| Novosti 9 KI | |
|
+17enny ASTERVANDER The Queen desigualm Maki S.N.O.B1 Kenan :) samani Re Alone Istanbul bes ni honeybunny melodija Tessa kikule81 adan Amra 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 21 tra 2014, 19:36 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- ^Moram da se pohvalim da sam to ja napravila.. Je l' vam se svidja?
Baš jako dobro, Kenanice!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| |
| |
Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 21 tra 2014, 21:58 | |
| Ne da je dobar nego je odličan. On je toliko zgodan pa kada me tako bombarduješ s njim 3 minute ne mogu se oporaviti. Još kad se sjetim kako će mi biti tu pred nosom za par dana! _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 21 tra 2014, 23:15 | |
| - Istanbul je napisao/la:
- Ne da je dobar nego je odličan. On je toliko zgodan pa kada me tako bombarduješ s njim 3 minute ne mogu se oporaviti. Još kad se sjetim kako će mi biti tu pred nosom za par dana!
Istanbul, putuješ u Istanbul ili možda Sarajevo ? _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
enny Ezelovac
Broj postova : 160 Join date : 18.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 21 tra 2014, 23:28 | |
| _________________ Çünkü herkes öldürür sevdiğini Ama herkes öldürdü diye ölmez
| |
|
| |
Istanbul Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 9 KI uto 22 tra 2014, 10:51 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Istanbul je napisao/la:
- Ne da je dobar nego je odličan. On je toliko zgodan pa kada me tako bombarduješ s njim 3 minute ne mogu se oporaviti. Još kad se sjetim kako će mi biti tu pred nosom za par dana!
Istanbul, putuješ u Istanbul ili možda Sarajevo ? Moja najbolja prijateljica živi u Sarajevu i često idem tamo ali baš sad u petak ne mogu zbog posla. A u Istanbul ću u 6. ili 10. mjesecu, još nisam sigurna. _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI uto 22 tra 2014, 14:08 | |
| Onda, otvorenje je 25. ili 26.?
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI uto 22 tra 2014, 17:07 | |
| Berguzar Korel, u intervjuu [You must be registered and logged in to see this link.].. o Muškiću je rekla slijedeće: How would you describe working with Kenan İmirzalıoğlu? BK~First of all Kenan puts a lot of effort into putting on a great performance. This however does not only apply to his performance, but also for each scene itself. As I stated before as a team we know what we want, and we have the same vision. Kenan in every scene that he is involved in extends this feeling to both the entire team and the viewers. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 9 KI uto 22 tra 2014, 17:14 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI uto 22 tra 2014, 17:24 | |
| - Tessa je napisao/la:
A mi se ponadale friškim slikama s mjesta događaja. Iako, možda ih i budemo imale, zar ne Adančice? ... ne znam ni koji je točan datum! Najprije se spominjalo 26. , danas 25. ! ... trebaju mi dani godišnjeg, skoro da nebi mogla uzeti taj petak.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 9 KI uto 22 tra 2014, 21:55 | |
| Projekcija njegovog filma je 28-og,da li dolazi tada ili bas na otvaranje,ako dolazi na otvaranje,hoce li se zadrzati do svog filma....jao kako bi bilo fino da nam bude u neposrednom komsiluku par dana | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 9 KI uto 22 tra 2014, 22:48 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI uto 22 tra 2014, 22:57 | |
| - samani je napisao/la:
- Projekcija njegovog filma je 28-og,da li dolazi tada ili bas na otvaranje,ako dolazi na otvaranje,hoce li se zadrzati do svog filma....jao kako bi bilo fino da nam bude u neposrednom komsiluku par dana
Ha, eto... a neki pišu da je otvorenje Festivala 25. , neki 26., i da će Uzun Hikaye biti prikazan kao prvi, na dan otvorenja. Kako se uputiti na tako nesigurno? Od kud sada 28. ? Osim toga, evidentno protekli vikend nije bilo snimanja. Dva vikenda za redom da ne snimamju, Ne znam baš da će uspjeti doći više od dana. Jedno noćenje i trk na snimanje... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; uto 22 tra 2014, 23:01; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 9 KI uto 22 tra 2014, 22:59 | |
| - adan je napisao/la:
- samani je napisao/la:
- Projekcija njegovog filma je 28-og,da li dolazi tada ili bas na otvaranje,ako dolazi na otvaranje,hoce li se zadrzati do svog filma....jao kako bi bilo fino da nam bude u neposrednom komsiluku par dana
Ha, eto... a neki pišu da je otvorenje Festivala 25. , neki 26., i da će Uzun Hikaye biti prikazan kao prvi, na dan otvorenja. Kako se uputiti na tao nesigurno?
Od kud sada 28. ?
Osim toga, evidentno protekli vikend nije bilo snimanja. Ne znam baš da će uspjeti doći više od dana , dva vikenda za redom. Jedno noćenje i trk na snimanje... Ma hajde Adančice, jedno noćenje ti je sasvim dosta... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI uto 22 tra 2014, 23:19 | |
| - Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- samani je napisao/la:
Ha, eto... a neki pišu da je otvorenje Festivala 25. , neki 26., i da će Uzun Hikaye biti prikazan kao prvi, na dan otvorenja. Kako se uputiti na tao nesigurno?
Od kud sada 28. ?
Osim toga, evidentno protekli vikend nije bilo snimanja. Ne znam baš da će uspjeti doći više od dana , dva vikenda za redom. Jedno noćenje i trk na snimanje...
