Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan |
|
| Novosti 8 KI | |
|
+15The Queen honeybunny samani melodija Pesimisticna S.N.O.B1 ASTERVANDER Amra Kenan :) Tessa Re Alone bes ni adan kikule81 Istanbul 19 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 26 stu 2013, 19:48 | |
| jas mislam deka izborot seushte trae i deka se kje se znae na 11 dekemvri, eden od tie trojca kje bide na koverot na spisanieto....site trojca imaat dosta uspesi godinava, zasluzeno se na listata samo ne znam koj odlucuva i kako glasaat.... | |
| | | adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 26 stu 2013, 20:26 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; uto 26 stu 2013, 20:29; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 26 stu 2013, 20:29 | |
| | |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 26 stu 2013, 20:44 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 26 stu 2013, 21:07 | |
| Aha ... mislite - s glumačkog aspekta? Kandidiran je kao glumac, ispred glumaca? Ili mu se priznaje samo glumačka "vrijednost" ? Ništa droga, donacije, ljudskost, šeksualne aktivnosti ? Možda sam ja krivo razumjela? Ah, jezik ... Vidim nogometaša, ovaj stariji lik je ... što? Političar? Novinar? Pa sam zaključila, nekakve zasluge za narod ... Za ostalo sam, priznajem, nekritična .. meni je Men of the World, pogotovo na zadnjoj sličkici !! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 27 stu 2013, 00:28 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 27 stu 2013, 00:59 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Joj, joj....što je ova Amra gore napisala...nije normalna....zaslužio je da bude proglašen Čovjekom 2013.... kako ne?.... Yoh, ja ne znam što joj je bilo .. a i tebi se čini ?
Za vanjski izgled i okoliš složno glasujemo ..
Donacije, dobra duša, superlativi kolega, jednoglasno
Starlete nisu imale pravo glas. Što bi tek bilo da se njih pita !!! Možda bi ga predložili za Men of the World and šira okolica ???
Za drogu ne znamo pravo stanje stvari . Osobno sumnjam da bi uopće kandidirali osobu nad kojom lebdi sjenka droge. Opet ja.. . Eto, nisam pravo ni pročitala što piše na naslovnici...ali opet...znam da je u užem izboru za proglašenje i jasno mi je da je to s glumačkog aspekta. Tu tek ne vidim koja mu je zasluga. Sorry curičke ali pošto me više ne obara karizmom ostao mi kostur - njegovo zvanje. Ne osporavam mu to da je odličan glumac, al brate, uloge su mu grozne. Na stranu što Turci vole takve serije. No dobro, to je samo moje mišljenje. Dala bih mu da se malo bolje potrudi prije nego što bih ga stavila u uži izbor... Sreća pa uz starlete ni mi nemamo pravo glasa iako mi se čini da bi dobro prošao da imamo...(ja bih se suzdržala)...
Kakav kostur?
Znaš li koliko meeesa tu ima?
Ama samo zato da glasamo (ako nas ko pita). I pod pendžer da mu vrištimo!
edit: a na kom polju Amričak misliš da bi trebalo više da se potrudi - a da se to vrednuje kod "žirija" ? Kostur? Pa ono, jest on zgodan muškarac, zanimljivo mu je pratiti život i tako to (koji put baš i nije) ali u osnovi on je glumac i kad makneš to meeeeseko koje spominješ ostaje kostur - gluma. Na kom polju da se više potrudi? Ako ćemo o onom kosturu šteta je da svoj talenat i umijeće ne iskoristi u boljim projektima. Vjerujem da su mu se takvi ponudili. Ako nisu, opet se pitam čime je zaslužio. Pogotovo ove godine. Karadayi? Yok. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 27 stu 2013, 01:48 | |
| - Amra je napisao/la:
- Kostur? Pa ono, jest on zgodan muškarac, zanimljivo mu je pratiti život i tako to (koji put baš i nije) ali u osnovi on je glumac i kad makneš to meeeeseko koje spominješ ostaje kostur - gluma.
