Ezel/Actors
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan

Početna stranicaPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Novosti 4 KI

Go down 
+17
biljanap
Pesimisticna
kikule81
avalon amelie
melodija
suradnica
Leona
Maki
HADI BE
samani
bes ni
honeybunny
The Queen
Tessa
S.N.O.B1
Amra
adan
21 posters
Go to page : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next
Autor/icaPoruka
adan
Admin
Admin
adan

Broj postova : 12266

Novosti 4 KI - Page 29 Empty
PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptysub 25 svi 2013, 00:22

mmmm ... oh..ah..uh...malo je reć´ da košmar..... noćna mora...

[You must be registered and logged in to see this image.]

Moderator
Moderator
Amra

Broj postova : 9847

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptyned 26 svi 2013, 22:39

Evo jedan stari interview s Bebeom pa kom se čita nek izvoli.
Samo.....mislim da je od tada promijenio pogled na život......

Kenan's interview around 2003-2004 when he was acting in "Alacakaranlık"
by Addicted to Our Apollo (Bilješke) on 1. prosinac 2011 u 3:53
Commissar Ferit of Twilight: 'I decided to be an actor'

Kenan İmirzalioğlu is acting is playing a different chbaracter in Twilight nowadays. Totally different than his character in Deli Yürek. He answered our questions about acting, life, love. You read our interview with him.

Kadınvizyon.com: Sudenly you turned into Commissar Ferit character from Yusuf Miroğlu character. Was it easy?

Kenan İmirzalioğlu: Modeling is a past story now. I knew I was going to be an actor when I acted in Deli Yürek. I will kepp on acting. I wanted to act different characters instead of acting in Deli Yürek for 5 years.. I wanted to try new characters and it becomes real with this series. By the way, I did not do anything for one and a half years before this series.

Kadınvizyon.com: What did you miss while acting in Deli Yürek in a high tempo?

Kenan İmirzalioğlu: You miss your friends, love.. You miss a lot of things while working in a high tempo.

Kadınvizyon.com: Now it takes less time to act in Twilight series?

Kenan İmirzalioğlu: This series is not as hard as Deli Yürek because I am not the only and basic character in this series. There are other characters and their stories too.

Kadınvizyon.com: Your relation is strange with Captain Tahir in Twilight Series. It's not like real police-chief relation, right?

Kenan İmirzalioğlu: No actually its like police-chief relation, there are many people like us.

Kadınvizyon.com: But it looks like American Police series a little bit.

Kenan İmirzalioğlu: I don't think so.Now Captain Tahir character in Twilight Series is one of us. His character is very honest and successful in Police. And my character Ferit is respech Captain Tahir a lot. Tahir is much more experienced than him and Ferit kinda adore him. They have master-apprentice relation and police-chief relation.

Kadınvizyon.com: They compare this series with Deli Yürek. They say you are shy when you hold your girl friend's hand but you are more relaxed in Twilight.

Kenan İmirzalioğlu: Now look, they must understand that there was Miroğlu in Deli Yürek but there is Commissar Ferit in Twilight. Totally different. They should not expect me to act like Miroğlu in Twilight. Ferit is more Istanbulian. He is a city man. He has grown up in an Istanbulian family. A different character. It has nothing to do with Miroğlu.

Kadınvizyon.com: And you said you stayed away from acting,modeling etc. for one and a half year. Did you do the things that you missed in this period?

Kenan İmirzalioğlu: Yes, I realexed and I did many things that I wanted to do.

Kadınvizyon.com: How is your relations with your fans?

Kenan İmirzalioğlu: I have fans from every circle which makes me happy. I get positive reactions from mothers and fathers. From old to young fans.. I see this in the reactions of the people in the streets. I guess it's because of the good manners that I learned in the family. That's why Anatolian people love me too. But I am also a western, city man. That's why my fans are from every circly. But for me real happiness is acting.

Kadınvizyon.com: Where did you grow up?

