Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti 2 CD čet 05 lip 2014, 22:08
Ima novih kadrova koje nismo vidjeli u dosadašnjim reklamama , al' ovo snimano prošle god. u Grčkoj i pošto je na eng. kontam da je možda za internacionalno tržište
U isyti minut, kad je fotkaju pored nje je ženska sa kolicima, bivša žena i dijete od onog njenog bivšeg ???
I njen odgovor, na pitanje je li u vezi sa Sarpom , jedini koji je i moguć: Kakvo je to pitanje!!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti 2 CD ned 15 lip 2014, 14:33
adančice, valjda se i ova Cemova bivša prošetala Bebekom neposredno prije ili poslije Cansu pa su naravno ludi novinari u nedostatku ideja odlučili pisati o tome kako su obje prodefilirale Bebekom , glupost
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 2 CD ned 15 lip 2014, 18:12
adan je napisao/la:
Jesam li ja to dobro razumjela???
U isyti minut, kad je fotkaju pored nje je ženska sa kolicima, bivša žena i dijete od onog njenog bivšeg ???
I njen odgovor, na pitanje je li u vezi sa Sarpom , jedini koji je i moguć: Kakvo je to pitanje!!
Ne u istoj minuti. Tko zna da li i isti dan. U pitanju su dvije spojene fotke... A što je tu uopće čudno (osim novinara, koliko li su samo fotki napravili...zujali oko njih). Bebekom šeću poznate face non stop...Novinarima je dovoljno da sjednu negdje i čekaju...nekog će sigurno zateći...i eto vijesti!
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)