| Novosti 4 KI | |
|
+17biljanap Pesimisticna kikule81 avalon amelie melodija suradnica Leona Maki HADI BE samani bes ni honeybunny The Queen Tessa S.N.O.B1 Amra adan 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 21 svi 2013, 15:39 | |
| - adan je napisao/la:
- kikule81 je napisao/la:
- Something new :)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Bebe .... ... yakisikli u crnom... izgleda je ipak bio na onom rođendanu, zar ne, sudeći po natpisu iza... aaaaa, drži li štogod u ruci? ...fotka je svježa...sa današnjeg seta... ...kao i ova... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 21 svi 2013, 16:19 | |
| Nije nekakva vest ali da se zna kada se spomene Ezel sve nesuglasice nestaju[You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 21 svi 2013, 16:25 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...Ljepotančić je financijski pomogao osnovnu školu sa 20.000,00 lira...
...povećao je knjižnični fond...
Bravo! Ceni prave vrednosti i čini dobro deci yes Na novoj slici sa seta je sladak Nažalost za sada jedini način da ga vidimo van serije. Uz rad je zaboravio na lošu ep.sa novinarima...smeje se sa kolegama...šiškice malo spuštene... Baš je _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 21 svi 2013, 16:28 | |
| - The Queen je napisao/la:
- Bebe pokrenuo akciju pomoći školi u njegovoj blizini. Donirao 20.000 lira i pozvao sve ostale da se priključe i doniraju.
Bebe se pere ... Neka ga .... neka se oporavi.. prije će nam se opet dati .... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 21 svi 2013, 23:05 | |
| je l' moguće da je ovo nj. pravi profil ? [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 21 svi 2013, 23:07 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- je l' moguće da je ovo nj. pravi profil ?
[img][You must be registered and logged in to see this link.] Tjera na razmišljanje. Ove slike nismo vidjeli. Nije mi on tip za društvene mreže, ali... Išla provjeriti. Account je sada privatan. Imamo li kakvog insidera koji bi nam mogao postati slike? _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 21 svi 2013, 23:20 | |
| ova je jedna od slika s tog profila . postavio je prije sat i kusur [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 21 svi 2013, 23:24 | |
- je l' moguće da je ovo nj. pravi profil ?
[You must be registered and logged in to see this link.] ...nije to njegov profil... ...isto je demantirao (prije neki dan) i jedan od producenata serije...rekao je da nema profile na društvenim mrežama... Edit:...a vidim da je sad blokiran za javnost... ...tako je bilo i prije neki dan kad se počelo o tome pisati... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
Zadnja promjena: honeybunny; uto 21 svi 2013, 23:27; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 21 svi 2013, 23:24 | |
| Nije privatni, može se otvoriti... fotka samo jedna , koju nismo vidjeli, i to ova prva..koju je mogao fotkati svatko.
Ne vjerujem, zaista ne vjerujem....
Dopisivanja sa potpuno nepoznatim imenima.... nema nikog od ekipe...
Ne vjerujem da bi on objavljivao svoje fotke iz serije. Niti da je na Istiklalu fotkao pekača kestenja...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 21 svi 2013, 23:32 | |
| ...još jedna potvrda od scenaristice Karadayija... ...vrijeme radnje...3 sata ranije.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 21 svi 2013, 23:39 | |
|
Evo...po ovome, prije 3 dana je doputovao u Belgiju, umoran u hotelu i ..gost je nekakvog festivala... ideš!!! I sve to da bi on napisao...
Sue :) @SueJLover 18 May Do you have a good time in Belgium? :))
@k_imirzali now i'm in hotel room @SueJLover Are you on vacation or..? @k_imirzali I'm here as a guest at a festival
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 4 KI uto 21 svi 2013, 23:57 | |
| Ne vjerujem da ima Twitter, ali me zanima instagram. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sri 22 svi 2013, 00:03 | |
| twitter nema sigurno. instagram je vrlo moguće | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sri 22 svi 2013, 00:05 | |
- twitter nema sigurno. instagram je vrlo moguće
...sumnjam... ...i tako mu je dosta novinara i javnosti... ...još da ga prate i privatno...dok je daleko od javnosti... ...i da im on dostavlja materijal... ...nekako sumnjam... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sri 22 svi 2013, 00:14 | |
| Ja mislim da je on stoljećima daaaaleeekoo od imanja instagrama ... a pre lijen za pisanje...taj nazove, lijepo kaže što ima i .... gotovo!!!
