Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan |
|
| Novosti 7 KI | |
|
+20sambth biljanap dolcevita026 avalon amelie The Queen Snupika Laguna Re Alone Tessa samani melodija Maki honeybunny ASTERVANDER bes ni Kenan :) S.N.O.B1 adan Amra kikule81 24 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 17 stu 2013, 18:45 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- O cemu ona prica? Kenan ima problem sa bolovima u vratu?
Hm, ja cu ga rado izmasirati..to mi ide od ruke..
[You must be registered and logged in to see this link.] As ti miša Kenanice...teško...teško...pored žive i zdrave Adančike!!! Želja vam je, vjerujem podjednaka ali profesionalac je ipak profesionalac! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
| | | bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 17 stu 2013, 19:41 | |
| | |
| | | bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| | | | melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 17 stu 2013, 19:56 | |
| Ja.Sama da stignem, a onda | |
| | | Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 17 stu 2013, 20:19 | |
| Čini mi se, opet je gužva u šesnaestercu. Girls, i koja ga na kraju masira? Ovako, Adančika je profi i njoj prepuštamo masažu, slažemo se? Kenanice, ti mu malo zapleši [You must be registered and logged in to see this image.] (sorry, nisam našla mršaviju belly dancericu). Amričak vodi financije. Treba ga netko izvući i iz zatvora. Honey, može? Ree, će nam to sve lijepo popratiti objektivnim novinskim člancima i konačno napraviti pravi intervju. Evo, ja se nudim poraditi na jezicima. [You must be registered and logged in to see this image.]Ali najprije nam Kike mora dati preporuku putem svojih vanjskopolitičkih veza. Ostale drage forumašice mogu pokriti ostale sektore koje sam iz neznanja izostavila. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 17 stu 2013, 20:39 | |
| - bes ni je napisao/la:
- adan je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Mama i tata jedne od režiserki, provela je nedjelju sa njima. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 17 stu 2013, 20:48 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Čini mi se, opet je gužva u šesnaestercu. Girls, i koja ga na kraju masira?
Ovako, Adančika je profi i njoj prepuštamo masažu, slažemo se? Kenanice, ti mu malo zapleši [You must be registered and logged in to see this image.] (sorry, nisam našla mršaviju belly dancericu). Amričak vodi financije. Treba ga netko izvući i iz zatvora. Honey, može? Ree, će nam to sve lijepo popratiti objektivnim novinskim člancima i konačno napraviti pravi intervju. Evo, ja se nudim poraditi na jezicima. [You must be registered and logged in to see this image.] Ali najprije nam Kike mora dati preporuku putem svojih vanjskopolitičkih veza. Ostale drage forumašice mogu pokriti ostale sektore koje sam iz neznanja izostavila. Tessičice, ide ti organizacija, ide.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 17 stu 2013, 20:49 | |
| - Tessa je napisao/la:
Ovako, Adančika je profi i njoj prepuštamo masažu, slažemo se? Kenanice, ti mu malo zapleši [You must be registered and logged in to see this image.] (sorry, nisam našla mršaviju belly dancericu). Amričak vodi financije. Treba ga netko izvući i iz zatvora. Honey, može? Ree, će nam to sve lijepo popratiti objektivnim novinskim člancima i konačno napraviti pravi intervju. Evo, ja se nudim poraditi na jezicima. [You must be registered and logged in to see this image.] Ali najprije nam Kike mora dati preporuku putem svojih vanjskopolitičkih veza. Ostale drage forumašice mogu pokriti ostale sektore koje sam iz neznanja izostavila. Oh, opis i popis i sistematizacija... Tessičićićica, ništa se ne važi , ako si multipraktik ?? Evo, Kenanici, ako je može utješiti , malo mršavija [You must be registered and logged in to see this image.]. Ipak, [You must be registered and logged in to see this image.] ne dam ... koji bi to urnebes bio !!!… [You must be registered and logged in to see this image.]A Bebe bi nastavio ... show!!! ... A ti , Tessičićićice ????!!! Ti bi radila na " jezicima " ??? Ma nemoj , [You must be registered and logged in to see this image.] ?? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 17 stu 2013, 21:16 | |
| - adan je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
Ovako, Adančika je profi i njoj prepuštamo masažu, slažemo se? Kenanice, ti mu malo zapleši [You must be registered and logged in to see this image.] (sorry, nisam našla mršaviju belly dancericu). Amričak vodi financije. Treba ga netko izvući i iz zatvora. Honey, može? Ree, će nam to sve lijepo popratiti objektivnim novinskim člancima i konačno napraviti pravi intervju. Evo, ja se nudim poraditi na jezicima. [You must be registered and logged in to see this image.] Ali najprije nam Kike mora dati preporuku putem svojih vanjskopolitičkih veza. Ostale drage forumašice mogu pokriti ostale sektore koje sam iz neznanja izostavila. Oh, opis i popis i sistematizacija...
