Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan |
|
| Novosti 8 KI | |
|
+15The Queen honeybunny samani melodija Pesimisticna S.N.O.B1 ASTERVANDER Amra Kenan :) Tessa Re Alone bes ni adan kikule81 Istanbul 19 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 07 vel 2014, 19:36 | |
| Pa što se sad veselite? Jesam odmah rekla...on je. Nisam sumnjala ni trenutka.... Eto ti ga na. Ja koja ga najmanje gledam sam ga odmah odšacala! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
| | | Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 07 vel 2014, 22:18 | |
| - adan je napisao/la:
- Ni mene !
To potvrđuje samo jedno Ha, yesmo ga!! Yesmo ga!!
yes yes yes
Istina je !!! Vidjele smo ga !!! Vidjele smo ga !!! Kad već toliko pričate o tome, možete li nama pilićima koji smo novi, objasniti o čemu pričate ili je to samo vasa, interna stvar? _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
| | | adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 07 vel 2014, 22:27 | |
| Ne, Istanbul, ne..ovdje sve dijelimo.. Mislile smo da se sjećate, da razumijete! Naime, kad smo bile na zadnjem putovanju, malo smo škicnule Bebeove prozore. Imale smo sreću, svijetlilo je. I onda .... ... crn čovjek, sav u crnom dolazi na prozor. Malo je daleko, ne vidi se dobro, smetaju i grane... ali, srce kaže : da, Bebe na vidikovcu. Poznati lakat, malo čudan. Dakle, daleko je, ne vidi se, mrak je , mrčilo.. a na prozoru poznat torzo, poznato držanje..a opet nismo sigurne. Ne usudimo se vjerovati. I onda , lik izbaci ruku, povuče dim, zažari se cigareta u noći ! Mislimo: Bebe ne puši! Nije on!! Povuče nekoliko dimova, baci pogled prema dolje, prema zažarenim okicama .. i ode!! Danas, kad se pojavila slika koja dokazuje kako Bebe opet puši, sve naše dileme su otklonjene. To pušenje nas je kolebalo.. Više ne !!! Ha , yesmo ga, yesmo!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Istanbul Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 07 vel 2014, 23:40 | |
| - adan je napisao/la:
- Ne, Istanbul, ne..ovdje sve dijelimo..
Mislile smo da se sjećate, da razumijete!
Naime, kad smo bile na zadnjem putovanju, malo smo škicnule Bebeove prozore. Imale smo sreću, svijetlilo je. I onda .... ... crn čovjek, sav u crnom dolazi na prozor. Malo je daleko, ne vidi se dobro, smetaju i grane... ali, srce kaže : da, Bebe na vidikovcu. Poznati lakat, malo čudan.
Dakle, daleko je, ne vidi se, mrak je , mrčilo.. a na prozoru poznat torzo, poznato držanje..a opet nismo sigurne. Ne usudimo se vjerovati.
I onda , lik izbaci ruku, povuče dim, zažari se cigareta u noći ! Mislimo: Bebe ne puši! Nije on!!
Povuče nekoliko dimova, baci pogled prema dolje, prema zažarenim okicama .. i ode!!
Danas, kad se pojavila slika koja dokazuje kako Bebe opet puši, sve naše dileme su otklonjene. To pušenje nas je kolebalo..
Više ne !!! Ha , yesmo ga, yesmo!! Sad mi je jasno zašto se veselite. Blago vama kada ste bile tako blizu njega, zavidim vam. Ali jeste ga stvarno. _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
| | | bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 08 vel 2014, 12:07 | |
| - adan je napisao/la:
Naime, kad smo bile na zadnjem putovanju, malo smo škicnule Bebeove prozore. Imale smo sreću, svijetlilo je. I onda .... ... crn čovjek, sav u crnom dolazi na prozor. Malo je daleko, ne vidi se dobro, smetaju i grane... ali, srce kaže : da, Bebe na vidikovcu. Poznati lakat, malo čudan.
Dakle, daleko je, ne vidi se, mrak je , mrčilo.. a na prozoru poznat torzo, poznato držanje..a opet nismo sigurne. Ne usudimo se vjerovati.
I onda , lik izbaci ruku, povuče dim, zažari se cigareta u noći ! Mislimo: Bebe ne puši! Nije on!!
Povuče nekoliko dimova, baci pogled prema dolje, prema zažarenim okicama .. i ode!!
Danas, kad se pojavila slika koja dokazuje kako Bebe opet puši, sve naše dileme su otklonjene. To pušenje nas je kolebalo..