Na kom polju da se više potrudi? Ako ćemo o onom kosturu šteta je da svoj talenat i umijeće ne iskoristi u boljim projektima. Vjerujem da su mu se takvi ponudili. Ako nisu, opet se pitam čime je zaslužio. Pogotovo ove godine. Karadayi? Yok. Amričak , za kostur i meso sam mislila bukvalno... :) Ali šalu na stranu, mislim da se vrednuje koliko je ko napravio za godinu. Ako izuzmemo incident s privođenjem (koji reklo bi se nisu ni uzeli za ozbiljno dok je ušao u izbor čovjeka godine) mislim da je dosta uradio na mnogim poljima. - Vrijedno radi (kvalitet uloge... pa ne znam kako ko na to gleda, ali mislim da se serija dosta prati a gledanost dosta toga određuje. Kao potvrda kvaliteta je i onaj 'Zlatni leptir' koliko god mi ili ostali mislili da je (ne)zaslužen..) - Inače, u poslu drži kontinuitet, uloga za ulogom... Nema pauze između projekata a to je posvećenost radu, što je opet plus kod onih koji mu u svemu tome daju bodove za nagradu. - Već ko zna koju godinu za redom radi i kampanje (reklame) za neke kompanije što pokazuje da još nešto zna osim glume... - Pokazalo se da je humanitarac, odaje još jednu njegovu osobinu kao čovjeka... - Od kolega ali i ostalih koji nisu u njegovoj branši dobija samo pohvale, cijenjen je... - Bio je i jedan od odabranih koji je govorio o premijeru... Ima to sve svoje. Ne znam za koga bi još mogli reći da je tako svestran? Naravno da bi mi htjele da je sve to na još većem nivou i da nismo zadovoljne baš svime. Ali oni koji odlučuju o ovakvoj nagradi su očigledno uzeli puno toga u obzir. Vidjećemo još da li je ovaj izbor završen tj. da li je bilo proglašenje ili nije. Mada sumnjam da nije odlučeno a da su ga okačili na naslovnicu sa sve onakvim natpisom.. No.. budimo strpljive... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 27 stu 2013, 08:17 | |
| Reee, slažem se sa svime što si rekla. Evo ti jedna nova-stara. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 27 stu 2013, 09:43 | |
| I ja se potpuno slažem sa Ree. Kenan je stvarno poseban, i kao glumac i ako čovjek. I to ne govorim samo zato što otkidam na njega već to govore i svi ostali. Nagrade za glumačka dostignuća se samo slažu u njegovoj zbirci, od svih kolega a posebno starijih dobija samo pohvale za svoj profesionalizam na setu, o njegovoj humanitarnoj strani da ni ne pričamo i nitko nema ružnu riječ za njega. Njegov privatni život neću ni komentirati jer je to na kraju krajeva, kao sama riječ kaže, PRIVATNI ŽIVOT. Koliko tu ima istine, a koliko novinarskih namještanja veliko je pitanje. Ne želim ga idealizirati jer imam previše godina da bih vjerovala u idole ali čovjek definitivno ima karizmu koju većina ljudi osjeti pa tako i mi na ovom forumu. Zato se njim toliko i bavimo, zar ne? _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 27 stu 2013, 10:28 | |
| Aaaa, pa nemojte sad misliti da ja imam nešto protiv njega. Nemam. Kako kažeš Ree, šalu na stranu, znam da je on glumac/čovjek vrijedan pažnje, produktivan itd, itd. Samo kažem da mi ova godina i nije nešto posebno. Sve ovo što si pobrojala stoji....meni ipak nešto fali...i to baš na ovom području njegova poziva...slažem se da je privatni život, privatni život i samo njegov. Mišljenja sam da će on uvijek biti zanimljiv medijima. Pametan je pa bira uloge u serijama s tematikom koja očigledno zanima široke mase...(mada je meni Karadayi... ...ah, ponavljam se). Humanitarnim aktivnostima se bavi godinama. Svi ga vole.... Ako ćemo suditi po tome, ne mora se on puno ni truditi već samo biti takav kakav jest... plus uloga u seriji tipa Karadayi i....svake godine će ući u izbor "Men of the year"... Neovisno o njemu, moje je mišljenje da bi za takvu titulu trebalo napraviti iskorak, a taj iskorak ove godine nisam vidjela... Ali eto, samo da naglasim.... onu hala seviyorum...samo sam malo manje opčinjena.... Najte me kuditi....i dalje sam vam kız arkadaş? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 27 stu 2013, 10:36 | |
| He was named actor of the year , whether he be called Man of the Year - will become clear on 11 December. I think he deserved it. His performance in Karadayi many , very many people are liked and not only in Turkey . For show his game beyond praise , I will outline for the series . Me at the beginning it seemed that would suppress Ezel over him, but it so happened that at the same time I looked Ezel on TV and Karadayi and it seemed to me that I'm looking at two completely different actors. As for his public image , the court acquitted him in the case of the August and if not for the media , maybe it would not be made public. | |
| | | Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 27 stu 2013, 11:01 | |
| - Amra je napisao/la:
- Aaaa, pa nemojte sad misliti da ja imam nešto protiv njega. Nemam. Kako kažeš Ree, šalu na stranu, znam da je on glumac/čovjek vrijedan pažnje, produktivan itd, itd.
