| Novosti 6 KI | |
|
+14Pesimisticna Lutijena dianakara1970 honeybunny melodija bes ni kikule81 S.N.O.B1 ASTERVANDER Maki Tessa Amra Kenan :) adan 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Novosti 6 KI uto 30 srp 2013, 23:22 | |
| - Tessa je napisao/la:
Jako me zanima taj tekst s gaćama. Bilo bi dobro kada bi imale stručni prijevod. Prvo, fotkaj više tu tabelicu, jedino je ti vidiš.... A evo najstručnijeg prijevoda , zahvaljujući Combo : " .. Dakle, u prijevodu bi to bilo: "Osoba za koju ste rekli da bez nje ne možete živjeti, pored nekog drugog živi bez gaćica. " ... naiđoh na dosta linkova pa ispada kao da je to neka uzrečica ili, u najmanju ruku, vrlo često korištena rečenica. S tim da sam ja naišla uglavnom na malo "ozbiljnije" varijante, da se umjesto "yanında" (=pored) piše "yatağında" (= u krevetu), odnosno cijela rečenica bi bila u prijevodu: "Osoba za koju ste rekli da bez nje ne možete živjeti, u tuđem krevetu živi bez gaćica. " ... " Molim , poklončić - bombončić za Combo na foto temu . Što bi joj mogle pokloniti ? :didi7: _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 30 srp 2013, 23:27 | |
| - adan je napisao/la:
Ulan seninle tanıstıgımız tarihi dövmeli seso yaZıcam
Otprilike:
Napišite tetovirano , od kada sam te upoznala, tako **beno A ima li tacan prevod za ovo? :didi7: | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 30 srp 2013, 23:29 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Ulan seninle tanıstıgımız tarihi dövmeli seso yaZıcam
Otprilike:
Napišite tetovirano , od kada sam te upoznala, tako **beno A ima li tacan prevod za ovo? :didi7: ... ne treba, očigledno je što će KK tetovirati na svom tijelu zaostalom u razvoju ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 30 srp 2013, 23:32 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 30 srp 2013, 23:33 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 30 srp 2013, 23:36 | |
| Tessa, Kenan da li vi to mene zezate? Ništa se ne vidi _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 30 srp 2013, 23:42 | |
| Kako to da samo nas dve vidimo? | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 30 srp 2013, 23:44 | |
| Ma one ti vide jer su odabrane za misiju.....moraju izmjeriti 3D....kako znaju i umiju....., a na toj sličici imaju materijala, alata za izmjeru..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 30 srp 2013, 23:44 | |
| Ne mogu vjerovati. Evo, uslikala. Ako sada ne budete vidjele, onda je neka viša sila u pitanju. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 30 srp 2013, 23:45 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Kako to da samo nas dve vidimo?
Čuvajte se vas dvije, jer na tabelici piše .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| yes _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| - Amra je napisao/la:
- Ma one ti vide jer su odabrane za misiju.....moraju izmjeriti 3D....kako znaju i umiju....., a na toj sličici imaju materijala, alata za izmjeru.....
[You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 30 srp 2013, 23:47 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 30 srp 2013, 23:47 | |
| A čujte.....zašto ima ovaj okovratnik? Možda zbog dugotrajnig nezgodnog položaja glave ? Grozna sam, moram prestati ali kad me izaziva s ovim beljenjem! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 30 srp 2013, 23:48 | |
| - adan je napisao/la:
A evo najstručnijeg prijevoda , zahvaljujući Combo :
"Osoba za koju ste rekli da bez nje ne možete živjeti, u tuđem krevetu živi bez gaćica. " ... [/i]"
Molim , poklončić - bombončić za Combo na foto temu . Što bi joj mogle pokloniti ? :didi7:
:aha7: :aha7: :aha7: Tesi za sliku! hony2 :aha7: svima za lude komentare o 3D i potrebnim dimenzijama za obradu istog. _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Zadnja promjena: Maki; uto 30 srp 2013, 23:53; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 30 srp 2013, 23:48 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 30 srp 2013, 23:50 | |
| - adan je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
Jako me zanima taj tekst s gaćama. Bilo bi dobro kada bi imale stručni prijevod. Prvo, fotkaj više tu tabelicu, jedino je ti vidiš....
