Onu çok sevdiğimi herkes bilir..Yakışıklılığın dışında çok iyi kalpli bir adam olduğu için -GT: Everyone knows how much I love him .. he is handsome, good-hearted man because it is outside the
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 24 svi 2014, 11:01
Iliti po naški, najpribližnije:
Svi znaju koliko ga volim .. Osim što dobro izgleda, on je čovjek vrlo dobrog srca ..
Naša Njuškica.
Malo se bavim ovih dana nekim čitanjima. Naišla sam na neke članke, gdje se ulje ženske sjemenke :kikiriki: koristi kao vrlo djelotvoran lijek protiv dijabetesa. Kad ono počinje to nesretno suđenje?
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 24 svi 2014, 11:56
adan je napisao/la:
Naišla sam na neke članke, gdje se ulje ženske sjemenke :kikiriki: koristi kao vrlo djelotvoran lijek protiv dijabetesa. Kad ono počinje to nesretno suđenje?
He was to be held at 22-23 May
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI ned 25 svi 2014, 11:06
Možda protiv njega i nije podignuta optužnica. No kako god bilo, nadam se ishodu u korist njega.
A mi tako dobro redekoriramo interijere po Cihangiru... Eto...trebao je nas angažirati. I još ne bi trebao ići u hotel, mi bi ga primile u apartman. :didi8:
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI ned 25 svi 2014, 17:16
Bebe već duže vreme deluje umorno i iscrpljeno, pogotovo sa ovim brkovima i zuricom.
Nekako mi gubi onaj svoju blistavost, energiju, harizmu koju ju je imao u vremenu Ezela, a često je namrgođen (madam to ne želim).
Ponekad imam osećaj kao da ga nešto tišti, nešto što ga čini nezainterosavnim da bude kao ranije, kao u doba Ezela, pa KIP reklame. Kako je samo izgledao na onim fotkama kada je ekipa Ezela bila u Dubaiu, za
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 26 svi 2014, 07:04
Maybe he was going to marry how do you think?
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 26 svi 2014, 08:23
bes ni je napisao/la:
:didi8: :didi8: :didi8:
Bes ni you know this, how you get older it's harder to say YES ....
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 26 svi 2014, 09:17
kikule81 je napisao/la:
bes ni je napisao/la:
:didi8: :didi8: :didi8:
Bes ni you know this, how you get older it's harder to say YES ....
Da se misli ženiti, valjda bi blistao i zračio, a sigurna sam, i pokazao bi nju. Ne bi uvijek bio kao vuk samotnjak.
A da ne blista, to je očigledno.
I potpisao je treću sezonu. I suđenje nije baš nešto što ide uz sretan događaj.