| Novosti 8 KI | |
|
+15The Queen honeybunny samani melodija Pesimisticna S.N.O.B1 ASTERVANDER Amra Kenan :) Tessa Re Alone bes ni adan kikule81 Istanbul 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI ned 05 sij 2014, 10:17 | |
| Tražila sam na njenom instagramu. Nosila je taj model u Brazilu i Španiji [You must be registered and logged in to see this link.]u Grčkoj ovaj, [You must be registered and logged in to see this link.]zatim u Mardinu ponovo... [You must be registered and logged in to see this link.]I ja bih silno želela da su naočale njene . Mogle bi biti ... ali ipak.... one na slici ispred Murata su, kao i Kenanove, ispred njega. Ko je sa druge strane objektiva? Ostaće zagonetka. Mogu da maštam da je to Cansu . _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI ned 05 sij 2014, 14:07 | |
| Stvarnost ne znamo, pa neka, u mašti, budu naočale od Cansu. Njih četvoro dragi su mi glumci. | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 06 sij 2014, 23:43 | |
| | |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 07 sij 2014, 13:15 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 07 sij 2014, 13:32 | |
| - Maki je napisao/la:
- Nova investicija????!!!!
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] To je stara novost. Kenan je proglasen KRALJEM CIHANGIRA. _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 07 sij 2014, 19:16 | |
| - Maki je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Ama, dosta više. Tko će to sve obići? Ako je on kralj mi smo onda kraljice koliko smo ga puta prešle uzduž i poprijeko...mislim...Cihangir, ne.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 07 sij 2014, 20:30 | |
| - Amra je napisao/la:
- Maki je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Ama, dosta više. Tko će to sve obići?
Ako je on kralj mi smo onda kraljice koliko smo ga puta prešle uzduž i poprijeko...mislim...Cihangir, ne.... Ovo smo već odradili, zar ne ??? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 07 sij 2014, 21:11 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Maki je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Ama, dosta više. Tko će to sve obići?
Ako je on kralj mi smo onda kraljice koliko smo ga puta prešle uzduž i poprijeko...mislim...Cihangir, ne.... Ovo smo već odradili, zar ne ??? A bilo mi je poznato nekako.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 07 sij 2014, 23:34 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 08 sij 2014, 16:34 | |
| Cihangir je postao Kenangir Još da njega pređemo toliko puta .... _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 08 sij 2014, 17:46 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 8 KI čet 09 sij 2014, 14:06 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]No, jogu i pilates mozemo zajedno da radimo.. | |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI čet 09 sij 2014, 16:20 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 8 KI čet 09 sij 2014, 16:30 | |
| Ja to ne znam, a i da nije za njih, mozda jeste za druge, eto, otkili smo i jos nekoliko stvari. | |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI čet 09 sij 2014, 16:37 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI čet 09 sij 2014, 20:14 | |
| "autograph" is signed by Kenan ( in Lesbos -08.2012) [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI čet 09 sij 2014, 20:35 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Ja to ne znam, a i da nije za njih, mozda jeste za druge, eto, otkili smo i jos nekoliko stvari.
Hvala, Kenanice.. na tu yogu i pilates si sinoć mislila? Meni nije izbacilo sličkice, pa se mislim, ova krenula sa kazetama, slidžama , koja sad pak yoga ... …. [You must be registered and logged in to see this image.] .. Uredno su izdvojili dijelove iz nekoliko intervjua. Sve znano, a za bonsaie možemo potvrditi da ih je zamijenio ili nadopunio veeeelikim fikusom..... . Hvala mu na tome, bilo je jako korisno. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI čet 09 sij 2014, 20:41 | |
| - bes ni je napisao/la:
- "autograph" is signed by Kenan ( in Lesbos -08.2012)
[You must be registered and logged in to see this link.] Bravo za njih !! Ovdje se lijepo vidi kad je potpisivao tu stranicu. Ivo Škrabalo. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 10 sij 2014, 11:38 | |
| - adan je napisao/la:
- Kenan :) je napisao/la:
- Ja to ne znam, a i da nije za njih, mozda jeste za druge, eto, otkili smo i jos nekoliko stvari.
Hvala, Kenanice.. na tu yogu i pilates si sinoć mislila? Meni nije izbacilo sličkice, pa se mislim, ova krenula sa kazetama, slidžama , koja sad pak yoga ... ….[You must be registered and logged in to see this image.] ..
Uredno su izdvojili dijelove iz nekoliko intervjua. Sve znano, a za bonsaie možemo potvrditi da ih je zamijenio ili nadopunio veeeelikim fikusom..... . Hvala mu na tome, bilo je jako korisno.
Rekla bih da su dodali neke dijelove u intervjuu koje on nikada nije rekao. Npr., oženit će se onom pored koje mu prevara neće pasti na pamet. Mislim, kada je on takvo što izjavio? _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 10 sij 2014, 13:32 | |
| - Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Kenan :) je napisao/la:
Hvala, Kenanice.. na tu yogu i pilates si sinoć mislila? Meni nije izbacilo sličkice, pa se mislim, ova krenula sa kazetama, slidžama , koja sad pak yoga ... ….[You must be registered and logged in to see this image.] ..
Uredno su izdvojili dijelove iz nekoliko intervjua. Sve znano, a za bonsaie možemo potvrditi da ih je zamijenio ili nadopunio veeeelikim fikusom..... . Hvala mu na tome, bilo je jako korisno.
Rekla bih da su dodali neke dijelove u intervjuu koje on nikada nije rekao. Npr., oženit će se onom pored koje mu prevara neće pasti na pamet. Mislim, kada je on takvo što izjavio? taka e Tessa, go delime istoto mislenje.... | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 10 sij 2014, 16:04 | |
| - Tessa je napisao/la:
Rekla bih da su dodali neke dijelove u intervjuu koje on nikada nije rekao. Npr., oženit će se onom pored koje mu prevara neće pasti na pamet. Mislim, kada je on takvo što izjavio? , mašta može svašta ! Isto tako, intervju na dodjeli nagrada sigurno nije začinio protestom zbog teških uvjeta rada. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 10 sij 2014, 17:51 | |
| New photo: Kenan with a friend in his luxurious minibus [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 10 sij 2014, 18:02 | |
| Taj covek proizvodi te luksuzne kombije.. | |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 10 sij 2014, 18:55 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Taj covek proizvodi te luksuzne kombije..
I mogli su, uz kombi... kupiti i po košulju... za broj veću ... obojica _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 10 sij 2014, 19:31 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 8 KI | |
| |