| Novosti 7 KI | |
|
+20sambth biljanap dolcevita026 avalon amelie The Queen Snupika Laguna Re Alone Tessa samani melodija Maki honeybunny ASTERVANDER bes ni Kenan :) S.N.O.B1 adan Amra kikule81 24 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 19 lis 2013, 00:11 | |
| [quote="Amra"] - ASTERVANDER je napisao/la:
- Amra,u pravu si,to je on!ne misli se on opametit -to mi govori ovaj grop u trbuhu!Korkuyorum!
Ma šta ja znam? On je. Nije on. Samo znam da je odabirom ovih prethodnih djevojčica za mene uprskao stvar. Mislim, tko sam ja da bi se meni trebale sviđati? Ali....kome se one uopće mogu sviđati i jesu li to "žene" po njegovoj mjeri? Na žalost, vjerojatno jesu! Zato ga baš i ne volim više...Što ću...tako i tako sad očekujem i treću istog kalibra.... Da se razumijemo...zašto sam onda na temi? Pa zato što ga cijenim kao glumca, umjetnika. Samo da još malo proširi vidike i zaboravi na herojstva i ja pa ja pa ja pa opet ja.....čekam strpljivo na neke nove, drugačije uratke. Beskrajno sam strpljiva....[/quote] Ima nas jooooš sličnih - Kenan je napisao/la:
- Kenan went to Van for Eid's vacation actually first days and helped who was in an earthquake.. mmmm
Mislim da je stara vest... Pre koliko godina je bio zemljotres u Vanu? Ili sam ja nešto propustila? [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Zadnja promjena: Maki; sub 19 lis 2013, 00:40; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 19 lis 2013, 00:12 | |
| Vidim da je objavljeno pre 6h.. | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 19 lis 2013, 00:15 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Vidim da je objavljeno pre 6h..
Osim ako je neka obljetnica, pa ih je ponovno posjetio. Ali sigurna sam da je prije jedno dvije godine bio za Bajram u Vanu. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 19 lis 2013, 00:18 | |
| 23.10.2011. godine je bio potres u Vanu. Valjda je riječ o obljetnici. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 19 lis 2013, 12:10 | |
| - Amra je napisao/la:
- 23.10.2011. godine je bio potres u Vanu. Valjda je riječ o obljetnici.
It was in this year's earthquake in Van - 10.06.2013 .. I found it on the Armenian website [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 19 lis 2013, 12:20 | |
| - bes ni je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- 23.10.2011. godine je bio potres u Vanu. Valjda je riječ o obljetnici.
It was in this year's earthquake in Van - 10.06.2013 .. I found it on the Armenian website
[You must be registered and logged in to see this link.] Za taj nisam znala...., a bilo bi i malo morbidno da i potrese u Turskoj počnem pratiti... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 19 lis 2013, 12:38 | |
| Koliko se mogu setiti (možda i grešim), i prošle godine su pisali da je za vreme Kurban Bajrama posetio Van i pomogao stanovništvu sa područja gde je bi zemljotres (koji i kada ne znam).
Prema dosadšnjem pisanju medija iz Turske, Bebe je inače veliki humanitarac. Svaka mu čast. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 19 lis 2013, 12:46 | |
| - melodija je napisao/la:
- Koliko se mogu setiti (možda i grešim), i prošle godine su pisali da je za vreme Kurban Bajrama posetio Van i pomogao stanovništvu sa područja gde je bi zemljotres (koji i kada ne znam).
Prema dosadšnjem pisanju medija iz Turske, Bebe je inače veliki humanitarac. Svaka mu čast. Onda valjda jedino nije human prema sebi.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 19 lis 2013, 12:47 | |
| ...prijevod članka o kupovini nekretnine za brata... [You must be registered and logged in to see this link.]...najzanimljiviji dio članka mi je ovaj: ˝also announced that from this point forward his brother Devriş Imirzalıoğlu will now be taking all of his professional photographs˝ ...hoćemo li ikada dočekati neke njegove službene fotke?????? ...možda se čudo ipak i dogodi!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| |
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 19 lis 2013, 12:58 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...prijevod članka o kupovini nekretnine za brata...
[You must be registered and logged in to see this link.]
...najzanimljiviji dio članka mi je ovaj: ˝also announced that from this point forward his brother Devriş Imirzalıoğlu will now be taking all of his professional photographs˝
...hoćemo li ikada dočekati neke njegove službene fotke?????? ...možda se čudo ipak i dogodi!!!! Nepotizam... Osobno mislim da pišu gluposti. Mislim, treba se slikati npr. za Vogue, a on inzistira da ga slika brat, a ne njihov fotograf...mislim... _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 19 lis 2013, 13:39 | |
| - Tessa je napisao/la:
Nepotizam...
Osobno mislim da pišu gluposti. Mislim, treba se slikati npr. za Vogue, a on inzistira da ga slika brat, a ne njihov fotograf...mislim... ...da...a s druge strane... ...on, osim takvih fotki tipa Vogue, KIP i sl, kao i onih promotivnih za serije i filmovce, NIKADA nije imao profesionalne službene fotke... ...NIKADA!!!!!! ...ako će ih sada imati...super!!! ...ali i ja se bojim da su to gluposti!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 19 lis 2013, 13:44 | |
| Ajde da vidimo i to..ako je tako.. Zamislite te slike... A ja nisam znala da je njegov brat fotograf..Je l' ima negde on neki sajt, da se vidi kako radi..? Ako je los, bolje da ne upropastava Kena.. :didi7: Mada, on uvek ispadne super.. EDIT! A nasla sam i ovo.. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 19 lis 2013, 19:10 | |
| Njegov brat profesionalni fotograf. Zar nije ing. mašinstva (negde sam pročitala)?