A evo najstručnijeg prijevoda , zahvaljujući Combo :
" .. Dakle, u prijevodu bi to bilo: "Osoba za koju ste rekli da bez nje ne možete živjeti, pored nekog drugog živi bez gaćica. " ... naiđoh na dosta linkova pa ispada kao da je to neka uzrečica ili, u najmanju ruku, vrlo često korištena rečenica. S tim da sam ja naišla uglavnom na malo "ozbiljnije" varijante, da se umjesto "yanında" (=pored) piše "yatağında" (= u krevetu), odnosno cijela rečenica bi bila u prijevodu: "Osoba za koju ste rekli da bez nje ne možete živjeti, u tuđem krevetu živi bez gaćica. " ... "
Molim , poklončić - bombončić za Combo na foto temu . Što bi joj mogle pokloniti ? :didi7:
Hvala Combici. Što bismo mi bez njene pomoći. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 30 srp 2013, 23:55 | |
| - Amra je napisao/la:
- A čujte.....zašto ima ovaj okovratnik? Možda zbog dugotrajnig nezgodnog položaja glave ?
Grozna sam, moram prestati ali kad me izaziva s ovim beljenjem! Dobila žena torticollis , uzimajući mjeru ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| |
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 30 srp 2013, 23:58 | |
| - Tessa je napisao/la:
Za 3D posebna 3D usta. Ne može to svatko. Bebe pomno bira .. ništa ne prepušta slučaju .... yes _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 30 srp 2013, 23:59 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- A čujte.....zašto ima ovaj okovratnik? Možda zbog dugotrajnig nezgodnog položaja glave ?
Grozna sam, moram prestati ali kad me izaziva s ovim beljenjem! Dobila žena torticollis , uzimajući mjeru ... E to mi je falilo....torticollis......To bih i ja često imala (ako je to-to, mislim ukočen vrat)....ali od klima uređaja, molim lijepo! A Combo možemo pokloniti baklavu, kadaif.....? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 00:00 | |
| - Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Grozna sam, moram prestati ali kad me izaziva s ovim beljenjem! Dobila žena torticollis , uzimajući mjeru ... E to mi je falilo....torticollis......To bih i ja često imala....ali od klima uređaja, molim lijepo!
A Combo možemo pokloniti baklavu, kadaif.....? Kakvu crnu baklavu. Ona voli kuglanu. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 00:02 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Grozna sam, moram prestati ali kad me izaziva s ovim beljenjem! Dobila žena torticollis , uzimajući mjeru ... E to mi je falilo....torticollis......To bih i ja često imala....ali od klima uređaja, molim lijepo!
A Combo možemo pokloniti baklavu, kadaif.....? Kakvu crnu baklavu. Ona voli kuglanu. Kuglanu? Ajoooj. To će teže ići. Jedino da joj kupimo one okrugle staklene posudice za svijeće ili ju pozovemo na kuglanje. A onu kuglanu koju bi ona stvarno.....hmmmm.....teško..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 00:02 | |
| - Amra je napisao/la:
E to mi je falilo....torticollis......To bih i ja često imala (ako je to-to, mislim ukočen vrat)....ali od klima uređaja, molim lijepo!
A Combo možemo pokloniti baklavu, kadaif.....? Ništa ispod kuglane ... inače nema više prijevoda !!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 00:05 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
E to mi je falilo....torticollis......To bih i ja često imala (ako je to-to, mislim ukočen vrat)....ali od klima uređaja, molim lijepo!
A Combo možemo pokloniti baklavu, kadaif.....? Ništa ispod kuglane ... inače nema više prijevoda !!!! Sigurna sam da imaš negdje u arhivi. Hoćeš postaviti ako ti se da? Svi mi volimo kuglanu. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 6 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 6 KI | |
|