to Bebe bio na dva iventa u jednom danu? Ranjen je u seriji manje obaveza više javnih pojavljivanja yes _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 30 tra 2013, 21:35 | |
| ne znam mene mi izgleda deka place, ova se deca siraci, zigurna sum deka nemaat videno tolku mnogu luge i ova prestavuva shok za niv, moze i reakcijata da e od toa sepak toa se mali deca a toa za koe ne znaeme dali place ili se smee sigurno ima nekoi 4 godini i normalna e takva reakcija na taa vozdrast..... | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 30 tra 2013, 21:41 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- ne znam mene mi izgleda deka place, ova se deca siraci, zigurna sum deka nemaat videno tolku mnogu luge i ova prestavuva shok za niv, moze i reakcijata da e od toa sepak toa se mali deca a toa za koe ne znaeme dali place ili se smee sigurno ima nekoi 4 godini i normalna e takva reakcija na taa vozdrast.....
Takva bi bila i moja normalna reakcija. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 30 tra 2013, 21:44 | |
| Dečki plaču, curice bome ne.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 30 tra 2013, 21:57 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 30 tra 2013, 22:04 | |
| | |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 30 tra 2013, 22:28 | |
| ..... je li ovo KIP kolekcija, prikazana prije možda dva mjeseca u hotelu na krevetu | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 30 tra 2013, 22:30 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 30 tra 2013, 22:32 | |
| - melodija je napisao/la:
- ..... je li ovo KIP kolekcija, prikazana prije možda dva mjeseca u hotelu na krevetu
može foto prilog za nas lenje da tražimo - Citat :
Tessa Bebe užasno dobro izgleda na ovim novim slikama. Pravi muškarac. I meni je sladak da bih ga i a onda _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 30 tra 2013, 22:47 | |
| - melodija je napisao/la:
- ..... je li ovo KIP kolekcija, prikazana prije možda dva mjeseca u hotelu na krevetu
... ... ...možda i je KIP...ali nije ono sa kreveta... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 30 tra 2013, 22:54 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 30 tra 2013, 22:58 | |
| - Amra je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Košulja jest.... Amričak I ja mislim da je to ta košulja _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 30 tra 2013, 23:02 | |
| - Maki je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Košulja jest.... Amričak
I ja mislim da je to ta košulja Vidi se po paspulu (mislim da se to tako zove) na džepu mada se na ovim novim ističe drugačija tekstura ili boja unutrašnjosti i paspula. Uvjerena sam da je ista. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 30 tra 2013, 23:08 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- ne znam mene mi izgleda deka place, ova se deca siraci, zigurna sum deka nemaat videno tolku mnogu luge i ova prestavuva shok za niv, moze i reakcijata da e od toa sepak toa se mali deca a toa za koe ne znaeme dali place ili se smee sigurno ima nekoi 4 godini i normalna e takva reakcija na taa vozdrast.....
Sad znam kako bi ja reagirala ... sad znam... Izgleda za ... odmoran, raspoložen..kako se zna fino popričati sa novinarima, još im i doći..pa onda gu....leđa!!!!!! .. A ovi malčiki tako mu dobro stoje, tako se vidi da zna sa njima... ne znam kako vi, ali meni on djeluje jako toplo...što god taj malac radio, je li plakio ili se smijao, Bebe je empatičan...iskreno... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 30 tra 2013, 23:19 | |
| ...nije ista šuljica... ...na ovoj se dobro vidi... ...i džepić je iste boje...nije svjetliji... [You must be registered and logged in to see this image.]...za razliku od džepića na današnjoj... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 30 tra 2013, 23:23 | |
| Da, složit ću se s Adančicom. Baš ima mota s ljudima općenito. Nikad nije ravnodušan, uvijek je prisutna emocija...ili je ljut, ili raspoložen i empatičan kako kaže Adan. Uvijek pokaže emociju. Mislim da je to djelomičan razlog zašto toliko "isijava". Rekla bih da nam je Bebe jako stravstven tip. Show! Da, zna prirediti show i rado to čini! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 30 tra 2013, 23:24 | |
| Nije ista šuljica, druga je tkanina... iako, ovu sa izvraćenim đepićem, već smo vidjeli negdje...a i hlače su omiljene u zadnje vrijeme.... .. bile su u Berlinu.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 30 tra 2013, 23:28 | |
| Meni se činilo na slici krevet 1 da je ista Kad smo kod ponavljanja, i crna majica je viđena u Boli.... _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 30 tra 2013, 23:45 | |
| Ako i nije sasvim ista, iz iste je serije...kroj isti...identičan... samo je svjetlija unutrašnjost i taj paspul ali to sam pripisala kutu fotkanja ili retuširanju jer su tako možda htjeli. Ove kasnije fotke i filmić su nekako mutni pa košulja izgleda glatka, druge teksture ali to sam pripisala upravo kvaliteti snimke. Ma nebitno....bitno je čime je košulja popunjena _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 30 tra 2013, 23:54 | |
| A da je popunjena, popunjena je ... yes Sve lijepo zategnuto gdje treba, samozatajno, šeksi... [You must be registered and logged in to see this image.] ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sri 01 svi 2013, 01:54 | |
| - Amra je napisao/la:
Je li ovo isti lik? Trener? Direktor? Pogledajte mu uru ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sri 01 svi 2013, 03:05 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sri 01 svi 2013, 05:07 | |