A profesionalne fotke Jablana, dočekaćemo malo sutra. Osim ako to ne uradi u neke svoje dobre ''komercijalne'' svrhe. Sve za interes, za dobru lovu, zašto ne, niko od toga imun nije, pa ne verujem ni on.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 19 lis 2013, 20:48 | |
| - melodija je napisao/la:
- Njegov brat profesionalni fotograf. Zar nije ing. mašinstva (negde sam pročitala)?
A profesionalne fotke Jablana, dočekaćemo malo sutra. Osim ako to ne uradi u neke svoje dobre ''komercijalne'' svrhe. Sve za interes, za dobru lovu, zašto ne, niko od toga imun nije, pa ne verujem ni on.
...inženjer je...u pravu si... ...mislim da je ovo nešto čime sae bavi u slobodno vrijeme... ...zato i sumnjam u točnost članaka... ...poslovni prostor mu je možda i kupio...ali da će se baviti fotografijom...nekako sumnjam.. _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 19 lis 2013, 21:57 | |
| A brat mu živi u Istanbulu ili?
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 20 lis 2013, 09:32 | |
| ...brat mu živi u Istanbulu...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 20 lis 2013, 09:33 | |
| ...priča za popunjavanje portala... ...koliko sam shvatila...neki lik...Zeki Alasya...govori o mladim glumcima... ...navodi Ljepotančića i paštetamana kao osobe koje su uspjele u glumi a nisu završile akademiju... ...i kao zajednička crta naglašen je početak karijere na natjecanju u izboru za Mr... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 20 lis 2013, 09:52 | |
| ...eeee...ovo je već naznaka neke vijesti... ...mladi producent i redatelj Yusuf Simsek Emre radi na novom filmu... ...isti bi se trebao snimati u proljeće ili ljeto... ...casting je proveden u najvećoj tajnosti, a glavni kandidat za to ulogu je Mehmet Günsur, međutim kao kandidati za ulogu Oca spominju se i Safak Sezer i Kenan İmirzalıoğlu... ...scenarist, Ferdi Tayfur, je za glavnu mušku ulogu planirao paštetamana, no od njega je odustao iz nepoznatog razloga... ...kandidatkinje za glavnu žensku ulogu su potpuno nepoznate... [You must be registered and logged in to see this link.]...nemam pojma kakv je to film...ali se nadam novom Ljepotančićevom projektu... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 20 lis 2013, 09:52 | |
...brat mu živi u Istanbulu... Ja sam mislila da živi u Ankari. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 20 lis 2013, 12:55 | |
...eeee...ovo je već naznaka neke vijesti...
...mladi producent i redatelj Yusuf Simsek Emre radi na novom filmu... ...isti bi se trebao snimati u proljeće ili ljeto... ...casting je proveden u najvećoj tajnosti, a glavni kandidat za to ulogu je Mehmet Günsur, međutim kao kandidati za ulogu Oca spominju se i Safak Sezer i Kenan İmirzalıoğlu... ...scenarist, Ferdi Tayfur, je za glavnu mušku ulogu planirao paštetamana, no od njega je odustao iz nepoznatog razloga... ...kandidatkinje za glavnu žensku ulogu su potpuno nepoznate...
...nemam pojma kakv je to film...ali se nadam novom Ljepotančićevom projektu...
As I understood: from Ferdi Tayfur (also called Ferdi Baba ) have a script " Hard life " and he wants to see in the lead roles Kenan İmirzalıoğlu, Şafak Sezer and Mehmet Günsur. all three. Just role that proposed Gunsur previously wanted to offer Tatlitug | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 20 lis 2013, 14:20 | |
| Hmmm, zašto sam skeptična. Hard life? Sam naslov mi implicira opet neku tešku temu, junaštvo.... Nemojte me krivo shvatiti. Nisam ja samo za lake stvari ali zaista mislim da njemu tako nešto treba...za promjenu....samo za promjenu, a onda neka nastavi...... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 20 lis 2013, 15:00 | |
| Da trebaju mu malo lakše lepše uloge za promenu, da nam opet bude (što u RL i jeste) Previše mu je uloga ''junaštva''. Samo se nadam da neće opet biti uloga sa brkovima i koje kavim drugim većim promenama. kako to i dokle izdržati. | |
|
| |
melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 20 lis 2013, 15:05 | |
| Sestra mu živi u Ankari. Da li je udata, ima li porodicu, ne znam. | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 20 lis 2013, 16:15 | |
...eeee...ovo je već naznaka neke vijesti...
...mladi producent i redatelj Yusuf Simsek Emre radi na novom filmu... ...isti bi se trebao snimati u proljeće ili ljeto... ...casting je proveden u najvećoj tajnosti, a glavni kandidat za to ulogu je Mehmet Günsur, međutim kao kandidati za ulogu Oca spominju se i Safak Sezer i Kenan İmirzalıoğlu... ...scenarist, Ferdi Tayfur, je za glavnu mušku ulogu planirao paštetamana, no od njega je odustao iz nepoznatog razloga... ...kandidatkinje za glavnu žensku ulogu su potpuno nepoznate...
...nemam pojma kakv je to film...ali se nadam novom Ljepotančićevom projektu...
Pitam se što će onda biti s onim filmom o onom turskom disidentu? Ta mi se uloga činila zanimljiva. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 7 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 7 KI | |
|