Samo kažem da mi ova godina i nije nešto posebno. Sve ovo što si pobrojala stoji....meni ipak nešto fali...i to baš na ovom području njegova poziva...slažem se da je privatni život, privatni život i samo njegov. Mišljenja sam da će on uvijek biti zanimljiv medijima. Pametan je pa bira uloge u serijama s tematikom koja očigledno zanima široke mase...(mada je meni Karadayi... ...ah, ponavljam se). Humanitarnim aktivnostima se bavi godinama. Svi ga vole.... Ako ćemo suditi po tome, ne mora se on puno ni truditi već samo biti takav kakav jest... plus uloga u seriji tipa Karadayi i....svake godine će ući u izbor "Men of the year"... Neovisno o njemu, moje je mišljenje da bi za takvu titulu trebalo napraviti iskorak, a taj iskorak ove godine nisam vidjela... Ali eto, samo da naglasim....onu hala seviyorum...samo sam malo manje opčinjena....
Najte me kuditi....i dalje sam vam kız arkadaş? Of course da si ti naša kız arkadaş. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 27 stu 2013, 11:20 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Aaaa, pa nemojte sad misliti da ja imam nešto protiv njega. Nemam. Kako kažeš Ree, šalu na stranu, znam da je on glumac/čovjek vrijedan pažnje, produktivan itd, itd.
Samo kažem da mi ova godina i nije nešto posebno. Sve ovo što si pobrojala stoji....meni ipak nešto fali...i to baš na ovom području njegova poziva...slažem se da je privatni život, privatni život i samo njegov. Mišljenja sam da će on uvijek biti zanimljiv medijima. Pametan je pa bira uloge u serijama s tematikom koja očigledno zanima široke mase...(mada je meni Karadayi... ...ah, ponavljam se). Humanitarnim aktivnostima se bavi godinama. Svi ga vole.... Ako ćemo suditi po tome, ne mora se on puno ni truditi već samo biti takav kakav jest... plus uloga u seriji tipa Karadayi i....svake godine će ući u izbor "Men of the year"... Neovisno o njemu, moje je mišljenje da bi za takvu titulu trebalo napraviti iskorak, a taj iskorak ove godine nisam vidjela... Ali eto, samo da naglasim....onu hala seviyorum...samo sam malo manje opčinjena....
