Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 2 CD sub 07 pro 2013, 11:42
A baš bi ih mogli i pustiti na miru...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 2 CD sub 07 pro 2013, 14:38
Lady in red....so beautiful... Eric Clapton...
Da joj posvetimo i original...Chris DeBurgh...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti 2 CD sub 07 pro 2013, 16:56
Cansu nije osjetila vatru/strast dok je čitala ponude kao što je bio slučaj s prethodnim projektima koje je birala pa je odlučila reći 'NE' i čekat 'pravi' projekat.
Cansu Dere, marka yüzü olduğu L’Oréal Paris’in yeni serisi için düzenlenen lansmanda gazetecilerle bir araya geldi. Adı Kenan İmirzalıoğlu’yla anılan Dere, aşk dedikodularıyla ilgili sorulara şöyle yanıt verdi Ne Kenan’ı ne de beni böyle şeyler için yorun." Bizim yıllara dayanan bir dostluğumuz var." "Aramızda zannettiğiniz gibi bir şey yok." Kenan’ın ayrı bir yeri var bende.”
GT , kaže:
Cansu Dere, the brand is the face of L'Oréal Paris organized for the new series met with reporters at the launching. Name Kenan referred to İmirzalıoğlu'yl river, he responded to questions about love gossip What Canaan, nor tired of me for such things. " I have a relationship based on our years. " "As you can imagine there is nothing between us." Kenan had a special place in me. "
Kako lijepo prijateljstvo.
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
S.N.O.B1 Moderator
Naslov: Re: Novosti 2 CD ned 08 pro 2013, 02:53
Novi intervju za Hurriyet. Valjda ubrzo bude preveden. Podug je, i baš je o svemu pričala s Hakanom.
Naslov: Re: Novosti 2 CD pon 09 pro 2013, 19:17
Džansu Dere stiže u Beograd: Mitrović dovodi glavnu glumicu serije “Sila” u Srbiju!...
Kako saznaje “Kurir”, vlasnik “Pinka” Željko Mitrović je u pregovorima sa prelepom glavnom glumicom o dolasku u Srbiju tokom narednog perioda. Za sada nije poznat tačan datum, ali je izvesno da će ona tokom trajanja serije “Sila” posetiti Srbiju, a u svojoj emisiji ugostiće je Ognjen Amidžić....
- Ukoliko bude dolazila Džansu Dere, rado ćemo vas obavestiti o svim detaljima – saopštili su iz Press službe RTV PINK.