Ma hajde Adančice, jedno noćenje ti je sasvim dosta... ... dosta, dosta .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sri 23 tra 2014, 00:45; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sri 23 tra 2014, 00:34 | |
| | |
|
| |
Istanbul Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sri 23 tra 2014, 09:48 | |
| Prvo su pričali da dolati 25. jer je tada zvanično otvaranje festivala pa ako Uzun Hikaye otvara festival, logično je da bude 25. u Sarajevu. Juče sam pročitala da dolazi 26. A sada čitam za neki 28. Ma neka samo dođe, nekako će mi biti prijatno da ga osjetim bliže nego inače. Njegove vibre će doletjeti do nas, gdje god da smo. _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sri 23 tra 2014, 12:16 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]In the new season, to him will pay 300 thousand? | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sri 23 tra 2014, 13:36 | |
| - Istanbul je napisao/la:
- Prvo su pričali da dolati 25. jer je tada zvanično otvaranje festivala pa ako Uzun Hikaye otvara festival, logično je da bude 25. u Sarajevu. Juče sam pročitala da dolazi 26. A sada čitam za neki 28. Ma neka samo dođe, nekako će mi biti prijatno da ga osjetim bliže nego inače. Njegove vibre će doletjeti do nas, gdje god da smo.
Vidjet ćeš ti kako je to!! Stojiš na desetak metara od njega, dijele vas samo zidovi, a on se unutra možda recimo ... tušira!! Dur, dur, adančice ... na delu si !! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sri 23 tra 2014, 20:14 | |
| - adan je napisao/la:
- Prvo su pričali da dolati 25. jer je tada zvanično otvaranje festivala pa ako Uzun Hikaye otvara festival, logično je da bude 25. u Sarajevu. Juče sam pročitala da dolazi 26. A sada čitam za neki 28. Ma neka samo dođe, nekako će mi biti prijatno da ga osjetim bliže nego inače. Njegove vibre će doletjeti do nas, gdje god da smo.
Vidjet ćeš ti kako je to!!
Stojiš na desetak metara od njega, dijele vas samo zidovi, a on se unutra možda recimo ... tušira!!
Dur, dur, adančice ... na delu si !! A čuj, iskustva su različita...nisam osjetila neke vibre gledajući u njegov obris u mraku i žar cigarete...mislim, ono...bila sam znatiželjna ali... A i spavale smo, koliko, 200-300 m zračne linije od njega pa opet... A možda od brige da nam Adančica ne zbriše u pohod... DUR, stalno DUR... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sri 23 tra 2014, 21:20 | |
| - Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Stojiš na desetak metara od njega, dijele vas samo zidovi, a on se unutra možda recimo ... tušira!!
Dur, dur, adančice ... na delu si !! A čuj, iskustva su različita...nisam osjetila neke vibre gledajući u njegov obris u mraku i žar cigarete...mislim, ono...bila sam znatiželjna ali... A i spavale smo, koliko, 200-300 m zračne linije od njega pa opet... A možda od brige da nam Adančica ne zbriše u pohod... DUR, stalno DUR... Zračne 50 m, odokativno mjereno. Zemaljska udaljenost, ovisno tko vodi u jutarnju šetnju. Čuvale su me .. nisam mogla mrdnuti bez njih.. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sri 23 tra 2014, 21:57 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Dur, dur, adančice ... na delu si !! A čuj, iskustva su različita...nisam osjetila neke vibre gledajući u njegov obris u mraku i žar cigarete...mislim, ono...bila sam znatiželjna ali... A i spavale smo, koliko, 200-300 m zračne linije od njega pa opet... A možda od brige da nam Adančica ne zbriše u pohod... DUR, stalno DUR... Zračne 50 m, odokativno mjereno. Zemaljska udaljenost, ovisno tko vodi u jutarnju šetnju.
Čuvale su me .. nisam mogla mrdnuti bez njih.. A zato se meni to činilo 200-300m...ufff ya...tko nas je to zeznuo... A tebe smo čuvale da te crni čovjek ne spazi, ne strefi da se ne provedeš kao jadnanebila i nedovršena. Ne znam kako bismo tebe zvale ali nekako mi se čini da bi tebi bilo svejedno.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sri 23 tra 2014, 23:46 | |
| - Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Dur, dur, adančice ... na delu si !! A čuj, iskustva su različita...nisam osjetila neke vibre gledajući u njegov obris u mraku i žar cigarete...mislim, ono...bila sam znatiželjna ali... A i spavale smo, koliko, 200-300 m zračne linije od njega pa opet... A možda od brige da nam Adančica ne zbriše u pohod... DUR, stalno DUR... Zračne 50 m, odokativno mjereno. Zemaljska udaljenost, ovisno tko vodi u jutarnju šetnju.
Čuvale su me .. nisam mogla mrdnuti bez njih.. A zato se meni to činilo 200-300m...ufff ya...tko nas je to zeznuo...
A tebe smo čuvale da te crni čovjek ne spazi, ne strefi da se ne provedeš kao jadnanebila i nedovršena. Ne znam kako bismo tebe zvale ali nekako mi se čini da bi tebi bilo svejedno.... Kako god bilo i koliko god trajalo ja bi se osjećala jadnanebila nedovršena... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 9 KI čet 24 tra 2014, 00:02 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Novosti 9 KI čet 24 tra 2014, 11:03 | |
| Jenu noć,tu jenu noć..... ...ma samo kokun njegov osjetit!! Dime,Adancim?! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 9 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 9 KI | |
|