Najte me kuditi....i dalje sam vam kız arkadaş? Of course da si ti naša kız arkadaş. ...ovaj tvoj "mišung" me podsjetio na našu konverzaciju u Istanbulu. Samo nam još fali njemački i talijanski... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 27 stu 2013, 12:20 | |
| - Amra je napisao/la:
Najte me kuditi....i dalje sam vam kız arkadaş? Ma naravno da jesi canim. I slažem se da ova godina nije toliko posebna ali smatram da mu je uloga u Karadayu bila presudna za tu titulu. Jednostavno što zbog nagrada ove godine što zbog privatnog života ( protesti u Geza parku, hapšenje, ljetovanje sa onom usnatom Kubrom...) bio je česta tema ove godine pa su ga ljudi stalno imali pred očima. Sigurno da ima još ljudi u Turskoj koji zaslužuju ovu titulu al i te titule idu po principu mješanog mesa: malo sportaša, malo znanstvenika, pa red glumaca.. i tako je red došao i na njega. _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 27 stu 2013, 12:31 | |
| - Istanbul je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Najte me kuditi....i dalje sam vam kız arkadaş? Ma naravno da jesi canim. I slažem se da ova godina nije toliko posebna ali smatram da mu je uloga u Karadayu bila presudna za tu titulu. Jednostavno što zbog nagrada ove godine što zbog privatnog života ( protesti u Geza parku, hapšenje, ljetovanje sa onom usnatom Kubrom...) bio je česta tema ove godine pa su ga ljudi stalno imali pred očima. Sigurno da ima još ljudi u Turskoj koji zaslužuju ovu titulu al i te titule idu po principu mješanog mesa: malo sportaša, malo znanstvenika, pa red glumaca.. i tako je red došao i na njega. ...Çok tesekkür ederim. To i govorim...al neka, ipak je on naš Bebe...vjerna sam ja... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 27 stu 2013, 15:28 | |
| - Amra je napisao/la:
- Istanbul je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Najte me kuditi....i dalje sam vam kız arkadaş? Ma naravno da jesi canim. I slažem se da ova godina nije toliko posebna ali smatram da mu je uloga u Karadayu bila presudna za tu titulu. Jednostavno što zbog nagrada ove godine što zbog privatnog života ( protesti u Geza parku, hapšenje, ljetovanje sa onom usnatom Kubrom...) bio je česta tema ove godine pa su ga ljudi stalno imali pred očima. Sigurno da ima još ljudi u Turskoj koji zaslužuju ovu titulu al i te titule idu po principu mješanog mesa: malo sportaša, malo znanstvenika, pa red glumaca.. i tako je red došao i na njega. ...Çok tesekkür ederim. To i govorim...al neka, ipak je on naš Bebe...vjerna sam ja... Oh, kiz arkadas... kakva su to pitanja ... Vjerna si mu ? Vidimo mi, da te svaka druga sličkica obori i vrati na našu putanju . Dobro si rekla, ne mora se on puno truditi, jednostavno je takav. Mi smo znale izabrati .yes Sve ste super rekle, svima _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 27 stu 2013, 17:03 | |
| De da se malo ismijemo Najljepši par s TV ekrana dao je šansu ljubavi i u stvarnosti Zvijezdu serije “Sila” snimili su na romantičnoj večeri s Kenanom Imirzalıogluom s kojim je glumila u TV hitu “Ezel”. Na pitanje jesu li u vezi, Cansu se nasmiješila - Da su samo prijatelji, Cansu bi tako i rekla jer ne voli tračeve - komentirali su njezini prijatelji turskim medijima nakon što glumica nije demantirala novu vezu. Zvijezdu serije “Sila” snimili su na romantičnoj večeri s Kenanom Imirzalıogluom s kojim je glumila u TV hitu “Ezel”. Iako su u luksuzni restoran u Istanbulu došli s prijateljima Erikom Terzioglu i Muratom Yıldırımom, još jednim glumačkim parom, Ezel i Ejšan su se odvojili i