I ja odoh svojoj kuci. Nazalost ne preko Sarajeva. [You must be registered and logged in to see this link.]
a ti uspea da go vidis ?
Zar sumnjas?Gate za Sarajevo je bio blizu mog za Podgoricu,tako da sam mogla da meracim natenane. Mozda cu da odom off topic al ne mogu da odolim. Peace of us... :didi8: :didi8: [https://2img.net/h/oi61.tinypic.com/or5ao8.jpg Peace of him se nalazi u ovom redu ispred i ukrcava se.
AFERIN, gledam peace od you, od nego ne no ne e bitno, trebase da go viknes da se slikate ne se propustaat takvi shansi
Da,hrabre smo ovako na forumu,al uzivo umrla bih od sramote.Ne bih mogla nikad.
Razumijem te. Mi se tu razmećemo, a manje smo od makova zrna (osim jedne kojoj stalno moraš DUR, DUR i uopće ne sumnjam da bi ga ona safatala da joj je prilike i da nema nas da joj branimo kad ima dalekoodpoluprilike).... Ja bih mu da mi naleti još i leđa okrenula...ono...ko je pak ovaj...nezainteresirana...., a poslije bi se opet razmetala...e da mi je...
Treba to sfatati i [You must be registered and logged in to see this image.], samo treba dalekoodpoluprilike napraviti priliku, a vjeruj mi , to se može samo kad dovoljno želiš! Eto radosti! [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
desigualm Ezelovac
Broj postova : 218 Join date : 25.12.2013 Lokacija : na obali mora
Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 25 tra 2014, 23:47
Amra je napisao/la:
Kike, ti bi mu čak mogla reći: "Canim, idemo dalje, već sam se s tobom slikala!"...
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 25 tra 2014, 23:50
bes ni je napisao/la:
A vidi titl: Kenan doputovao u Sarajevo, Obama doputovao u Seoul!!!
Dva najmoćnija čovjeka na svijetu!!!
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 25 tra 2014, 23:54
[/quote]
Dva najmoćnija čovjeka na svijetu!!! [/quote]
Ne mi se veruva, i jas go pomisliv istoto
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 25 tra 2014, 23:55
Amra je napisao/la:
adan je napisao/la:
desigualm je napisao/la:
adan je napisao/la:
desigualm je napisao/la:
Zar sumnjas?Gate za Sarajevo je bio blizu mog za Podgoricu,tako da sam mogla da meracim natenane. Mozda cu da odom off topic al ne mogu da odolim. Peace of us... :didi8: :didi8: [You must be registered and logged in to see this link.] Peace of him se nalazi u ovom redu ispred i ukrcava se.
Peace of us... ...
Opraštam ti off, nasmijala si me do suza...
Nisi mogla... ??
Ne,draga,bas me bilo blam.Imala sam osjecaj kao da zna da idem za njim po aerodromu.Razmijenili smo par pogleda i to je bilo sve.Trebao je valjda on meni da pridje,on je dzentlmen,zar ne :didi8: :didi8:
Kako si se uopće uspjela ukrcati za Podgoricu?
Ja sam sigurna [You must be registered and logged in to see this image.]!!! Ja bi , valjda bila prva žena u Svemiru koja se ukrcala na krifi afion i sletila bi u Sarajefo, ljubafi moja!!!
I pojela bi te ćevape kod Ferhatofića, sve sa kapulom... .. i nebi me smetala.. kapula, mislim....
O, pa ti bi i osoblje na ulazu u tunel i u avionu uspjela uvjeriti da ti je karta za Sarajefo i da oni krivo vide da je za Podgoricu...
I još bi u afionu imala vezu koja radi za mene. Stjuardesu Kike
Zadnja promjena: adan; sub 26 tra 2014, 00:00; ukupno mijenjano 2 put/a.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Joj...trbuh me boli više....di je tu kraj?
Doooostaaaaa!
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
kikule81 Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 25 tra 2014, 23:57
adan je napisao/la:
Amra je napisao/la:
adan je napisao/la:
desigualm je napisao/la:
adan je napisao/la:
desigualm je napisao/la:
Zar sumnjas?Gate za Sarajevo je bio blizu mog za Podgoricu,tako da sam mogla da meracim natenane. Mozda cu da odom off topic al ne mogu da odolim. Peace of us... :didi8: :didi8: [You must be registered and logged in to see this link.] Peace of him se nalazi u ovom redu ispred i ukrcava se.
Peace of us... ...
Nisi mogla... ??
Ne,draga,bas me bilo blam.Imala sam osjecaj kao da zna da idem za njim po aerodromu.Razmijenili smo par pogleda i to je bilo sve.Trebao je valjda on meni da pridje,on je dzentlmen,zar ne :didi8: :didi8:
Ja sam sigurna [You must be registered and logged in to see this image.]!!! Ja bi , valjda bila prva žena u Svemiru koja se ukrcala na krifi afion i sletila bi u Sarajefo, ljubafi moja!!!
