| Fotografije 6KI | |
|
+17yasemina sambth dianakara1970 Leona The Queen S.N.O.B1 avalon amelie bes ni samani melodija kikule81 Maki Tessa biljanap honeybunny adan Amra 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 27 svi 2013, 22:53 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI uto 28 svi 2013, 00:09 | |
| Ne mogu odoliti... Bebe nas je večeras častio... velikodušno... uvijek pront... Enlarge...slobodno... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI uto 28 svi 2013, 15:01 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI uto 28 svi 2013, 15:31 | |
| | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 6KI uto 28 svi 2013, 15:40 | |
| | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI uto 28 svi 2013, 15:49 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI uto 28 svi 2013, 20:54 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- the wiriter on her twitter "season final will be on 17/6, samo den pred negoviot rodenden, znaci ke ima ZURKA
[You must be registered and logged in to see this link.] Super žurka... i mi možemo nastaviti odmah nakon završetka serije , u ponedjeljak... A što ćemo onda? Kad nam se sakrije? Ovako ga bar ponedjeljkom imamo... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 6KI uto 28 svi 2013, 22:14 | |
| A vi bi mu rado uvalile svoje bebe da ih imate......ili još bolje..... Drži kćerkicu Galatasariyevog igrača Aydin Yilmaz...malu Milu..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 6KI uto 28 svi 2013, 22:16 | |
| - adan je napisao/la:
- kikule81 je napisao/la:
- the wiriter on her twitter "season final will be on 17/6, samo den pred negoviot rodenden, znaci ke ima ZURKA
[You must be registered and logged in to see this link.] Super žurka... i mi možemo nastaviti odmah nakon završetka serije , u ponedjeljak...
A što ćemo onda? Kad nam se sakrije? Ovako ga bar ponedjeljkom imamo... Ke izleze on od meckina dupka, svez, bez brkovi bas vakov [You must be registered and logged in to see this link.], nema da mora da cekame ponedelnik, a mozeme da gledame i reprizi dobro da razrabotime se, pa neli povtoruvanjeto e majka na znaenjeto :muahaha | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 6KI uto 28 svi 2013, 22:19 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI uto 28 svi 2013, 22:25 | |
| - Amra je napisao/la:
- A vi bi mu rado uvalile svoje bebe da ih imate......ili još bolje.....
Drži kćerkicu Galatasariyevog igrača Aydin Yilmaz...malu Milu..... Svašta bi ja njemu uvalila.. svašta ... ne treba beba .... ... - kikule81 je napisao/la:
..nema da mora da cekame ponedelnik, a mozeme da gledame i reprizi , dobro da razrabotime se, pa neli povtoruvanjeto e majka na znaenjeto Nisi pazila na satu ... ponavljanje je majka dobrog [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 6KI uto 28 svi 2013, 22:42 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI uto 28 svi 2013, 23:38 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 29 svi 2013, 00:02 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 29 svi 2013, 00:23 | |
| Amričak, neke jesu neke nisu... lako to.....evo jedne koja nije bila...često.. [You must be registered and logged in to see this image.]Ali me uvjerava u jedno: Bebe loše izgleda zbog brkova!!! Fotka je stara oko 3 godine , nastala u pauzi dvije sezone Ezela, već tada je sa njima izgledao starije.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 29 svi 2013, 21:03 | |
| Normalno. On ima oštre crte lica....nije neki boy već jako markantan i brkovi ga neminovno čine starijim.
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 29 svi 2013, 21:31 | |
| Zato, imamo mi..obrijano.. [You must be registered and logged in to see this image.]...a li i dokaz da brhkato može biti bogohulno.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 29 svi 2013, 21:38 | |
| Teška odluka. Teška. Iz prve kažem.....gornja. Onda pogledam donju pa si mislim...mamicu ti, ne bih te pustila samo tako. Onda ga pogledam na gornjoj....Isuse, kako je dobar.....pa donja, pa gornja, definitivno bih ga varala sa samim sobom.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 29 svi 2013, 21:43 | |
| Je li dobra za kolekciju :amra5: . Malo je mala. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 29 svi 2013, 21:50 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 29 svi 2013, 21:51 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 29 svi 2013, 21:56 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 29 svi 2013, 21:58 | |
| - Amra je napisao/la:
- Teška odluka. Teška. Iz prve kažem.....gornja. Onda pogledam donju pa si mislim...mamicu ti, ne bih te pustila samo tako. Onda ga pogledam na gornjoj....Isuse, kako je dobar.....pa donja, pa gornja, definitivno bih ga varala sa samim sobom....
... ti to malo gore -dole .... ... gore - dole... dok ne odlučiš.... - Amra je napisao/la:
- Je li dobra za kolekciju :amra5: . Malo je mala.
[You must be registered and logged in to see this link.] Ne može biti malo..ono što je veliko... Odmah dokazni materijal, sakupljen u tijeku potrage za 3D.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 29 svi 2013, 22:05 | |
| Baš tako....kao.....ne mogu se odlučiti.....Baš sam na mukama... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI čet 30 svi 2013, 14:38 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 6KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 6KI | |
|