uživali u šampanjcu u separeu. Kući su krenuli tek u jedan sat ujutro, ali ne zna se čijoj jer su uspješno pobjegli paparazzima. O njihovoj navodnoj romansi šuškalo se još prije četiri godine kad su snimali seriju “Ezel”. Kolege su primijetile kemiju na setu, ali glumci su tada demantirali vezu. Ponovno je, kažu prijatelji, zaiskrilo kad su se prije dva mjeseca sreli na sprovodu Tuncela Kurtiza koji je u “Ezelu” glumio ujaka Ramireza. Kenan je još ljetos bio u vezi s manekenkom Kübrom Küçük (26). Završio je i u pritvoru nakon što su ga uhitili u velikoj raciji protiv narkodilera. Pustili su ga poslije nekoliko dana, a na izlazu ga je dočekala Cansu. (evo sad znamo da ga je čekala na izlazu. ovo k'o kad je Eysan čekala Ezela ) Ona mu je bila najveća potpora u hajci protiv njega. Glumica je prije Kenana dugo bila sama. Kad je snimala “Ezel”, trebala se udati za Cema Yilmaza (40), ali odustala je od vjenčanja jer ju je komičar varao s prijateljicom. Nekoliko mjeseci poslije s njom je dobio dijete. Cansu je bila u kratkoj vezi i s ekonomistom Cemom Aydinom, ali i on ju je ostavio zbog druge. Poslije ljubavnih brodoloma borila se s depresijom, a sad je napokon sretna i zadovoljna s Kenanom. [You must be registered and logged in to see this link.]Pa za ovo stvarno treba imat maštu | |
| | | Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 27 stu 2013, 17:19 | |
| - Amra je napisao/la:
Najte me kuditi....i dalje sam vam kız arkadaş? Hej! Amričak draga, pa ko te kudi???? Nikako!!! Ti jesi i bićeš uvijek naša kız arkadaş!!! Samo sam nabrojala zašto mislim da su njega uzeli u obzir za ovu nagradu. Da (po mom skromnom mišljenju) ima 'materijala' za to. Što se tiče iskoraka koji je trebalo da napravi u odnosu na prije, jesi u pravu kad kažeš da bi svoj talenat i umijeće mogao da iskoristi u boljim projektima. Tu bi pun pogodak bio da ga gledamo u nekoj seriji tipa "Ezel" ali sumnjam da se to više ikad može ponoviti. No, sve u svemu nije u pitanju nagrada za 'životno djelo' jer bi to značilo da je odradio sve što je mogao i da nema dalje. Radiće on još. Vjerujem da će naići godina gdje ćemo se svi složiti da joj je baš on dao pečat. Do tada to je što je i, iako ne pratim rad ostalog turskog življa da bi ga uporedila s nekim, opet ću reći da cijenim da nagrada nije nezaslužena. Možda griješim... ali eto... samo sam rekla što mislim, onako realno, ne veličajući ga ni malo. Savršenstvo ne postoji... Te u to ime... i hvala Tessičice za ovu vruću sličkicu u ovim hladnim danima!!! _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 27 stu 2013, 17:27 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- De da se malo ismijemo
Najljepši par s TV ekrana dao je šansu ljubavi i u stvarnosti Zvijezdu serije “Sila” snimili su na romantičnoj večeri s Kenanom Imirzalıogluom s kojim je glumila u TV hitu “Ezel”. Na pitanje jesu li u vezi, Cansu se nasmiješila
- Da su samo prijatelji, Cansu bi tako i rekla jer ne voli tračeve - komentirali su njezini prijatelji turskim medijima nakon što glumica nije demantirala novu vezu. Zvijezdu serije “Sila” snimili su na romantičnoj večeri s Kenanom Imirzalıogluom s kojim je glumila u TV hitu “Ezel”. Iako su u luksuzni restoran u Istanbulu došli s prijateljima Erikom Terzioglu i Muratom Yıldırımom, još jednim glumačkim parom, Ezel i Ejšan su se odvojili i uživali u šampanjcu u separeu. Kući su krenuli tek u jedan sat ujutro, ali ne zna se čijoj jer su uspješno pobjegli paparazzima. O njihovoj navodnoj romansi šuškalo se još prije četiri godine kad su snimali seriju “Ezel”.
