Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 11 svi 2015, 21:31
Joj, kvarim idilu, ali dal' može ova Berguzar bar normalno da hoda uz tako dobru građu? Uvek izgleda drveno i nekako sam je prihvatila takvu, ali bar kao mlada bi morala to da koriguje. Jadan Kendža, nekad mi ga stvarno žao.
A, došla sam u stvari da poželim lep provod Adanče večeras uz epizodu i samo sam ishejtovala. Ali, nije namerno, jače od mene, poludim kad tako nešto vidim...
_________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan... [You must be registered and logged in to see this image.]
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 11 svi 2015, 23:06
Skoro 100% dijelim tvoje mišljenje, i dodajem da mi je pregruba uz njega.
NAvikla sam.
Epizoda je opet bila super, relaksirajuća ovaj put, konačno malo veselja.
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
adan Admin
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 18 svi 2015, 19:15
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 15 lip 2015, 16:22
Večeras vam se završava? Adanče, iako znaš da nisam nimalo ljubitelj "Karadayi"-a, moram ti reći da te razumem zahvaljući MC. Razumem kako je to kad neku seriju tako pratiš, bez prevoda, svake nedelje, redovno, sve... Vežeš se za nju i verujem da će ti nedostajati, kao i sam Kenan najviše, naravno. Zato, hayirli olsun vam bilo, želim vam lep kraj kao i mi što smo dobili!
_________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan... [You must be registered and logged in to see this image.]
adan Admin
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 15 lip 2015, 16:41
Hvala Eysanice... naravno, nije to Ezel, nema pojma, ali eto, gledala sam radi Kenana, pa te onda zainteresira, a zadnjih desetak epizoda su stvarno bili odlični. Obećali su i sve govori: bit će sretan kraj.
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 15 lip 2015, 23:23
Kraj je bio ovakav. Jablan je dao jednu kontinuirano dobru ulogu, nosio je seriju. Bez njega bilo bi teško gledljivo. Mislim da je ulogu "odradio". sigurna sam, nije ni njemu Mahir kao Ezel.