Više ne !!! Ha , yesmo ga, yesmo!! And you do not have time to take pictures in the window | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 08 vel 2014, 12:43 | |
| - bes ni je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Više ne !!! Ha , yesmo ga, yesmo!! And you do not have time to take pictures in the window , najprije smo bile šokirane, okupirane pogađanjem je li ili nije Bebe. A vrijeme leti. Nestao je za manje od minutu. Onda, bio je mrkli mrak, prigušeno svjetlo u stanu, prozor zaklonjen granama. Te foto sigurno nebi ni uspjele. Onda, bilo je i malo srama. Vjeruj mi. Ja još i bi, ali ostatak ekipe bi se razbježao od srama. Tako da nam je preostao taj divan osjećaj da smo ga vidjele. A izgledao je baš ovako, vjeruj mi. Cure će potvrditi. [You must be registered and logged in to see this image.]Kako smo se osjećale, trebale smo znati da je on. Daljnji slijed događaja [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 08 vel 2014, 15:31 | |
| | |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 08 vel 2014, 21:27 | |
| Adančica govori istinu. Nismo joj dale da fotka (i tako bi bile neuspjele). Sram nas je bilo. Možda sad izgleda čudno da smo u mraku baš prepoznale njega ali vjerujte, ta silueta, leđa, gu...ruke, držanje cigarete.....on....sigurno.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 08 vel 2014, 22:54 | |
| Drage devojke, Predlažem vam novi put za Istanbul, ravno pod pendžer Jablanu na osmotricu. Ne napuštajte to mesto dok ga ne safatate uživo | |
| | | desigualm Ezelovac
Broj postova : 218 Join date : 25.12.2013 Lokacija : na obali mora
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 08 vel 2014, 23:00 | |
| - melodija je napisao/la:
- Drage devojke,
Predlažem vam novi put za Istanbul, ravno pod pendžer Jablanu na osmotricu. Ne napuštajte to mesto dok ga ne safatate uživo
Ko hoce sa mnom,dobrodosao je.Svakog mjeseca sam zbog posla u Istanbulu po nekoliko dana.Sledeci put idem 2-6 marta.Ako vam nesto treba,recite slobodno. Odsjedamo u Cozy flatsu,obavezno. :didi8: | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 08 vel 2014, 23:34 | |
| - desigualm je napisao/la:
- melodija je napisao/la:
- Drage devojke,
Predlažem vam novi put za Istanbul, ravno pod pendžer Jablanu na osmotricu. Ne napuštajte to mesto dok ga ne safatate uživo
Ko hoce sa mnom,dobrodosao je.Svakog mjeseca sam zbog posla u Istanbulu po nekoliko dana.Sledeci put idem 2-6 marta.Ako vam nesto treba,recite slobodno. Odsjedamo u Cozy flatsu,obavezno. :didi8: , čestitam na izboru hotela. Gdje si do sada odsjedala? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | desigualm Ezelovac
Broj postova : 218 Join date : 25.12.2013 Lokacija : na obali mora
| Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 08 vel 2014, 23:50 | |
| Bila sam par puta u Cozy flatsu,ali kad nema vremena za setnju vec samo za posao tad sam na Sultanahmetu u Baronu,Kentu ili u Eser hotelu u Bagcilaru jer je blizu firme sa kojom saradjujemo. | |
| | | Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI ned 09 vel 2014, 00:00 | |
| - desigualm je napisao/la:
- Bila sam par puta u Cozy flatsu,ali kad nema vremena za setnju vec samo za posao tad sam na Sultanahmetu u Baronu,Kentu ili u Eser hotelu u Bagcilaru jer je blizu firme sa kojom saradjujemo.
Blago si je tebi. Nego, kako je u cozy flats? Da li je stvarno tako lijepo kao na slikama? Vlasnik baš nikada ne navrati? _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI ned 09 vel 2014, 00:26 | |
| A vidi sad njih...još bi i da vlasnik navrati...provjeri čistoću app, jesu li gosti zadovoljni, trebaju li što...(trebaju, da, svakako...)... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 8 KI ned 09 vel 2014, 00:38 | |
| - Amra je napisao/la:
- A vidi sad njih...još bi i da vlasnik navrati...provjeri čistoću app, jesu li gosti zadovoljni, trebaju li što...(trebaju, da, svakako...)...
Tačno tako! I gost mora biti zadovoljan da bi došao opet! _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI ned 09 vel 2014, 00:45 | |
| A što sa gostima koji nebi otišli??? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI ned 09 vel 2014, 10:52 | |
| | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI ned 09 vel 2014, 11:10 | |
| Što je Bes ni, što skakućeš? Čini mi se, ni ti nebi otišla iz hotela !!! Imaš private post. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI ned 09 vel 2014, 16:04 | |
| A koje valsnik hotela Cozy flatsu, je li Bebe. :amra5: | |
| | | Istanbul Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 10 vel 2014, 12:42 | |
- A koje valsnik hotela Cozy flatsu, je li Bebe. :amra5:
Da stvarno, ja sam totalno neobavjestena, jel Bebe vlasnik cim toliko pricate o tom hotelu? _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 10 vel 2014, 19:53 | |
| - Istanbul je napisao/la:
- melodija je napisao/la:
- A koje valsnik hotela Cozy flatsu, je li Bebe. :amra5:
Da stvarno, ja sam totalno neobavjestena, jel Bebe vlasnik cim toliko pricate o tom hotelu? [You must be registered and logged in to see this image.]E...da čitate vjerodostojni turski tisak znale bi tko je vlasnik!!! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 11 vel 2014, 00:04 | |
| Amrice,
A kako se zove taj verodostojni turski tisak, nije problem čitaćemo: Snaćićemo se, dovoljna je njegova fotka, same ćemo sklapati tekst, malo pomoć GT, malo maštati ...... | |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 11 vel 2014, 00:34 | |
- Amrice,
A kako se zove taj verodostojni turski tisak, nije problem čitaćemo: Snaćićemo se, dovoljna je njegova fotka, same ćemo sklapati tekst, malo pomoć GT, malo maštati ...... Ha, u tom i jest nauka....Haber ovaj, Haber onaj, Gecce ovaj, Gecce onaj...sve po malo treba čitati, pratiti, pa malo čuješ informacije, pa malo dezinformacije...na koncu ovdje na našem mjestu nađeš sve odgovore... ... Iz naših komentara sve se dalo isčitati zar ne? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 11 vel 2014, 15:37 | |
| Ovo je grehota kako uništavaju slike ovim natpisima. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 11 vel 2014, 19:48 | |
| zlo mi dođe kad vidim ovu bijelu košulju, odijelo ovo . aman čovječe više [You must be registered and logged in to see this image.]večeras na premijeri filma Kerema Derena (Engin Akyurek, Farah Zeynep Abdullah) i još prsluk, ko djed od 70 god. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 8 KI | |
| |
| | | | Novosti 8 KI | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|