I pojela bi te ćevape kod Ferhatofića, sve sa kapulom... .. i nebi me smetala.. kapula, mislim....
O, pa ti bi i osoblje na ulazu u tunel i u avionu uspjela uvjeriti da ti je karta za Sarajefo i da oni krivo vide da je za Podgoricu...
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 25 tra 2014, 23:57
adan je napisao/la:
Amra je napisao/la:
adan je napisao/la:
desigualm je napisao/la:
adan je napisao/la:
desigualm je napisao/la:
Peace of us... ...
Nisi mogla... ??
Ali....pošto bi Kike bila njegova osobna stjuardesa tebe bi udaljila jer bi ti kokun bio po kapuli...(ako bi mogla,a da ju ne ugrizeš)...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 26 tra 2014, 00:01
Kike, puno bi mi toga istog!!! Kokun!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
kikule81 Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 26 tra 2014, 00:02
Kenan İmirzalıoğlu, who is in Sarajevo for the 6th Turkish Film Festival for his movie Uzun Hikaye along with movie's director Osman Sınav, said they will continue shooting until June... Show will carry on the next season... Also he said we will have to wait to see if we will have happy or sad ending...
Anyway, seems like second season ends sometime in June...
I ima treta sezona
kikule81 Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 26 tra 2014, 00:05
adan je napisao/la:
Kike, puno bi mi toga istog!!! Kokun!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Adan , imas mesto do nego vo BIznis klasa ...nikoj ne smee da vleguva dodeka ne zavrsi sesijata :didi8:
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 26 tra 2014, 00:08
desigualm je napisao/la:
adan je napisao/la:
desigualm je napisao/la:
Peace of us... ...
Nisi mogla... ??
Čekaj, jesam li ja dobro shvatila da si ga dva puta do sada vidjela?
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 26 tra 2014, 00:13
Tessičićićice, evo ovaj ga je vidio jednom, a možda i više puta .. Čovjek ima dokaz. Nije ga bilo [You must be registered and logged in to see this image.]
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 26 tra 2014, 00:19
adan je napisao/la:
Tessičićićice, evo ovaj ga je vidio jednom, a možda i više puta .. Čovjek ima dokaz. Nije ga bilo [You must be registered and logged in to see this image.]
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 26 tra 2014, 00:20
adan je napisao/la:
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 26 tra 2014, 00:25
Uh, ne mogu da stignem sve pregledati.
Bebe je baš, baš
A Sarajke, pa nigde ih, a on došao u njihov grad. Samo poneki devojčurak.
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 26 tra 2014, 00:28
melodija je napisao/la:
Bebe je baš, baš
Ima ih ima. Polijegale su po hotelu sve od ulaza, stepeništa, hodnikom do ulaznih vrata od sobe..
_________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 26 tra 2014, 00:31
Re Alone je napisao/la:
melodija je napisao/la:
Bebe je baš, baš
Ima ih ima. Polijegale su po hotelu sve od ulaza, stepeništa, hodnikom do ulaznih vrata od sobe..
Kako mi je ovo promaklo.
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 26 tra 2014, 00:47
desigualm je napisao/la:
adan je napisao/la:
desigualm je napisao/la:
Peace of us... ...
Nisi mogla... ??
Ne,draga,bas me bilo blam.Imala sam osjecaj kao da zna da idem za njim po aerodromu.Razmijenili smo par pogleda i to je bilo sve.Trebao je valjda on meni da pridje,on je dzentlmen,zar ne:didi8: :didi8:
Desigualm, da li ja dobro razumijem - gore, boldano, bio je ispred tebe i nisi ga slikala čak ni s leđa???
Ako te je, kako kažeš "pogledao par puta", nije da baš nije skidao pogled s tebe i između toliko ljudi mogao da primijeti da si baš ti kliknula par puta? A i da jeste - šta? Ne razumijem. Od čega tu ima da te blam? Misliš da to nije nikada niko uradio prije tebe?
A da je on trebao tebi da priđe.. na to ne znam šta bih rekla. Njemu se prilazi, svi, mladi, stari, djeca, cure, momci... Navikao je on na to. Gore od toga što nisi uspjela da napraviš nijednu fotku nije moglo.
Meni, kad bi se pružila prilika da uživo vidim nekog čiji baš i nisam strastven fan, neko poznat da bude u blizini, ne bih vjerovatno prišla i pitala za zajedničku fotografiju, ali bih slikala bar izdaleka. Čisto da imam negdje sačuvano da sam, eto, srela nekog koga možda više nikad neću vidjeti. Za Kenana da ne govorim... Ali OK... ti nisi uspjela, to je što je...
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 26 tra 2014, 02:39
Citiram članak: Imirzalioglu je otkrio da će se snimanje serije "Karadayi" nastaviti do juna ove godine, a zatim ponovno početi slijedeće. Ipak, kako je rekao, morat će svi sačekati da vide da li će kraj serije biti sretan ili tužan.
Ovo bi bilo kao da će početi snimati slijedeće godine???