Inaku utre na Skopeko kulturno leto ima promocija na Uzun Hikaye....Osman Sinav ke bide specijalen gostin, jas ke odam i ke vi prenesam kako ke pominam ovde na promocija....nema da e kako istanbulskata toa sum sigurna, no nishto ne se znae, moze da se iznenadime hahahahha
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
Naslov: Re: Novosti 4 KI pet 21 lip 2013, 14:23
^A hoce li biti i Kenan? :)
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
Naslov: Re: Novosti 4 KI pet 21 lip 2013, 14:28
Kenan :) je napisao/la:
^A hoce li biti i Kenan? :)
E toa ne znam, koga se javiv kaj organizatorite mi kazaa deka reziserot ke bide gostin, za drugi gosti ne mi kazaa, no ke odam ke vidam i ke vi kazam......
Naslov: Re: Novosti 4 KI pet 21 lip 2013, 19:57
Evo sad sam pogledala taj cuveni snimak, i kako moje poznavanje turkog kaze- ona nije zelela da komentarise nista u vezi tog odnosa! Znaci li to da ipak nisu zajedno? Molim vas recite mi, da odahnem vec jednom! mozete pogledati na: 3:00 [You must be registered and logged in to see this link.]
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 4 KI pet 21 lip 2013, 20:46
Kenan :) je napisao/la:
Evo sad sam pogledala taj cuveni snimak, i kako moje poznavanje turkog kaze- ona nije zelela da komentarise nista u vezi tog odnosa! Znaci li to da ipak nisu zajedno? Molim vas recite mi, da odahnem vec jednom! mozete pogledati na: 3:00 [You must be registered and logged in to see this link.]
Doduše, ja ništa ne razumijem, ali se meni čini da ona nije ništa komentirala, a kamoli rekla da su zajedno te da je on u Ankari. Čini mi se, još jedna novinarska laž. yes
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Novosti 4 KI pet 21 lip 2013, 21:51
...napokon snimka je tu... ...raspričala se o ˝lijepom vremenu˝... ...ali kad se spomenula veza s Ljepotančićem... ...nije željela ništa reći, odnosno nije željela razgovarati o tome...
...Ankaru nije spominjala...
...čini mi se da ova snimka potvrđuje ono što sam i rekla na prvu... ...novinari traže priču...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
Naslov: Re: Novosti 4 KI pet 21 lip 2013, 22:00
Onda, ziveli! Ipak se vracam Kenu..
samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Novosti 4 KI pet 21 lip 2013, 22:38
Ja sad prizeljkujem da se pojavi K u svom punom sjaju i naravno bez brkova,a pogotovo bez Ozge....negde na odmoru u letnjoj opremi i mi svi ponovo u trans....
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 22 lip 2013, 12:42
Sjela bi ona njumu u krilo, ali ne da naš Jablan
Njegova faca i držanje ruku i tijela uopšte govori sve, koliko mu je stalo do nje, ali se još više pitam šta mu je uopšte ikada i trebala. :srami:
Ja sad prizeljkujem da se pojavi K u svom punom sjaju i naravno bez brkova,a pogotovo bez Ozge....negde na odmoru u letnjoj opremi :didi3:i mi svi ponovo u trans....
I ja sam za takav demant tračeva
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Novosti 4 KI ned 23 lip 2013, 00:34
Gde nestade covek.....? Nigde nista novo,zanimljivo... Hajde K pojavi se,nemoj sada da
Naslov: Re: Novosti 4 KI ned 23 lip 2013, 11:33
...novinari opet o njihovoj vezi... ...ali...ovaj put se samo pitaju jesu li skupa... ...ne spominju Ankaru...čini mi se... ...niti su joj dali medijski prostor za njenu izjavu...
...novinari opet o njihovoj vezi... ...ali...ovaj put se samo pitaju jesu li skupa... ...ne spominju Ankaru...čini mi se... ...niti su joj dali medijski prostor za njenu izjavu...
Sa strahom sam otvorila ... ali, kako reče Tessičićićica, super je... nije bilo nikakvih vijesti! Ovaj video, samo prepričana vijest koja se povlačila kroz tisak jedan dan.
Mene muči, od kuda ideja da su se pomirili? Ili ga samo natežu, u nedostatku vijesti.
Izdvajam ovu zanimljivu fotku. Čini mi se, tj. sigurna sam da je to slika s rođendana na kojem je i Bebe bio prošle godine na onom brodiću u 8. mjesecu. Nedugo zatim je prekinuo s Barbie. Da li je možda razlog prekida ova ženska?