| Novosti 8 KI | |
|
+15The Queen honeybunny samani melodija Pesimisticna S.N.O.B1 ASTERVANDER Amra Kenan :) Tessa Re Alone bes ni adan kikule81 Istanbul 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 10 sij 2014, 19:58 | |
| ^Oboje rade te vezbe? | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 10 sij 2014, 20:23 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 10 sij 2014, 21:08 | |
| ^Ma kakvi Ja to ne smem da kazem, to ne izlazi iz mojih usta.. | |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 11 sij 2014, 15:04 | |
| ...u zajedničku gimnastiku sumnjam... ...bar ne s njom... ...već dugo nisam vidjela ovako dobru fotku... ...tu mi je presladak... ...spontan, veseo, nasmijan... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 11 sij 2014, 16:06 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 11 sij 2014, 22:04 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 11 sij 2014, 22:07 | |
| | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 11 sij 2014, 22:42 | |
| | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 11 sij 2014, 22:53 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- ko je ova ?
Ti odmah u bebu. I što se sve te ženske toliko skrivaju kao lude? _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 11 sij 2014, 22:56 | |
| | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 11 sij 2014, 23:02 | |
| | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 11 sij 2014, 23:06 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 11 sij 2014, 23:12 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 11 sij 2014, 23:17 | |
| Ček, jeste preveli? Kako kužim, izašao sa prijateljima u klub na Cihangiru? ( [You must be registered and logged in to see this link.] ) Voli tu zalaziti. Pokupio komada ? Od komada. Pa se ljutio na novinare , jer se zbog njih nije zabavio Ne djeluje ljuto ni iznervirano. Nema on s njom ništa. Sve ga je zabavljalo. Kao, planirao s njom otići, ali kad su zablickali fotići, razišli se. ( Oni sznaju što je on planirao) E sad, ona mi je poznata. Znam , vidjela sam je negdje, u njegovom okruženju, Karadayi ekipa? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 11 sij 2014, 23:23 | |
| - adan je napisao/la:
- Ček, jeste preveli?
Kako kužim, izašao sa prijateljima u klub na Cihangiru? ( [You must be registered and logged in to see this link.] ) Voli tu zalaziti. Pokupio komada ? Od komada.
Pa se ljutio na novinare , jer se zbog njih nije zabavio
Ne djeluje ljuto ni iznervirano. Nema on s njom ništa. Sve ga je zabavljalo.
Kao, planirao s njom otići, ali kad su zablickali fotići, razišli se. ( Oni sznaju što je on planirao)
E sad, ona mi je poznata. Znam , vidjela sam je negdje, u njegovom okruženju, Karadayi ekipa? Meni nije poznata, ali ajde, za promjenu jedna plavuša s normalnim brojem godina za njega (ako uopće ima veze s njim). Samo, čemu takvo divljačko ponašanje? Svi oko nje normalni, a ona se skriva i samo privlači pažnju. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 11 sij 2014, 23:26 | |
| - Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Ček, jeste preveli?
Kako kužim, izašao sa prijateljima u klub na Cihangiru? ( [You must be registered and logged in to see this link.] ) Voli tu zalaziti. Pokupio komada ? Od komada.
Pa se ljutio na novinare , jer se zbog njih nije zabavio
Ne djeluje ljuto ni iznervirano. Nema on s njom ništa. Sve ga je zabavljalo.
Kao, planirao s njom otići, ali kad su zablickali fotići, razišli se. ( Oni sznaju što je on planirao)
E sad, ona mi je poznata. Znam , vidjela sam je negdje, u njegovom okruženju, Karadayi ekipa? Meni nije poznata, ali ajde, za promjenu jedna plavuša s normalnim brojem godina za njega (ako uopće ima veze s njim). Samo, čemu takvo divljačko ponašanje? Svi oko nje normalni, a ona se skriva i samo privlači pažnju. Pa toa glumetanje me nervira , demek tipkata e zvezda ili shto , ne moxam da razberam ili izbegala od doma , pa ke ja vidat domasnite ....... | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 11 sij 2014, 23:32 | |
| - Tessa je napisao/la:
Meni nije poznata, ali ajde, za promjenu jedna plavuša s normalnim brojem godina za njega (ako uopće ima veze s njim). Samo, čemu takvo divljačko ponašanje? Svi oko nje normalni, a ona se skriva i samo privlači pažnju. Možda mi se samo čini , ali ima jedna kostimografkinja .. Da, točno . Samo ona u panici. Čak ni Bebe se nije uzrujao. Zahebava novinare: pokvarili ste mi điđimiđikanje. Cihangir je trebalo drukčije obilaziti . _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 11 sij 2014, 23:39 | |
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 11 sij 2014, 23:46 | |
| - bes ni je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Je li ona to s cigaretom izašla? I za promjenu... ima je, ima... nije žgoljava i štrkljasta I kako reče Adančice: pokupio komada od komada? Eh, ne da mu se! _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 11 sij 2014, 23:49 | |
| - kikule81 je napisao/la:
Pa toa glumetanje me nervira , demek tipkata e zvezda ili shto , ne moxam da razberam ili izbegala od doma , pa ke ja vidat domasnite ....... Možda se ona ne skriva radi njega, nego je usput uslikali, a njeni doma ne s miju znati gdje je bila . Pa se žena skriva. Tessičićićice, moram malo potražiti , ako sam uopće u pravu. Znam ja zabrijati. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 11 sij 2014, 23:59 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 8 KI ned 12 sij 2014, 00:01 | |
| - Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- kikule81 je napisao/la:
Pa toa glumetanje me nervira , demek tipkata e zvezda ili shto , ne moxam da razberam ili izbegala od doma , pa ke ja vidat domasnite ....... Možda se ona ne skriva radi njega, nego je usput uslikali, a njeni doma ne s miju znati gdje je bila . Pa se žena skriva.
Tessičićićice, moram malo potražiti , ako sam uopće u pravu. Znam ja zabrijati. I ja sam pomislila da nije udana, a muž ne zna.
Ti si oko sokolovo, rijetko kada zabrljaš. Eto, a Adančica je silno željela da se s njim tamo na Cihangiru sretnemo i onda bi Tessičićićica i ja morale isto ovako hodati skrivajući se... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 8 KI ned 12 sij 2014, 00:08 | |
| Cure..znaci..ova nema nista sa njim?? Nemojte me izneveriti! | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI ned 12 sij 2014, 00:09 | |
| - Amra je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- kikule81 je napisao/la:
Pa toa glumetanje me nervira , demek tipkata e zvezda ili shto , ne moxam da razberam ili izbegala od doma , pa ke ja vidat domasnite ....... Možda se ona ne skriva radi njega, nego je usput uslikali, a njeni doma ne s miju znati gdje je bila . Pa se žena skriva.
Tessičićićice, moram malo potražiti , ako sam uopće u pravu. Znam ja zabrijati. I ja sam pomislila da nije udana, a muž ne zna.
Ti si oko sokolovo, rijetko kada zabrljaš. Eto, a Adančica je silno željela da se s njim tamo na Cihangiru sretnemo i onda bi Tessičićićica i ja morale isto ovako hodati skrivajući se...
Već si zamišljam scenario. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI ned 12 sij 2014, 00:10 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Cure..znaci..ova nema nista sa njim?? Nemojte me izneveriti!
Ne znamo ništa. I ne se sekirati. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 8 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 8 KI | |
|