Tessičićićica, ništa se ne važi , ako si multipraktik ??
Evo, Kenanici, ako je može utješiti , malo mršavija [You must be registered and logged in to see this image.].
Ipak, [You must be registered and logged in to see this image.]ne dam ... koji bi to urnebes bio !!!…[You must be registered and logged in to see this image.] A Bebe bi nastavio ... show!!! ...
A ti , Tessičićićice ????!!! Ti bi radila na " jezicima " ??? Ma nemoj , [You must be registered and logged in to see this image.]??
Rezolutno ne, nema multipraktika. Svakome po malo, a moje jezike ne dirajte. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 17 stu 2013, 21:18 | |
| - Amra je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
Ovako, Adančika je profi i njoj prepuštamo masažu, slažemo se? Kenanice, ti mu malo zapleši [You must be registered and logged in to see this image.] (sorry, nisam našla mršaviju belly dancericu). Amričak vodi financije. Treba ga netko izvući i iz zatvora. Honey, može? Ree, će nam to sve lijepo popratiti objektivnim novinskim člancima i konačno napraviti pravi intervju. Evo, ja se nudim poraditi na jezicima. [You must be registered and logged in to see this image.] Ali najprije nam Kike mora dati preporuku putem svojih vanjskopolitičkih veza. Ostale drage forumašice mogu pokriti ostale sektore koje sam iz neznanja izostavila. Tessičice, ide ti organizacija, ide.... Drago mi je da ti se sviđa. Razmišljala sam da ti dodjelim i sektor kulinarstva, ali neće moći. Svakom po malo. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 17 stu 2013, 21:26 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 17 stu 2013, 21:26 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
Ovako, Adančika je profi i njoj prepuštamo masažu, slažemo se? Kenanice, ti mu malo zapleši [You must be registered and logged in to see this image.] (sorry, nisam našla mršaviju belly dancericu). Amričak vodi financije. Treba ga netko izvući i iz zatvora. Honey, može? Ree, će nam to sve lijepo popratiti objektivnim novinskim člancima i konačno napraviti pravi intervju. Evo, ja se nudim poraditi na jezicima. [You must be registered and logged in to see this image.] Ali najprije nam Kike mora dati preporuku putem svojih vanjskopolitičkih veza. Ostale drage forumašice mogu pokriti ostale sektore koje sam iz neznanja izostavila. Tessičice, ide ti organizacija, ide.... Drago mi je da ti se sviđa. Razmišljala sam da ti dodjelim i sektor kulinarstva, ali neće moći. Svakom po malo. A baš bih se mogla uz sektor financija ugurati i u sektor kulinarstva....on, čini mi se, voli i jedno i drugo... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 17 stu 2013, 21:42 | |
| - Tessa je napisao/la:
Ovako, Adančika je profi i njoj prepuštamo masažu, slažemo se? Kenanice, ti mu malo zapleši [You must be registered and logged in to see this image.] (sorry, nisam našla mršaviju belly dancericu). Amričak vodi financije. Treba ga netko izvući i iz zatvora. Honey, može? Ree, će nam to sve lijepo popratiti objektivnim novinskim člancima i konačno napraviti pravi intervju. Evo, ja se nudim poraditi na jezicima. [You must be registered and logged in to see this image.] Ali najprije nam Kike mora dati preporuku putem svojih vanjskopolitičkih veza. Ostale drage forumašice mogu pokriti ostale sektore koje sam iz neznanja izostavila. D E A L POCNUVAM USTE VEDNAS :) yes yes yes yes , za toa epten me biva :ree2: :ree2: :ree2: no sakam nesto i da pipnam ako moze | |
| | | kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 17 stu 2013, 21:45 | |
| - bes ni je napisao/la:
- :ree2: :ree2:
[You must be registered and logged in to see this image.] moram da priznaam pokraj brko Keno, slikava na zidov me impresionira............. | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 17 stu 2013, 22:24 | |
| - kikule81 je napisao/la:
moram da priznaam pokraj brko Keno, slikava na zidov me impresionira............. Bemtimišonju , ja nisam ni vidjela sliku ... ..pored brhkova ... A sad , kad si je spomenula, zanima me, je li i ova kugla bila inspirativna našoj Njuškici ?? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 17 stu 2013, 22:31 | |
| - adan je napisao/la:
- kikule81 je napisao/la:
moram da priznaam pokraj brko Keno, slikava na zidov me impresionira............. Bemtimišonju , ja nisam ni vidjela sliku ... ..pored brhkova ...
