I meni je Murat super, ali mi je Cansu najbitnija.
Nemam ništa protiv njega, rekla sam nek' mu je sa srećom.
Ali, neću gledati tu seriju, ne zanima me taj spoj, pogotovo nakon što sam se zagrejala za njega i Cansu.
_________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan... [You must be registered and logged in to see this image.]
miba Ezelovac
Broj postova : 729 Join date : 03.02.2015 Lokacija : u gradu na dve reke
Naslov: Re: Novosti 2 CD čet 19 oľu 2015, 09:14
Tvoj izbor je samo tvoj, znam da jako voliš Cansu. Samo mene čudi što ona ništa ne snima, a verujem da bi mogla da pronađe nekakav dobar scenario, da ponovo krene u glumačke vode, jer njeni obožavaoci s nestrpljenjem očekuju da nešto snimi. Naravno, biće kako ona odluči.
_________________ Postoji mesto gde ljubav počinje i mesto gde ljubav prestaje. Karl Sandberg
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti 2 CD čet 19 oľu 2015, 11:48
Ne snima zato što neće da snima svašta. Htjela je eto da snima al' joj se nije dalo.
Ne snima zato što neće da snima svašta. Htjela je eto da snima al' joj se nije dalo.
Da.
_________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan... [You must be registered and logged in to see this image.]
miba Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 2 CD čet 19 oľu 2015, 16:15
ezel&eysan je napisao/la:
S.N.O.B1 je napisao/la:
Da.
Verujem da neće svašta da snima, ali valjda može da pronađe nešto što joj odgovara. Verujem, kakvog je ona senzibiliteta, da kod nje ne može sve i svašta da prođe. Nekako se nadam da će pronaći nekakav scenario koji će joj odgovarati, jer obožavaoci čekaju pa čekaju i nadaju se i nadaju.
Jer ovakva lepota i harizmatičnost da ostanu po strani.
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 2 CD uto 07 tra 2015, 23:27
Još će se nekima ovdje ostvariti želja.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Čitam i da bi Cansu i Kendžo glumili u nastavku onog njihovog filma, samo kad bi bila i istina, pa niko srećniji od mene...
miba Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 2 CD sri 08 tra 2015, 17:36
Pišu da će za Ay Yapim seriju čiji scenario piše Ece Jorenc snimati Kiva i Cansu. Serija bi trebalo da startuje 2016. godine. Međutim, Cansu nije ništa odgovorila. Da li je istina ili ne, videćemo. Ja bih vrlo rado volela da vidim u zajedničkom projektu njih dvoje.
_________________ Postoji mesto gde ljubav počinje i mesto gde ljubav prestaje. Karl Sandberg
ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
Naslov: Re: Novosti 2 CD sri 08 tra 2015, 21:08
miba je napisao/la:
Pišu da će za Ay Yapim seriju čiji scenario piše Ece Jorenc snimati Kiva i Cansu. Serija bi trebalo da startuje 2016. godine. Međutim, Cansu nije ništa odgovorila. Da li je istina ili ne, videćemo. Ja bih vrlo rado volela da vidim u zajedničkom projektu njih dvoje.
Joj, ko ne bi... Ne smem niišta da pričam, niti da se radujem previše unapred, ali čim nije odgovorila još uvek, znači da je vrlo moguće da prihvati.
miba Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 2 CD sri 08 tra 2015, 21:49
ezel&eysan je napisao/la:
miba je napisao/la:
Joj, ko ne bi... Ne smem niišta da pričam, niti da se radujem previše unapred, ali čim nije odgovorila još uvek, znači da je vrlo moguće da prihvati.
Znaš da i ja navijam za nju, ti znaš da Cansu nije moja prva, ali ja je mnogo volim. Daj bože da ćuti i da ništa ne govori, pa da krene u novi projekat. Valjda se opekla sa onim prošlim potpisivanjem te neće da ništa objavljuje. Držim palčeve. Volela bih da i Kiva pristane, baš bi bili par, a i on je imao peh sa serijom o Kurtu, mada je za mene ona bila fantastična, ali šta ćeš kada Turci ne razumeju to.