| Novosti 4 KI | |
|
+17biljanap Pesimisticna kikule81 avalon amelie melodija suradnica Leona Maki HADI BE samani bes ni honeybunny The Queen Tessa S.N.O.B1 Amra adan 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI ned 12 svi 2013, 23:30 | |
| .... Jablan je nakon udarca i pospanosti naglo izašao iz auta, pretpostavljam da mu se zbog toga zamantalo pa se pridržao za drvo
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 4 KI ned 12 svi 2013, 23:44 | |
| - melodija je napisao/la:
- .... Jablan je nakon udarca i pospanosti naglo izašao iz auta, pretpostavljam da mu se zbog toga zamantalo pa se pridržao za drvo
...ma zamantalo mu se od alkohola... ...tu nema dvojbe... :lutijena: ...koliko god ga voljele... ...ne možemo negirati činjenice... ...ili možda možemo???? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI ned 12 svi 2013, 23:56 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- melodija je napisao/la:
- .... Jablan je nakon udarca i pospanosti naglo izašao iz auta, pretpostavljam da mu se zbog toga zamantalo pa se pridržao za drvo
...ma zamantalo mu se od alkohola... ...tu nema dvojbe... :lutijena:
...koliko god ga voljele... ...ne možemo negirati činjenice... ...ili možda možemo???? Možemo, možemo... Ma, nema dvojbe. Pijan je. Već se pri izlasku iz onog kluba pridržava za onog lika ispred sebe. Da nije bilo onog iza, zveknio bi na pod nakon udarca glavom koji je i mene zabolio. Iako, gore mi je izgledalo na slikama nego na snimci. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pon 13 svi 2013, 00:01 | |
| .... zaboravićemo brzo alkohol, ne može ta jedna ''opuštena veče - baš me briga za sve'', učiniti, bar meni, da ga manje obožavam, to je i neprimjetno naspram svega lijepog što je uradio i pokazao i što još u njemu postoji i svijetli :amra5:
.. Čak mi je to veče bio i smpatičan :didi: , mada da budem objektivna i on j živ čovjek ali mora se i ''malo konrolisati'' gdje i skim, ali sam još ljuta na njegovo društvo što ga od te neugodne situacije nisu spasili. | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pon 13 svi 2013, 00:24 | |
| Svi ga još volimo. I dalje bi ga ja ovako... :amra4: , pa ovako... , pa ovako... , pa ovako... Ipak, nadam se da nam neće više priuštiti ovakvih prizora. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pon 13 svi 2013, 00:29 | |
| ...ali nije to ni tako loše... ...uvijek je snažan...ima odgovor na sve... ....ne znaš bi li ...ili ... ...a tu večer... ...bio je tako ranjiv... ...osjetljiv...izgubljen... ...jadan, (mali nije!!! ) nezaštićen... ...baš mi ga je bilo žao... ...Bubica naša... ...ma njega treba paziti i maziti... ...on je osjetljiva dušica...sigurna sam... ...sve drugo je gluma... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pon 13 svi 2013, 00:40 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pon 13 svi 2013, 11:03 | |
. ...ma njega treba paziti i maziti... ...on je osjetljiva dušica...sigurna sam... ...sve drugo je gluma... Slažem se s ovim 7924024208%. Ja ga doživljavam kao emotivca, dobru dušicu. Baš zbog toga me nekada bude strah za njega jer se takve osobe ponekad teško nose s pritiskom. Naš Bebe. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pon 13 svi 2013, 11:22 | |
| Ja, ja bi... i ja bi... Stalno bi ga držala , svim raspoloživim metodama , nenaspavanog, da mi uvijek izgleda ovako zbunjeno.. Naš Bebe. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
biljanap Zaslužni član
Broj postova : 24 Join date : 12.05.2013
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pon 13 svi 2013, 11:56 | |
| Pozdrav cure. [You must be registered and logged in to see this image.]Vidim proucile ste anatomiju celog njegovog tela. Ja bih da dodam,ako vec vi niste,da ima mnogo lepe i glatke usi. [You must be registered and logged in to see this image.] Moja omiljena slicica. :ree2: [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pon 13 svi 2013, 12:09 | |
| | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pon 13 svi 2013, 12:11 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pon 13 svi 2013, 13:44 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- biljanap je napisao/la:
- Pozdrav cure.[You must be registered and logged in to see this image.]
Vidim proucile ste anatomiju celog njegovog tela. Ja bih da dodam,ako vec vi niste,da ima mnogo lepe i glatke usi.[You must be registered and logged in to see this image.]
Moja omiljena slicica. :ree2: [You must be registered and logged in to see this link.]
da go grabnes i da begas ..... samo do prvog zavoja , drage moje, samo do prvog zavoja!! Biljana, dobro nam došla , razmitrit ćemo te uši! Kad smo mogli resicu u ustima, možemo i uši.. Poklončić- bombončić popodne, od doma! Možda imam neke uši... Kad smo već kod njih, zamislite, onako... toliko blizu da osjetiš dašak već ishlapjelog Bulgaria ... pa mu ššššhapneššš u to glatko uho... neću vam kazati što, neke stvari se ne govore... Ajde Adančice radit.... iššš .... iššš... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pon 13 svi 2013, 14:03 | |
| - adan je napisao/la:
-
- kikule81 je napisao/la:
- biljanap je napisao/la:
- Pozdrav cure.[You must be registered and logged in to see this image.]