Kenan İmirzalioğlu: I grow up in Üçen peasent in Bala village in Ankara. There were 30 families. I was there with my mother, father, sister and brother till I was 12. But our peasent was a different peasent. My brother became mechanical engineer. Most of the youth graduated from university. İmirzalioğlu family is very educated family.

Kadınvizyon.com: Did your father want you to become a mechanical engineer or an actor?

Kenan İmirzalioğlu: Of course he wanted me to become a mechanical engineer but he is also happy that I am an actor now. My father most wanted me to graduate from the university. He was telling me that even if you become a farmer you must became a university graduate farmer. And I graduated.

Kadınvizyon.com: Back to series. They say there are a lot of sceenes from old Turkish movies.

Kenan İmirzalioğlu: You are telling a story in a series and there are such things in life. Our series is realistic.

Kadınvizyon.com: They compare this series with Kurtlar Vadisi. Do you agree with this?

Kenan İmirzalioğlu: No, I definetely don't agree with this. We are telling a story in this series. We are not rival of any other series. Our series is a detective series and Kurtlar Vadisi is a mafia series.

Kadınvizyon.com: I wanted to ask your opinions about love. Do you prefer to be a happy lover of you think there must be grief in love?

Kenan İmirzalioğlu: For God's sake I prefer happy love! But you can't imagine love without grief but I mines be happy if possible!

Kadınvizyon.com: So you are not among the ones who say there must be grief in love?

Kenan İmirzalioğlu: Love ruins your balance and chemistry. I share the things about womem-men relations with my friends, i give them advices, i can't do my own advices in my life. (or something like that)

Kadınvizyon.com: So you are "love doctor" of your friends?

Kenan İmirzalioğlu: Yes, but not of myself.

Kadınvizyon.com: Thedre was Memoli before this series. It was detective series too. What's the difference between DEli Yürek and Twilight?

Kenan İmirzalioğlu: Memoli was more funny, but the events are more series and real in Twilight. Just like in real life.

Kadınvizyon.com: Do you care about yourself? What do you eat?

Kenan İmirzalioğlu: I love my body. I do gym, I care about myself. But I dont eat vegetables, I love meat. I eat honey at breakfasts.

Kadınvizyon.com: Do you go holiday?

Kenan İmirzalioğlu: I generally go to hol,days for relaxing. For me, holiday does not mean sea only. I love forests and mountains too. I love nature. I love to watch nature. I love to watch sunrise and sunset. I love the places like Olympos.

(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
[Vrh] Go down
honeybunny
Admin
Admin
honeybunny

Broj postova : 4707

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptysri 29 svi 2013, 17:35

....NOVE!!!!!.....NOVE!!!!!....NOVE!!!!!!!

...Ljepotančić na piru...
...vrijeme radnje...27.05.2013.
...mjesto radnje...Kadikoy...

[You must be registered and logged in to see this image.][center]

Moderator
Moderator
Tessa

Broj postova : 2650

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptysri 29 svi 2013, 18:29

Hvala Honeyčice. Novosti 4 KI - Page 29 2784008398

Admin
Admin
honeybunny

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptysri 29 svi 2013, 18:43

...e sad...
...ispravak netočnog navoda...
...čini se da je vrijeme radnje 25.05.2013...
...a mjesto radnje Bursin...hotel Hilton...
...proslava zaruka...ili pir...to još nisam shvatila...

...i još malo našeg veselog Ljepotančića...