Nema šanse da on objavljuje nešto od svoje intime...
...još uvijek sam uvjerena, da je okidač za završetak farse od veze sa onomkojasadajakovolipokazivatise, bio upravo izlazak u javnost njenih fotki...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sri 22 svi 2013, 06:45 | |
| Kako krasan tekst u Sabahu ... zaslužio ga je ... ...ako se Bebe pere, nije daleko ni da se novinari posipaju pepelom .... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sri 22 svi 2013, 09:28; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sri 22 svi 2013, 08:15 | |
| - adan je napisao/la:
-
Kako krasan tekst u Sabahu ... zaslužio ga je ... ...ako se Bebe pere, nije daleko ni da se novinari posipaju pepelom ....
Kako ga je nahvalio. Naša Njuškica. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sri 22 svi 2013, 10:05 | |
| - adan je napisao/la:
-
Kako krasan tekst u Sabahu ... zaslužio ga je ... ...ako se Bebe pere, nije daleko ni da se novinari posipaju pepelom ....
...taj ga lik zaista voli!!!!!! yes ...uvijek napiše tako pozitivne tekstove o njemu... ....i ako se pere... ...od toga i drugi imaju koristi... ...to je naš Ljepotančić!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sri 22 svi 2013, 15:25 | |
| Devojke jel moze u kratkim crtama,ovaj novinski clanak? | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sri 22 svi 2013, 16:06 | |
| - samani je napisao/la:
- Devojke jel moze u kratkim crtama,ovaj novinski clanak?
Ovako se, otprilike sve snalazimo.... [You must be registered and logged in to see this link.]Uglavnom, piše kako glumci često tumače likove koji nemaju veze sa njihovim osobama u stvarnom životu. Ali, eto naš Bebe, što smo i same prepoznale, je vrlo sličan Mahiru Kari, kojeg tumači u seriji Karadayi. Ne mora glumiti. Opisuje ga kao poštenog, hrabrog i iskrenog. Kaže: uvijek topal i prijateljski, skroman..
Vodi računa i pomaže svojim susjedima i onima koji nemaju. Tako je, ovih dana donirao 20 000 TL jednoj OŠ na Cihangiru, gdje stanuje...već je stipendirao mnoge školarce.. Eto, novinar ga hvali kako mu to nije prvi put, kako je on heroj svoje ulice i u stvarnom životu i poziva ga neka takav i ostane..neka se ne mijenja... Ma... ne bi ni mi bolje napisale.. osim što bi, vjerojatno nahvalile i neke druge atribute... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sri 22 svi 2013, 21:14 | |
| | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sri 22 svi 2013, 21:24 | |
| ...onaj lik sa ˝službenog˝ TW se zabavlja... ...kaže...želi zaustaviti priče o tome je li ovaj TW profil službeni ili ne... ...i kao potvrdu toga... ...objavi ovu sliku... [You must be registered and logged in to see this image.]...sve dok ga ne demantiraju tužbom... ...a nadam se da hoće... ...i to brzo... ...mislim...lažno predstavljanje... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sri 22 svi 2013, 21:28 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...onaj lik sa ˝službenog˝ TW se zabavlja... ...kaže...želi zaustaviti priče o tome je li ovaj TW profil službeni ili ne... ...i kao potvrdu toga... ...objavi ovu sliku...
...sve dok ga ne demantiraju tužbom... ...a nadam se da hoće... ...i to brzo...
...mislim...lažno predstavljanje...
Kao i Mahirmirko... Pa na Tw moraš dati svoje puno ime i prezime i mail, ako se ne podudara, izbaci te... ne znam, mislim da mogu lako saznati tko je ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sri 22 svi 2013, 21:32 | |
| - adan je napisao/la:
Kao i Mahirmirko...
Pa na Tw moraš dati svoje puno ime i prezime i mail, ako se ne podudara, izbaci te... ne znam, mislim da mogu lako saznati tko je ... ...ne moraš adančice... ...ne moraš dati pravo ime i prezime... ...i ne mora se mail podudarati... ...vjeruj mi... ...znam... ...ma to je isti lik koji se i na FB-u predstavljao kao on... ...dok ga nisu skužili... ...onda je sve priznao i nestao... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sri 22 svi 2013, 22:00 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 4 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 4 KI | |
|