| Fotografije 8 KI | |
|
+16adan Amra The Queen dianakara1970 Pesimisticna kikule81 bes ni ASTERVANDER samani desigualm Kenan :) honeybunny melodija Maki Istanbul Re Alone 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 20 svi 2014, 23:16 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 21 svi 2014, 00:09 | |
| Njega nikad previše, | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 21 svi 2014, 19:04 | |
| Dajte cure koju sličkicu, pa da bude ...show!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 21 svi 2014, 20:58 | |
| - adan je napisao/la:
- Dajte cure koju sličkicu, pa da bude ...show!!
Na zapovijed... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 21 svi 2014, 21:32 | |
| - adan je napisao/la:
OH, sličica? Show? Može gdje je ljut? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 21 svi 2014, 21:33 | |
| - Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Na zapovijed... [You must be registered and logged in to see this link.] , a neće nam teško past... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 21 svi 2014, 21:36 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- adan je napisao/la:
OH, sličica? Show? Može gdje je ljut?
[You must be registered and logged in to see this link.] U kombinaciji sa :amra5: , svakako!! yes _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 21 svi 2014, 21:36 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Na zapovijed... [You must be registered and logged in to see this link.] , a neće nam teško past... ...show...baš... [You must be registered and logged in to see this image.]...pa si ti sad misli... [You must be registered and logged in to see this image.]I Adančice...imaš li ju? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 21 svi 2014, 21:38 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 21 svi 2014, 21:40 | |
- Evo još koja, noć on švrćka okolo
[You must be registered and logged in to see this link.] Ree...ti stvarno stavljaš samo ove gdje je "ljut"... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 21 svi 2014, 21:40 | |
| - Amra je napisao/la:
I Adančice...imaš li ju? [You must be registered and logged in to see this link.] Yoh, ! Ispod kušina je garant!!!! _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 21 svi 2014, 21:41 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 21 svi 2014, 21:42 | |
- Amra je napisao/la:
I Adančice...imaš li ju? [You must be registered and logged in to see this link.] Yoh, !
Ispod kušina je garant!!!! Dobro je... :didi8: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 21 svi 2014, 21:42 | |
| - Amra je napisao/la:
- Re Alone je napisao/la:
- Evo još koja, noć on švrćka okolo
[You must be registered and logged in to see this link.] Ree...ti stvarno stavljaš samo ove gdje je "ljut"... Evo onda direkt na pozajmicu ako te nisu dobre Ima enlarge, operzno... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 21 svi 2014, 21:46 | |
| - Amra je napisao/la:
- Loša kvaliteta ali jesmo li je imali?
[You must be registered and logged in to see this link.] Za tu ne znam ali ovu odaaavno nismo imali [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 21 svi 2014, 21:47 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 21 svi 2014, 21:48 | |
- Amra je napisao/la:
- Loša kvaliteta ali jesmo li je imali?
[You must be registered and logged in to see this link.] Za tu ne znam ali ovu odaaavno nismo imali
[You must be registered and logged in to see this link.] Ima lijepe ruke ali i stopala.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 21 svi 2014, 21:51 | |
| Moja omiljena i moj nekadašnji avatar... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 21 svi 2014, 21:51 | |
| - Amra je napisao/la:
- Stvarno je potreban oprez! Skoro me dlačica piknula u oko...
I dobre su ove gdje je ljut...ništa se ne bunim...samo sam konstatirala... Znam ja da se ne buniš, nego Adančica ne odgovara, da se nije zanesvjestila nad slikom ispod kušina Evo još jedan direkt, nije ljut al ima posteljinu [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 21 svi 2014, 21:52 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 21 svi 2014, 21:55 | |
| Sva sreća da se ovdje smije tj poželjni je ponavljati... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 21 svi 2014, 21:59 | |
| - Amra je napisao/la:
Moguće se zanesvijestila...mi mislile da je razvila imunitet al yok...sad će ona... Znam ja gdje je, ona je na zadatku koji sam joj dala [You must be registered and logged in to see this image.]Evo jedna sa smijalicamakojenijevidjelanikodjednogprimjerkadosada [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 21 svi 2014, 22:04 | |
- Amra je napisao/la:
Moguće se zanesvijestila...mi mislile da je razvila imunitet al yok...sad će ona... Znam ja gdje je, ona je na zadatku koji sam joj dala [You must be registered and logged in to see this image.]
Evo jedna sa smijalicamakojenijevidjelanikodjednogprimjerkadosada
[You must be registered and logged in to see this link.] Ajoj..kad ćemo to opet vidjeti? Zadatak...sigurno slaže puzzle... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 21 svi 2014, 22:17 | |
| Yoh, .. čuvam kušin!!! A rupicekojejajošnisamvidjakodnojednogprimjerka... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 21 svi 2014, 22:23 | |
| - Amra je napisao/la:
- Moja omiljena i moj nekadašnji avatar...
[You must be registered and logged in to see this link.] Svašta bi se našlo ispod kušina... Gdje je Tessičićićica, da napravi inventuru! Jedino kod Reeeee nema ništa, njena je ostala u Istanbulu!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 8 KI | |
|