| Novosti 9 KI | |
|
+17enny ASTERVANDER The Queen desigualm Maki S.N.O.B1 Kenan :) samani Re Alone Istanbul bes ni honeybunny melodija Tessa kikule81 adan Amra 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 30 svi 2014, 19:30 | |
| | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 30 svi 2014, 21:33 | |
| OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO [img] [You must be registered and logged in to see this image.][/img] | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 30 svi 2014, 21:36 | |
| | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 30 svi 2014, 21:44 | |
| | |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| |
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 30 svi 2014, 23:02 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 30 svi 2014, 23:04 | |
| | |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 30 svi 2014, 23:07 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 30 svi 2014, 23:29 | |
| Kako je smršavio!! Brige i brigice!! Ali, umjetnički dojam .. Sličkica na majici : prestrašno!!! S kim se druži, kad se tako oblači? Cure moje, sve je mene strah... Je li ovaj objekt u Boli??? Ili ja nešto krivo vidim? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pet 30 svi 2014, 23:36 | |
| - adan je napisao/la:
- Kako je smršavio!! Brige i brigice!!
Ali, umjetnički dojam ..
Sličkica na majici : prestrašno!!! S kim se druži, kad se tako oblači? Cure moje, sve je mene strah...
Je li ovaj objekt u Boli??? Ili ja nešto krivo vidim? Ajd, pusti ga. On samo želi biti moderan. Sad se nose majce s printovima pa kud svi tud i Mujo! (druga je priča što njegovom imageu to nikako ne pristaje ali kad uzmeš da je mogao odabrati majcu sa Batmanom ili Supermanom... ) _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 31 svi 2014, 08:14 | |
| And you does not interest who is next to him - this is a photo from the page of trades center HighWay Outlet AVM - right beside apparently the girl ..... Incidentally this complex has ballrooms [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 31 svi 2014, 11:34 | |
| Ja nekako mislim da će se on (kad i ako dođe vrijeme) vjenčati u nekom hotelu, poznatom restoranu ili sasvim bez pompe. Ne mogu ga zamisliti u nekom outletu, u sali...ko selska svadba...(sorry, nemam ništa protiv seoskih svadbi, vesele, zanimljive ali nekako si mislim...ne, nikako...). A sad....on se ženi?
I da...meni ovo više liči na obožavateljicu. Naime on sigurno ne bi bio spreman pozirati s dragom, a vidi kako ju je primio ispod ruke...kao da kaže...evo...slikajte. Dakle...rekla bih...izašao je u susret nekoj fanici. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 31 svi 2014, 11:55 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ja nekako mislim da će se on (kad i ako dođe vrijeme) vjenčati u nekom hotelu, poznatom restoranu ili sasvim bez pompe.
Ne mogu ga zamisliti u nekom outletu, u sali...ko selska svadba...(sorry, nemam ništa protiv seoskih svadbi, vesele, zanimljive ali nekako si mislim...ne, nikako...). A sad....on se ženi?
I da...meni ovo više liči na obožavateljicu. Naime on sigurno ne bi bio spreman pozirati s dragom, a vidi kako ju je primio ispod ruke...kao da kaže...evo...slikajte. Dakle...rekla bih...izašao je u susret nekoj fanici. Ih, pa voli on te seoske svadbe..videli smo.. I ko je spomenuo ženidbu? Meni je kompletan utisak gledajući tu fotku da se naježiš.. Al' ne na onaj način na koji se ,obično, ježim gledajući njegove fotke.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 31 svi 2014, 12:47 | |
| - bes ni je napisao/la:
- And you does not interest who is next to him - this is a photo from the page of trades center
HighWay Outlet AVM - right beside apparently the girl ..... Incidentally this complex has ballrooms
[You must be registered and logged in to see this link.] Beside him is someone extremely low. The shoulder of the person reaches a little higher than his elbow. Also, gently hugged this person, as all the fans who take pictures with him, but at a decent distance. Dakle, htjela sam kazati, i ja mislim da se radi o uobičajenoj ljubaznosti sa fanom. Drugo mene zanima. Ovaj objekt nalazi se u Boli. Po mršavosti i jakni, koju nosi u zadnje vrijeme , fotka je novija. S kim je Bebe bio u romantičnoj Boli? Prošli tjedan, očito su imali slobodan zbog ne prikazivanja epizode i svi su negdje otputovali, odmarali. Bebe je očigledno bio u Boli, a pravo pitanje i jeste - s kim!! Edit:Očigledno , radi se o objektu gdje se , osim vjenčanja organiziravaju mnogi društveni događaji, od kongresa, festivala itd. Kako mi to zovemo , na našem književnom, polivalentan prostor. Slavne osobe su im redoviti gosti. Ja sam naišla na fotke Murata Yildrima i Tugce KojajeglumilasnjimuUzunHikaye. Inače, imaju brojne dućane poznatih marki odjeće. Možda se slavni oblače (Outlet??) malo izvan Istanbula? Možda je to mjesto gdje se obavlja kupovina prije ljetovanja? kilogram ovoga, kilogram onoga i - to je to !!!?? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 31 svi 2014, 13:08; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 31 svi 2014, 12:59 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 31 svi 2014, 13:53 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Bes ni pomaži za videoooo!!! P.S. Na ovoj FB strani danas je postavljeno 7 video zapisa, jesmo imali sve? _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 31 svi 2014, 18:00 | |
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 31 svi 2014, 19:59 | |
| i jas mislam deka e so obozavatelka, ako bil so "nekoja" toa sigutno nemase da ostane nezabelezano, pogotovo ne vo nekoj outlet centar.... | |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 31 svi 2014, 20:07 | |
| A zasto to ne bi bilo sa radnicom u tom centru..gazdaricom, sta vec? Mislim... | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 31 svi 2014, 21:11 | |
| I gazdaricu bih ubrojila u fanice... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 31 svi 2014, 21:18 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Jesmo ovo imali?
[You must be registered and logged in to see this link.] Ovaj drugi ja nisam gledala, i baš je na snimku Njuškica. Puno se, što je rijetko, čuje njegov smijeh..onaj... znate već ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 31 svi 2014, 21:30 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 31 svi 2014, 21:53 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 31 svi 2014, 22:07 | |
| - bes ni je napisao/la:
- here are all of these videos
raBge16_aXM - Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Leona je napisao/la:
Ih, pa voli on te seoske svadbe..videli smo.. I ko je spomenuo ženidbu?
Meni je kompletan utisak gledajući tu fotku da se naježiš.. Al' ne na onaj način na koji se ,obično, ježim gledajući njegove fotke.. Pogled u gornje sfere izaziva ježurce , strava... [You must be registered and logged in to see this image.]
Ali zato, pogled na donje katove ježi gu...leđa.. Neka te ne smeta majica, ako na nju misliš. Ipak je on u mladosti bio heavy metalac. Ako misliš na mene, ne brini. [You must be registered and logged in to see this image.]Ja se nisam dugo zadržala na majičici i sličici koja mi nikako ne ide uz njegov image. Srećom, nije stavio sako, pa valjda moramo biti sretne. Ja sam se brzo spustila na donje katove... .. Ima se materijala i za puzzle... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 31 svi 2014, 22:17; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 31 svi 2014, 22:15 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 9 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 9 KI | |
|