:ree2:

mmmm

Moderator
Moderator
Tessa

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptysri 29 svi 2013, 19:44

Ajme, vidi ove plavuše što mu se prikeljilja. Novosti 4 KI - Page 29 2829516366

Ezelovac
Ezelovac

Broj postova : 1175

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptysri 29 svi 2013, 20:15

.... ajme meni, kakvo je ono ''čudovište'' od one ženske u kratkoj bijeloj haljini, ko iz filma strave i užasa

.... lijepe fofke, mislim samo je on na njima lijep ... Novosti 4 KI - Page 29 1430956612 safatati
[Vrh] Go down
samani
Ezelovac
Ezelovac

Broj postova : 189

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptysri 29 svi 2013, 21:02

Gde nam je ovo bio lepotancic bio?Neka privatna proslava ,zabava?
I moram po ko zna koji put da pomenem BRKOVE,nikako da se na njih priviknem nene
[Vrh] Go down
adan
Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptysri 29 svi 2013, 21:04

Pir valjda, a ne zaruke , kad su bijele mašne na stablima, i svečane haljine... 25.5. je bila subota...

Bebe voli pirove ili je dobre ruke , pa ga rado zovu na pir.... Novosti 4 KI - Page 29 2829516366

Dobro izgleda, dobro... buša je sve evidentnija....

Ova plavuša se počesto naslikavala ljut ... ..

Ček.. zašto su meni one fotke sa plavušom malo ...čudne? Ona druga.. ne znam... ja, kao obično, pretjerujem...nemojte me slušati...

Očevid:

Najprije, na prvoj , plavuša je zamrčila ... drugu plavušu...pa je sama s njim... Novosti 4 KI - Page 29 2829516366

Osim toga...ako su mu se ovako keljile uz njega , i on sa čašicom u muškom dijelu Bebe je , reklo bi se, bio sam na piru? Valjda bi ga fotkali...
Ako i postoji neka, u rangu je jadnanebila...nije za pokazivanje...

Pir je u obitelji, dio fotki je iz stana... netko blizak, obiteljski..onaj lik , koji uz njega fotka, je li ono možebiti brat?

Zadnja promjena: adan; sri 29 svi 2013, 21:26; ukupno mijenjano 3 put/a.
[Vrh] Go down
Amra
Moderator
Moderator
Amra

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptysri 29 svi 2013, 21:15

Idem na dvije svadbe jednu za drugom sad u lipnju i srpnju, a on voli po svadbama.......sigurno bi ga zanimalo kako to kod nas izgleda....., a i često se nazdravlja što on voli.... vidiga

A kakve cipeletine ima ova blondina izblajhana u groznoj haljini. I on mora svašta pretrpjeti....

[Vrh] Go down
bes ni
Ezelovac
Ezelovac
bes ni

Broj postova : 3454

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptysri 29 svi 2013, 22:29

There are two photos of the same, just this blonde wants Kenan only for themselves, and that's rubbed off another Novosti 4 KI - Page 29 2829516366
[Vrh] Go down
S.N.O.B1
Moderator
Moderator
S.N.O.B1

Broj postova : 2321

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptysri 29 svi 2013, 22:29

Ne bi me čudilo da mu je to nova cura sram

Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptysri 29 svi 2013, 22:34

bes ni je napisao/la:
There are two photos of the same, just this blonde wants Kenan only for themselves, and that's rubbed off another Novosti 4 KI - Page 29 2829516366

And you see that ... [You must be registered and logged in to see this image.] ... " blonde" ...

S.N.O.B1 je napisao/la:
Ne bi me čudilo da mu je to nova cura sram

Ne coprnjaj.... Novosti 4 KI - Page 29 3840872984

Moderator
Moderator
Tessa

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptysri 29 svi 2013, 22:36

adan je napisao/la:
bes ni je napisao/la:

And you see that ... [You must be registered and logged in to see this image.] ... " blonde" ...

[

Novosti 4 KI - Page 29 2829516366 Crazy lady.

Moderator
Moderator
Amra

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptysri 29 svi 2013, 23:14

Šo mi nismo tako dok je bila aktualna jadnanebila? Lijepo ju zbrišeš i to je to. Ne bi bilo onih silnih potrošenih rječi.

