_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
Naslov: Re: Novosti 9 KI sri 07 svi 2014, 16:02
Kad ce onda biti dodela..9. ili 10.? [You must be registered and logged in to see this link.]
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI sri 07 svi 2014, 22:26
Tessa je napisao/la:
Djevojke, nije valjda da vjerujte tamo nekom intervjuu u Sapunicama? Mislim, želja mu je oženiti se u Amsterdamu?
Baš. Jedva je čekao da ima kakvom mediju pričati o svojoj ženidbi.
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 12 svi 2014, 12:41
Televisa snima rimejk Ezela??
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 9 KI uto 13 svi 2014, 18:59
Ovo je (valjda) staro ali eto ... da tema živne.... Moram priznati da mi je tu čak antipatičan koliki je mrgud...(oprostite na iskrenosti, nadam se da mi nitko neće zamjeriti, žao mi je što je ovakav...novinarima je to posao...i njemu ali...)...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI uto 13 svi 2014, 19:07
today in Galeri Isik Nisantasi in Istanbul opened charity exhibition in aid of patients with Down syndrome. Drawing with the autograph of Kenan
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
Naslov: Re: Novosti 9 KI sri 14 svi 2014, 12:17
[quote="Amra"]Ovo je (valjda) staro ali eto ... da tema živne.... Moram priznati da mi je tu čak antipatičan koliki je mrgud...(oprostite na iskrenosti, nadam se da mi nitko neće zamjeriti, žao mi je što je ovakav...novinarima je to posao...i njemu ali...)...
Nije tu mrgud nego je pijan kao letva pa se ukočio i hvata crtu da ne šljosne na pod. To je bilo zimus poslije neke Bergine žurke, on i ne sjećam se više tko je bio s njim i ušljosili se poprilično. A novinari ih čekali ispred bara.
_________________ Vjerujem u sretne završetke.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 9 KI sri 14 svi 2014, 19:32
Istanbul je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Ovo je (valjda) staro ali eto ... da tema živne.... Moram priznati da mi je tu čak antipatičan koliki je mrgud...(oprostite na iskrenosti, nadam se da mi nitko neće zamjeriti, žao mi je što je ovakav...novinarima je to posao...i njemu ali...)...
Nije tu mrgud nego je pijan kao letva pa se ukočio i hvata crtu da ne šljosne na pod. To je bilo zimus poslije neke Bergine žurke, on i ne sjećam se više tko je bio s njim i ušljosili se poprilično. A novinari ih čekali ispred bara.
Eto, imam kratko pamćenje. Samo, ne znam kako nisam prepoznala taj skoncentrirani pogled ravno naprijed koji bi valjda trebao pomoći u održavanju ravnoteže. Hvala na info...
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI sri 14 svi 2014, 20:21
Opet odgođena dodjela Kelebeka? Lani zbog demonstracija, ove godine tragedija !
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI sri 14 svi 2014, 23:11
adan je napisao/la:
Opet odgođena dodjela Kelebeka? Lani zbog demonstracija, ove godine tragedija !
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI čet 15 svi 2014, 15:30
Na cenaze kaj majkata na Halit... dobar, dobar....