| Fotografije 8 KI | |
|
+16adan Amra The Queen dianakara1970 Pesimisticna kikule81 bes ni ASTERVANDER samani desigualm Kenan :) honeybunny melodija Maki Istanbul Re Alone 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Fotografije 8 KI uto 18 oľu 2014, 23:36 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ufff, kakve oke...
Dođe mi da pjevam...
Svu noc zvoni glas gitare sviraju je ruke stare Ko vino se pjesma toči koga ljube crne oci (e sad, kako će oči ljubit, pojma nemam) Snašle bi se Amričak, snašle. Evo te crne oke još jednom: [You must be registered and logged in to see this image.]Kakav pogled, čist bezobrazluk! _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 18 oľu 2014, 23:39 | |
| - adan je napisao/la:
- Re Alone je napisao/la:
Evo jedna moja omiljena ali je večeras dijelim s tobom
[You must be registered and logged in to see this link.] Yoh, voliš krupno???
Evo Be - be samo za te-be
[You must be registered and logged in to see this link.] Traaaaaaassssssss!! Tebe niko ne smije cenzurisati? Ne bunimo se, ne! Nikako! Samo nastavi! :aha7: _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 18 oľu 2014, 23:42 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 18 oľu 2014, 23:43 | |
| Eyvallah...evet...saf küstahlık... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 18 oľu 2014, 23:44 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 18 oľu 2014, 23:46 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 18 oľu 2014, 23:48 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 18 oľu 2014, 23:52 | |
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 18 oľu 2014, 23:54 | |
| Stiže proljeće i topliji dani. Zna li neko gdje ga možemo sresti u ovom izdanju? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 18 oľu 2014, 23:58 | |
| Daj nam malo vremena...za čas ćemo mi otkriti ovaj sokak, a možda i biciklo... Agencija HATA...idemo... koja obrađuje sokak, koja bisiklet, koja arabu, .......a koja Bebea?
A jedna može preuzet i ovu dvojcu iza arabe? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Zadnja promjena: Amra; sri 19 oľu 2014, 00:00; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 19 oľu 2014, 00:00 | |
| Može dugo...može... ima za cijelu ekipu... I jedan pogled ispod obrvica.. .. ispod novog kušina... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sri 19 oľu 2014, 00:02; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 19 oľu 2014, 00:01 | |
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 19 oľu 2014, 00:03 | |
| - Amra je napisao/la:
- Daj nam malo vremena...za čas ćemo mi otkriti ovaj sokak, a možda i biciklo...
Agencija HATA...idemo... koja obrađuje sokak, koja bisiklet, koja arabu, .......a koja Bebea? Ahh, između obrade tarabe i Bebea... paaaa.. biraaaam... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 19 oľu 2014, 00:06 | |
| - Amra je napisao/la:
- Daj nam malo vremena...za čas ćemo mi otkriti ovaj sokak, a možda i biciklo...
Agencija HATA...idemo... koja obrađuje sokak, koja bisiklet, koja arabu, .......a koja Bebea?
A jedna može preuzet i ovu dvojcu iza arabe? Sapanca Sk. Araba ... očevid ... činjenično, konkretno.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 19 oľu 2014, 00:10 | |
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 19 oľu 2014, 00:40 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 19 oľu 2014, 19:34 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 19 oľu 2014, 21:01 | |
| - Amra je napisao/la:
- Do sada ovako opušten...
[You must be registered and logged in to see this link.] Na ovu sličkicu uvijek, ali baš uvijek . I još jednom , za svaki slučaj . Svakim mm tijela on odiše .. ! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 19 oľu 2014, 23:35 | |
| | |
|
| |
Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 20 oľu 2014, 12:14 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Agencija HATA...idemo... koja obrađuje sokak, koja bisiklet, koja arabu, .......a koja Bebea?
A jedna može preuzet i ovu dvojcu iza arabe? Sapanca Sk.
Araba ... očevid ... činjenično, konkretno..
[You must be registered and logged in to see this image.] Aha, to je stara fotka od prije dvije godine kad je bio na spa vikendu tamo još sa jadnabilom. I ona je na fotki sa strane isto vozi bićikleto. Nabijao je kondiciju da bi izdržao tempo sa mladjom. _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 20 oľu 2014, 13:00 | |
| - Istanbul je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
A jedna može preuzet i ovu dvojcu iza arabe? Sapanca Sk.
Araba ... očevid ... činjenično, konkretno.. [You must be registered and logged in to see this link.] Aha, to je stara fotka od prije dvije godine kad je bio na spa vikendu tamo još sa jadnabilom. I ona je na fotki sa strane isto vozi bićikleto. Nabijao je kondiciju da bi izdržao tempo sa mladjom. Dotičnu namjerno ne pominjemo, ona je odrezana sa slike, izbrisana... zaboravljena.. pih :aha4: .. i nek se ne ponovi slična... A kondiciju se nadam da je zadržao _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 20 oľu 2014, 15:19 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 20 oľu 2014, 16:42 | |
| - Re Alone je napisao/la:
Dotičnu namjerno ne pominjemo, ona je odrezana sa slike, izbrisana... zaboravljena.. pih :aha4: .. i nek se ne ponovi slična...
A kondiciju se nadam da je zadržao Ne kupuješ dok ne probaš? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 20 oľu 2014, 19:04 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 20 oľu 2014, 19:18 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 8 KI | |
|