Kolege su primijetile kemiju na setu, ali glumci su tada demantirali vezu. Ponovno je, kažu prijatelji, zaiskrilo kad su se prije dva mjeseca sreli na sprovodu Tuncela Kurtiza koji je u “Ezelu” glumio ujaka Ramireza. Kenan je još ljetos bio u vezi s manekenkom Kübrom Küçük (26). Završio je i u pritvoru nakon što su ga uhitili u velikoj raciji protiv narkodilera. Pustili su ga poslije nekoliko dana, a na izlazu ga je dočekala Cansu. (evo sad znamo da ga je čekala na izlazu. ovo k'o kad je Eysan čekala Ezela ) Ona mu je bila najveća potpora u hajci protiv njega. Glumica je prije Kenana dugo bila sama. Kad je snimala “Ezel”, trebala se udati za Cema Yilmaza (40), ali odustala je od vjenčanja jer ju je komičar varao s prijateljicom. Nekoliko mjeseci poslije s njom je dobio dijete. Cansu je bila u kratkoj vezi i s ekonomistom Cemom Aydinom, ali i on ju je ostavio zbog druge. Poslije ljubavnih brodoloma borila se s depresijom, a sad je napokon sretna i zadovoljna s Kenanom.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Pa za ovo stvarno treba imat maštu Ovo je više nego strašno! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 27 stu 2013, 17:46 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- De da se malo ismijemo
Najljepši par s TV ekrana dao je šansu ljubavi i u stvarnosti Zvijezdu serije “Sila” snimili su na romantičnoj večeri s Kenanom Imirzalıogluom s kojim je glumila u TV hitu “Ezel”. Na pitanje jesu li u vezi, Cansu se nasmiješila
- Da su samo prijatelji, Cansu bi tako i rekla jer ne voli tračeve - komentirali su njezini prijatelji turskim medijima nakon što glumica nije demantirala novu vezu. Zvijezdu serije “Sila” snimili su na romantičnoj večeri s Kenanom Imirzalıogluom s kojim je glumila u TV hitu “Ezel”. Iako su u luksuzni restoran u Istanbulu došli s prijateljima Erikom Terzioglu i Muratom Yıldırımom, još jednim glumačkim parom, Ezel i Ejšan su se odvojili i uživali u šampanjcu u separeu. Kući su krenuli tek u jedan sat ujutro, ali ne zna se čijoj jer su uspješno pobjegli paparazzima. O njihovoj navodnoj romansi šuškalo se još prije četiri godine kad su snimali seriju “Ezel”.
Kolege su primijetile kemiju na setu, ali glumci su tada demantirali vezu. Ponovno je, kažu prijatelji, zaiskrilo kad su se prije dva mjeseca sreli na sprovodu Tuncela Kurtiza koji je u “Ezelu” glumio ujaka Ramireza. Kenan je još ljetos bio u vezi s manekenkom Kübrom Küçük (26). Završio je i u pritvoru nakon što su ga uhitili u velikoj raciji protiv narkodilera. Pustili su ga poslije nekoliko dana, a na izlazu ga je dočekala Cansu. (evo sad znamo da ga je čekala na izlazu. ovo k'o kad je Eysan čekala Ezela ) Ona mu je bila najveća potpora u hajci protiv njega. Glumica je prije Kenana dugo bila sama. Kad je snimala “Ezel”, trebala se udati za Cema Yilmaza (40), ali odustala je od vjenčanja jer ju je komičar varao s prijateljicom. Nekoliko mjeseci poslije s njom je dobio dijete. Cansu je bila u kratkoj vezi i s ekonomistom Cemom Aydinom, ali i on ju je ostavio zbog druge. Poslije ljubavnih brodoloma borila se s depresijom, a sad je napokon sretna i zadovoljna s Kenanom.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Pa za ovo stvarno treba imat maštu
E, vala nasmijala sam se. Pogotovo na Ramireza.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 27 stu 2013, 17:49 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Najte me kuditi....i dalje sam vam kız arkadaş? Hej! Amričak draga, pa ko te kudi???? Nikako!!!
Ti jesi i bićeš uvijek naša kız arkadaş!!!
Samo sam nabrojala zašto mislim da su njega uzeli u obzir za ovu nagradu. Da (po mom skromnom mišljenju) ima 'materijala' za to.
Što se tiče iskoraka koji je trebalo da napravi u odnosu na prije, jesi u pravu kad kažeš da bi svoj talenat i umijeće mogao da iskoristi u boljim projektima. Tu bi pun pogodak bio da ga gledamo u nekoj seriji tipa "Ezel" ali sumnjam da se to više ikad može ponoviti. No, sve u svemu nije u pitanju nagrada za 'životno djelo' jer bi to značilo da je odradio sve što je mogao i da nema dalje. Radiće on još. Vjerujem da će naići godina gdje ćemo se svi složiti da joj je baš on dao pečat. Do tada to je što je i, iako ne pratim rad ostalog turskog življa da bi ga uporedila s nekim, opet ću reći da cijenim da nagrada nije nezaslužena. Možda griješim... ali eto... samo sam rekla što mislim, onako realno, ne veličajući ga ni malo. Savršenstvo ne postoji...
