Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 31 svi 2014, 23:30
Tessičićice, jel ovo tvoj omiljeni pjevač...Šimšek...tako nekako?
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 31 svi 2014, 23:39
Amra je napisao/la:
Evet.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 9 KI sub 31 svi 2014, 23:45
Tessa je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Evet.
Eto ti onda jedan poklončić bonbončić...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Kenanice, ja bi rekla da je nova, a ono bar novija! Mršav, mršav...ali
Šimšekova žena trudna.
Mislim da to nije Šimšekova žena.
Obzirom na spominjanje tajanstvene kadin....da to nije kučuk Bebe, a mi nismo upućene?
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI ned 01 lip 2014, 09:57
Ja mislim da je to snajka.. Žena Kenanovog brata, i on se vidi u pozadini..a i dečačić..mislim njihov sin.. Sve mislim, nisam sigurna..
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
Naslov: Re: Novosti 9 KI ned 01 lip 2014, 10:51
^Nije nije..snajka je lepsa..
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI ned 01 lip 2014, 15:08
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti 9 KI ned 01 lip 2014, 15:13
bes ni je napisao/la:
jakih mi glumica stvarno. Beren,Songul i hajde ova mala Farah imaju prolaz.
Kenanice, ja bi rekla da je nova, a ono bar novija! Mršav, mršav...ali
Šimšekova žena trudna.
On mršav, ona trudna (kod nas bi rekli nosi žensko :didi8: ). A baš se lijepo naslonio. I nije mršav Adančice, sve čist mišić! Jesi vidjela neku noć?
I ko je lik desno? Da nije njegova žena?
I ja sam sad pomislila, lika smo totalno izignorirali. A vjerojatno jeste njegova žena.
Nosi ženskicu.
Ma da , sve mišić do mišića.. sve dobro raspoređeno...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
Naslov: Re: Novosti 9 KI ned 01 lip 2014, 21:10
Jeste vala ona scena od prije neki dan dobra! Ali nam je Keno ipak mršav, sve mu se rebra vide na leđima. Ima tu mišića ali ne onako formiranih u teretani već kao da su mu ostala od mladosti. Mršav je mnogo, vidi se da ga nešto jede. Nije njemu vjenčanje u pameti, ne znam zašto se to spominje. On sam o tome ništa nije priča.o
_________________ Vjerujem u sretne završetke.
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI ned 01 lip 2014, 23:39
Kakvo venčanje, skim, da nije skriveno, možda annee odabrala.
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 02 lip 2014, 00:26
Ma nema vjenčanja. Slažem se s Istanbul, mislim da njemu trenutno nije nikakvo vječanje na pameti.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Kolumna u kojoj se, u dijelu "Ben oldum", spominje Muškić.
Prijevod by KFES
Another way to prove "I am" With the competition of the best model , many have moved to the screens . Among them, the most important is Kenan Imirzalioglu . All other Top Model after trying to imitate him . All his followers are now doing what he was doing. This attitude towards the media , the personal life , the thousands of fees and most importantly to have a prestigious cars . At a certain level must be mentioned need to buy Jeep Mercedes G Class . Over the years Imirzalioglu was traveled at this jeep . Burak Ozvicit became popular after starring of Bali Bay, for Cagatai Ulusoy the role in MedCezir became a new page in his career ... And for them one of the way to prove that "I am" is still the same jeep ....
PSssst!!! Ma kakvo vjenčanje! Sad je suđenje na pameti... sigurna sam, ma koliko sve izgledalo leggermente!
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
Kolumna u kojoj se, u dijelu "Ben oldum", spominje Muškić.
Prijevod by KFES
Another way to prove "I am" With the competition of the best model , many have moved to the screens . Among them, the most important is Kenan Imirzalioglu . All other Top Model after trying to imitate him . All his followers are now doing what he was doing. This attitude towards the media , the personal life , the thousands of fees and most importantly to have a prestigious cars . At a certain level must be mentioned need to buy Jeep Mercedes G Class . Over the years Imirzalioglu was traveled at this jeep . Burak Ozvicit became popular after starring of Bali Bay, for Cagatai Ulusoy the role in MedCezir became a new page in his career ... And for them one of the way to prove that "I am" is still the same jeep ....
PSssst!!! Ma kakvo vjenčanje! Sad je suđenje na pameti... sigurna sam, ma koliko sve izgledalo leggermente!
Joooj, ovo s Merđom je fakat tako. Izgleda i s :kikiriki: ...
samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Novosti 9 KI uto 03 lip 2014, 00:34
Spominje li se gdje sudjenje?jel odlozeno ili nista od :kikiriki: :kikiriki: ?
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
Naslov: Re: Novosti 9 KI čet 05 lip 2014, 10:00
Denes i utre e soslusuvanjeto na osomnicenite.....