[Vrh] Go down
Maki
Ezelovac
Ezelovac
Maki

Broj postova : 1848

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptysri 29 svi 2013, 23:27

Konačno nešto novo reeee
Stvarno kakvih spodoba ima - mislim na plavušu :treees:

Admin
Admin
honeybunny

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptysri 29 svi 2013, 23:48

...curke...
...nema razloga za brigu...
...plavuša ima privjesak....i lik je bio s njom na piru...i dijete...
...a ona starija žena na slici s plavušom i Bebeom je njena majka...

Moderator
Moderator
Amra

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptyčet 30 svi 2013, 09:44

honeybunny je napisao/la:
...curke...
...nema razloga za brigu...
...plavuša ima privjesak....i lik je bio s njom na piru...i dijete...
...a ona starija žena na slici s plavušom i Bebeom je njena majka...

Kako nema frke? Da se sretnemo na svadbi i ja bih imala sličnu pratnju i slične namjere! Novosti 4 KI - Page 29 2829516366

[Vrh] Go down
honeybunny
Admin
Admin
honeybunny

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptyčet 30 svi 2013, 10:11

...turskim novinarima je ovo nova vijest!!!!!! Novosti 4 KI - Page 29 2829516366
...i još navode kao da se dogodilo dan ranije...jučer... vidiga

[You must be registered and logged in to see this link.]

Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptyčet 30 svi 2013, 14:07

...turskim novinarima je ovo nova vijest!!!!!! Novosti 4 KI - Page 29 2829516366
...i još navode kao da se dogodilo dan ranije...jučer... vidiga

Daaa... jučer... u jakni sa krznenim ovratnikom....[You must be registered and logged in to see this image.]

Moderator
Moderator
Amra

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptyčet 30 svi 2013, 14:17

Zahladilo u Turskoj! vidiga

[Vrh] Go down
honeybunny
Admin
Admin
honeybunny

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptyčet 30 svi 2013, 15:06

...varijacije na istu temu...
...ali ovdje opet izvlače i naslov ˝Kenan İmirzalıoğlu baba olmak istiyor˝ - ¨Ljepotančić želi biti otac˝!!!!!

...želja je tu....još mu samo nedostaju sitnice...žena i dijete... Novosti 4 KI - Page 29 2829516366 Novosti 4 KI - Page 29 2829516366 Novosti 4 KI - Page 29 2829516366

Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptyčet 30 svi 2013, 15:18

...ali ovdje opet izvlače i naslov ˝Kenan İmirzalıoğlu baba olmak istiyor˝ - ¨Ljepotančić želi biti otac˝!!!!!

...želja je tu....još mu samo nedostaju sitnice...žena i dijete... Novosti 4 KI - Page 29 2829516366 Novosti 4 KI - Page 29 2829516366 Novosti 4 KI - Page 29 2829516366

Honeyčice.... ljut ... kako ti to??? Lako to..te sitnice....[You must be registered and logged in to see this image.]

U majstora je bitan alat... a toga , ne nedostaje.... yes

Ezelovac
Ezelovac
bes ni

Broj postova : 3454

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptyčet 30 svi 2013, 15:43

...želja je tu....još mu samo nedostaju sitnice...žena i dijete...

To be honest, it is high time to fućka
[Vrh] Go down
adan
Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Emptyčet 30 svi 2013, 15:46

Amra je napisao/la:
Zahladilo u Turskoj! vidiga

vidiga ... Istiklal, danas u 15:30

bes ni je napisao/la:

To be honest, it is high time to fućka

Priča se, da Bebe ima jaku želju i očinski instinkt... mmmm

..... pribor za rad nije upitan .... yes

...ali da mu nedostaju sitnice... pa , evo... ja se dragovoljno nudim... smile

PostajNaslov: Re: Novosti 4 KI   Novosti 4 KI - Page 29 Empty

[Vrh] Go down

Novosti 4 KI
[Vrh] 
Stranica 29 / 40.Go to page : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Novosti 8 KI
» Novosti 2 KI
» Novosti 2 CD
» Novosti 12 KI
» Novosti 9 KI