Vidim proucile ste anatomiju celog njegovog tela. Ja bih da dodam,ako vec vi niste,da ima mnogo lepe i glatke usi.[You must be registered and logged in to see this image.]
Moja omiljena slicica. :ree2: [You must be registered and logged in to see this link.]
da go grabnes i da begas
..... samo do prvog zavoja , drage moje, samo do prvog zavoja!!
Biljana, dobro nam došla , razmitrit ćemo te uši! Kad smo mogli resicu u ustima, možemo i uši..
Poklončić- bombončić popodne, od doma! Možda imam neke uši...
Kad smo već kod njih, zamislite, onako... toliko blizu da osjetiš dašak već ishlapjelog Bulgaria ... pa mu ššššhapneššš u to glatko uho... neću vam kazati što, neke stvari se ne govore...
Ajde Adančice radit.... iššš .... iššš...
ah ah ah jas bi sakala da mi dise na uvo kako dobro dishe bre uuuuuuuuuuuuuuuuu denes sum posebno raspolozena | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pon 13 svi 2013, 14:32 | |
| [quote="kikule81"][quote="adan"] - kikule81 je napisao/la:
ah ah ah jas bi sakala da mi dise na uvo kako dobro dishe bre uuuuuuuuuuuuuuuuu denes sum posebno raspolozena Možda je to od vina, ha Kike ? Pa nam ne bi smetalo, da se sa onim skoro ishlapjelim mirisom Bulgarija pomiješa i dašak Mušk(at)ića... dok ti Muškić dišššhhhee vo uhoto... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pon 13 svi 2013, 16:39 | |
| Sa malim zakašnjenjem, izravno sa Manhattana NY, prijevod onog odlomka , iz Burse: " ...da zeli da predmet razgovora bude njegov posao, a ne njegov privatni zivot. Da ako ce nesto biti vijest da zeli da to bude njegov posao. Da nije tocno da istovremeno moze covjek biti nesretan i da mu poslovi dobro idu i da to, poput bilo koje druge stvari, zahtijeva ravnotezu..." Znali smo. Nakon što je obavio čišćenje , zaredale su nagrade i priznanja za uspješan rad, kao odraz da je zadovoljan i sretan. Nitko mu ne nedostaje... Hvala Combo. Uživaj i dalje. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pon 13 svi 2013, 17:58 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pon 13 svi 2013, 18:52 | |
| - adan je napisao/la:
- Sa malim zakašnjenjem, izravno sa Manhattana NY, prijevod onog odlomka , iz Burse:
" ...da zeli da predmet razgovora bude njegov posao, a ne njegov privatni zivot. Da ako ce nesto biti vijest da zeli da to bude njegov posao. Da nije tocno da istovremeno moze covjek biti nesretan i da mu poslovi dobro idu i da to, poput bilo koje druge stvari, zahtijeva ravnotezu..."
Znali smo.
...i onda isti dan...u prvi plan stavi svoj privatni život!!!!!! ...koji tajming!!!! ...hvala Combice!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pon 13 svi 2013, 19:14 | |
- adan je napisao/la:
- Sa malim zakašnjenjem, izravno sa Manhattana NY, prijevod onog odlomka , iz Burse:
" ...da zeli da predmet razgovora bude njegov posao, a ne njegov privatni zivot. Da ako ce nesto biti vijest da zeli da to bude njegov posao. Da nije tocno da istovremeno moze covjek biti nesretan i da mu poslovi dobro idu i da to, poput bilo koje druge stvari, zahtijeva ravnotezu..."
...i onda isti dan...u prvi plan stavi svoj privatni život!!!!!! hony2 hony2 hony2 ali nije on...novinari su krivi :srami: _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pon 13 svi 2013, 19:22 | |
| Ha, ha Biljana....svaka čast....uši. Pa kako su nam samo uši promakle..... A Kike ti bi da ti diše na uho? Čekaj da se otrijezni, nek ti onda diše....., a dobro diše...imaš pravo....tko bi rekao da disanje može biti tako stimulativno..... :amra4: Adančica bi mu pak šaptala..... Ništa nas ne ometa i smeta. Može on potegnuti kao smuk al nije kriv on, može birati bezvezne, antipatične ženske, može biti bezobrazan i ohol prema novinarima koji rade svoj posao....ma jadničak.....on se samo opustio.. E, Kenane, Kenane....kome li je još dano toliko kredita? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Zadnja promjena: Amra; pon 13 svi 2013, 20:39; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pon 13 svi 2013, 20:31 | |
| A jel ima nekih vesti o doticnoj plavusi? | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pon 13 svi 2013, 21:37 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 14 svi 2013, 00:01 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 14 svi 2013, 00:03 | |
| Tko je vidio neku plavušu? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 14 svi 2013, 15:09 | |
| .... svi smo se uspavali, nema analize prednje fotografije, obratite pažnju | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 4 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 4 KI | |
|