| Fotografije 8 KI | |
|
+16adan Amra The Queen dianakara1970 Pesimisticna kikule81 bes ni ASTERVANDER samani desigualm Kenan :) honeybunny melodija Maki Istanbul Re Alone 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 10 pro 2014, 00:14 | |
| Ja ne znam kako bi ovo drukčije postavila Ovako ja zamišljam Bebea. Baš ovakvog. Pažljivog, zainteresiranog za sugovornika, šarmantnog, dragog. Baš ovakvog. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 10 pro 2014, 11:53 | |
| - adan je napisao/la:
- Ja ne znam kako bi ovo drukčije postavila
Ovako ja zamišljam Bebea. Baš ovakvog. Pažljivog, zainteresiranog za sugovornika, šarmantnog, dragog. Baš ovakvog.
[You must be registered and logged in to see this link.] Aj lov ju tu..taj njegov engleski.. Joj, pa presladak je.. A malo se zbunio..snimile ga na brzinu.. Ja mislim da je baš predusretljiv prema posetiocima koji dođu na set, naročito ako su iz daleka..i super mi je kako ova devojka, koja mu daje poklon, priča sasvim opušteno sa njim, kako da joj je poznanik..ja ne bih umela da beknem, čini mi se.. Ovu su neki gifići sa tonom..i ja ne znam kako to postaviti, nego ovako.. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 11 pro 2014, 22:39 | |
| Prihvaćam prijedlog, Reeee. Dobra ideja. Evo mog prijedloga za naj sličkicu 2014. [You must be registered and logged in to see this image.]I ima još jedna, iz Sarajeva ( tamo su skoro sve bile ), ali moram je potražiti. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 11 pro 2014, 22:53 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 11 pro 2014, 23:56 | |
| - adan je napisao/la:
- Prihvaćam prijedlog, Reeee. Dobra ideja.
Evo mog prijedloga za naj sličkicu 2014.
[You must be registered and logged in to see this link.]
I ima još jedna, iz Sarajeva ( tamo su skoro sve bile ), ali moram je potražiti. Hvala Adančice. Izbor nije obaveza, pade mi na pamet da bi mogle najbolje i ponoviti. Dobra ova sličica s bebcem, vješt je, vješt.. samo još privatno da primijeni.. _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 15 pro 2014, 14:34 | |
| Bala,Ucem|Ankara yaz 2014 / summer 2014 [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 15 pro 2014, 17:49 | |
| | |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 15 pro 2014, 19:59 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 21 pro 2014, 22:20 | |
| Ukrala... glee!!!, kako kravataima drugu boju!! Yakisikli [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 22 pro 2014, 00:03 | |
| uffff........nefesim kesti!.....zviz! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 22 pro 2014, 23:38 | |
| Uff, tamo na Karadayi, Mahirmirko htio obrijati brhkove, a bleskavica Feride mu nije dala.... Evo jedne, da je sada Honeyčica sa nama, ona bi na žilicu [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 24 pro 2014, 15:28 | |
| Jesmo li kada prokomentirale ove trepuše? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 24 pro 2014, 17:20 | |
| - adan je napisao/la:
- Jesmo li kada prokomentirale ove trepuše?
[You must be registered and logged in to see this link.] Trepavice? A ja taman htjedoh pitati što mu se to dogodilo s rukama. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 24 pro 2014, 20:11 | |
| Stigle na red i trepuške. Ostalo je detaljno analizirano, ali nastaviće se. | |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 24 pro 2014, 21:28 | |
| Ima lepe trepuške..al' lako za to..ja skontala posle više od 2 god. , da mu čupaju obrve.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 24 pro 2014, 21:30 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 24 pro 2014, 21:53 | |
| - Leona je napisao/la:
- Ima lepe trepuške..al' lako za to..ja skontala posle više od 2 god. , da mu čupaju obrve..
[You must be registered and logged in to see this link.] Ovo sam ja skontala i kod drugih...sve za bolji, definirani izgled... Npr, ovaj na mom avataru, sređivali su mu ih dok je glumio u AFK-u, sad u MC ne... A što ćeš... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 24 pro 2014, 22:20 | |
| - Leona je napisao/la:
- Jao..i ja bih ga ovako..
[You must be registered and logged in to see this link.] I ja bi, ... [You must be registered and logged in to see this image.]...samo bez majičice.... ( obrvice mu čupkaju, pogotovo između ) I da, ako može , imam jednu željicu za Djedicu [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 27 pro 2014, 15:02 | |
| Poklončić-bombončić za Leonicu Puzzle za jednogodišnjakinje [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 27 pro 2014, 21:31 | |
| Faalaaa, Adančice.... Da ne ostanem dužna..mislim da sam ovo davno ukrala, pa da vam vratim.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 27 pro 2014, 21:50 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 27 pro 2014, 21:55 | |
| Yoh, .. Leonice, nismo davno imali inventuru, pa nismo ni primjetili !! Evo jedan sakooh !!! , ako opet kreneš u nabavu!!! [You must be registered and logged in to see this image.] - Amra je napisao/la:
- Leona je napisao/la:
- Faalaaa, Adančice....
Da ne ostanem dužna..mislim da sam ovo davno ukrala, pa da vam vratim..
[You must be registered and logged in to see this link.] Ma što im to vraćaš? Ufff yaaa. Tako nešto nećeš u njega više naći...osim ako repriziraju Ezela...de odmah zadrži to! Odmah ću te demantirati [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 27 pro 2014, 22:19 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 27 pro 2014, 22:26 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]ko kaže 'ostario'!?četiri godine,razlika u dlakama,frizuri i naravno kragna nije tako uškrobljena! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 27 pro 2014, 22:33 | |
| - Amra je napisao/la:
Ma vidi nje...mislila sam na opći dojam... Yoh, pa i ja sam!!! Da sam mislila na ono nešto drugo, postala bi ovu foto [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 27 pro 2014, 23:21; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 8 KI | |
|