Te u to ime...
i hvala Tessičice za ovu vruću sličkicu u ovim hladnim danima!!! Ma šalila sam se ja s ovim kiz arkadaş. Znam ja da vi mene volite. Zbog ovoga ja žalim: "Što se tiče iskoraka koji je trebalo da napravi u odnosu na prije, jesi u pravu kad kažeš da bi svoj talenat i umijeće mogao da iskoristi u boljim projektima. " _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 27 stu 2013, 20:32 | |
| Podržavam, nagradu treba je dobiti Bebe, zaslužio je. yes
Za nega će biti još boljih i vrednijih nagrada, postiće on još bolji uspeh u glumačkoj kaijeri, a i u humanitarnom radu.
Svaka njemu čast i iskrene čestitke za sve dobijene nagrade, ipak one nešto znače. :aha7: | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 27 stu 2013, 22:44 | |
| E sad ...
Nadam se , biti će još dobrih uloga za našeg Bebea, koje će njegovu karijeru održati. Ipak, isto tako mislim da je već snimio ulogu svog života. Točka.
Je li u ovom trenutku imao bolji izbor od Karadayi ili nije, ne znam. Osrednju ulogu Mahira učinio je gledljivom i nagrađivanom.To je činjenica. Po meni , to je iskorak.
Kakvih uloga i projekata će još biti, mogu samo nagađati. Ali sam uvjerena,on će svaku oplemeniti svojom kvalitetnom glumom. Dignuti je za stepenicu.
I sigurna sam, jednoga dana dobiti će i nagradu za životno djelo. Tada će mu ubrojiti sve : i glumu i humanitarni rad i sve ostalo.
A za ovu, koja se po meni odnosi na tekuću godinu, držim mu palčeve i od sveg mog malog, junačkog srca mu je želim. Doći će mu u pravom trenutku, nakon godine pune traženja i lutanja na privatnom planu ... Mislim da ju je zaslužio svojom glumom, humanitarnim radom i kolegijalnošću, koje su konstanta u njegovom životu. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sri 27 stu 2013, 22:57 | |
| - adan je napisao/la:
- E sad ...
Nadam se , biti će još dobrih uloga za našeg Bebea, koje će njegovu karijeru održati. Ipak, isto tako mislim da je već snimio ulogu svog života. Točka.
Je li u ovom trenutku imao bolji izbor od Karadayi ili nije, ne znam. Osrednju ulogu Mahira učinio je gledljivom i nagrađivanom.To je činjenica. Po meni , to je iskorak.
Kakvih uloga i projekata će još biti, mogu samo nagađati. Ali sam uvjerena,on će svaku oplemeniti svojom kvalitetnom glumom. Dignuti je za stepenicu.
I sigurna sam, jednoga dana dobiti će i nagradu za životno djelo. Tada će mu ubrojiti sve : i glumu i humanitarni rad i sve ostalo.
A za ovu, koja se po meni odnosi na tekuću godinu, držim mu palčeve i od sveg mog malog, junačkog srca mu je želim. Doći će mu u pravom trenutku, nakon godine pune traženja i lutanja na privatnom planu ... Mislim da ju je zaslužio svojom glumom, humanitarnim radom i kolegijalnošću, koje su konstanta u njegovom životu. Vidiš, meni se ne čini iskorakom ako je osrednju ulogu učinio gledljivom i nagrađivanom. I ja mislim da mu je uloga Ezela uloga života i ova u Karadayi čini mi se kao korak unazad. No, slažem se da mu je mjesto u užem krugu za izbor obzirom na sve aktivnosti u kojima je prisutan...i vjerujem da će biti odabran, mada bi bilo za očekivati da u tolikoj Turskoj i toj njihovoj mašineriji postoji glumac koji je u 2013. napravio više. Možda sam u krivu...Neyse... Adančice, bolje bi bilo da je napravio iskorak iz onog stana u pravo vrijeme... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 8 KI | |
| |
| | | | Novosti 8 KI | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|