| Fotografije 8 KI | |
|
+16adan Amra The Queen dianakara1970 Pesimisticna kikule81 bes ni ASTERVANDER samani desigualm Kenan :) honeybunny melodija Maki Istanbul Re Alone 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 00:04 | |
| - Re Alone je napisao/la:
(P.S. ... zamisliti bez brkova, naravno...) Lako za brkove, zamišljam ja bez .. odijela... Kakav bi to Bond bio.. najbolji od onog Irca , kakosesadnemogusjetitiimena... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 00:21 | |
| - adan je napisao/la:
- Re Alone je napisao/la:
(P.S. ... zamisliti bez brkova, naravno...) Lako za brkove, zamišljam ja bez .. odijela...
Kakav bi to Bond bio.. najbolji od onog Irca , kakosesadnemogusjetitiimena... Misliš Šon Koneri? Evo, ovako da ga dodam, iako je mlađahan ovdje, ne nađoh s oružjem drugu.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 00:32 | |
| Istina, za Bebata je velika šteta što nije poradio (naravno uz pomoć dobrih agenata i menadžera-kojeg on nema dobrog ni za Tursku, a ne za instranstvo) po pitanju svog glumačkog angažmana i van granica Turske. Nadajmo se da hoće, ali što pre, sustižu ga godine, što je niezbešno. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 00:46 | |
| Joj...Sean Connery...koja faca...najbolji Bond (od ovih koji su ga glumili, jel)... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 00:50 | |
| Ma kaki...gotov je KI što se tiče budućnosti u inozemstvu. Pa on ima 40 godina....još malo i dobivati će uloge očeva i za to će si sam biti kriv. Žao mi je što je tako moralo biti ali svako sam bira svoj put...osim toga ako sam vas dobro shvatila, turci vole Karadayi i takve serije pa je on onda valjda dobro izabrao. Ovo s Bondom, ma kako bi njega odabrali, to može biti samo šala... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 01:02 | |
- adan je napisao/la:
- Re Alone je napisao/la:
(P.S. ... zamisliti bez brkova, naravno...) Lako za brkove, zamišljam ja bez .. odijela...
Kakav bi to Bond bio.. najbolji od onog Irca , kakosesadnemogusjetitiimena... Misliš Šon Koneri? Evo, ovako da ga dodam, iako je mlađahan ovdje, ne nađoh s oružjem drugu..
[You must be registered and logged in to see this link.] Super si ih posložila... prvi je prvi, neprikosnoven. Zadnji ... da bar bude ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 11:58 | |
| ...nova????? ...stara????? ...kako god... ...direktić za moje curke... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 12:26 | |
| Ah fotke, gde ga ovakog nađoste. Drage foumašice/forumaši vama ništa ne može ostati neotkriveno, najbolji ste detektiv i istraživač. Čestitam, svaka čast. | |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 12:31 | |
| ^^Bala, Ankara, leto 2013, dime? | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| |
| |
desigualm Ezelovac
Broj postova : 218 Join date : 25.12.2013 Lokacija : na obali mora
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 14:26 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 14:47 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 17:38 | |
| ...viđena...ali još jedan nemilosrdni direkt... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 18:01 | |
| Jeste vidjele vi ranije šta je na toj kožici? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 18:14 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
Zadnja promjena: Re Alone; ned 23 oľu 2014, 18:18; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 18:17 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 18:31 | |
| Šta je na kožici i za šta mu služi?? Samo on to zna, a uvek to nosi. Možda nosi protiv ''uroka'' | |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 18:38 | |
| - melodija je napisao/la:
- Šta je na kožici i za šta mu služi??
Samo on to zna, a uvek to nosi. Možda nosi protiv ''uroka'' :didi8: [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 18:44 | |
- Imali?
[You must be registered and logged in to see this link.] Bila...nedavno...Na Etileru... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 18:45 | |
- melodija je napisao/la:
Samo on to zna, a uvek to nosi. Možda nosi protiv ''uroka'' :didi8:
[You must be registered and logged in to see this link.] Svaka čast! Pronašla si! Kao jedan bernandinac...bačvica! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 20:55 | |
- melodija je napisao/la:
Samo on to zna, a uvek to nosi. Možda nosi protiv ''uroka'' :didi8:
[You must be registered and logged in to see this link.] Bačvica je bila za potrebe serije. Na kožici nosi , čini mi se nešto srebrno, iako smo prije 2-3 ljeta vidjele i zlatni lančić sa zlaćanim privjeskom ? Ali, dekolte ipak privuče pogled, omađija, ne vidim ja tu nikakav privjesak, kožicu .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 20:57 | |
| - desigualm je napisao/la:
- Moja omiljena
[You must be registered and logged in to see this link.] , držiš ispod kušina? Neka , neka nisam sama... yes _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 21:04 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 21:17 | |
| - Amra je napisao/la:
Eto...nisam u toku...morat ću na popravni... Nisi pazila na satu... Bačvica je iz Aci hayat. Evo ti poklončić-bombončić [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 21:33 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Eto...nisam u toku...morat ću na popravni...
Nisi pazila na satu... Bačvica je iz Aci hayat.
Evo ti poklončić-bombončić
[You must be registered and logged in to see this link.] Ufff ya...ljut je...jadna ja...ne znam jel da... ...ili možda... [You must be registered and logged in to see this image.]Znam da je iz Aci Hayat ali sam mislila da je to tada nosio i u RL... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 8 KI | |
|