A sad , kad si je spomenula, zanima me, je li i ova kugla bila inspirativna našoj Njuškici ??
ocigledno toj eden e toj sto slika :) zostto na masata se tri cinii, a toj shto sedi do kenan e levak gledajki ja viljuskata na koja strana e :) no sega kje se popravam zosto na stranava od kade sto e slikano se gleda ushte eden pribor moze da se povekje ;) i ova e slikano koga bese vo galerijata so shalot samo istata bluza ja nosi samo salot go nema :) | |
| | | Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 17 stu 2013, 22:57 | |
| Oho, vi izgleda niste znale da je i meni to struka? Sta cemo sad? Al' ajde, ako vec mora, ipak on vise voli plesacice, znam ja.. Nova slika... | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 17 stu 2013, 22:59 | |
| Pa .. vilica je sa lijeve strane, tako i treba .. a ima i četvrti čovjek... i da, papali su onda , u galeriji, kad je bio .. ovo su već privatne fotke... zato kasne ...
Nego, gdje je Maki ?? Što bi mu ona ... radila ??? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 17 stu 2013, 23:14 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
Ovako, Adančika je profi i njoj prepuštamo masažu, slažemo se? Kenanice, ti mu malo zapleši [You must be registered and logged in to see this image.] (sorry, nisam našla mršaviju belly dancericu). Amričak vodi financije. Treba ga netko izvući i iz zatvora. Honey, može? Ree, će nam to sve lijepo popratiti objektivnim novinskim člancima i konačno napraviti pravi intervju. Evo, ja se nudim poraditi na jezicima. [You must be registered and logged in to see this image.] Ali najprije nam Kike mora dati preporuku putem svojih vanjskopolitičkih veza. Ostale drage forumašice mogu pokriti ostale sektore koje sam iz neznanja izostavila. D E A L POCNUVAM USTE VEDNAS :) yes yes yes yes , za toa epten me biva :ree2: :ree2: :ree2: no sakam nesto i da pipnam ako moze Jesam li ja dobro shvatila da bi ti njega malo pipkala? Rekli smo da nema multipraktika. A možda samo malo. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 17 stu 2013, 23:23 | |
| A pipkanja od druge strane, toga ima je l' da? [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 17 stu 2013, 23:41 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 18 stu 2013, 00:00 | |
| - adan je napisao/la:
- kikule81 je napisao/la:
moram da priznaam pokraj brko Keno, slikava na zidov me impresionira............. Bemtimišonju , ja nisam ni vidjela sliku ... ..pored brhkova ...
A sad , kad si je spomenula, zanima me, je li i ova kugla bila inspirativna našoj Njuškici ??
A vidi molim te...kugla je na slici, a ja mislila luster... A njemu bi bolje bilo da je luster jel...onako, plastičnije je....za inspiraciju.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 18 stu 2013, 00:01 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 18 stu 2013, 00:12 | |
| Već smo se dogovorile... Kenanica je izabrala [You must be registered and logged in to see this image.] !!! Neka se poslije ne žali ... nema izmjena !!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 18 stu 2013, 00:22 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 7 KI | |
| |
| | | | Novosti 7 KI | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|